Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΖΗΣ
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΖΗΣ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 3 / 4
    Ελληνικοί Αγώνες
    22
    72
    190
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • F
      fontasierrars500 last edited by

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • B
        bokis last edited by

Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
        💫

Έχετε να μας προτείνετε κάτι καλύτερο?

'Η μήπως το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε με τη φορά της ειδικής, γιατί αν πηγαίνουμε ανάποδα και προκληθεί ατύχημα από συναθλητή που θα πηγαίνει σε ρυθμούς αγώνα θα φταίμε εμείς

• S
          stamelos last edited by

για να καταλαβω προσπαθειτε να λυσετε τα αλυτα?....ολοι βραζουμε στο ιδιο καζανι οταν συμμετεχουμε στον ιδιο αγωνα
          και μεριδιο ευθυνης εχουμε ΟΛΟΙ....υποχρεωση μας λοιπον ειναι να σεβομαστε τους παντες ειτε αυτοι ειναι εκδρομεις ειτε συνναθλητες..... και το πως συμπεριφερετε καποιος στις δοκιμες εχεις να κανει με το πως την εχει δει ο καθενας στο μυαλο του.

οσο για το παρανομες δοκιμες θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει παρανομες???

• S
            scn last edited by

Το μεγαλύτερο ποσοστό από τους οδηγούς έχει κάνει 'παράνομες' δοκιμές (με την έννοια της παράβασης του κανονισμού του αγώνα ή παλιότερα του κανονισμού της ΕΘΕΑ). Από αυτούς δεν κινδυνεύουν ούτε ανθρώπινες ζωές ούτε οι αγώνες, παρά μόνο οι αντίπαλοι που δεν έκαναν αντίστοιχες δοκιμές.
            Επίσης μεγάλο ποσοστό γυρίζει αντιθετα στις Ε.Δ. και, κατά την άποψή μου, πολύ καλά κάνει αφού πρόκειται για δρόμο ανοιχτό στην κυκλοφορία. Ούτε από αυτούς κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές ή οι αγώνες.
            Ένα επίσης μεγάλο ποσοστό οδηγάει αρκετά ως πολύ γρήγορα στις δοκιμές παραβιάζοντας τον ΚΟΚ αλλά στην πραγματικότητα παίρνοντας ελάχιστα ρίσκα, άσχετα αν για έναν καθημερινό οδηγό φαίνεται ότι πάνε 'του σκοτωμού'. Ούτε από αυτούς κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, αν και ο φόβος κάποιου άσχετου παρατηρητή μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τους αγώνες.
            Τέλος υπάρχει και μια κατηγορία οδηγών που πραγματικά ρισκάρουν χρησιμοποιώντας όλο το πλάτος του δρόμου, με ταχύτητες που αφήνουν ελάχιστα περιθώρια διόρθωσης, επιδεικνύοντας ενίοτε εγκληματική αδιαφορία ή/και βλακία. Από αυτούς κινδυνεύουν και ανθρώπινες ζωές και οι αγώνες. Ως εκ τούτου, κάθε άλλο παρά κακό είναι να στιγματίζεται η συγκεκριμένη συμπεριφορά και, αντίθετα, μάλλον είναι καθήκον μας και όχι 'ρουφιανιά' να τη στιγματίζουμε όπου την εντοπίζουμε.

• X
              xasiotisfanis last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:

απαραδεκτο εκ μερους του, κανεις δοκιμες παρανομες και φωναζεις στον αλλο γιατι κανει και αυτος? ημαρτον! αλλα δυστυχως η αναποδη φορά ριχνει τις ευθυνες στους ελεμ-βωβο!

ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
              Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ 20 ΧΛΜ Η ΣΤΟΝ κ. ΠΑΖΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ?
              ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΛΙ ?
              ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ !
              'EL-EM'[/quo

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΟΡΗ,ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ?
              ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΑΣΧΕΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΕΧΩ ΔΗ ΠΟΛΛΑ ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ?

ΤΟΝ ΠΑΖΗ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΔΙΚΑ!

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΠΗΓΑΤΕ ΠΑΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΖΗ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΠΟΔΑ?

ΣΑΣ ΤΙ ΧΑΡΙΣΕ ΠΕΡΣΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΕΙΤΕ ΣΟΥ????ΕΛΕΟΣ!!!!!

