-
Δικαια νικη,τελεια και παυλα.
Και ηταν περισσοτερο ηττα του Ολυμπιακου παρα νικη του ΠΑΟ,τι αλλο να κανει δηλαδη ο ΠΑΟ,να γυρισει ο Φωτσης 180 μοιρες και να ριχνει τα τριποντα απο την αλλη μερια;Δεν μπορουσε να το παρει το ματς ο Ολυμπιακος και δεν θα το παρει ποτε οταν εχει τον Σπανουλη να χτυπαει την μπαλα ασκοπα επι 10-15 δεύτερα περιμενοντας να παραμερισει οικειοθελως η αντιπαλη αμυνα για να κανει επιτελους μια δεισδυση βρε αδερφε -
Ο χρήστης emil έγραψε:
Γι' αυτά που έγιναν στο τέλος, θα φάει καμιά σοβαρή τιμωρία αυτή η ξεφτιλισμένη ομάδα ή θα πρέπει να κατεβούμε στο Συνταγμα να διαμαρτυρηθούμε για την κατάντια του αθλήματος?
Ανάλογη φαντάζομαι με την τιμωρία για αυτά...
Δε θα προτιμούσες η τιμωρία να είναι ανάλογη με τη μισή σαιζόν κεκλεισμένων των θυρών, όπως έγινε με τον Ολυμπιακό φέτος? Έτσι για να υπάρχει ισοτιμία και να σου φύγει η ρετσινιά της ομάδας των ξεφτιλισμένων ατιμώρητων τραμπούκων?
Αεροβόλο πάντως δεν είδα σε κανένα Καραϊσκάκη και σε κανένα ΣΕΦ. Αλλά αυτά τα κάνουμε -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δικαια νικη,τελεια και παυλα.
Και ηταν περισσοτερο ηττα του Ολυμπιακου παρα νικη του ΠΑΟ,τι αλλο να κανει δηλαδη ο ΠΑΟ,να γυρισει ο Φωτσης 180 μοιρες και να ριχνει τα τριποντα απο την αλλη μερια;Δεν μπορουσε να το παρει το ματς ο Ολυμπιακος και δεν θα το παρει ποτε οταν εχει τον Σπανουλη να χτυπαει την μπαλα ασκοπα επι 10-15 δεύτερα περιμενοντας να παραμερισει οικειοθελως η αντιπαλη αμυνα για να κανει επιτελους μια δεισδυση βρε αδερφεΣωστό. Χρειάζεται έναν Μπατιστ να ανοίγει άμυνες με κώλους, γόνατα, τα πάντα.
Οι πόντοι που σκοράρει ο παο με τα κινητά σκριν του αχώνευτου είναι πάρα πολλοί. Και μόνο που βγάζει εκτός φάσης έναν αμυντικό, αρκεί...
Βλέπω όμως οτι κανένας φίλος του παο δε σχολίασε την τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας. Έγινε φάουλ στο Μαυροκεφαλίδη, αφού πήρε το ριμπάουν; Έπρεπε να εκτελέσει βολές σε νεκρό χρόνο;;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Βλέπω όμως οτι κανένας φίλος του παο δε σχολίασε την τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας. Έγινε φάουλ στο Μαυροκεφαλίδη, αφού πήρε το ριμπάουν; Έπρεπε να εκτελέσει βολές σε νεκρό χρόνο;;Non call!
Η αγανάκτηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την αντιμετώπιση που έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, είναι πολύ πιθανό να μετουσιωθεί σε καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία. Οι Πειραιώτες «έβραζαν» μετά το τέλος του παιχνιδιού, για τα μέτρα ασφαλείας που δε τηρήθηκαν παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν πάρει.
Εντάξει ρε αδερφοί Κατσάμπα, είπαμε να το τραβήξετε, αλλά όχι και έτσι!
-
Googlaρετε 'κινητό/ά σκριν'. Έχει πολύ πλάκα.
Καταρχήν η επόμενη λέξη είναι α) Μπατίστ Β) Πέκοβιτς
Τα site ειναι α) 4tforum b) thrylos-blog c) rednews d) redplanet e) red-dna f) red-something g) red-nothing
Σε αγγλόφωνη αναζήτηση, το συναντάς μόνο σε ορισμούς κανόνων basketball.
