-
η Δωδώνη είναι κοιτίδα του ελληνισμού, δεν γίνεται εσείς να κάνετε ράλια! Να πάτε αλλού να τα κάνετε!
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_taxgreece_1_27/10/2009_304461Μόνο με 'βύσμα' στις τοπικές αυτοδιοικήσεις και τα σώματα ασφαλείας θα γίνονται αγώνες πλέον.
Εννοείται οτι θα έχει πρώτο λόγο το 'πολιτικό χρώμα' της κάθε λέσχης... -
Μετά το Ράλλυ ΕΛΠΑ, η βαθμολογία στο Πρωτάθλημα της F.2, είναι η εξής :
Ο Γιώργος Πάζης ξεκίνησε το Πρωτάθλημα 2010 πολύ καλά, συγκεντρώνοντας στους δύο πρώτους αγώνες, 36 βαθμούς απο τους 54 που έχει σήμερα.
Εν συνεχεία στους τρεις τελευταίους ασφάλτινους αγώνες, ο Γιώργος Κοσμόπουλος βρέθηκε στην επιφάνεια που αγαπά και στην οποία το αυτοκίνητό του νοιώθει ευτυχισμένο… (σαν την Ντόλυ του Λούκυ Λούκ)
Ο Γιώργος Πάζης δήλωσε προ του αγώνος της ΕΛΠΑ:
Λόγω της μεγάλης ατυχίας του, η ευκαιρία που περίμενε για να στεφθεί Πρωταθλητής 2010, χάθηκε και πρέπει να προσπαθήσει σκληρά στο ασφάλτινο Παλλάδιο, για να τα καταφέρει…
Πρέπει βέβαια να παρατηρήσουμε ότι και ο Γαζετας Χαράλαμπος με τις δύο νίκες του στο ΕΛΠΑ και τους 40 βαθμούς που κέρδισε, διεκδικεί θεωρητικά και αυτός το Πρωτάθλημα της F.2
Τέλος (για να είμαι και λίγο on topic), η πρόδηλη στεναχώρια του Γιώργου Πάζη, δίνει εξήγηση στην απορία μου, για την μη απάντησή του και παράθεση της δικής του εκδοχής των γεγονότων, σε όσα του καταμαρτυρά ο Λώρης …
-
«Τέλος (για να είμαι και λίγο on topic), η πρόδηλη στεναχώρια του Γιώργου Πάζη, δίνει εξήγηση στην απορία μου, για την μη απάντησή του και παράθεση της δικής του εκδοχής των γεγονότων, σε όσα του καταμαρτυρά ο Λώρης …
Μιχάλης»
Καλέ μου φίλε, νομίζω, ότι με την απάντηση μου, της 08/10/10 17:08, έδωσα αντί αυτού, χωρίς εξουσιοδότηση του!, γλαφυρά αστεϊζοντας, το όλο σκηνικό!!. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, έκανε καλά που δεν απάντησε, δίνοντας συνέχεια σε ένα γεγονός που συνεχίζεται, και θα συνεχίζεται, όσο και οι εκάστοτε οργανώσεις ενεργούν φαιδρά, και μεμψίμοιρα.
«Τα εν οίκο μι εν δήμο», θα έλεγα.
Δεν συμφέρει το παράτυπο γεγονός, να αναμασάτε, εν όσο θα γίνετε στο διηνεκές, παράνομα και αντισυμβατικά.
Και είναι σίγουρο, ότι εάν φτάσει στα αυτιά των ενοχλημένων πολιτών, και όχι αγωνιζόμενων που «…..και αυτοί κρυφό καμάρι»!!!, θα μας πάρουν με της πέτρες.
Τώρα σου βάζω δύσκολα και ζητώ να δεχτής την συγνώμη μου, μα και ο ‘άλλος’ είπε ότι θα των πάρουμε με της πέτρες και δεν τον πήραμε!!!....ενόσω ο ‘άλλος’, το 1/10 να προσπαθούσε να περάσει, θα ξυλονοντουσαν τα πεζοδρόμια!!!.......είμαστε από παράξενος έως ανώμαλος λαός!!.Έκλυση κάνω. Λίγη περιστολή σε εκφράσεις και έργα, ενόσω είμαστε παράνομοι…….sta dokimastika!!!.