ΜΙ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟΣ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ?

ΚΑΝΤΥ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΑΥΤΟ.

ΦΙΛΙΚΑ ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΦΑΝΗΣ.

• F
                fontasierrars500 last edited by

Εμενα λεει ασχετο σε αυτο το ποστ ,νομιζω το διευκρινιζει σωστα!.................λωρη ειχα στο μυαλο μου οτι ηταν σε μια κλειστη διαδρομη σορρυ(εχω κολλησει απο τις αναβασεις που κλεινει το σκελος )......δεν καταλαβαινω ομως κατι,δηλαδη αμα δεν εισασταν εσεις και ηταν καποιος τοπικος και πηγαινε στο χωραφι του ''ξερω γω''....θα κατεβαινε και θα του φωναζε γιατι παει αναποδα την ειδικη, μη ημερα αγωνος?????...μηπως λωρη μου ανεβαινατε αντιθετα γρηγορα(η ''ψιλογρηγορα'') και με αγωνιστικες γραμμες???(ΔΕΝ σε ενοχοποιω,ρωταω!?)

• P
                  platis last edited by

Προφανως δεν ειναι ρουφιανια, ειναι απλα υποστηριξη του δικαιωματος ολων να κινουνται η να διασκεδαζουν με ασφαλεια.
                  Νομιζω οτι το καλυτερο που εχουμε να κανουμε, ειναι να πεισουμε αυτους που το παρακανουν, οτι εκτος απο ζημια στο συνολο κανουν και ζημια στον εαυτο τους. Εξηγουμαι. Υστερα απο 32 χρονια συμμετοχης σε αγωνες δικαιουμαι να εχω συμπερανει οτι πηγαινοντας γρηγορα στις αναγνωρισεις, χανονται βασικες προυποθεσεις για την επιτυχια μας στον αγωνα.

1. Στην προσπαθεια να κινηθουμε γρηγορα και σιγουρα (γιατι δεν πιστευω οτι κανεις απο εμας ειναι αναισθητος) και σιγουρα λοιπον, εχοντας τον νου μας στην ενδεχομενη παρουσια τριτων στη διαδρομη, χανουμε λεπτομερειες του δρομου και του περιβαλλοντος που θα μας χρειαστουν στον αγωνα.
                    2.Πηγαινοντας γρηγορα, αναγκαζομαστε (οπως και να το κανουμε) να τροποποιησουμε τις καθαρες γραμμες του αγωνα, μπλεκοντας ετσι τις εικονες στο μυαλο μας.
                  2. Οδηγουμε παντοτε ενα διαφορετικο αυτοκινητο απο το αγωνιστικο μας, που αλλοτε ειναι χειροτερο, αλλοτε ομως καλυτερο γιατι για παραδειγμα βρεχει η εχει λασπη και το αυτοκινητο μας των δοκιμων ειναι πιο μαλακο και υπακουο σε τετοιες συνθηκες.
                    Ενας οδηγος που εχει πειρα, βλεπει το δρομο και ξερει πως θα τον περασει. Ενας που δεν εχει πειρα, δεν την αποκταει στις αναγνωρισεις, αλλά κλεινει με την παρεα του ενα ησυχο κομματι μια καθημερινη, δηλωνει την προθεση του στην ΕΘΕΑ (προσωπικα ενημερωνω και την τοπικη αστυνομια) και λυσαει, μαθαινοντας οτι πρεπει να μαθει.
                    Σε περιπτωση τωρα που στις αναγνωρισεις εχει αμφιβολια σε μια -δυο στροφες, κατεβαζει τον συνοδηγο του 100 μετρα πριν , τον στηνει στη στροφη που θελει για να προσεχει, κανει την ταρζανια του με ασφαλεια και παει παρακατω.
                    Ολα τ άλλα ειναι οδοντοκρεμες, αφου ολοι λενε (αλλά δυστυχως λιγοι τηρουν) οτι η ελευθερια του ενος τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου.
                    Προσωπικα παντως, που δεν αποφασισα να γινω στα 57 ρουφιανος, οποιον θα βλεπω να κανει μ@......θα τον παιρνω βιντεο και θα τον στελνω εκει που πρεπει.
                    Χιλιες φορες να φαω τα μουτρα μου στον αγωνα, παρα να με παρει παραμαζωμα (η εστω να μου κοβει τη χολη) ο καθε απροσαρμοστος.
                    Τωρα με χιουμορ απευθυνομαι σ αυτους που λενε:'κι εσυ καποτε...κι ο αλλος καποτε...κι εκεινος παληα πηγαινε αναποδα και του σκοτωμου'.
                    Ε λοιπον καποτε πηγαινες στον Οδοντιατρο και σου ισιωνανε οι τριχες οι κατσαρές. Θελετε να σας το κανουμε και σημερα? Ο κοσμος αλλαξε, αλλαζουν οι καιροι. ΠΕΡΑΙΩΣΗ κυριοι...

@ ΦΑΝΗ,καθαρα και ξαστερα:
                  Φανη, στασου εκει που εισαι,περισσοτερο απο σεβαστη η ιστορια κι η περιπετεια σου,ως εκει ομως. Ποτε να μην ξεχασεις οτι οτιδηποτε επαθες, δεν τοπαθες επειδη πηγες στον πολεμο να σωσεις την πατριδα! Κι ετσι τιποτα δεν σε νομιμοποιει να προσβαλεις κανεναν εδω μεσα. Αν διαφωνεις, ευχαριστως να εκφραζεις την διαφωνια σου, αν εχεις απωθημενα, βγαλτα σ αυτους που φταινε για οτι συνεβη.
                  Εμεις εδω, που συζηταμε και προβληματιζομαστε δεν εχουμε ορεξη ν ανοιξουμε τσακωμο με κανεναν. Να βρουμε λυσεις ψαχνουμε, ωστε να μην εχουν την τυχη σου κι αλλοι και μαλιστα ξενοι προς το σπορ μας. Εμεις ξερουμε που παμε και τι ρισκαρουμε (εστω κι αν καποιοι μεταξυ των οποιων φοβαμαι κι εσυ, το ξεχνανε), οι αλλοι τι φταινε?

• P
                    platis last edited by

Και θελω να συμπληρωσω κατι για το 'αναποδα στις ειδικες. Ειναι η μακραν πιο ηλιθια αποφαση της ΕΘΕΑ να θεσπισει την απαγορευση του αναποδα. Απλα γιατι αυτο νομιμοποιει τις γρηγορες αναγνωρισεις και την επικινδυνοτητα τους. Ξαναεξηγουμαι. Κανουμε μια υποθεση. Παω μ αναγνωρισεις στην Ελατεια, με τον συνοδηγο στο διπλανο καθισμα και τη συζυγο μου στο πισω. Επιτρεπεται? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ωραια λοιπον. Τελειωνω την αναγνωριση, βαζω την Ελπη να οδηγησει, καθομαι στο πισω καθισμα και γυρναμε την ειδικη αναποδα. Απαγορευεται? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! (οποιος αμφιβαλλει ας μου βρει τον κανονισμο που απαγορευει να ειμαι επιβατης εκδρομεας στις κατηφορες).
                    Πιασ'τ αυγο και κουρευτο λοιπον. Συμπερασμα? Καλα θα κανει η ΕΘΕΑ, ΟΜΑΕ, ΕΠΑΕ, ΠΠΣΠ και ΚΚΕ ΜΛ, να στρωσουνε κωλο και να φτιαξουνε κανονισμους που και να λειτουργουν και να ειναι εφαρμοσιμοι.Αλλιως...
                    Καληνυχτα, αρκετα σας διασκεδασα

• E
                      el-em last edited by

Ο χρήστης xasiotisfanis έγραψε:

απαραδεκτο εκ μερους του, κανεις δοκιμες παρανομες και φωναζεις στον αλλο γιατι κανει και αυτος? ημαρτον! αλλα δυστυχως η αναποδη φορά ριχνει τις ευθυνες στους ελεμ-βωβο!

ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
                      Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ 20 ΧΛΜ Η ΣΤΟΝ κ. ΠΑΖΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ?
                      ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΛΙ ?
                      ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ !
                      'EL-EM'[/quo

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΟΡΗ,ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ?
                      ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΑΣΧΕΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΕΧΩ ΔΗ ΠΟΛΛΑ ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ?

ΤΟΝ ΠΑΖΗ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΔΙΚΑ!

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΠΗΓΑΤΕ ΠΑΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΖΗ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΠΟΔΑ?