Στην αρχή το θεωρούσα κουραστικό, γραφικό, δείγμα ασχετοσύνης και υλικό για πασχαλινά τσουρέκια, αλλά πλέον το διασκεδάζω αφάνταστα.
-
Βλέπω όμως οτι κανένας φίλος του παο δε σχολίασε την τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας. Έγινε φάουλ στο Μαυροκεφαλίδη, αφού πήρε το ριμπάουν; Έπρεπε να εκτελέσει βολές σε νεκρό χρόνο;;
Δεν ειμαι φιλος του ΠΑΟ αλλα φαουλ δεν εγινε, και άρα δεν επρεπε να εκτελεσει βολες.
Το μονο τραβηγμενο απο τα μαλλια που ειδα σε ολο το ματς ηταν μια διεισδυση του Καλαθη που χρεωθηκε φαουλ ο Μπουρουσης (που ηταν με τα χερια ψηλα),ήταν φαουλ σε καιριο χρονικα σημειο (σιγουρα πληρωμενο απο ΒΙΑΝΕΞ) αλλα ο ΟΣΦΠ φροντισε να αποδειξει οτι αυτο το ματς δεν θα το κερδιζε ουτε αν η διαιτησια ηταν ευνοϊκη υπερ του,θα ευρισκε τροπο να το χασει. -
Είναι αρκετά διαφωτιστικο να βλέπεις την πραγματική ψυχοσύνθεση του οπαδού μιας ομάδας όταν δεν μπορεί να νικήσει τον αντιπαλό του στην χειρότερη κατάσταση και χωρίς τον καλύτερο του παίκτη.
Non call, κινητά σκρίν, κατάντια του αθλήματος, ο Τανατζής, ο Πηλοιδης, ο Σχινάς και ότι άλλο μπουρδολόγημα βρούμε εύκαιρο για να δικαιολογήσουμε την ήττα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η διαιτησία, στη χειρότερη, έδωσε κανά 2 σφυρίγματα παραπάνω στο ΠΑΟ.
Ώρες-ώρες μου δίνετε την εντύπωση οτι η αμπαλοσύνη σας δεν περιγράφεται. Πότε θα καταλάβετε επιτέλους οτι στο μπάσκετ ειναι πιο σημαντικό το ΠΟΤΕ δοθηκαν τα σφυρίγματα από το ΠΟΣΑ σφυρίγματα δόθηκαν?
Μλκ θα σου πω καμιά ώρα τπτ για την αμπαλοσύνη μου/ας, αλλά έχε χάρη. Τι ΦΩΣ επικαλούμαστε, τι άλλα φόρα εκεί εσείς (οι 2-3 αμετανόητοι δλδ), το χαβά σας. Και αυτή η παράθεση γίνεται για να δείτε ότι υπάρχουν και πολλοί φίλοι του ΟΣΦΠ που θεωρούν ότι η χθεσινή δίκη του ΠΑΟ ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Άμπαλοι & πράσινα γυαλιά και αυτοί; Και στο κάτω κάτω λέγε ότι θες. Το καταλαβαίνεις ότι είναι μεγάλη @@δια να κράζεις ως άμπαλους όσους διαφωνούν μαζί σου μόνο και μόνο επειδή δε φορούν τα κόκκινα αλλά τα πράσινα πατομπούκαλα;
Περνάει απ' το μυαλό σου ότι ενδέχεται να είσαι εσύ καραάμπαμπαλος ή αρρωστάκι τρελό;
Το μοναδικό άσχημο σφύριγμα που θυμάμαι προς το τέλος ήταν το 5ο φάουλ του Γκόρντον πάνω στο Μπατίστ. Τπτ άλλο.Όσον αφορά τα κινητά σκριν του Μπατίστ, κανείς δεν είπε ότι δεν είναι. Τα περισσότερα ΣΤΟ ΝΒΑ θα σφυρίζονταν φάουλ. Το θέμα είναι ότι στην Ευρώπη, οι διαιτητές είναι πάρα μα πάρα πολύ ελαστικοί. Όχι μόνο στο Μπατίστ αλλά στη πλειοψηφία των ψηλών. Και δεν έχει φτιάξει καριέρα μόνο ο Μπατίστ με αυτά. Και ο Βούισιτς άπλωνε χέρια χωρίς να χρεώνεται φάουλ. Και αποκλείεται όποιοι έχουν δει φέτος τα πλέυ οφ της ACB να μην έχουν δει παρόμοια σκριν από τους Ν'Ντονγκ, Τόμιτς, Μπατίστα. Να μην αναφέρω τους ξυλοκόπους της Σιέννα φέτος στην Ευρωλίγκα. Να παραδεχτώ ότι ο Μπατίστ είναι ο μάστερ σε αυτά. Αλλά μου φαίνεται κάπως γελοίο να πιστέψω ότι μια πανευρωπαϊκή συνομοσία έχει στηθεί προκειμένου να αποκτήσει ο ΠΑΟ ένα 'υπερόπλο'. Ακόμα και στην ισπανική λίγκα χορεύουν δλδ στο σκοπό που σφυρίζουν οι κοντοί;;;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ειμαι φιλος του ΠΑΟ αλλα φαουλ δεν εγινε, και άρα δεν επρεπε να εκτελεσει βολες.