Antonis-team. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Έκλυση κάνω. Λίγη περιστολή σε εκφράσεις και έργα, ενόσω είμαστε παράνομοι…….sta dokimastika!!!.
Antonis-team.ΤΟ 'ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ' ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΓΙΑΤΙ ?- ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ.
- ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΝ BASSO ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Έκλυση κάνω. Λίγη περιστολή σε εκφράσεις και έργα, ενόσω είμαστε παράνομοι…….sta dokimastika!!!.
ΓΙΑΤΙ ?- ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ.
- ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΝ BASSO ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
ΛΟΙΠΟΝ ΛΜ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ.. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΕΤΡΕΧΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.. ΑΡΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΤΟ FORUM.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..
ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΚΡΗ. ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.. ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΙΚ ΝΙΚ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?? ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΕΓΩ Η ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ 'ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ' ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ??
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ.. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ.. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ 70 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.. (ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 70 ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ 70 ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ..)ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.. ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..ΑΝ ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΩ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ (ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ) ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ..ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ??
-
lori kalispera,i simperifora enos anthropou den mporis na tin krinis ke na vgalis simperasmata apo ena ke mono gegonos,episis ne krinis ke ton allon apo ti ehi prosferi tosa hronia sto horo!!!
oson afora ayta pou sholiasa gia esena oti ekthetis ton ari den sto pi pote mono sto egrapsa gia proti fora tora!sto ehoun pi antropi kataksiomeni stous agones kinos filos diko sou ke dikos mou ,simathiti sou ke kolito sou apo ta pedika sas hronia-vlepe d.vazaka!!!
episis focus ladi hromatos ipirhe ke otan kanate perasmata me to asimi to eferne o gatos ,ke sas perimene sto telos kathe idikis to etimaze ke pernate to epomeno ke sinehizate gia thimisouto kala??????????
episis ego ipirksa 12 hronia agonizomenos ke pote ton poton den ekane paranomes dokimes ,oute ke otan ta perasmata itan tessera!!ke giafto anagazomouna ke evaza kamera mesa gia na douleuoume spiti ego tis simiosi mou ke o odigos tis idikes.otan itan eleuthera 7 perasmata mou itan iper arketa!!!
episis pote den tha empena se diadikasia na anafero sinathliti mou gia paranomes dokimes,giati tha theorousa ton fani xasioti roufiano!ke den mou epefte logos na se anafero gia dio logous giati simpatho ton ari san odigo,san anthropo,ke haris ton ari ehoume di ke aytokinita stin ellada ke stous ellinikous agones pou den tha vlepame pote!
episis den tha ekana kinisi na ton anafero giati den treksame pote stin idia katigoria o aris paleue gia ti geniki ke emis gia tin A5.
ke astinomikos den egina pote den eime ke oute thelo na gino giati den to goustaro ayto to epagelma,an ke tha mporousa na pao polles fores na simetasho se diagonismous otan vgeni prokiriksi sta somata asfalias!!!!Σε παρακαλώ γράφε Ελληνικά, τα greeklish απαγορεύονται από τον κανονισμό. Ευχαριστώ [Mod]
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Και σίγουρα πρέπει να διαγράψω την λέξη ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, όταν έχει γίνει η παρατυπία κανόνας και κατεστημένο.
Γιατί σίγουρα γνωρίζεις καλύτερα από όλους μας, ότι αυτό που ΚΑΝΟΥΜΕ, είναι παράτυπο και γράφετε κατά κόρο, στους κανονισμούς του αθλήματος.