ΣΑΣ ΤΙ ΧΑΡΙΣΕ ΠΕΡΣΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΕΙΤΕ ΣΟΥ????ΕΛΕΟΣ!!!!!

ΜΙ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟΣ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ?

ΚΑΝΤΥ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΑΥΤΟ.

ΦΙΛΙΚΑ ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΦΑΝΗΣ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΑΝΗ,

1. ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΕΣΕΝΑ 'ΑΣΧΕΤΟ'. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ-ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ. ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
                      2. ΤΟΝ κ.ΠΑΖΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΔΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
                        3.ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ Μ.ΡΟΔΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΗΓΑΜΕ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΠΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Ε.Δ. ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ.
                      3. ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ Ε Ν ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
                      4. ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ 'ΚΑΝΤΥ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ' ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ.
                        ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΟΣΜΙΑ,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ! ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!

'EL-EM'

• E
                        el-em last edited by

Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
                        Εμενα λεει ασχετο σε αυτο το ποστ ,νομιζω το διευκρινιζει σωστα!.................λωρη ειχα στο μυαλο μου οτι ηταν σε μια κλειστη διαδρομη σορρυ(εχω κολλησει απο τις αναβασεις που κλεινει το σκελος )......δεν καταλαβαινω ομως κατι,δηλαδη αμα δεν εισασταν εσεις και ηταν καποιος τοπικος και πηγαινε στο χωραφι του ''ξερω γω''....θα κατεβαινε και θα του φωναζε γιατι παει αναποδα την ειδικη, μη ημερα αγωνος?????...μηπως λωρη μου ανεβαινατε αντιθετα γρηγορα(η ''ψιλογρηγορα'') και με αγωνιστικες γραμμες???(ΔΕΝ σε ενοχοποιω,ρωταω!?)

ΑΓΑΠΗΤΕ fontasierra RS500

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ.
                        ΣΑΦΩΣ-ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΕΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ,ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ.
                        ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ,ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙ ΡΥΘΜΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• E
                          eyfraimogloy-michalis last edited by

Από τα ανωτέρω άρθρα του Γενικού Κανονισμού Αγώνων Ράλλυ, συμπεραίνουμε τα εξής:

1. Οι αναγνωρίσεις είναι απολύτως απαραίτητες και «θεωρούνται παράγων ασφαλείας» και μάλιστα σημαντικός.
                          2. Η νομιμότητα ή όχι των αναγνωρίσεων καθορίζεται από τρείς παράγοντες, οι οποίοι πρέπει να ισχύουν καθολικά και όχι διαζευκτικά:

Α. Πότε γίνονται ;
                          Β. Πώς γίνονται ;
                          Γ. Με τι είδους αυτοκίνητο ;

Παρατηρήσεις:
                          α. Στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές, απαγορεύεται η οδήγηση με φορά αντίθετη του αγώνα, για να αποφεύγεται κατά το δυνατόν αυτό που συνέβη στον Λώρη και στον Γιώργο. Στην άσφαλτο ο αγωνιζόμενος είναι πιο προσεκτικός, διότι κατά τεκμήριο ο δρόμος έχει μεγαλύτερη κίνηση.
                          Επίσης στην άσφαλτο για να βρεθείς πάλι στην αφετηρία της ειδικής,από άλλη διαδρομή, πρέπει να κάνεις περισσότερα χλμ και να ξοδέψεις περισσότερο χρόνο και χρήμα.

Ο χρήστης platis έγραψε:
                          Και θελω να συμπληρωσω κατι για το 'αναποδα στις ειδικες. Ειναι η μακραν πιο ηλιθια αποφαση της ΕΘΕΑ να θεσπισει την απαγορευση του αναποδα. Απλα γιατι αυτο νομιμοποιει τις γρηγορες αναγνωρισεις και την επικινδυνοτητα τους. Ξαναεξηγουμαι. Κανουμε μια υποθεση. Παω μ αναγνωρισεις στην Ελατεια, με τον συνοδηγο στο διπλανο καθισμα και τη συζυγο μου στο πισω. Επιτρεπεται? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ωραια λοιπον. Τελειωνω την αναγνωριση, βαζω την Ελπη να οδηγησει, καθομαι στο πισω καθισμα και γυρναμε την ειδικη αναποδα. Απαγορευεται? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! (οποιος αμφιβαλλει ας μου βρει τον κανονισμο που απαγορευει να ειμαι επιβατης εκδρομεας στις κατηφορες).

