-
παιδια ρχει παει κανεις στο παζαρι στον σχιστο?
μπορω να βρω εκει μεταχειρισμενα σκαπτικα (φρεζακια) απο ιδιωτες? η μεγαλα πνευματικα πιστολετα?
δεν μιλω για τα κινεζικα που πουλανε οι γυφτοι η οι ρωσοποντιοι , μιλαω αν υπαρχουν ιδιωτες με αμεση αναγκη απο μετρητα που πουλανε μηχανηματα. το θεμα ειναι πως τα δοκιμαζεις αν δουλευουν αν ειναι ηλεκτρικα? επισης γεννητριες ψαχνω και ενας φιλος θελει να ερθει γιατι πουλανε αυτοκινητα λεει ,ειναι οντως ετσι?
ειμαι απο επαρχια γιαυτο ρωταω.
και βεβαια που ειναι? απο την εθνικη ερχομενος απο κορινθο στριβουμε δεξια εκει που λεει για σχιστο και θα το βρω? και ειναι κυριακη πρωι ετσι?
προς μοντερειτορς ενα θεμα που εγραψα για φορτηγατζηδες χαθηκε . προφανως καπου το βαλατε και δεν το ξαναβρηκα ουτε με το ψαχτηρι με ενδιεφεραν οι απαντησεις και δεν ειδα καμια . δεν θα επρεπε να παρω καποιο μηνυμα?
μην μου κανετε το ιδιο γιατι ειμαι παλιοσειρα και εχω μεσον. -
μπορω να βρω εκει μεταχειρισμενα σκαπτικα (φρεζακια) απο ιδιωτες? η μεγαλα πνευματικα πιστολετα?
δεν μιλω για τα κινεζικα που πουλανε οι γυφτοι η οι ρωσοποντιοι , μιλαω αν υπαρχουν ιδιωτες με αμεση αναγκη απο μετρητα που πουλανε μηχανηματα. το θεμα ειναι πως τα δοκιμαζεις αν δουλευουν αν ειναι ηλεκτρικα? επισης γεννητριες ψαχνω και ενας φιλος θελει να ερθει γιατι πουλανε αυτοκινητα λεει ,ειναι οντως ετσι?
και βεβαια που ειναι? απο την εθνικη ερχομενος απο κορινθο στριβουμε δεξια εκει που λεει για σχιστο και θα το βρω? και ειναι κυριακη πρωι ετσι?
προς μοντερειτορς ενα θεμα που εγραψα για φορτηγατζηδες χαθηκε . προφανως καπου το βαλατε και δεν το ξαναβρηκα ουτε με το ψαχτηρι με ενδιεφεραν οι απαντησεις και δεν ειδα καμια . δεν θα επρεπε να παρω καποιο μηνυμα?
Το αλλο θεμα που λες πηγε στο viewtopic.php?f=5&t=12886&p=1988747#p1988747
-
ειτε φευγεις ειτε πας αθηνα σιγουρα θα καταλαβεις που ειναι αφου η ουρα θα φτασει το χιλιομετρο
ναι βρισκεις σχεδον τα παντα αλλα οχι παντα..
για αμαξια εχει στα κοντεινερ αλλα τα πιο πολλα ειναι με περιεργα πραγματα επανω οποτε καλη τυχη.. -
δηλ δεν υπαρχει χωρος να παρκαρεις? η τοσο μακρια? η εννοεις οτι εχει ουρα 1 χλμ ηδη στην εθνικη οδο?
τι στο διαολο? αυτο ειναι ταλαιπωρια .
αν παω πρωι 8 με 9 μηπως ειναι καλυτερα τα πραγματα?
τι περιεργα εχουν τα αυτοκινητα? ειναι καγκουρικα? -
Ο χρήστης otso έγραψε:
δηλ δεν υπαρχει χωρος να παρκαρεις? η τοσο μακρια? η εννοεις οτι εχει ουρα 1 χλμ ηδη στην εθνικη οδο?
τι στο διαολο? αυτο ειναι ταλαιπωρια .
αν παω πρωι 8 με 9 μηπως ειναι καλυτερα τα πραγματα?
τι περιεργα εχουν τα αυτοκινητα? ειναι καγκουρικα?ολη η εθνικη ενα μεγαλο παρκινγκ ειναι φαντασου περυσι γυρνουσα απο νεα περαμο και λιγο μετρα την πυλη του στρατοπεδου παλασκα ειχαν αμαξια..
το πρωι ναι ειναι καλυτερα αλλα για να δεις και τις δυο πλευρες παλι θες χρονο
εκτως του οτι ειναι καγκουρικα κανουν μπαμ απο μακρυα οτι τα πουλανε διοτι τα εκαψαν.. -
αν πας στο google maps αυτο που βλεπουμε ειναι απο κυριακη ? επειδη βλεπω πολλα αυτοκινητα και που ακριβως γινεται? και στις δυο πλευρεσ του δρομου? σε ποιο υψος? εκει που λεει technospare?
αντε με το τσιγκελι στα βγαζω.
α και ευχαριστω. -
ναι απο την photo keratsini stadium 2μεχρι το atenas ειναι ολα αμαξια
-
Μια συμβουλη.....Πηγαινε μια Κυριακη ΧΩΡΙΣ λεφτα απλως προς μπανιζειν και δια ερευνα αγορας.
Ξαναπηγαινε την επομενη Κυριακη και ξεκινα πρωτος τα παζαρια.Μη σε παρει ο ενθουσιασμος και ψωνισεις απο τον πρωτο που θα σου φανει φτηνος.Ο παρακατω ειναι φτηνοτερος. -
το μονο που σιγουρα ειναι φτηνο ειναι τα παπουτσια..
ολα με την μεθοδο του κλεβειν φυσικα λιγο παλια αλλα καινουργια 15 ευρω.. -
οπλα πουλανε? εχει τυχη να δειτε?
τι εγινε κανενας δεν παει στα παζαρια να πει τις εμπειριες του?
εγω τρελαινομαι για μεταχειρισμενα στην χωρα της γυναικας μου υπαρχουν , ακομα και σε μικρες πολεις
πολλα ας το πουμε μαγαζια μεγαλα με χωρισματακια , οπου πας και βαζεις οτι δεν θελεις με τις τιμες επανω
το πας ταμειο πληρωνεις και το μαγαζι κραταει ενα ποσοστο 10% ασ πουμε.
βρισκεις απο ηλεκτρονικα μεχρι απιστευτα πραγματα σε τρελες τιμες.
επισης στο λονδινο μπορεις να βρεις πολλα πραγματα.
στην ψωροκωσταινα απλα τα πεταμε. ασε που αν πεις οτι αγορασες κατι μεταχειρισμενο στον κυκλο σου σε κατατασουν σε 10 επιπεδα κατω απο γυφτο.
εμεις σαν οικογενεια τα παμε στον ερυθρο σταυρο , ειδικα ρουχα και παιχνιδια , και μας λενε οτι πανε κατι βουλγαροι και τα παιρνουν.
αυτο που εχει γελιο στην ελλαδα ειναι οταν πουλιεται κατι παλιο στην ελλαδα εχετε δει τι ζητανε? κοιταω στην χρυση ευκαιρεια και ειναι τρελο πολλες φορες ζητουν περισσοτερα απο καινουργιο. -
οπλα διπλα στο στρατοπεδο των ΟΥΚ?
υ.γ απο που ειναι υ γυναικα σου? -
Προσπαθώ να μπω στη λογική κάποιου που ενδιαφέρεται να αγοράσει όπλα (γενικώς) από ένα υπαίθριο παζάρι.
-
Οχι παιδια η ορωτη ερωτηση τελειωνει εκει. αυτο που λεει για το παζαρι στο χωριο της γυναικας του συνδεεται με αυτο
Ο χρήστης otso έγραψε:
βρισκεις απο ηλεκτρονικα μεχρι απιστευτα πραγματα σε τρελες τιμες.
Παζαρι Σχιστου