Σίγουρα τον κάθε basso στην συνείδηση μου τον έχω χ@σμ@νο, εσάς αγαπώ και πονάω, που είστε αδέλφια μου. Εάν στον basso, είχαν δώσει εδώ και δυο μήνες της ειδικές, οι επιτήδειοι που της γνώριζαν και τα άρπαξαν, δεν φταίω εγώ. Σίγουρα πάλη δεν φταίω όταν τα δίνουν και σε δικούς μας ‘υμέτερους’.
Και σίγουρα δεν με διάβασες, γιατί δεν το ήξερα. Μα αν το ήξερα πάλι δεν θα με διάβαζες, διότι ορισμένα πράγματα γίνονται χωρίς να γράφονται!!. Μακριά από τους συμπατριώτες μου.
«πας μη Έλλην βάρβαρος» είναι αρχή μου, και πιστεύω αμετάκλητα σε αυτό. Ποτέ δεν πίστεψα στα εισαγόμενα τσογλανια. Μα τα ελληνικά τσογλ@νι@ είναι αυτοί που τους ανέχονται και τους βοηθάνε.
Και αναρτιέμαι, εάν ένας δίπλα σου σκοτώσει έναν που δεν χωνεύει, θα πας και εσύ να σκοτώσεις εμένα που σου κόλλησα?.
«ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ». Ωραίο μάθημα διδάσκεις φίλε μου καλέ, μπράβο σου.«ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.» βλάπτει φίλε, δείχνει ανοχή, παραδοχή άτυπων πράξεων, είναι συχωροχάρτι σε παρανομούντες.
Και στο φινάλε, πάτε στο όργανο μας, τον ΣΟΑΑ, και ζητήστε να αλλάξει η διατύπωση «ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ». ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, διότι οι πέριξ των ειδικών κατοικουντες, δεν είναι οι μ@λ@κες της υποθέσεις, να ανέχονται του θορύβους μας, καθώς και να φοβούνται να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους.
Σε σέβομαι και σε αγαπώ εσένα και τον ΑΡΗ, που ανεβάζετε τον πήχη στο άθλημα όταν τρέχετε στον αγώνα. Μα στον αγώνα, διότι εδώ των κατεβάζεις φίλε μου.
Πάντα φιλικά.
ΑΝΤΟΝΙΣ-ΤΕΑΜ. -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Κατά την ταπεινή μου άποψη, κύριοι, το θέμα που θα έπρεπε να αναδειχθεί δεν είναι ούτε το ποιός κάνει παράνομες αναγνωρίσεις, ούτε ποιός προσέβαλε τον άλλον ζητώντας και τα ρέστα, αλλά το ποιός θέτει την σωματική ακεραιότητα των συναθλητών του και των γύρω του σε κίνδυνο με τον τρόπο που κάνει αναγνωρίσεις άλλα και το ποιός ξεσηκώνει με την οδηγική του συμπεριφορά τις τοπικές κοινωνίες εναντίον του σπορ.........ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ(ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ) ,ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΡΑΛΛΥ ΔΩΔΩΝΗΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ.......(...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΓΕΡΑΣΑ!)
-
Τελικά κι αυτό, όπως πολλά πράγματα στη ζωή, είναι θέμα παιδείας και ανατροφής.....
Άλλο κάνω την πατάτα, το μετανοιώνω, μαθαίνω από τα λάθη μου και, εν τέλει, ζητάω συγγνώμη και άλλο
κάνω την πατάτα και ζητάω και τα ρέστα, πουλώντας νταηλίκι....
Είναι απλό.....
-
απαραδεκτο εκ μερους του, κανεις δοκιμες παρανομες και φωναζεις στον αλλο γιατι κανει και αυτος? ημαρτον! αλλα δυστυχως η αναποδη φορά ριχνει τις ευθυνες στους ελεμ-βωβο!
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Κατά την ταπεινή μου άποψη, κύριοι, το θέμα που θα έπρεπε να αναδειχθεί δεν είναι ούτε το ποιός κάνει παράνομες αναγνωρίσεις, ούτε ποιός προσέβαλε τον άλλον ζητώντας και τα ρέστα, αλλά το ποιός θέτει την σωματική ακεραιότητα των συναθλητών του και των γύρω του σε κίνδυνο με τον τρόπο που κάνει αναγνωρίσεις άλλα και το ποιός ξεσηκώνει με την οδηγική του συμπεριφορά τις τοπικές κοινωνίες εναντίον του σπορ.....
....ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ(ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ) ,ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΡΑΛΛΥ ΔΩΔΩΝΗΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ.......(...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΓΕΡΑΣΑ!)
Tote me to 205 lete?
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
απαραδεκτο εκ μερους του, κανεις δοκιμες παρανομες και φωναζεις στον αλλο γιατι κανει και αυτος? ημαρτον! αλλα δυστυχως η αναποδη φορά ριχνει τις ευθυνες στους ελεμ-βωβο!ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ 20 ΧΛΜ Η ΣΤΟΝ κ. ΠΑΖΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ?
ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΛΙ ?
ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ !
'EL-EM' -
Επειδή νομίζω ότι μερικοί έχουν μπερδευτεί.
Παράνομες δοκιμές = παράνομοι με τους κανόνες του κάθε αγώνα.(ενδιαφέρει μόνο τους ανθρώπους του αγώνα)
Επικίνδυνη οδήγηση = παράνομοι με βάση τον Κ.Ο.Κ. (μας ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ)
Εάν στην έξοδο μιας στροφής έπαιζε ένα παιδάκι μπάλα με την οικογένεια του που πήγαν για εκδρομή για παράδειγμα, το αμάξι του κ. Πάζη δεν θα μπορούσε να φρενάρει ενώ προφανώς το αμάξι του κ. ΕΛ-ΕΜ με 20 χιλ/ώρα θα σταμάταγε, τόσο απλά. Η φορά δεν έχει σημασία, προφανώς ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. Τα έχουμε πει δεκάδες φορές αλλά μένουν μόνο στις σελίδες του ιντερνέτ. Η Ελληνική νοοτροπία λέει κάνω ότι γουστάρω – κοιτώ μόνο την πάρτη μου.
Δεν περνούμε τη θέση κανενός, ασχοληθήκαμε με τους αγώνες γιατί μας ενδιαφέρει το αυτοκίνητο όχι τι κάνουν οι οδηγοί αλλά με αυτά που βλέπουμε πολλές φορές λέμε να μην ασχοληθούμε ξανά με ένα χώρο που επικρατεί το ΧΑΟΣ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
απαραδεκτο εκ μερους του, κανεις δοκιμες παρανομες και φωναζεις στον αλλο γιατι κανει και αυτος? ημαρτον! αλλα δυστυχως η αναποδη φορά ριχνει τις ευθυνες στους ελεμ-βωβο!
ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ 20 ΧΛΜ Η ΣΤΟΝ κ. ΠΑΖΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ?
ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ !
'EL-EM'Κύριε Λώρη, με όλο το σεβασμό, αλλά το συγκεκριμένο post που ανοίξατε είναι απαράδεκτο.
Για την όποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά συναθλητή σας, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα στα οποία οφείλατε να απευθυνθείτε.
Το να ανοίξετε ολόκληρο post με το ονοματεπώνυμο του συναθλητή σας, προκειμένου να περιγράψετε τον καυγά (ή επίθεση εκ μέρους του ή οτιδήποτε) για ένα συμβάν σε παράνομες ( από αμφότερούς σας) αναγνωρίσεις , είναι το λιγότερο, κατώτερο του συνδυασμού στον οποίο συμμετέχετε. -
Ρε παιδια ξεχαστε τα ονοματα! Ολοι μας καποτε κινδυνεψαμε η καναμε αλλους να κινδυνεψουν. Σημασια τωρα εχουν αυτα:
- Με το σημερινο κλιμα, καθε προκληση κανει κακο στους αγωνες γενικοτερα
2.Καθε ατυχημα στον χωρο των αγωνων γινεται βουτυρο στο ψωμι των ΜΜΕ με τις αναλογες και παντα δυσαρεστες επιπτωσεις
3.Και το αυτονοητο, καθε ατυχημα και κυριως δυστυχημα αφηνει δυσαναπληρωτα κενα η και μη αναπληρωσιμα στη δευτερη περιπτωση.