β. Γιατρέ μου, ο κανονισμός δεν εξετάζει εάν κατά την διάρκεια των αναγνωρίσεων, οδηγείς, συνοδηγείς ή είσαι … στο πίσω κάθισμα και ρεμβάζεις το ηλιοβασίλεμα, (αυτό βέβαια θα το δώ σ΄εσένα όταν με το καλό κατοσταρίσεις και μετά ), αλλά εάν το αυτοκίνητό σου φέρει σε εμφανή θέση την επίσημη κίτρινη πινακίδα της ΕΘΕΑ με τον μοναδικό αριθμό της, ούτως ώστε να ελέγχεται το πλήρωμα μέσω της κίνησης του αυτοκινήτου των αναγνωρίσεων…

γ. Δεν προβλέπεται καμία ανάληψη προσωπικής ευθύνης και αυτοκαθορισμού ικανοτήτων, π.χ. «ξέρω εγώ είμαι από εδώ γύρω» ή «θα πάρω λίγα και όχι πολλά ρίσκα» ή «θα βάλω πιο κάτω τον φίλο μου να μου σφυρά κλέφτικα…».

Αυτό ακριβώς καταδεικνύει και το συμβάν με τον Λώρη και τον Γιώργο. Ο Λώρης ήταν παράνομος ως προς τον χρόνο και ως προς την κατεύθυνση του αγώνα, αλλά όμως πήγαινε σιγά και με ασφάλεια. Ο Γιώργος ήταν και αυτός παράνομος χρονικά, σύννομος ως προς την κατεύθυνση, αλλά οδηγούσε γρήγορα και επικίνδυνα.

Και επειδή το μέγεθος «επικίνδυνο» είναι σχετικό και πολύ σοβαρό για να επαφίεται στην κρίση του κάθε αγωνιζόμενου, γιαυτό ο νομοθέτης περιορίζεται στο να καθορίσει τι είναι νόμιμο και τι παράνομο και κάθε άλλη προσέγγιση είναι αυθαίρετη, μη σύννομη και επισύρει μέχρι και την ποινή του αποκλεισμού.

• E
                            el-em last edited by

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΙΧΑΛΗ,

ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΘ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΖΗ ΑΛΛΑ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.
                            ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΟΜΩΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο κ. ΠΑΖΗΣ ΗΤΑΝ 'ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ' ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟ 'Ρ.ΕΛΠΑ' ,ΧΡΟΝΙΚΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
                            ΕΔΩ ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΕΦ'ΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ?
                            ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΡΙΤΕΣ/ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ 'ΚΛΕΨΕΙ' ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.
                            ΓΙΑΤΙ ? ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ,ΠΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !
                            ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΤΟΣΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κ.ΠΑΖΗ) ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΑΚΟΥΣ ΦΑΝΗ ?

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• E
                              eyfraimogloy-michalis last edited by

Λώρη μου,

το Ράλλυ ΕΛΠΑ, διεξήχθη βάσει ενός Συμπληρωματικού Κανονισμού, στα πρότυπα της FIA/Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
                              Υπήρξε βέβαια και ένας τροποποιημένος 'Ελληνικός' κανονισμός, αλλά στο κεφάλαιο Αναγνωρίσεις, δεν περιελάμβανε καμία διαφορά, πλήν του τύπου των επιτρεπομένων αυτοκινήτων αναγνωρίσεων.
                              Αρα όλοι οι αγωνιζόμενοι (Ελληνες και ξένοι), είσασταν υποκείμενοι αυτού του συγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Συμπληρωματικού Κανονισμού, ο οποίος τροποποιούσε τον 'Εθνικό' Γενικό Κανονισμό.

Πολύ σωστά όμως παρατηρείς, ότι αυτού του είδους τα ζητήματα, όπως και άλλες σημαντικές 'λεπτομέρειες', θα πρέπει να προτείνονται (απο εσάς του Αγωνιζόμενους) ως θέματα προς συζήτηση στον ΣΟΑΑ και αυτός με την σειρά του να τα προωθεί στην ΕΠ.Α./ΕΘΕΑ , υπό μορφή προτάσεων - αιτημάτων, προς κατακύρωση, ή τροποποίηση.