Το μονο τραβηγμενο απο τα μαλλια που ειδα σε ολο το ματς ηταν μια διεισδυση του Καλαθη που χρεωθηκε φαουλ ο Μπουρουσης (που ηταν με τα χερια ψηλα),ήταν φαουλ σε καιριο χρονικα σημειο (σιγουρα πληρωμενο απο ΒΙΑΝΕΞ) αλλα ο ΟΣΦΠ φροντισε να αποδειξει οτι αυτο το ματς δεν θα το κερδιζε ουτε αν η διαιτησια ηταν ευνοϊκη υπερ του,θα ευρισκε τροπο να το χασει.Τη φάση που χρεώθηκε φάουλ με τα πόδια φαντάζομαι εννοείς...
κατά τη γνώμη μου και χτες οι διαιτητές επηρέασαν με πολύ κομψό τρόπο τον αγώνα. Από κει και πέρα όταν διαβάζω τέτοια σχόλια
Είναι αρκετά διαφωτιστικο να βλέπεις την πραγματική ψυχοσύνθεση του οπαδού μιας ομάδας όταν δεν μπορεί να νικήσει τον αντιπαλό του στην χειρότερη κατάσταση και χωρίς τον καλύτερο του παίκτη.
Non call, κινητά σκρίν, κατάντια του αθλήματος, ο Τανατζής, ο Πηλοιδης, ο Σχινάς και ότι άλλο μπουρδολόγημα βρούμε εύκαιρο για να δικαιολογήσουμε την ήττα.
αντιλαμβάνομαι πως δεν έχουμε σωτηρία στο άθλημα. Θα περίμενα να δω κάποιους φίλους του παο να είναι περισσότερο αντικειμενικοί, όπως ήμουν εγώ προσωπικά όταν χάσαμε το πρώτο ματς, όπως ήμουν στον αγώνα στο 'Καραϊσκάκης', όπως ήμουν και στο ματς της ντροπής πέρσυ στο ΣΕΦ, που έτυχε να είμαι μέσα.
Αντίθετα δεν ειπώθηκε τίποτα από κανέναν, δεν έχει γίνει καν νύξη για αυτούς που μπήκαν μέσα, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος του παο βγήκε και δήλωσε 'Ευχαριστούμε όλους τους 20.000 που ήταν απόψε εδώ και μας βοήθησαν πολύ' , προφανώς συμπεριλαμβανομένων όσων μπήκαν μέσα, αυτού που πέταξε το κινητό κτλ...
Αυτός είναι ο αθλητισμός μας, θεωρούμε οτι έχουμε αρκούντως χοντρό δάχτυλο για να κρυφτούμε πίσω από αυτό. Φυσικά και δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα μου, πολύ πολύ λιγότερο απ τον κόσμο της, αλλά στην τελική θέλω να βλέπω μπάσκετ. Κι όσοι δεν αντιλαμβάνονται οτι όλο το σκηνικό έχει στηθεί ώστε όλος ο παο να αντιμετωπίζεται σαν να είναι σούπερ σταρ κατάσταση, λυπάμαι...Ακόμα και οι μεταδόσεις/περιγραφές γίνονται μέσα από το πρίσμα του παο.
