- 

Ο χρήστης Nikos120i έγραψε: 
 ....
 Δε γίνεται να ξεκινήσουν με τη σειρά που τερμάτισαν στη Σιγκαπούρη?... και κυρίως να τερματήσουν με αυτήν ... 
- 

Ο χρήστης Nikos120i έγραψε: Ο κανονισμός μιλάει για entry order σε περιπτώσεις αδυναμίας σημείωσης χρόνου, όμως αφορά την περίπτωση που τα δοκιμαστικά ξεκινούν. Αν δεν ξεκινήσουν καν, δε μιλάμε για το ίδιο, εκτός αν εφαρμοστεί ο ίδιος κανονισμός... κομπογιαννίτικα. 
 Επίσης, δεν αναφέρεται η δυνατότητα έναρξης του αγώνα ΧΩΡΙΣ τη διενέργεια έστω και τυπικά των δοκιμαστικών.Δε γίνεται να ξεκινήσουν με τη σειρά που τερμάτισαν στη Σιγκαπούρη? Χαχα, ο καθένας μας είμαι σίγουρος ότι έχει μια πρόταση! Το δικαιότερο θα ήταν η χρήση των χρόνων από Practice 1,2, όμως θεωρώ πιθανότερο να γίνει κάποιου είδους 'εικονικό' qualifying ώστε να μπορούν να ενεργοποιηθούν οι προβλέψεις του κανονισμού στο άρθρο 36. Με συμφωνία κυρίων να μην κάνει κανείς γύρο π.χ. και όντως στο τέλος να καταταχθούν με βάση τα νούμερα. Φυσικά θα ήταν αστείο κάτι τέτοιο κι εγώ αν ήμουν ιδιοκτήτης ομάδας ή οδηγός θα δεχόμουν απλά μια ειδική ρύθμιση για να παραλειφθούν τα δοκιμαστικά και να καταταχθούν έτσι κατευθείαν. 
- 

Ο χρήστης St.Devote έγραψε: .... 
 Δε γίνεται να ξεκινήσουν με τη σειρά που τερμάτισαν στη Σιγκαπούρη?... και κυρίως να τερματήσουν με αυτήν ... Let's call it a day...και να λήξει από τώρα! Να κερδίσουμε και ώρες ύπνου Σοβαρά τώρα...αν δε γίνουν ούτε αύριο τα quali...παίζει όντως να ξεκινήσουν βάσει entry order? 
- 

... το ενδεχώμενο να ματαιωθεί ο αγώνας ( και να μεταφερθεί στο τέλος ) παίζει ? 
- 

Ο χρήστης St.Devote έγραψε: 
 ... το ενδεχώμενο να ματαιωθεί ο αγώνας ( και να μεταφερθεί στο τέλος ) παίζει ?Πάντως ο καιρός για τον αγώνα λένε ότι θα είναι καθαρός. 
- 

EPIC !! 
- 

Ο χρήστης St.Devote έγραψε: 
  EPIC !! Μεγάλο... Τεράστιο cartoon... 
- 

Περιμένω να δω 3 πράγματα στη Suzuka: - Μάχη για την πρώτη θέση σε στυλ Monza. Στη Suzuka είναι ακόμα πιό δύσκολο να κρατήσεις ρυθμό για πολλούς γύρους σε μάχη και θα χαρώ να δω πιλότους να το κάνουν. Άσε που τα πάνω-κάτω που έχει το ανάγλυφο κάνουν το ψάξιμο του πού είναι ο αντίπαλος πιό ενδιαφέρον...
- Τί θα κάνει ο Schumacher σε μια από τις αγαπημένες του πίστες.
- Τί θα κάνει ο Hamilton, δεδομένου ότι θα πρέπει να ρισκάρει εκ των πραγμάτων, εκκινώντας από πιό πίσω...

- 

τσεκ κ αυτο!! 
- 

- 

Τα quali θα γινουν αδερφε. Ο καιρος θα ναι πολυ καλυτερος αυριο! Phaethon (παλι ξεχασα τ ονομα σου), εντελως offtopic αλλα εγραψε το south park, ετσι? 
- 

Δεν πειράζει, λέγε Phaethon  (Κωστής, πάντως) (Κωστής, πάντως)Με το NASCAR λες? Πλάκα, αλλά γενικά έχουν κορεστεί οι καλλιτέχνες και δεν βγάζουν πια μνημειώδη επεισόδια. Τα βλέπω μόνο και μόνο για συναισθηματικούς λόγους! 
- 

Όπως το περιμέναμε, μπόρα ήταν και πέρασε: http://www.autosport.com/news/report.php/id/87337 
- 

