-
Ψάχνω ενα αδιαβροχο για το μηχανακι. Θα προτιμούσα κάτι που να φοριέται πάνω απ τα ρούχα όσο πιό ευκολα γίνεται. Αυτά τα κίτρινα τα ριχτά σαν αυτά που έχουν οι ψαράδες βολεύουν?
-
Ψάχνω ενα αδιαβροχο για το μηχανακι. Θα προτιμούσα κάτι που να φοριέται πάνω απ τα ρούχα όσο πιό ευκολα γίνεται. Αυτά τα κίτρινα τα ριχτά σαν αυτά που έχουν οι ψαράδες βολεύουν?
-
-
Βασικά, αυτά θα ανεμίζουν πολύ κατά τη γνώμη μου και επιπλέον επειδή έχουν συνηθως φαρδια μανίκια θα μπάζουν. Γιατι δεν πας σε κανένα κατάστημα με αξεσουάρ να πάρεις κομπλέ σετάκι με παντελόνι?
-
60 € το πλήρωσα στην colori και είναι εξαιρετικό.
Μην ξεχάσεις να το πάρεις σε ανοιχτόχρωμο ή / και με ανακλαστικά, γιατί βροχή + βράδυ επιτείνει τη θολούρα των αυτοκινητιστών.
-
Πήρα και εγώ ένα σετάκι με 60€ και το δοκίμασα κιόλλας στη βροχή. Το απο πάνω είναι και πολύ φαρδύ οπότε μπορώ άνετα να το φορέσω πάνω απο το μπουφάν
-
βρε λες??
-
Και που υπάρχουν αυτά τα αδιάβροχα ; ...
Καμιά φωτό παίζει; -
Ρίξε μια ματιά εδώ π.χ.:
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_ ... ageSize=40
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και που υπάρχουν αυτά τα αδιάβροχα ; ...
Καμιά φωτό παίζει;σταθμος μετρο Αγ. Δημητριος.. βγαινεις απο το ρευμα που παει προς Αθηνα (απο την πανω μερια του Λιντλ, ομως) και περπατας προς Παραλια μερια.. σε κανα 2 τετραγωνα θα το δεις στο αριστερο σου χερι..
Colori
θα σου ελεγα να πας με το σκουτερακι, αλλα κατι μου λεει πως δεν ... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ρίξε μια ματιά εδώ π.χ.:http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_ ... ageSize=40
Ωραίος! Ευχαριστώ!...
σταθμος μετρο Αγ. Δημητριος.. βγαινεις απο το ρευμα που παει προς Αθηνα (απο την πανω μερια του Λιντλ, ομως) και περπατας προς Παραλια μερια.. σε κανα 2 τετραγωνα θα το δεις στο αριστερο σου χερι..
Colori
θα σου ελεγα να πας με το σκουτερακι, αλλα κατι μου λεει πως δεν ...Άγιος Δημήτριος;
Για να πάω εκεί πρέπει να βγάλω διαβατήριο...Μελίσσια - Άγιος Δημήτριος; ... Ταξίδι...
-
η Colori βρισκεται υπο μετακομιση.. Το καινουριο καταστημα ειναι γωνια, λιγο πιο κατω απο το Lidl στο ρευμα προς Αθηνα, στο αριστερο χερι..
Η τιμη για το αδιαβροχο σετακι στα 44 ευρω!
Δεν το πηρα! -
Δες και τα τουκάνο ουρμπάνο.΄Πήρα ένα σετ πάνω κάτω. Έχει τεράστια φερμουάρ για να μπαίνουν τα παντελόνια εύκολα. Και ωραία designάτη γραμμή!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δες και τα τουκάνο ουρμπάνο.΄Πήρα ένα σετ πάνω κάτω. Έχει τεράστια φερμουάρ για να μπαίνουν τα παντελόνια εύκολα. Και ωραία designάτη γραμμή!στην Ελλαδα ποιος αντιπροσωπος τα φερνει?
-
Motorodas στην Αλεξάνδρα.
Παρόλα αυτά κάνει παραεισαγωγή και μια αποθήκη στην Ηλιούπολη σε ελαφρά καλύτερες τιμές.
Αδιάβροχο για μηχανακι