Καταλαβαίνω οτι οι οπαδοί θέλουν να πανηγυρίσουν μια μεγάλη επιτυχία, αλλά θα ήθελα να ήταν κάποιοι περισσότερο αντικειμενικοί. Για να κάνω έναν παραλληλισμό (συγνώμη που αναφέρομαι στο ποδόσφαιρο, μιας και ξέρω οτι δε γίνονται τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα) φέτος το πρωτάθλημα δε το χάρηκα. Δε το χάρηκα λόγω του ντέρμπυ με τον παο. Όχι οτι αυτό επηρέασε την τελική βαθμολογία - πάλι μπροστά θα ήμασταν κι ο παο ήταν επιεικώς ψόφιος. Αλλά δε το χάρηκα γιατί θα ήθελα να το είχαμε πάρει κι ας είχαμε χάσει ή να είχαμε αποδείξει οτι μπορούμε να νικήσουμε τον παο καθαρά. Στη σειρά των τελικών του μπάσκετ λοιπόν φάνηκε οτι ο παο έχει (αγωνιστικά και μόνο μιλώντας) ένα μοναδικό πλεονέκτημα: τη συνοχή που προκύπτει από τα χρόνια που η ομάδα είναι μαζί. Θεωρώ οτι ένας σοβαρός παο δε θα μπορούσε να χάσει το πρωτάθλημα απ τον Ολυμπιακό, όταν ο τελευταίος δεν έχει το Νεστέροβιτς. Δε χρειαζόταν λοιπόν να έχει καμία εύνοια από τη διαιτησία, για να στεφθεί πρωταθλητής.
Νομίζω πως δεν έχω κάτι άλλο να πω και για να είμαι ειλικρινής σχεδόν ντρέπομαι που εν μέσω τέτοιων δύσκολων καιρών για όλους μας, αφιερώνω τόση ενέργεια στο μπάσκετ. Γι αυτό μέχρι εδώ από μέρους μου. Είναι ένα παιχνίδι, ορισμένες φορές παθιαζόμαστε αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
+1 Κανένα φάουλ. Διεκδίκηση μπάλας. Μόλις είδα το βιντεάκι με τα best of.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Όσον αφορά τα κινητά σκριν του Μπατίστ, κανείς δεν είπε ότι δεν είναι. Τα περισσότερα ΣΤΟ ΝΒΑ θα σφυρίζονταν φάουλ. Το θέμα είναι ότι στην Ευρώπη, οι διαιτητές είναι πάρα μα πάρα πολύ ελαστικοί. Όχι μόνο στο Μπατίστ αλλά στη πλειοψηφία των ψηλών. Και δεν έχει φτιάξει καριέρα μόνο ο Μπατίστ με αυτά. Και ο Βούισιτς άπλωνε χέρια χωρίς να χρεώνεται φάουλ. Και αποκλείεται όποιοι έχουν δει φέτος τα πλέυ οφ της ACB να μην έχουν δει παρόμοια σκριν από τους Ν'Ντονγκ, Τόμιτς, Μπατίστα. Να μην αναφέρω τους ξυλοκόπους της Σιέννα φέτος στην Ευρωλίγκα. Να παραδεχτώ ότι ο Μπατίστ είναι ο μάστερ σε αυτά. Αλλά μου φαίνεται κάπως γελοίο να πιστέψω ότι μια πανευρωπαϊκή συνομοσία έχει στηθεί προκειμένου να αποκτήσει ο ΠΑΟ ένα 'υπερόπλο'. Ακόμα και στην ισπανική λίγκα χορεύουν δλδ στο σκοπό που σφυρίζουν οι κοντοί;;;
Μια χαρά. Πότε θα τα δίνουν αυτά και στον Ολυμπιακό?
Και κάτι άλλο. Όλοι εσείς οι 'αντικειμενικοί' θυμάστε μόνο ΜΙΑ φάση στην οποία αδικήθηκε ο Ολυμπιακός (θέλοντας να δείξετε ότι τσάμπα φωνάζουμε). Γιατί όμως ο καθένας σας αναφέρει μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ φάση από τους υπόλοιπους? Τελικά σε πόσες φάσεις συνολικά αδικήθηκε ο γαύρος?