Ο χρήστης Phaethon έγραψε: Με το NASCAR λες? Πλάκα, αλλά γενικά έχουν κορεστεί οι καλλιτέχνες και δεν βγάζουν πια μνημειώδη επεισόδια. Τα βλέπω μόνο και μόνο για συναισθηματικούς λόγους! Δυστυχώς Για την όλη κατάσταση πάντως έχω να πω ότι μάλλον είναι προς όφελος των ισχυρότερων ψυχολογικά. Όλη αυτή η αβεβαιότητα που επισκιάζει έναν τόσο κρίσιμο αγώνα θα αποσπάσει την προσοχή κάποιων από την οδήγηση. Υπενθυμίζω ότι πέρσι στη Suzuka είχαμε και σοβαρά ατυχήματα (και με παράξενους τραυματισμούς). Ίσως το τρίτο συνεχόμενο λάθος του Lewis να δείχνει και πάλι ότι υπό πίεση είναι ακόμα επιρρεπής. Είμαι πολύ περίεργος για το πώς θα λειτουργήσει και ο νεαρός Vettel και ο (πολύ αγχωμένος όπως μου φαίνεται τελευταία) Webber. Ξεχνάω κανέναν; Α, κάποιον που έχει ξαναέρθει στην Ιαπωνία ως βασικός διεκδικητής άλλες τρεις χρονιές (βασικά τη μία το 'χε εξασφαλίσει, την άλλη το σιγούρεψε και την τρίτη στο Fuji το κοπάνησε... Αλλά τέτοιο που 'ταν, καλά του 'κανε ) Αν και δεν ήθελα να γράψω σεντόνι, όσο βλέπω αυτό το ανάποδο του Button ρε παιδί μου... Απίστευτο! Προσωπικά φέτος (και όχι πέρσι) έχω εντυπωσιαστεί από αυτόν και όχι φυσικά απ' το ανάποδο, αλλά απ' το γεγονός ότι βρίσκεται στη βαθμολογία τόσο ψηλά 4 αγώνες πριν το τέλος. Απέχει μόλις μια νίκη απ' την κορυφή. 
- 

Που χώθηκε εκεί ο Kubica ρε γμτ...στη ΠΟΛΥ βρώμικη πλευρά ο Alonso ...Massa 12ος...χάλια 
- 

Massa ???????????? Ξεκινά από την 8η ο LH αντί της 3ης (+5 ποινή) 
 Απίστευτη επίδοση . Αν έπαιζαν με καύσιμα όπως παλιά θα έλεγα ότι θα μπει στον 2ο γύροο Πολωνός εξαιρετικός ο Hulk ... 
- 

Ε ενταξει Κωστη 13η σεζον ειναι! Λογικο να μην ειναι σαν την 1η αλλα για εμενα δεν εχει χασει τοσο πολυ. Ακομα περναει τα μηνυματα του και εχει πολυ γελιο! Ενα review στα γρηγορα πριν την κανω... Το 1-2 των RBR το περιμενα αλλα δεν περιμενα τον Hamilton να βρει τετοιο pace με τοσους λιγους γυρους practice. Ωραιος! Επισης δεν περιμενα τον Kubica τοσο καλα αλλα και τις Ferrari τοσο ασχημα. Με το grid penalty του Hamilton ακομα χειροτερα για τον Alonso που θα ξεκινησει απο την βρωμικη πλευρα που πιστευω εχει μεγαλη διαφορα σημερα. Παντως Suzuka ειναι και ΟΛΑ γινονται! Για τελος ν αφησω την επιδοση του Hulk. 1η του φορα ever στην Suzuka και δειτε ποσο κοντα ειναι στον RB με την τοση εμπειρια! Το παιδι ειναι απιστευτο! Συγχαρητηρια στις RBR για το 1-2 και καλο αγωνα να χουμε! 
- 

Στο BBC λένε ότι ο Hamilton έκλεισε τον Hulk και έχει γίνει το σχετικό παράπονο στη FIA. Κι άλλη ποινή θα φάει? Όσες ποινές δεν έφαγε όλο το χρόνο θα τις φάει σε μια μέρα? Για να δούμε... 
- 

O Button καταλάβατε τι έκανε; Αν του βγει θα προσκυνήσω... Και ο Whitmarsh διαφωνούσε (Αλλά απέφυγε να το πει). Αν του βγει όμως... 
- 

Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε: 
 O Button καταλάβατε τι έκανε; Αν του βγει θα προσκυνήσω... Και ο Whitmarsh διαφωνούσε (Αλλά απέφυγε να το πει). Αν του βγει όμως...Δε ξέρουμε πως θα είναι η σκληρή γόμα στην αρχή όμως. Πολύ ενδιαφέρον. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το προσέξατε...στο Q1 ήταν με τα interns. Λογικά για να μη φάει ένα σετ από τα σκληρά. 

Japanese Grand Prix 2010-Suzuka