-
Insignia 1,6T SW
-
Πιο... αμάξι σε αυτά τα λεφτά απο το S60 2.0t δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.
-
Τέλειο θεμα!
Εγώ προτείνω porsche 911 μτχ, εναλλακτικά (αν θες πιο πολλούς χώρους) hummer h3. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τέλειο θεμα!
Εγώ προτείνω porsche 911 μτχ, εναλλακτικά (αν θες πιο πολλούς χώρους) hummer h3.Μετά από πόσες επισκέψεις στον Φικιώρη κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα φίλε μου;
-
Φιλε μου, επειδη δεν εχω καταλαβει, για ποιον θα ειναι το αυτοκινητο και σε τι διαδρομες θα χρησιμοποιειται εκτος απο το βιβλιοπωλειο- αποθηκη???
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Φιλε μου, επειδη δεν εχω καταλαβει, για ποιον θα ειναι το αυτοκινητο και σε τι διαδρομες θα χρησιμοποιειται εκτος απο το βιβλιοπωλειο- αποθηκη???Κανονική οικογενειακή χρήση σε 4μελή οικογένεια. Ας πούμε όμως ότι θα μεταφέρει και βιβλία, τσάντες, κλπ. είδη βιβλιοπωλείου και πρέπει να έχει χώρο. Όχι ότι η οικογένεια χρειάζεται λιγότερο χώρο...
-
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Τέλειο θεμα!
Εγώ προτείνω porsche 911 μτχ, εναλλακτικά (αν θες πιο πολλούς χώρους) hummer h3.Μετά από πόσες επισκέψεις στον Φικιώρη κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα φίλε μου;
Νομίζω οτι το βρήκα!
http://cars-gp.car.gr/cars/view/159227/
Το θέμα μάλλον μπορεί να κλειδωθεί. -
Εαν βγαινει το S60 σε στεισον ειναι η προταση μου.
Απο τα υπολοιπα, και αν σας ενδιαφερουν κυριως οι χωροι και οχι η εκτος δρομου κινηση, θα σας προτεινα το skoda superb station -που βλεπεται πισω σε σχεση με το σενταν -
Θεωρω καλυτερα τα στεισον σε σχεση με τα SUV για κινηση μονο σε ασφαλτο, καθως εχουν καλυτερους χωρους και χαμηλοτερο κατωφλι χωρου αποσκευων που κανει τη φορτωση πολυ ευκολοτερη
Το σουπερμ δε, ειναι κ αρκετα επιβλητικο. Παραλιγο να το ξεχασω, για ελφρο off road πολυ αξιολογη επιλογη ειναι κ το σκοντα οκταβια scout που συνδυαζει τα οφελη του 4Χ4 και την πρακτικοτητα του στεισον
ΥΓ οχι δεν ειμαι εμπορος σκοντα απλα ειναι πολυ μεσα στον προυπολογισμο σας αυτα που μπορειτε να βαλετε και μερικα εξτρας που θα σας αρεσουν
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Παραλιγο να το ξεχασω, για ελφρο off road πολυ αξιολογη επιλογη ειναι κ το σκοντα οκταβια scout που συνδυαζει τα οφελη του 4Χ4 και την πρακτικοτητα του στεισονΜου αρέσει το Scout... I count it in.
-
Έχει να πέσει σφαξιμο για το ποιος θα το χρησιμοποιεί...
Για το ποιος θα πληρώνει σέρβις ασφάλειες ... Δεν γίνεται αυτοκίνητο μισό μισό...
Εκτός αν είναι απλά εταιρικό που Τότε τα 30000 είναι υπερβολικό νούμερο ... -
Δύο θα αγορασθούν... Ελπίζω σε διαφορετικά χρώματα...
Ή αν βρεθεί έμπορος που φέρνει παραπάνω από ένα μοντέλα που τους αρέσουν και γίνει κανένα καλό deal με τις ανταλλαγές των Vectra και Α4 που έχουν, ώστε να πάρουν διαφορετικά αυτοκίνητα. -
Ο ένας το Superb, ο χλιδάτος, και ο άλλος, ο πιο SUV τύπος, το Scout ή το Yeti. Έτσι θα είναι και ίδια μάρκα για να το πάρουν μαζί αλλά και διαφορετικά μοντέλα να μην τους περάσουν και για δίδυμους!
-
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Δύο θα αγορασθούν... Ελπίζω σε διαφορετικά χρώματα...
Ή αν βρεθεί έμπορος που φέρνει παραπάνω από ένα μοντέλα που τους αρέσουν και γίνει κανένα καλό deal με τις ανταλλαγές των Vectra και Α4 που έχουν, ώστε να πάρουν διαφορετικά αυτοκίνητα.Δύο; Ας πάρει ο καθένας αυτό που θέλει και ας αφήσουν τα χαζά! Ένα μεταχειρισμένο φορτηγάκι κοστίζει 5 χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τέλειο θεμα!
Νομίζω οτι το βρήκα!
http://cars-gp.car.gr/cars/view/159227/
Το θέμα μάλλον μπορεί να κλειδωθεί.Αυτό είναι η βιβλιοθήκη?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην θέση σου, δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να μάθω για αυτούς...
Και γιατί;
Γιατί ο ένας όπως είπες θελει suv και ο αλλος limo... ε στο τέλος βλέπω να βρίσκεις και κανένα μπελάΕγώ, για να γλιτώσω το μπελά, τους πρότεινα να 'ξηλωθούν' λίγο παραπάνω και να πάρουν την X1....
Και δεν θα ήταν κανείς ευχαριστημένος. Ούτε την συμπεριφορά και τις επιδόσεις μιας καλής μπερλίνας δεν έχει στην άσφαλτο, ούτε τις εκτός δρόμου δυνατότητες ενός SUV...
Η Χ1 έχει και παραέχει κράτημα, συμπεριφορά και τιμόνι, συν ότι είναι αρκετά ελαφρύτερη από 3άρα....
Μη σου πω ότι πάει και καλύτερα από 3άρα
Really -
Καλύτερα και από Μ3 πάει, πρώην Busso και νυν Piech!!!
-
-
Μέχρι στιγμής έχουμε λοιπόν:
BMW X1 1.8 (2.000cc), RAV4 Cityscape, Scout, Yeti 1.8 κι από sedan έχουμε S60 1.6 και Superb 1.8... Mondeo και 6 τα αφήνω στην άκρη, χάρη του ομογάλακτου S60...Για να δούμε και καμμιά άλλη πρόταση... το ix35 π.χ. πότε έρχεται;
-
Αν και όπως προείπα θα ήμουν μόνο μεταξύ Χ1 και S60 σαν επιπλέον πρόταση σκεφτόμουν και το Qashqai+2 1,6. Μείον του οι επιδόσεις σε σχέση με τις άλλες προτάσεις αλλά σε 5θέσια διάταξη προσφέρει έναν αρκετά μεγάλο χώρο αποσκευών!
Α! Ίσως και το Forester λόγω της προσφοράς με την δωρεάν 'υγραεριοκίνηση'.
Τουλάχιστον οι 'αγγαρείες' να γίνονται με μικρό κόστος κίνησης. -
Προτιμώ κάποια έκπτωση παρά την υγραεριοκίνηση...
Και λόγω του παρακάτω και λόγω του ότι πρατήρια υγραερίου έχει ΜΟΝΟ στη Θεσσαλονίκη.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 42&catid=6Επταθέσιο Qasqhai; Προτιμώ το πεντάθυρο, πιο 'λογικό' μου φαίνεται, αλλά και πολύ σούπα...
Τσίμπησε είδα σήμερα το Cityscape, ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ χιλιαρικάκι στις 15/9... Φαίνεται αυτοί στις αντιπροσωπείες δεν έχουν πάρει χαμπάρι σε τι περιβάλλον οικονομικό ζούμε...
Ελπίζω να παίζει καμμιά έκπτωση, δεν πέρασε πολύς καιρός που το διαφήμιζαν γύρω στο 20άρικο...
Αγορά με οροφή τα (περίπου) 31.000€