-
Θύμιο συμφωνώ 100% περί των εξωαγωνιστικών. Ειδικά για τη συμπεριφορά των τραμπούκων. Βλέπεις από τη μία την έδρα της Κάχα ή ακόμα περισσότερο της Μπιλμπάο που είναι καυτή χωρίς να αισθάνεται ο οποιοσδήποτε παίκτης τη παραμικρή απειλή και ύστερα βλέπεις τα χθεσινά χάλια. Και πάνω που λέγαμε πόσο πιο ανθρώπινη κατάσταση υπήρχε στον 1ο τελικό και ελπίζαμε για κάτι καλύτερο (πολύ μακριά βέβαια από την Ισπανία αλλά και πάλι αξιοθαύμαστη βελτίωση), είχαμε τις μλκς του 3ου τελικού και αποκορύφωμα τα χθεσινά καραΪσκάκικα, πραγματικές εικόνες ντροπής. Πόσο θα θελα το @ που χτύπησε το Μπουρούση να το πιανε ο Μπατίστ και να το πάταγε με λύσσα στο κεφάλι. Αυτοί τελικά μόνο με ξύλο αντιμετωπίζονται. Καταδρομικές επιχειρήσεις της αστυνομίας σε συνδέσμους και μαζώξεις των υπέροχων λαών και σάπισμα στο ξύλο. Μόνο αν κάνουν επί 2μήνο αυτά που κάνουν σε πορείες και μετανάστες στα @@ που λυμαίνονται τα γήπεδα και κόβουν το μπάσκετ (και τα υπόλοιπα σπορ) σε οικογένειες και φιλάθλους υπάρχει ελπίδα.
Στα περί αγωνιστικών διαφωνώ μαζί σου. Η διαιτησία είχε σχετικά λίγα λάθη, πολύ λιγότερα από προηγούμενους αγώνες που διόρθωναν τη μία μλκ με μια άλλη. Άντε να πήρε ο ΠΑΟ ένα παραπάνω προς τα κρίσιμα τελευταία λεπτά. Προσωπικά το 5ο του Γκόρντον θυμάμαι.
Και αν φάνηκα κάπως επιθετικός παραπάνω, ήταν που φουρκίστηκα με το κλασικό αφορισμό περί άμπαλων και λοιπά.
Τέσπα είδε κανένας ΝΒΑ γιατί όχι δε σηκώθηκα να δω το τελευταίο 12λεπτο όπως σχεδίαζα, αλλά έφτασα και μισή ώρα αργότερα στη δουλειά (αργώντας να ποστάρω στο φόρουμ )ΕΝΤΙΤ
Προς μέρσυφουλ:
- διάβασες τι γράφω; Ότι οι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΚΡΙΝ. Παράθεσα και παίκτες που σκρινάρουν με παράνομο τρόπο. Δεν είναι θέμα του πότε θα τα σφυρίζουν στον ΟΣΦΠ αλλά πότε θα τα σφυρίζουν σε όλη την Ευρώπη.
- εσύ πόσες φάσεις μέτρησες από τους 'αντικειμενικούς' ;
-
Το μονο τραβηγμενο απο τα μαλλια που ειδα σε ολο το ματς ηταν μια διεισδυση του Καλαθη που χρεωθηκε φαουλ ο Μπουρουσης (που ηταν με τα χερια ψηλα),ήταν φαουλ σε καιριο χρονικα σημειο (σιγουρα πληρωμενο απο ΒΙΑΝΕΞ) αλλα ο ΟΣΦΠ φροντισε να αποδειξει οτι αυτο το ματς δεν θα το κερδιζε ουτε αν η διαιτησια ηταν ευνοϊκη υπερ του,θα ευρισκε τροπο να το χασει.Τη φάση που χρεώθηκε φάουλ με τα πόδια φαντάζομαι εννοείς...
κατά τη γνώμη μου και χτες οι διαιτητές επηρέασαν με πολύ κομψό τρόπο τον αγώνα. Από κει και πέρα όταν διαβάζω τέτοια σχόλια
αντιλαμβάνομαι πως δεν έχουμε σωτηρία στο άθλημα. Θα περίμενα να δω κάποιους φίλους του παο να είναι περισσότερο αντικειμενικοί, όπως ήμουν εγώ προσωπικά όταν χάσαμε το πρώτο ματς, όπως ήμουν στον αγώνα στο 'Καραϊσκάκης', όπως ήμουν και στο ματς της ντροπής πέρσυ στο ΣΕΦ, που έτυχε να είμαι μέσα.
Αντίθετα δεν ειπώθηκε τίποτα από κανέναν, δεν έχει γίνει καν νύξη για αυτούς που μπήκαν μέσα, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος του παο βγήκε και δήλωσε 'Ευχαριστούμε όλους τους 20.000 που ήταν απόψε εδώ και μας βοήθησαν πολύ' , προφανώς συμπεριλαμβανομένων όσων μπήκαν μέσα, αυτού που πέταξε το κινητό κτλ...
Αυτός είναι ο αθλητισμός μας, θεωρούμε οτι έχουμε αρκούντως χοντρό δάχτυλο για να κρυφτούμε πίσω από αυτό. Φυσικά και δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα μου, πολύ πολύ λιγότερο απ τον κόσμο της, αλλά στην τελική θέλω να βλέπω μπάσκετ. Κι όσοι δεν αντιλαμβάνονται οτι όλο το σκηνικό έχει στηθεί ώστε όλος ο παο να αντιμετωπίζεται σαν να είναι σούπερ σταρ κατάσταση, λυπάμαι...Ακόμα και οι μεταδόσεις/περιγραφές γίνονται μέσα από το πρίσμα του παο.
Καταλαβαίνω οτι οι οπαδοί θέλουν να πανηγυρίσουν μια μεγάλη επιτυχία, αλλά θα ήθελα να ήταν κάποιοι περισσότερο αντικειμενικοί. Για να κάνω έναν παραλληλισμό (συγνώμη που αναφέρομαι στο ποδόσφαιρο, μιας και ξέρω οτι δε γίνονται τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα) φέτος το πρωτάθλημα δε το χάρηκα. Δε το χάρηκα λόγω του ντέρμπυ με τον παο. Όχι οτι αυτό επηρέασε την τελική βαθμολογία - πάλι μπροστά θα ήμασταν κι ο παο ήταν επιεικώς ψόφιος. Αλλά δε το χάρηκα γιατί θα ήθελα να το είχαμε πάρει κι ας είχαμε χάσει ή να είχαμε αποδείξει οτι μπορούμε να νικήσουμε τον παο καθαρά. Στη σειρά των τελικών του μπάσκετ λοιπόν φάνηκε οτι ο παο έχει (αγωνιστικά και μόνο μιλώντας) ένα μοναδικό πλεονέκτημα: τη συνοχή που προκύπτει από τα χρόνια που η ομάδα είναι μαζί. Θεωρώ οτι ένας σοβαρός παο δε θα μπορούσε να χάσει το πρωτάθλημα απ τον Ολυμπιακό, όταν ο τελευταίος δεν έχει το Νεστέροβιτς. Δε χρειαζόταν λοιπόν να έχει καμία εύνοια από τη διαιτησία, για να στεφθεί πρωταθλητής.
Νομίζω πως δεν έχω κάτι άλλο να πω και για να είμαι ειλικρινής σχεδόν ντρέπομαι που εν μέσω τέτοιων δύσκολων καιρών για όλους μας, αφιερώνω τόση ενέργεια στο μπάσκετ. Γι αυτό μέχρι εδώ από μέρους μου. Είναι ένα παιχνίδι, ορισμένες φορές παθιαζόμαστε αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε
thymios
Τι ανάλυση να κάνεις για το οτι οπαδοί που έβλεπαν την ομάδα τους να νικά, δεν είχαν τι καλύτερο να κάνουν απο το να τρέχουν να χτυπήσουν παίκτες της αντίπαλης ομάδας; Το ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη;
Η μήπως δεν γνωρίζουν όλοι τι αθλιότητα συνιστά, τα αδέρφιά κατά την συνηθή τακτική να τους βλέπουν να κάνουν ότι όργια μπορούν και μετά να λένε απο τα μεγάφωνα 'συγκρατηθείτε, για το καλό της ομάδας'. Αστό γιατί στο μπασκετικό ΟΑΚΑ έχουν γίνει αθλιότητες ακόμα και εναντίον οπαδών του ΠΑΟ που μόνη τους 'αμαρτία' ήταν να κρατάνε στα χέρια τους την φυλλάδα του Γκόντζου.