Οσο αφορά 'την μετέπειτα απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Πάζη', δέχομαι ότι σε προσέβαλε βάναυσα σε δημόσιο χώρο (στην πλατεία του χωριού), αλλά και συ όμως εδώ στο forum τον διέσυρες δυσαναλόγως υπέρμετρα ...
                              Χωρίς να είμαι ιδιαίτερα θρησκευόμενος, προσπαθώ να θυμάμαι το 'ο αναμάρτιτος πρώτος τον λίθο βαλέτω'

Για την θέση μου στην τελευταία παράγραφο, επειδή αποτελεί προσωπική μου εκτίμηση και δεν αποδεικνύεται με επιχειρήματα, θάθελα σε παρακαλώ να μην με παρεξηγήσεις...

• P
                                platis last edited by

Μιχαλη μου, εγραψα: Να λειτουργουν (οι κανονισμοι)και να ειναι εφαρμοσιμοι. Νομιζω πως τα λεει ολα. Καλημερα.

• E
                                  el-em last edited by

Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
                                  Λώρη μου,

το Ράλλυ ΕΛΠΑ, διεξήχθη βάσει ενός Συμπληρωματικού Κανονισμού, στα πρότυπα της FIA/Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
                                  Υπήρξε βέβαια και ένας τροποποιημένος 'Ελληνικός' κανονισμός, αλλά στο κεφάλαιο Αναγνωρίσεις, δεν περιελάμβανε καμία διαφορά, πλήν του τύπου των επιτρεπομένων αυτοκινήτων αναγνωρίσεων.
                                  Αρα όλοι οι αγωνιζόμενοι (Ελληνες και ξένοι), είσασταν υποκείμενοι αυτού του συγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Συμπληρωματικού Κανονισμού, ο οποίος τροποποιούσε τον 'Εθνικό' Γενικό Κανονισμό.

Πολύ σωστά όμως παρατηρείς, ότι αυτού του είδους τα ζητήματα, όπως και άλλες σημαντικές 'λεπτομέρειες', θα πρέπει να προτείνονται (απο εσάς του Αγωνιζόμενους) ως θέματα προς συζήτηση στον ΣΟΑΑ και αυτός με την σειρά του να τα προωθεί στην ΕΠ.Α./ΕΘΕΑ , υπό μορφή προτάσεων - αιτημάτων, προς κατακύρωση, ή τροποποίηση.

Οσο αφορά 'την μετέπειτα απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Πάζη', δέχομαι ότι σε προσέβαλε βάναυσα σε δημόσιο χώρο (στην πλατεία του χωριού), αλλά και συ όμως εδώ στο forum τον διέσυρες δυσαναλόγως υπέρμετρα ...
                                  Χωρίς να είμαι ιδιαίτερα θρησκευόμενος, προσπαθώ να θυμάμαι το 'ο αναμάρτιτος πρώτος τον λίθο βαλέτω'

Για την θέση μου στην τελευταία παράγραφο, επειδή αποτελεί προσωπική μου εκτίμηση και δεν αποδεικνύεται με επιχειρήματα, θάθελα σε παρακαλώ να μην με παρεξηγήσεις...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΙΧΑΛΗ,

ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ 'ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ'.
                                  Ο ΣΟΟΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΑΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ZΗΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ.
                                  ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ,ΔΙΟΤΙ.

1. ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ), ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ (Η ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ) ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ
                                  2. ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΕΣΥΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• A
                                    antonis-team last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                                    Μιχαλη μου, εγραψα: Να λειτουργουν (οι κανονισμοι)και να ειναι εφαρμοσιμοι. Νομιζω πως τα λεει ολα. Καλημερα.

Υπάρχουν κανονισμοί, αλλά για να εφαρμοστούν χρειάζονται αστυνόμευση. Αυτή έχει κόστος και δεν διατίθεται το κονδίλη…….
                                    Α.

• P
                                      platis last edited by

Ο χρήστης antonis-team έγραψε:

Υπάρχουν κανονισμοί, αλλά για να εφαρμοστούν χρειάζονται αστυνόμευση. Αυτή έχει κόστος και δεν διατίθεται το κονδίλη…….
                                      Α.

