-
livescorehunter, θα βρεις πολλά εκεί.
-
Ο Alpha κατάφερε να χάσει το restart, και ο Massa είναι σε πολύ πλεονεκτική θέση!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ok ο,τι πειτε.
Αν ειδες ομως πριν ισα ισα ειπα οτι αξιζε και την pole και εχω πει πως αξιζε και την νικη στην Μονζα...
Αλλο κουραζει....
Ο οπαδισμος και οι υπερβολικες εκφρασεις...Οπαδός του είμαι δεν το έκρυψα ποτέ και έγραψα ένα ποστ για τον αγαπημένο μου οδηγό. Δεν το παίζω «αντικειμενικός» σαν μερικούς εδώ μέσα που δίνουν μάλιστα κ συγχαρητήρια για την νίκη στην Μοντσα ενώ είναι φουλ αντιΑλονσικοί και δεν χάνουν λεπτό να βγάζουν χολή.
Τέσπα δεν θα ξανασχοληθώ. Το υπόσχομαι. Πάμε μωρή ΑΛΟΝΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έχεις πολλά προβλήματα ε;
-
Πολύ ωραία η τακτική της Red Bull με τον Webber, αρκεί να κρατήσουν τα σκληρά.
Ακατανόητο ΤΕΛΕΙΩΣ το γιατί έβαλαν τον Vettel.
edit: Το ότι κάνει εξαιρετικό outlap o Vettel σημαίνει ότι έπρεπε να τον έβαζαν 1-2 γύρους πριν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
«αντικειμενικός» σαν μερικούς εδώ μέσα που δίνουν μάλιστα κ συγχαρητήρια για την νίκη στην Μοντσα ενώ είναι φουλ αντιΑλονσικοί και δεν χάνουν λεπτό να βγάζουν χολή....κι όποιοι δεν έδωσαν συγχαρητήρια, αντιμετωπίστηκαν ως 'μικρόψυχοι'...
Το λέει κι ο λαός : με παπά γιατρό δικηγόρο και tifosi μη μπλέξεις... :ρ
Προσωπικά δε θα ήθελα να πάρει (το φετεινό) πρωτάθλημα ο Αλόνσος, δε θα ήθελα καν να κερδίσει σήμερα - αλλά αν τα καταφέρει, φυσικά και θα πω μπράβο
-
Ηamilton εκτος!!!!
-
...ρε τον μαλαπέρδα τον Λούη, he never learns
-
Όταν μπλέκεις με τα ζώα (Massa Webber) αυτά συμβαίνουν... Next year
-
Ειχαν πει καποτε οι οδηγοι οτι δεν θα αφηνουν τον Λουη να περναει με το ετσι θελω οποτε του ερθει.
Καιρος ηταν να το κανουν λοιπον αυτο.
Μια χαρα, μ'αρεσει.
Ο Webber ηταν στην εσωτερικη κι εχει στριψει, εχει πατησει στο κερμπ και ο Lewis δεν εχει κρατησει την γραμμη του, μπαινει προς τα μεσα. Ας καθοταν εκει κι ας παλευε μετα. -
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
...κι όποιοι δεν έδωσαν συγχαρητήρια, αντιμετωπίστηκαν ως 'μικρόψυχοι'...Άστο, δεν βγάζεις άκρη... ΠΟΛΛΑ προβλήματα...
-
το ειχαμε πει εγω στριβω και ο πισω ας κοψει το κεφαλι του αφου ειμαι μπροστα καλα εκανε αλλα δεν νομιζω οτι ο webber εχασε φρενα εκει
-
Πουρναράκης: Ο Webber ήταν εκτός γραμής!!!!!
Ρε τις παρωπίδες δεν τις βγάζει ποτέ!!!
ΑΑΑΑ και αν δεν είχε χτυπήσει τον Λουι θα είχε φύγει στον τοίχο ο Webber με την ταχύτητα που είχε!
Πραγματικά δεν μπορώ να τον ακούω!!!
-
...και οι 2 οι αποπάνω (Βάιπερ και Μπιλόπουλος) έχετε τα δίκια σας, αλλά (όπως μόλις είπε κι ο Σεϊτάν), δεν όφειλε ο Χάμι να είναι πιο συνετός; Διότι ορίστε που κατέληξε (δεν εννοώ έφταιγε - ρίσκο πήρε κι είναι αγωνιστικό συμβάν που λέει κι ο Τάκης) : εκτός...
Εν τω μεταξύ, δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ιταλικό αχυρώνα έτσι όπως πήγε....
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Πουρναράκης: Ο Webber ήταν εκτός γραμής!!!!!Ρε τις παρωπίδες δεν τις βγάζει ποτέ!!!
Δηλαδή ο Webber ήταν πάνω στην αγωνιστική γραμμή;
-
Weird moment στο BBC με την χαζομαρίτσα του Λούη
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ok ο,τι πειτε.
Αν ειδες ομως πριν ισα ισα ειπα οτι αξιζε και την pole και εχω πει πως αξιζε και την νικη στην Μονζα...
Αλλο κουραζει....
Ο οπαδισμος και οι υπερβολικες εκφρασεις...Οπαδός του είμαι δεν το έκρυψα ποτέ και έγραψα ένα ποστ για τον αγαπημένο μου οδηγό. Δεν το παίζω «αντικειμενικός» σαν μερικούς εδώ μέσα που δίνουν μάλιστα κ συγχαρητήρια για την νίκη στην Μοντσα ενώ είναι φουλ αντιΑλονσικοί και δεν χάνουν λεπτό να βγάζουν χολή.
Τέσπα δεν θα ξανασχοληθώ. Το υπόσχομαι. Πάμε μωρή ΑΛΟΝΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έχεις πολλά προβλήματα ε;
...κι όποιοι δεν έδωσαν συγχαρητήρια, αντιμετωπίστηκαν ως 'μικρόψυχοι'...
Άστο, δεν βγάζεις άκρη... ΠΟΛΛΑ προβλήματα...
Σε όποιον αρέσω. Σε όποιον δεν αρέσω ας κάνει εξάσκηση με το χεράκι του emoticon. Ανώτερα όντα και φουλ αντιΑλονσικοί.
-
Με το έτσι θέλω δεν περνάς φίλτατε Χάμιλτον ,ειδικά όταν παίζεται πρωτάθλημα.Άς πρόσεχες και λίγο τα απο δίπλα σου ή ας περνούσες καθαρά στη στροφή μπροστά απο το ρύνχος του Webber.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Weird moment στο BBC με την χαζομαρίτσα του Λούηδιαφημισεις?
-
Egw den akoyw poyrna shmera.
Blepw sto grafeio mesw aystralias.... Aytoi pantws lene 50 - 50....En to metaksy exasa thn fash logw doyleias... Kana replay se kana youtube?
-
Πάντως ξαναγύρισε η τύχη του Αλόνσο. Ολα του πάνε κατ'ευχήν. Αν τιμωρηθεί και ο Γουέμπερ ....
2010 Singtel Singapore Grand Prix