Αλλά δεν γίνεται κάθε φορά αυτή η ιστορία με την διαιτησία. Το παιχνίδι το είχε πάρει ο ΟΣΦΠ αν είχαν ευστοχήσει στις βολές είτε ο Παπαλουκάς είτε ο Μαυροκεφαλίδης. Και μιλάμε για τον χειρότερο ΠΑΟ των τελευταίων χρόνων.
-
Το είδα εγώ. Από 2η περίοδο μέχρι τέλους. Στο τελευταίο σουτ του Nowitski κρίθηκε. Ωραίο ματς, με αρκετό θέαμα αλλά μεγάλη αστοχία από πλευράς Dallas. Οι Heat τίποτα σπουδαίο, απλά είχαν σε καλή μέρα το Wade και έβαλε κάποια κρίσιμα σουτ παίρνοντας πάνω του τις προσπάθειες.
-
Για να γίνω απολύτως σαφής, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με φίλους του παο, μάλιστα πολλούς αγώνες τους βλέπω μαζί με τον βάζελο κολλητό μου. Ο παο ήταν όντως ο χειρότερος των τελευταίων ετών. Αυτά λένε τα χαρτιά και οι αξιολογήσεις παικτών. Ο αντίλογος λέει οτι το φετινό πανευρωπαϊκό ήταν μάλλον το ευκολότερο που πήρε ποτέ. Σαν ομάδα έχει έναν συνδυασμό από χαρακτηριστικά που ποτέ δεν μπορείς να τον αποκλείσεις από πουθενά. Και αλίμονο στον φίλο του Ολυμπιακού που δεν αναγνωρίζει μια ομάδα που έχει πάρει 4 ευρωπαϊκά, ένα Ούλεμπ και μια τάπα (πλάκα κάνω, αλλά το πνεύμα το καταλαβαίνετε). Στο φετινό Φ4 ο ΔΔ ήταν μάλλον μέτριος. Αλλά δεν έπαιξε ρόλο. Χτες τραυματίστηκε. Ήρθε απ το πουθενά ο Καϊμακόγλου, ήρθε και ένας Φώτσης απ τα παλιά (πολυεργαλείο απ τα λίγα κατά τη γνώμη μου) και πήρε το παιχνίδι ο παο. Δεν αναφέρομαι πάλι στη διαιτησία, την είπα τη γνώμη μου νωρίτερα.
Τέλος πάντων Ισπανία δε θα γίνουμε ποτέ, ακριβώς γιατί αυτό δε συμφέρει κανέναν...Κι όποιος αμφιβάλλει, ρωτήστε με να σας περιγράψω τον εξοντωτικό σωματικό έλεγχο που πέρασα πέρσι στο ΣΕΦ...
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Γιατί όμως ο καθένας σας αναφέρει μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ φάση από τους υπόλοιπους? Τελικά σε πόσες φάσεις συνολικά αδικήθηκε ο γαύρος?Ακριβως αυτο.. Δεν υπαρχει σωτηρια στο αθλημα,οι ιδιοι που κλαψουριαζουν στο ποδοσφαιρο για τη διαιτησια,κανουν τα στραβα ματια στο μπασκετ.. Δε φταινε ομως αυτοι,οι αγγελοπουλοι φταινε που πανε με την ηθικη να παρουν πρωταθλημα απ τους αλητες.Τα εσοδα της βιανεξ μειωνονται,αρα και τα χαρτζηλικια των γκρι.Οσο ζει κανεις ελπιζει να αρχισουν να πληρωνουν οι κατσαμπα μπας και ισορροπιστει λιγο το σκηνικο.ΤΩΡΑ ειναι η στιγμη να πληρωσετε το 'κατιτις' στους γκρι κυριοι κατσαμπα,τωρα που συρρικνωνεται το εισοδημα τους.-
Υγ:Ευχαριστουμε τους οπαδους του ΠΑΟ για το σπρωξιμο στους παικτες μας στο δρομο για τα αποδυτηρια...
-
E ναι ρε Πασκουάλε, ήταν κουρασμένα τα παληκάρια μας και είπαν να τους βοηθήσουν να μπουν στα αποδυτήρια...
-
Έφαγε ξύλο ο Αγγέλου λέει. Του βούλωσαν το μάτι.
Ε και τι έγινε; Μπορεί και να ξαναφάει. Από ολυμπιακούς την επόμενη φορά.
Όταν ερχόσουν σαν προπονητής της κούλας και έκανες μαγκιές στο ΣΕΦ καλά ήταν;
Καλά έπαθε, στα ίσα. Στα ίσα και να ξαναφάει.
Το ξεχνάμε που τον είχε σουτάρει ο Ξανθός και ερχόταν ως παίκτης του Πανιωνίου στο ΣΕΦ και έκανε τα χειρότερα;
Να αγιάσει το χέρι σας βαζέλες.
Στον μυτόγκα τον φίλο του Διαμαντίδη ρίξατε καμία; -
Πίσσα και πούπουλα στου παίκτες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ...στα ίσα...
-
Παιδιά σόρρυ κιόλας αλλά το 'αμπαλοι' του ταύρου είναι και πολύ επιεικής χαρακτηρισμός γι' αυτά που διαβάζω για άλλη μια φορα...μερικοί για ξεκάρφωμα αναφέρουν και 1-2 φάσεις που αδικήθηκε ο γάβρος αλλα πήραμε λέει και μεις μερικά σφυριγματακια στο τέλος. Τραγικοί είστε.
Μιλάμε για τουλάχιστον 15-20 φάσεις ανάποδα σε όλο το ματς, θα έφτασαν τις 80 στα 4 ματς χαλαρά... 100 βολές θα σούταρε η βαζέλα αν χρειαζόταν χθες. Μιλάμε για αλλοιωσάρα για άλλη μια φορά και σεις μου λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Α, και στα αρχίδια μου τι λέει ο κάθε παπάρας στο ρεδ-δνα και το μπασκετ-φορουμ και τα @@ μου κουνιούνται. Ματάκια έχω και βγάζω τα συμπεράσματά μου μόνος μου.
Όσο για τις βολές στο τέλος και ποιος μου λέει εμένα ότι αν έβαζε και τις 2 ο Μαύρος στο τέλος δε θα έδινε φάουλ σε νεκρό χρόνο στο βάζελο να κερδίσει? Λίγα ανύπαρκτα τους έδωσε μέχρι τότε?
Και στην τελική δεν επηρέασαν το πρωτάθλημα τα άλλα ματς μόνο το χθεσινό έγινε και δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε γιατί η διαιτησία ήταν καλή?? 70-30 αντί 100-0 είναι υπέροχη βλέπεις για ΟΑΚΑ...Να θέσω όμως και ένα χαζό ερώτημα και δεν ασχολούμαι άλλο γιατί δεν έχει κανένα νόημα:
- Σε ποιο 1 (ΕΝΑ) γαμημένο ματς ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός? Υπήρξε έστω και ένα που να κέρδισε λόγω διαιτησίας εδώ και 15 χρόνια? Υπήρξε έστω και ένα ματσάκι που να αδικήθηκε η βαζέκλα?
και το ρητορικό για το τέλος:
Πόσες αγωνιστικές θα φάει για τα αίσχη η βαζέλα? Και γιατί δεν τηρουνται ΠΟΤΕ τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ ενώ στο ΣΕΦ τηρούνται? Με κενό 10 μέτρα από τον αγωνιστικό χώρο ενώ ακόμη και περσι που έγιναν ΤΑ 'αίσχη' (ξανά ούτε το 1/3 των χθεσινών και ούτε το 1/10 παλιότερων αξέχαστων στιγμών) και διακόπηκε κι ο αγώνας δεν ακούμπησε κανείς ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά των βαζελοπαικτών ενώ χθες έπεσε ξύλο??
οεο??
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)