AYTO ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ,ΑΝΤΩΝΗ???
                                      Εχετε παρει χαμπαρι οτι η κατασταση που εχει διαμορφωθει και με την βοηθεια των μη εφαρμοσιμων κανονισμων, μας εχει κανει να ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?
                                      ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΓΜΤ?

• A

από el-em » 13/10/10 15:05
                                        «1. ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ), ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ (Η ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ) ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ

Και αναμφίβολα, παρέβει την λαϊκή ρήση, «τα εν οίκο μη εν δήμο». Σίγουρα πρέπει να κάνουμε προσπάθειες να μην είναι «Η ΑΤΥΧΙΑ» τους……..

«2. ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΕΣΥΡΑ».

Ο διασυρμός είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη, εκτός αν τα στοιχειά προκύψουν ‘καθ’ έδρας’, μα στην περίπτωση νομίζω ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο, αναφέροντας απλός το γεγονός και τα αισθήματα σου, σε σχετικούς, και υποψιασμένους.
                                        Antonis-team.

• A

Ο χρήστης platis έγραψε:

Α.

AYTO ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ,ΑΝΤΩΝΗ???
                                          Εχετε παρει χαμπαρι οτι η κατασταση που εχει διαμορφωθει και με την βοηθεια των μη εφαρμοσιμων κανονισμων, μας εχει κανει να ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?
                                          ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΓΜΤ?

……Και σίγουρα δεν είναι το αντικείμενο μας.
                                          Μα μέχρι σήμερα την λογική «διαίρει και βασίλευε», την καλλιέργησαν οι παίρνοντας doctora στο αντικείμενο. Μην έχοντας την ικανότητα και την διάθεση να δώσουν βιώσιμες λύσεις.
                                          Το πρόβλημα είναι να ξυπνήσουμε, και να μην αυτομαστιγωνόμαστε, αλλά να μαστιγώνουμε τους φταίχτες και τους υπαίτιους του διασυρμού του σπορ μας.
                                          Φιλικά
                                          ΑΝΤΩΝΗΣ.

• H
                                            hyperion last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:

Κύριε Λώρη, με όλο το σεβασμό, αλλά το συγκεκριμένο post που ανοίξατε είναι απαράδεκτο.
                                            Για την όποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά συναθλητή σας, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα στα οποία οφείλατε να απευθυνθείτε.
                                            Το να ανοίξετε ολόκληρο post με το ονοματεπώνυμο του συναθλητή σας, προκειμένου να περιγράψετε τον καυγά (ή επίθεση εκ μέρους του ή οτιδήποτε) για ένα συμβάν σε παράνομες ( από αμφότερούς σας) αναγνωρίσεις , είναι το λιγότερο, κατώτερο του συνδυασμού στον οποίο συμμετέχετε.

ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ,

ΤΟ ΑΝ ΤΟ POST ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 'ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ' ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
                                            ΕΓΩ, ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ 3200 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ.
                                            ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΡΑΦΩ.
                                            ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ κ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ κ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.
                                            ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΔΕΝ ΕΘΙΞΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ? Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ?

'EL-EM'

Δεν μπήκα στην ουσία του συμβάντος και ούτε με ενδιαφέρει.

Αν αρχίσουμε όμως να δημοσιεύουμε με τέτοιο τρόπο (post με ονοματεπώνυμο εννοώ), όποιον μας βάζει σε κίνδυνο όταν κάνουμε αναγνωρίσεις, ή όποιον μας φέρεται άσχημα τότε:

1. Το forum θα γίνεται τριμπούρδελο (αντιγραφή από APR, μην μου την πέσετε οι admins) μετά από κάθε αγώνα
                                            2. Θα εμφανιστούν πολλοί καλοθελητές να βγάλουν τα (αληθινά ή όχι) άπλυτα τα δικά μας σε αναγνωρίσεις άλλων αγώνων.

Δεν επανέφερα κανέναν στην τάξη, οι 3200 αναγνώσεις δεν σημαίνουν τίποτα (και η Τζούλια εεκατομμύρια κόπιες πούλησε).

Φιλικά και με σεβασμό στον αγωνιστικό συνδιασμό σας που πραγματικά πιστεύω πως είναι ό,τι καλύτερο έχει να δείξει αυτή τη στιγμή η χώρα μας, και δεν αξίζει να εμπλέκεστε σε τέτοιες δημοσιεύσεις.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