-
Ναι δεν με πιάνει ύπνος το βράδυ...
-
Eγκλήματα γίνονται σε όλα τα ομαδικα σπορ και φυσικα και στο ΝΒΑ, αυτό σημαίνει ότι είναι στημένο στυλ smack-down?
Όλα προαποφασισμένα δλδ? Τότε τι βλέπετε ρε παιδιά?Σπάνιας απολυτότητας ποστάρισμα
Καθόλου. Απόλυτος θα ήμουν αν μιλούσα για όλους, αντίθετα μίλησα για 'μερικά ποστ'.
Πχ αυτό που έλεγε ότι οι διαιτητές δεν επηρεάζουν και πολύ το μπασκετ όπως στη μπάλα και τον άλλο το θεούλη που είπε για τη φάση του Μπουρουση με το Μπατιστ (που διώχνει ο άλλος καθαρά μια διεκδικησιμη μπαλια και του δίνει φάουλ) ότι είναι σωστό σφύριγμα... φαντάζομαι όπως ήταν και αυτό που πέφτει το μσκαδ' πανω στον Τεόντοσιτς και δινει αμυντικό φάουλ!Τέτοιο μπουρδέλο ομάδα ο ΠΑΟ που αν παιχτεί ο αγώνας όπως πρέπει θα χάνει με 20+ πόντους. Σε νίκη του ΟΣΦΠ με 4-6 πόντους θα έχει προηγηθεί σφαγή του. Καλά για νίκη του ΠΑΟ νομοτελειακά γενοκτονία.
Αυτό δεν το ισχυρίστηκε κανείς παντως και απορώ με την 'αγανάκτησή' σου.
-
Εγω που ψιλοχαζευα το παιχνιδι θυμαμαι 2 λαθη, το φαουλ που εδωσαν στον μπουρουση ενω εκοψε καθαρα την μπαλα και το κλεψιμο με το ποδι του Παπαλουκα στην επαναφορα. Αλλα πραγματικα, πηγαιντε να παρακολουθησετε ενα οποιοδηποτε παιχνιδι Β-Γ εθνικης να δειτε τι σημαινει κουκια-στησιμο-τραγικα λαθη διαιτησιας και μετα η Α1 θα σας φαινεται ονειρο. Εχω παρακολουθησει απειρους αγωνες Γ και εχω παιξει σε καμποσους και πιστεψτε με, τα λαθη που γινονται στην Α1 μου φαινονται πταισματα.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πχ αυτό που έλεγε ότι οι διαιτητές δεν επηρεάζουν και πολύ το μπασκετ όπως στη μπάλαάλλα αντ΄άλλων:
(δεν είναι ποδόσφαιρο που ένα off-side γκολ ή ένα no call penalty όντως καθορίζει το αποτέλεσμα)
Δεν ισχύει αυτό που έγραψα ? (και όχι αυτό που κατάλαβες ότι έγραψα) Oτι στο ποδόσφαιρο, πολύ συχνότερα απ΄ό,τι στο μπάσκετ (συμβαίνει και κει αλλά ΠΟΛΥ πιο σπάνια), ΜΙΑ στραβή απόφαση μπορεί αντικειμενικά και αποδεδειγμένα να αλλάξει το αποτέλεσμα ? Τι δεν κατάλαβες ? Σε τι διαφωνείς ?
Τέλος πάντων, εσύ που είσαι γνώστης θέλεις να βλέπεις πρώτα διαιτητές και μετά μπάσκετ, εγώ που είμαι άσχετος θα μου επιτρέψεις να βλέπω πρώτα μπάσκετ και μετά διαιτητές. Οπως τη βρίσκει κανείς. Δες όμως αυτό το θέμα, λέγεται 'εραστές της σπυριάρας' και πες μου αν αυτό το χάλι με τη συνεχή γκρίνια για τη διαιτησία (το ποτήρι το ξεχείλισε ο τελικός του Κυπέλου... κέρδισε η ομάδα δίκαια, όλοι το είπαν, οι αντίπαλοι πρώτα απ΄όλα, μα καθόλου δεν ασχοληθήκαμε με το ματσάκι, κατευθείαν τη μαλακία με τη διαιτησία πιάσαμε, δεν υπήρχε λέμε το παιχνίδι, η διαιτησία ήταν το #1 ζητούμενο) είναι αυτό που λέει το θέμα. Να το μετονομάσουμε 'μίζεροι εραστές του Ολυμπιακού και παρεμπιπτόντως της σπυριάρας' να καταλαβαίνει ο κόσμος για τι μιλάμε. Οι φίλαθλοι του Αρη, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου, του Μαρουσιού, του Κολοσσού, που κάθε ΣΚ περνάνε χειρουργείο αν παίζουν με ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ και τολμήσουν να το διεκδικήσουν το παιχνίδι τι να πουν άραγε...
Τέλος από μένα, κάντε παιχνίδι μόνοι σας, μη σας ενοχλώ κιόλας.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι φίλαθλοι του Αρη, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου, του Μαρουσιού, του Κολοσσού, που κάθε ΣΚ περνάνε χειρουργείο αν παίζουν με ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ και τολμήσουν να το διεκδικήσουν το παιχνίδι τι να πουν άραγε...Δε μπορουν να πουν τίποτα.