Αν αυτα τα τρια τα χωνεψουμε κι αν δεν θελουμε να συνεχισουμε ναμαστε μονοι κι αντικοινωνικοι, ε τοτε πρεπει ο καθενας μας να βαλει ενα λιθαρακι για να στρωσουμε. Κι αν το λιθαρακι δεν μπαινει, τοτε ας πεφτει η πετρα του λιθοβολισμου και της διαπομπευσης γιατι οσοι (λιγοι η πολλοι) πανε με το γραμμα, δεν φταινε να πληρωνουν τις μαλακιες των ανεγκεφαλων και απροσαρμοστων.
Αρκετες πληρωνουμε στην καθημερινη μας ζωη...
Δε θελετε? Δωστε του κι αλλη μια, να παει πιο πολυ στον πατο
Κι ολα αυτα, οσο ακομη δεν υπαρχει η δεν αρχισε να λειτουργει μια αρχη που θα εχει τα ........(με ιδιο πρωτο συνθετικο) που να παρει την κατασταση στα χερια της.
Να τωρα που θα πατε στην Ελατεια φροντιστε να περνατε με 5η και να την χασουμε κι αυτη. (Θου φυλακη τω στοματι μου).
- Με το σημερινο κλιμα, καθε προκληση κανει κακο στους αγωνες γενικοτερα
-
Καλέ μου γιατρέ αδελφέ, πάντα σωστός μετριοπαθής και ακριβής.
Φίλε Κωνσταντίνε πολύ σωστός και εσύ.
Και σας διάβασα όλους, διότι είναι θέμα οργάνωσης το θέμα και με ενδιαφέρει απόλυτα.
Προσπαθώ όμως απεγνωσμένα να βρω τον «ΑΣΧΕΤΟ» εδώ μέσα, και διαπιστώνω μόνον ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ – ΕΙΔΙΚΟΥΣ – ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!!!!........
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλέ μου γιατρέ αδελφέ, πάντα σωστός μετριοπαθής και ακριβής.Φίλε Κωνσταντίνε πολύ σωστός και εσύ.
Και σας διάβασα όλους, διότι είναι θέμα οργάνωσης το θέμα και με ενδιαφέρει απόλυτα.
Προσπαθώ όμως απεγνωσμένα να βρω τον «ΑΣΧΕΤΟ» εδώ μέσα, και διαπιστώνω μόνον ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ – ΕΙΔΙΚΟΥΣ – ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!!!!........
ΑΝΤΩΝΗΣ.O fontasierra RS500 ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ?
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΕΙΣ.'EL-EM'
Υ.Γ. ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΤΩ. -
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ !
'EL-EM'Κύριε Λώρη, με όλο το σεβασμό, αλλά το συγκεκριμένο post που ανοίξατε είναι απαράδεκτο.
Για την όποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά συναθλητή σας, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα στα οποία οφείλατε να απευθυνθείτε.
