-
Τελικα αράπη της προκοπης και φετος δεν αποκτησαμε,αλλα το ματσακι το πηραμε,απλως γιατι δεν ειχαμε τον χοντρο να πυροβολαει τα στεφάνια οταν σουταρει βολες.
-
Σημερα εβγαλα τα πιο ακοπα 490 ευρω της ζωης μου....
Βεβαια καποιοι φιλοι μου βαζελοι γελαγανε το μεσημερι που τους ειπα τι επαιξα...
Τωρα το βραδυ με περνανε τηλ να τους κερασω...
Πριτς τους λεω...εγω πηγα να σας ανοιξω τα ματια να βγαλετε λεφτα και εσεις με κοριδευατε..... -
Μήπως πρέπει να αρχίσω και εγώ να ασχολούμαι με το στοίχημα?
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μήπως πρέπει να αρχίσω και εγώ να ασχολούμαι με το στοίχημα?Δεν ξερω,εγω σπανια παιζω αλλα αμα παιξω θα παιξω καλα και οσο γινεται πιο σιγουρα
Και ποτε μα ποτε οπαδικα.
Οι ηττα μας σημερα εκανε μπαμ απο μιλια.Με σακατεμενο ΔΔ, μπατιστ και νικολας...ε δεν θελει και πολυ μυαλο....Οποτε εριξα την κατοσταρα μου και απλα περιμενα να επιβεβαιωθω και να καρπωθω το χρημα.
Φυσικα βοηθησε και η αποδοση,διοτι με μικρη αποδοση δεν θα ρισκαρα τα λ7 μου.... -
Γαμώτο δεν έχει αλλάξει τίποτα τελικά...
Όταν:
- Χωρίς ΔΔ
- Με εκτός τόπου και χρόνου Μπατίστ, Σάτο, Φώτση, Τσαρταρή, Περπέρογλου
- Χωρίς τον βασικό σου σέντερ και με τον 'αναπληρωματικό' Βουγιούκα να μην ξέρει τι του γίνεται
χάνεις μόνο με 4 πόντους, έχοντας κόντρα και μια απίστευτη διαιτησία που τα έβλεπε όλα με τα κόκκινα γυαλιά,
ξέρεις ότι στο τέλος, που τα 3 πρώτα δεν θα υπάρχουν, θα το πάρεις πάρι για πλάκα με +20 πόντους....
Και πάλι φέτος το ίδιο μοτίβο, το βαρεθήκαμε ρεεεεεεε!!!!
-
Σαν αντικειμενικός μπασκετικός κριτής (αεκτζης γαρ) και καθήμενος δίπλα στους Παυλο-Θανάσηδες μπορώ να πω ότι πρόκειται για 100% ήττα του Παο. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον ΟΣΦΠ και τη νίκη του. Απλούστατα δύσκολα θα πετύχει τόσο άρρυθμο βάζελο ξανα ο γερο-Ντούντα και με τοσους παίχτες εμφανώς ντεφορμέ. Και μόνο το γεγονός ότι το ματσάκι πάρθηκε από τον απαράδεκτο Μακρή (aka Nesterovic) τα λέει όλα. Πάντως αντίθετα με το τι λέγεται η μεγαλύτερη απουσία στο βάζελο είναι ο τεράστιος Πέκοβιτς...ούτε Σπανούλης, ούτε Σάρας, ούτε τπτ...
Btw η διαιτησία ήταν άριστη σήμερα, τουλάχιστον όπως το είδα το ματς δια γυμνού οφθαλμού, ενώ και η απόφαση να το διακόψει στην πρώτη παπαριά ήταν αρκετά έξυπνη όπως και η οργισμένη αντίδραση του Μάνου Παπαδόπουλου απ' τα μικρόφωνα.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Γαμώτο δεν έχει αλλάξει τίποτα τελικά...Όταν:
- Χωρίς ΔΔ
- Με εκτός τόπου και χρόνου Μπατίστ, Σάτο, Φώτση, Τσαρταρή, Περπέρογλου
- Χωρίς τον βασικό σου σέντερ και με τον 'αναπληρωματικό' Βουγιούκα να μην ξέρει τι του γίνεται
χάνεις μόνο με 4 πόντους, έχοντας κόντρα και μια απίστευτη διαιτησία που τα έβλεπε όλα με τα κόκκινα γυαλιά,
ξέρεις ότι στο τέλος, που τα 3 πρώτα δεν θα υπάρχουν, θα το πάρεις πάρι για πλάκα με +20 πόντους....
Και πάλι φέτος το ίδιο μοτίβο, το βαρεθήκαμε ρεεεεεεε!!!!
Ξέχασες ν' αναφέρεις τον ανάδρομο ερμή και τους θεριακλήδες καπνιστές του ΟΑΚΑ.
Έλα ρε φίλε με τα κόκκινα γυαλιά... θα μου πεις πότε επιτέλους θα σφυρίξουν ως επιθετικό τα σκριν του Μπατίστ που πετάει κώλους, αγκώνες και ό,τι άλλο βρει και τα μπασίματά του, όπου πάντα προβάλει χέρι-αγκώνα?Κάτι ακόμα (αυτό αφορά και τον stefan147 που εξέφρασε την ίδια γνώμη): το να είναι 'εκτός τόπου' κάποιοι παιχτες σου, μπορεί κάλλιστα να οφείλεται και στο παιχνίδι του αντιπάλου, αν το έχεις υπόψη σου αυτό. Αν ήταν αλλιώς, θα μπορούσα να επικαλεστώ πολλές περιπτώσεις που οι παίχτες μας ήταν 'εκτός τόπου', είναι μια πολύ βολική δικαιολογία. Αλλά όχι, αυτό δεν μπορεί να ισχύει σε εμάς. Στην περίπτωση που εμείς χάσουμε, ο λόγος είναι οι παιχταράδες σας και ο προπονηταράς σας-μελιτζανοκέφαλος (μου άρεσε αυτό ) που περιόρισαν την ομάδα μας.
Εσύ μήπως ξερεις να μου πεις ποια θα είναι η τιμωρία σας για το 'σόου' που στήσατε με τις φωτοβολίδες?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έλα ρε φίλε με τα κόκκινα γυαλιά... θα μου πεις πότε επιτέλους θα σφυρίξουν ως επιθετικό τα σκριν του Μπατίστ που πετάει κώλους, αγκώνες και ό,τι άλλο βρει και τα μπασίματά του, όπου πάντα προβάλει χέρι-αγκώνα?Κάτι ακόμα (αυτό αφορά και τον stefan147 που εξέφρασε την ίδια γνώμη): το να είναι 'εκτός τόπου' κάποιοι παιχτες σου, μπορεί κάλλιστα να οφείλεται και στο παιχνίδι του αντιπάλου, αν το έχεις υπόψη σου αυτό. Αν ήταν αλλιώς, θα μπορούσα να επικαλεστώ πολλές περιπτώσεις που οι παίχτες μας ήταν 'εκτός τόπου', είναι μια πολύ βολική δικαιολογία. Αλλά όχι, αυτό δεν μπορεί να ισχύει σε εμάς. Στην περίπτωση που εμείς χάσουμε, ο λόγος είναι οι παιχταράδες σας και ο προπονηταράς σας-μελιτζανοκέφαλος (μου άρεσε αυτό ) που περιόρισαν την ομάδα μας.
Εσύ μήπως ξερεις να μου πεις ποια θα είναι η τιμωρία σας για το 'σόου' που στήσατε με τις φωτοβολίδες?
Συμφωνώ 100% και ήθελα να το γράψω ότι έπαιξε φοβερή άμυνα ο γαύρος αλλά οι εντελώς άστοχες και βλακώδεις επιλογές του ΔΔ ή κάποιες του Νίκολας, επειδή του πήγαν 2-3 σουτ, δεν είχαν να κάνουν με τη (όντως) καλή άμυνα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φυσικά και ο λόγος είναιο οι παικταράδες μας, αφού έχουμε καλύτερη ομάδα.
Και ναί, όλα τα παραπάνω συνέβησαν.Όσο για την τιμωρία, οτισήποτε πάνω απο 2 αγωνιστικές θα είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
Γιατί;;
Γιατί όταν γίνονται τα περσινά και αντί αφαίρεση βαθμών, κλπ,τρώει ο γάβρος κάτι αγωνιστικές, τότε τα σημερινά είναι απλά πταίσματα!Εκεί έχουν καταντήσει το μπάσκετ τα ζώα οι κάφροι και φυσικά οι παράγοντες.
Εγώ απλά αγοράζω 1 διαρκείας, δεν περιφρουρώ το γήπεδο ούτε δίνω εισητήρια στα ζώα (ο Μάνος Παπαδόπουλος που φώναζε σήμερα να μας πεί ποιός δίνει εισητήρια σε οργανωμένους σε τελικούς κυπέλλου κλπ). Εγώ γουστάρω να βλέπω την ομάδα μου, και όχι να τρώει τιμωρίες για 5-10 βλάκες (τόσες ήταν ΤΟ ΠΟΛΥ οι φωτοβολίδες).
Όποιος δεν θέλει σπιτάκι του. Ευτυχώς ο τύπος που πέταξε εκείνη στην διακοπή, ψάχνει τα δόντια του από κάποιες χοντρές φάπες που έφαγε!
Αλλα τιμωρία >2 αγωνιστικών είναι ντροπή!!
Ας συμφωνήσουναπο εδώ και πέρα ότι φωτοβολίδα = κατοχύρωση του αγώνα στον αντίπαλο. Μάλλον όμως δεν τους συμφέρει, έ;;
Υ.Γ. Ποιά άμυνα ρε παιδιά... ο ΔΔ είχε να παίξει 3 μέρες και πότε στην καριέρα του δεν έχει ξαναπαίξει έτσι. Επίσης όλοι οι άλλοι απο τους οποίους περιμένεις πόντους ήταν αλλού λόγω τραυματισμών και μη ορθής προετοιμασίας για τον αγώνα.
Στα ίσα, προβλέπω πάλι κλάμματα...
-
Άλλο ματς βλέπαμε τελικά. Εσύ θα έβλεπες κάποιο από τα περσινά σε επανάληψη.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άλλο ματς βλέπαμε τελικά. Εσύ θα έβλεπες κάποιο από τα περσινά σε επανάληψη.Εγώ το κανονικό είδα, είμαι σίγουρος γιατί ήμουν και μέσα. Ισως σε εσένα ήρθε κανα deja-vu
-
Ο skous και ο καθε skous δικαιολογειται ,γιατι με τα 13χρονα δεν βγαζεις ακρη. Απο εκει και περα η φωτοβολιδα βρηκε τον Παπαλουκα οπως πριν μερικα χρονια πυροβολουσαν με τα αεροβολα και ειχαν τραυματιστει παικτες και φροντιστες. Ακομα στο τελος του ματς επεσαν καμια 20αρια φωτοβολιδες που απο τυχη δεν βρηκαν καποιο παικτη.
Οσον αφορα την διαιτησια , ηταν μια κλασικη 100-0 υπερ του Παο διαιτησια και φυσικα θα φτιαξω βιντεακι με την σφαγη. Οι παικτες του Ολυμπιακου εκαναν κατι φανταστικο σημερα. Νικησαν και την παραγκα του Εσακε. Αυριο λογικα θα ειναι ετοιμο το βιντεο με 30-40 φασεις κατα του Ολυμπιακου.Φαινεται υπερβολικο το νουμερο. Καντε υπομονη μεχρι το βιντεακι.
-
Υπερβολές!! Η διαιτησία ήταν μια χαρά. Και το θέατρο του Τεόντοσιτς ήταν (έκανε 3 φορές το ίδιο πράγμα) και τα γκολ-φάουλ τα έδωσε στο Νεστέροβιτς (3 κι αυτά αν μέτρησα καλά) και ένα μπρος-πίσω δεν έδωσε στον Παο και γενικά δεν φάνηκε πουθενά δόλος στο παιχνίδι. Ότι λάθος έγινε ήταν στα πλαίσια του ανθρώπινου σφάλματος. Τουλάχιστον αυτό αποκόμισα εγώ όντας στο γήπεδο χωρίς 32 replay κτλ.
-
Έλεος, τεμπελάκο σε βρίσκω. 32 ανάποδα σφυρίγματα -υπέρ ΠΑΟ εννοείται- είδα εγώ στο α' ημίχρονο μόνο! Καλά για το β' που στράβωνε το παιχνίδι για ΠΑΟ, μετά το 23'-24' έχασα το μέτρημα. Αλλά δε βαριέσαι, τζαστ δώσε το λινκ απ' το λοβοτομημένο βλογκ (κλοπυράιτ από Έντυ) που αναρτώνται βιντεάκια με τέτοιες εκατόμβες .
Εν μέρει μόνο συμφωνώ με στεφάν. Ο ΠΑΟ δεν είχε αρκετούς σημαντικούς παίκτες ετοιμοπόλεμους για το ντέρμπι. Αλλά και ο Ντούσαν έκανε καλό κοουτσάρισμα. Κατάφερε και πήρε και το κάτι παραπάνω από Ερτσέγκ, Παπαλουκάς μια χαρά. Μα όλα τα λεφτά το δίδυμο Σπαν-Ράσο. Αυτός που είναι καρααπογοήτευση του κερατά μέχρι τώρα είναι ο Μαυροκεφαλίδης. Φέτος μου φαίνεται χειρότερος και από το 1ο πέρασμα του απ' τον ΟΣΦΠ, πριν 2 χρόνια.
Τέσπα ελπίζω να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών ο ΠΑΟ και να βελτιωθεί στη συνέχεια. Μη πάνε και τσάμπα τα εισιτήρια για φφ το Μάη. -
Ειναι εμφανες οτι το budget στον ΠΑΟ ειναι πεσμενο γιατι οι Γιαννακοπουλοι δινουν πλεον και στο ποδοσφαιρο,αυτο ηδη λειτουργησε εναντιον τους αφου εχασαν τον Σπανουλη και δεν αντικατέστησαν τον Μαριτς μετα τον τραυματισμο,ενω πηραν διαφορους παιχτες δευτεροκλασσατους για τον πάγκο.
Ετσι ερχομαστε στην γνωστη παροιμια με τα καρπουζια και τις μασχαλες... -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ο skous και ο καθε skous δικαιολογειται ,γιατι με τα 13χρονα δεν βγαζεις ακρη. Απο εκει και περα η φωτοβολιδα βρηκε τον Παπαλουκα οπως πριν μερικα χρονια πυροβολουσαν με τα αεροβολα και ειχαν τραυματιστει παικτες και φροντιστες. Ακομα στο τελος του ματς επεσαν καμια 20αρια φωτοβολιδες που απο τυχη δεν βρηκαν καποιο παικτη.Οσον αφορα την διαιτησια , ηταν μια κλασικη 100-0 υπερ του Παο διαιτησια και φυσικα θα φτιαξω βιντεακι με την σφαγη. Οι παικτες του Ολυμπιακου εκαναν κατι φανταστικο σημερα. Νικησαν και την παραγκα του Εσακε. Αυριο λογικα θα ειναι ετοιμο το βιντεο με 30-40 φασεις κατα του Ολυμπιακου.Φαινεται υπερβολικο το νουμερο. Καντε υπομονη μεχρι το βιντεακι.
Είπα να βάλω και κανένα άλλο emoticon, αλλά νομίζω ότι σε 5χρονους χρήστες δεν εμανίζονται λόγω πολιτικής του forum. Ή στα έχει κλείσει ο μπαμπάκας με parental control, οπότε και πάλι άσκοπος κόπος
-
Παιδιά να μην το @αμήσουμε και αυτό το thread όπως το ποδοσφαιρικό.
-
Το @ πάει στο άλφα, 'γ@μήσουμε' το σωστό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το @ πάει στο άλφα, 'γ@μήσουμε' το σωστό.χαχαχαχα, θεός
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)