Είναι μικρές ομάδες και πάντα οι μεγάλες ευνοούνται. -
Είναι μικρές ομάδες και πάντα οι μεγάλες ευνοούνται
Άρα -βάσει της θεωρίας σου- ο γάβρος είναι μικρή ομάδα και ο Παναθηναϊκός μεγάλη...
-
20 βολές βάρεσε η βαζέλα και μόλις 4 ο ΘΡΥΛΟΣ στο πρώτο ημίχρονο. Χαχαχαχαχα φαινεται δεν κάνουν φάουλ οι παίκτες του χαρτινου.
ΤΡΕΛΗ ΣΦΑΓΉ ΠΆΛΙ.
Φαντάζομαι τι θα γίνει στο 2ο... -
Στο 2ο λογικά θα δώσει και πέναλτυ στο Σισέ αν κάθεται εκεί μπροστά...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είναι μικρές ομάδες και πάντα οι μεγάλες ευνοούνται
Άρα -βάσει της θεωρίας σου- ο γάβρος είναι μικρή ομάδα και ο Παναθηναϊκός μεγάλη...
Aσε εχεις χάσει επεισόδια. --->
20 βολές βάρεσε η βαζέλα και μόλις 4 ο ΘΡΥΛΟΣ στο πρώτο ημίχρονο. Χαχαχαχαχα φαινεται δεν κάνουν φάουλ οι παίκτες του χαρτινου.
ΤΡΕΛΗ ΣΦΑΓΉ ΠΆΛΙ.
Φαντάζομαι τι θα γίνει στο 2ο...Μαγεία η διαιτησία του 2ου 10λεπτου... Σήμερα έπρεπε να είναι ήδη 20 πόντους η διαφορά.
Αλλά εγώ είμαι hall-of-famer και τα βλέπω λίγο διαφορετικά, δε λέω να καταλάβω ότι οι μεγάλες ομάδες ομάδες πάντα σμπρώχνονται λιγάκι παραπάνω. -
Μόλις τώρα σχολιάστηκε στην τηλεόραση -μετά το λάθος σφύριγμα που πέταξε ο Μπουρούσης έξω την μπάλα- οτι ένα τέτοιο σφύριγμα μπορεί να επηρεάσει ολόκληρο το παιχνίδι.
Μα τι λέτε? Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα? -
- διαφορά 10 πόντων που έγινε +8 για τη βαζέλα...
το βλέμμα στου Ίφκοβιτς είναι σαν να ευχόταν να αναστηθεί ο Πέτροβιτς να τον βάλει τώρα μέσα...
-
- χαωδης διαφορά στον αριθμό των βολών.
εδιτ: και μιλάμε για μια ομάδα που κυνηγούσε στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αν ειναι δυνατόν.
Και πείτε με μίζερο και γκρινιάρη, χέστηκα. Γκρινιάρης μπορεί να είμαι, όχι όμως τυφλος.
-
Πάει και αυτό. Δεν πειράζει ρε παιδιά, μην χαλιέστε, 15 χρόνια πριν μας είχατε ρίξει 35 πόντους στο κεφάλι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
- χαωδης διαφορά στον αριθμό των βολών.
εδιτ: και μιλάμε για μια ομάδα που κυνηγούσε στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αν ειναι δυνατόν.
Και πείτε με μίζερο και γκρινιάρη, χέστηκα. Γκρινιάρης μπορεί να είμαι, όχι όμως τυφλος.
ναι χαωδης διοτι ο παναθηναικος επαιζε μεσα στη μπασκετα και ο ολυμπιακος επιτεθοταν με περιφερειακα σουτ επιτοπλειστον
Μαθετε και λιγο μπασκετ -
Στην περιφέρεια φάουλ δεν γίνονται? Δηλαδή πρέπει να μελανιάσει το χέρι του Τεόντοσιτς για να σφυριχτεί?
-
-
Το βλέμμα και οι κινήσεις του Ίφκοβιτς τα τελευταία 3 λεπτά τα λένε όλα...και όποιος κατάλαβε κατάλαβε (οι Αγγελόπουλοι πρώτα απ' όλα δηλαδή)...
-
εμιλια , 31-8 ηταν οι βολες . αν εσυ εισαι χαρουμενη με αυτο το μπασκετ που παιζετε τι να πω ..απλα ντροπη σας.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στην περιφέρεια φάουλ δεν γίνονται? Δηλαδή πρέπει να μελανιάσει το χέρι του Τεόντοσιτς για να σφυριχτεί?Εννοειτα πως γινονται,αλλα οχι οταν πανω απο τα μισα σου σουτ ειναι αμαρκαριστα....
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
εμιλια , 31-8 ηταν οι βολες . αν εσυ εισαι χαρουμενη με αυτο το μπασκετ που παιζετε τι να πω ..απλα ντροπη σας.Είσαι άμπαλος, μίζερος και γκρινιάρης. Τέλος.
Στην περιφέρεια φάουλ δεν γίνονται? Δηλαδή πρέπει να μελανιάσει το χέρι του Τεόντοσιτς για να σφυριχτεί?
Εννοειτα πως γινονται,αλλα οχι οταν πανω απο τα μισα σου σουτ ειναι αμαρκαριστα....
Δεν γίνονται μόνο στο σουτ, γίνονται και στην τρίπλα.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)