-
Το πικάντο νομίζω είναι λίγο για ΕΟ. Στο παντα ναι το 100αρι σκεφτόμουν αλλά δεν θα έλεγα όχι και για ένα 4χ4 diesel, ξέρω καμία σχέση αλλά τα παλιά μικρόβια δεν φεύγουν έυκολα.
Για clio τι λέτε?
-
Δηλαδή θελεις ενα αμάξι που:
1.Να είναι αξιόπιστο(να μη σπάει και χαλάει)
2.Να έχει super κινητήρα και καλό στήσιμο
3.Να έχει χώρους
4.Να είναι μικρό και ευέλικτο
5.Να έχει λίγα πάγια έξοδα (καυσιμα,τέλη, ασφάλεια)
6.Να είναι το πολύ 4ετίας
7.Να έχει πλούσιο εξοπλισμό
8.Να κάνει 5000-6000 ευρώ.
Ποιό είναι αυτό το αμάξι ρε παιδια να πουλήσω τώρα το δικό μου να πάω να το αγοράσω!!!!! -
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
3.Να έχει χώρους
Ποιό είναι αυτό το αμάξι ρε παιδια να πουλήσω τώρα το δικό μου να πάω να το αγοράσω!!!!!Ε οσο το δυνατον γινεται πιστευω θα εννοει ο ανθρωπος
-
3.Να έχει χώρους
Ποιό είναι αυτό το αμάξι ρε παιδια να πουλήσω τώρα το δικό μου να πάω να το αγοράσω!!!!!Βάζω στόχο το τέλειο για να δω τι μπορώ να πιάσω.
Ειδικά τα 6,7,8 είναι αρκετά συζητήσιμα.
Στο 2 δεν θα έλεγα super αλλά ότι ο συνδυασμός 1 και 5 είναι που κάνει super την κατάσταση.Π.χ. ένα jazz 5-6 ετών, αν δεν το είχε βάνδαλος, είναι μια περίπτωση που μέσες-άκρες καλύπτει τα παραπάνω.
-
OK.Αν δίνεις βάση κυρίως στο 1 και 5 τότε το toyota yaris 1.3 νομίζω σε καλύπτει απόλυτα αλλα και στα υπόλοιπα δεν υπολείπεται
-
OK.Αν δίνεις βάση κυρίως στο 1 και 5 τότε το toyota yaris 1.3 νομίζω σε καλύπτει απόλυτα αλλα και στα υπόλοιπα δεν υπολείπεται+1
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Το πικάντο νομίζω είναι λίγο για ΕΟ. Στο παντα ναι το 100αρι σκεφτόμουν αλλά δεν θα έλεγα όχι και για ένα 4χ4 diesel, ξέρω καμία σχέση αλλά τα παλιά μικρόβια δεν φεύγουν έυκολα.Για clio τι λέτε?
Αν σου αρεσει το κλιο...εγω προτεινω το 1.2 tce με τα 101 αλογα....το πηρε η αδερφη μου περσι για 2ο αμαξι και μεχρι τωρα τουλαχιστον εχει αποδειχθει αψογο.
-
Μίκρα 1,4 με τα 80?
Αξιοπρεπέστατο μικρό, σβέλτο, αξιοπιστο και τους έχει τους χώρους του.
-
Τελικά η επιλογή ήταν αγορά νέου Clio 1.2 TCE.
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και τις απόψεις σας. -
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και τις απόψεις σας.Καλοτάξιδο! Πολύ καλή επιλογή!
-
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και τις απόψεις σας.Μπορεις να μου πεις τελικα ποσο κοστισε και ποια εκδοση πηρες; Φανταζομαι οτι το πηρες με το Eurobonus επειδη ανεφερες οτι ηταν καιρο στις αποθηκες γι αυτο σε ρωταω για τελικη τιμη...
-
14070 + πιν. τελη (265), dynamic εκδοση.
-
Καλοτάξιδο.
Και εγώ στη θέση σου το Clio θα έπαιρνα.
-
14070 + πιν. τελη (265), dynamic εκδοση.Δλδ τι εκπτωση ειχες; γιατι εχω μπερδευτει καπου ειδα τιμη 14900 και καπου 15600 και δεν ξερω ποια ειναι οντως η πραγματικη!
Αγορά μικρού μεταχειρισμένου