Το να ανοίξετε ολόκληρο post με το ονοματεπώνυμο του συναθλητή σας, προκειμένου να περιγράψετε τον καυγά (ή επίθεση εκ μέρους του ή οτιδήποτε) για ένα συμβάν σε παράνομες ( από αμφότερούς σας) αναγνωρίσεις , είναι το λιγότερο, κατώτερο του συνδυασμού στον οποίο συμμετέχετε.ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ,
ΤΟ ΑΝ ΤΟ POST ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 'ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ' ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
ΕΓΩ, ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ 3200 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΡΑΦΩ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ κ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ κ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΔΕΝ ΕΘΙΞΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ? Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ?'EL-EM'
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
αλλα δυστυχως η αναποδη φορά ριχνει τις ευθυνες στους ελεμ-βωβο!Μην στεκομαστε σε αυτο.Μην βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος ... Αναποδη φορα ολοι εχουμε κανει και θα εξακολουθουμε να κανουμε σε αγωνες που τα 'κυκλωματα' των ειδικων ειναι μεγαλα , αλλα αν μη τι αλλο τηρειτε ο ΚΟΚ εκει ... Αλλα σκεψου να βρισκεται ενας εκδρομεας που σαφως δεν θα εχει στο νου του να κανει την εκδρομη του 'με προσοχη' γιατι τρεχουν οι ραλιστες - υπαρχουν αλλωστε και περιστατικα με δυστυχηματα σε αναγνωρισεις- πως θα αντιδρασει βλεποντας ενα ΙΧ να ερχετε τεζα? Η΄ακομα να παιζει κανει κανα παιδι ποδηλατο στην εξοχη... Δεν ασχολουμαι προσωπικα για το θεμα με τον Παζη-ο καθενας κρινεται απο την συμπεριφορα του .Θα ασχοληθω ομως με τον καθε οδηγο που θα πηγαινει τεζα στις αναγνωρισεις , ποσο μαλιστα στο χωμα που δεν προλαβαινεις να σωσεις και πολλα σε περιπτωση που τον συναντησεις σε πατημενο κομματι... Θεωρω οτι οι αναγνωρισεις ειναι πολλη πιο επικοινδυνες απο τον ιδιο τον αγωνα και θα επρεπε να σταματησει να ισχυει αυτο... Και να κανω και ενα σχολιο για το θεμα 'παρανομα περασματα' ... Καλως γινονται παραπανω περασματα εστω και παρανομα , γιατι πολλα περασματα σημαινουν ασφαλεια ...
-
Καλά όλα αυτά που γράφετε αλλά θα έπρεπε μέσα από όλα αυτά να ψάχναμε λύσεις και όχι πως θα βγούμε από πάνω. Και για να μην παρεξηγούμε δεν το λέω ούτε για το ένα ούτε για τον άλλο.
Θα έπρεπε να κοιτάξουμε να βρούμε τη ρίζα του προβλήματος και όχι τα αποτελέσματα του.
Κάνοντας ¨παράνομες¨ ή μη, δοκιμές πάντα βάζουμε σε κίνδυνο συνανθρώπους μας ή οποιοδήποτε ¨ζωντανό¨ βρεθεί στο δρόμο μας. Το να έχουμε εμείς ατύχημα χωρίς να εμπλακεί και κάποιος άλλος είναι το λιγότερο, αλλά οι άλλοι δεν μας φταίνε σε τίποτα.Και εδώ έρχεται το ερώτημα.
Μήπως θα έπρεπε να δίνεται ο δρόμος για δοκιμές μία μέρα πριν τον αγώνα για μικρό χρονικό διάστημα, π.χ ένα πέρασμα από όσους το επιθυμούν (όλοι) χωρίς έτσι να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος με τον κάθε εκδρομέα ή φυσιολάτρη που θα βρεθεί στο δρόμο μας?Δυστυχώς όλοι το ξέρουμε ότι σε κάθε αγώνα γίνονταν και θα γίνονται δοκιμές σε ρυθμούς αγώνα. Όποιος θέλει να το κάνει, ας το κάνει με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια. Πώς? Ας βάλει ένα φίλο του μπροστά να του ¨ανοίγει¨ δρόμο. Δηλαδή. Ας προηγηθεί του αυτοκινήτου του κατά 1 με 2 λεπτά και ας τον ειδοποιεί αν υπάρχει κάτι στην διαδρομή. Τουλάχιστον σε χωμάτινες ειδικές οι παράδρομοι είναι ελάχιστοι από τους οποίους μπορεί να μπει κάποιος μέσα.
Εγώ πάντως είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που δεν μπορεί να γίνει έλεγχος τον ειδικών πριν τον αγώνα καλό θα ήταν να βρεθούν άλλες λύσεις πριν γίνει καμιά ¨στραβή¨ και κλαίμε όλοι μαζί...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΖΗΣ