-
Εμένα πάντως μου έχει κάτσει πολύ άσχημα που δύο φορές δεν κατάφερα να αγοράσω ένα Grand Vitara 1600.
Και τώρα που έψαχνα μπας και εντοπίσω κάποιο της προκοπής, δεν βρήκα τίποτα.Και δυστυχώς τέτοια αυτοκίνητα δεν υπάρχουν πλέον.
[ τώρα θα μου απαντήσει κάποιος 'ευτυχώς' ... ] -
Ελπίζω να σου απαντήσει αρνητικά.... Εξηγούμαι. Το βιτάρα που αναζητάς ήταν ένα πραγματικά off road animal όμως αν κρίνω από φίλους που το είχαν ή το έχουν... ότι βιτάρα πουλιέται έχει πατήσει από Καλίδρομο έως Καιμακ τσαλάν στην καλύτερη των περιπτώσεων φορτωμένο σύνεργα αναρρίχησης, τοπογράφου και ξυλοκόπου. Κοινώς έχει εξαντλήσει και τις 7 ζωές του και μόνο χρήματα θα ζητά ως να ήταν σπάταλο έτερο ήμισυ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εμένα πάντως μου έχει κάτσει πολύ άσχημα που δύο φορές δεν κατάφερα να αγοράσω ένα Grand Vitara 1600.
Και τώρα που έψαχνα μπας και εντοπίσω κάποιο της προκοπής, δεν βρήκα τίποτα.Και δυστυχώς τέτοια αυτοκίνητα δεν υπάρχουν πλέον.
[ τώρα θα μου απαντήσει κάποιος 'ευτυχώς' ... [emoji38] ]Το 2007 είχα φτάσει κοντά στην αγορά του. Η Autoprofit τότε το είχε και σε πολύ καλή τιμή και με πολύ καλό εξοπλισμό. Multimedia, δέρματα κλπ και το 3θυρο μ' άρεσε πολύ σε εμφάνιση.
Το απερριψα τότε αποκλειστικά και μόνο λόγω της μόνιμης τετρακίνησης που ήταν too much για την πολύ εθνική οδο που είχα τότε. Με τα χρόνια θα έβγαιναν και άλλα μείον. Κατανάλωση, επιδόσεις κλπ -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ελπίζω να σου απαντήσει αρνητικά.... [emoji38] Εξηγούμαι. Το βιτάρα που αναζητάς ήταν ένα πραγματικά off road animal όμως αν κρίνω από φίλους που το είχαν ή το έχουν... ότι βιτάρα πουλιέται έχει πατήσει από Καλίδρομο έως Καιμακ τσαλάν στην καλύτερη των περιπτώσεων φορτωμένο σύνεργα αναρρίχησης, τοπογράφου και ξυλοκόπου. Κοινώς έχει εξαντλήσει και τις 7 ζωές του και μόνο χρήματα θα ζητά ως να ήταν σπάταλο έτερο ήμισυ... [emoji38]+1
Λυπάμαι που στο χαλάμε stormSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Στους φίλους λέμε πάντα την αλήθεια.
-
Τώρα είμαι εκτός αλλά μεταξύ ριο και σουιφτ, τι θα παίρνατε;
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ksaplostra έγραψε:
Τώρα είμαι εκτός αλλά μεταξύ ριο και σουιφτ, τι θα παίρνατε;Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ Rio.
Μεγαλύτερο, ομορφότερο, παρόμοιων επιδόσεων, λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής, μεγαλύτερη εγγύηση.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
[ τώρα θα μου απαντήσει κάποιος 'ευτυχώς' ... [emoji38] ]Το 2007 είχα φτάσει κοντά στην αγορά του. Η Autoprofit τότε το είχε και σε πολύ καλή τιμή και με πολύ καλό εξοπλισμό. Multimedia, δέρματα κλπ και το 3θυρο μ' άρεσε πολύ σε εμφάνιση.
Το απερριψα τότε αποκλειστικά και μόνο λόγω της μόνιμης τετρακίνησης που ήταν too much για την πολύ εθνική οδο που είχα τότε. Με τα χρόνια θα έβγαιναν και άλλα μείον. Κατανάλωση, επιδόσεις κλπΤότε τα ξαναλέγαμε μαζί στο φόρουμ. Το 2006 είχα πάρει το Pinin και είχα κάνει και το test drive του GV. Ωραίο το GV και το απέρριψα λόγω της τιμής του (πανάκριβο) και επειδή ο κινητήρας ήταν πολύ λίγος.
Και εγώ είχα πάει τότε στην Autoprofit. Παλιές καλές εποχές. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ελπίζω να σου απαντήσει αρνητικά.... Εξηγούμαι. Το βιτάρα που αναζητάς ήταν ένα πραγματικά off road animal όμως αν κρίνω από φίλους που το είχαν ή το έχουν... ότι βιτάρα πουλιέται έχει πατήσει από Καλίδρομο έως Καιμακ τσαλάν στην καλύτερη των περιπτώσεων φορτωμένο σύνεργα αναρρίχησης, τοπογράφου και ξυλοκόπου. Κοινώς έχει εξαντλήσει και τις 7 ζωές του και μόνο χρήματα θα ζητά ως να ήταν σπάταλο έτερο ήμισυ...+1 Για αυτό και πλέον το έχω παρατήσει το θέμα.
-
Ωραιο το φαμπια και με ποιοτητα κατασκευης οπως λειζερ στην συνδεσμολογια του σασι κτλ.
Ειναι ομως στεναχωρο. Μαζι με το νεο c3 πρεπει να ναι τα πιο στεναχωρα στην κατηγορια για μεταφορα τριων ενηλικων ατομων. Καποιος θα πρεπει να κανει παραχωρησεις.
Επισης στο ταμπλο η σχεδιαση ειναι ετσι λες και προσπαθει να εξετασει τα νευρα στο γονατο. Χτυπα το ποδι σου ακριβως στο σημειο εκεινο συνεπως οδηγας πιο ξαπλωτα και οι πισω καθονται γιογκα. -
Ο χρήστης ksaplostra έγραψε:
Τώρα είμαι εκτός αλλά μεταξύ ριο και σουιφτ, τι θα παίρνατε;Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ εννοείται το ΚΙΑ.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ωραιο το φαμπια και με ποιοτητα κατασκευης οπως λειζερ στην συνδεσμολογια του σασι κτλ.Ειναι ομως στεναχωρο. Μαζι με το νεο c3 πρεπει να ναι τα πιο στεναχωρα στην κατηγορια για μεταφορα τριων ενηλικων ατομων. Καποιος θα πρεπει να κανει παραχωρησεις.
Επισης στο ταμπλο η σχεδιαση ειναι ετσι λες και προσπαθει να εξετασει τα νευρα στο γονατο. Χτυπα το ποδι σου ακριβως στο σημειο εκεινο συνεπως οδηγας πιο ξαπλωτα και οι πισω καθονται γιογκα.Εγώ πάντως αυτό που εκτίμησα στο Fabia είναι οι χώροι του και ότι δεν υποχρεώθηκα να κάτσω 'ξαπλωτά'.
Αλλά όποιος θέλει άπλα, ξάπλα και χώρους πίσω θα πάρει Baleno.
Αλλά μεταξύ μας, αν ήθελα χώρους για 4 ή 5 ενήλικες δεν θα έπαιρνα σούπερ μίνι αλλά κάποιο μικρομεσαίο hatch ή sedan. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ωραιο το φαμπια και με ποιοτητα κατασκευης οπως λειζερ στην συνδεσμολογια του σασι κτλ.
Ειναι ομως στεναχωρο. Μαζι με το νεο c3 πρεπει να ναι τα πιο στεναχωρα στην κατηγορια για μεταφορα τριων ενηλικων ατομων. Καποιος θα πρεπει να κανει παραχωρησεις.
Επισης στο ταμπλο η σχεδιαση ειναι ετσι λες και προσπαθει να εξετασει τα νευρα στο γονατο. Χτυπα το ποδι σου ακριβως στο σημειο εκεινο συνεπως οδηγας πιο ξαπλωτα και οι πισω καθονται γιογκα.Εγώ πάντως αυτό που εκτίμησα στο Fabia είναι οι χώροι του και ότι δεν υποχρεώθηκα να κάτσω 'ξαπλωτά'.
Αλλά όποιος θέλει άπλα, ξάπλα και χώρους πίσω θα πάρει Baleno.
Αλλά μεταξύ μας, αν ήθελα χώρους για 4 ή 5 ενήλικες δεν θα έπαιρνα σούπερ μίνι αλλά κάποιο μικρομεσαίο hatch ή sedan.+1 Για αυτό το λόγο δεν ξέρω επίσης αν θα με πείραζαν οι κατά πάσα πιθανότητα μικροί χώροι του swift σε σχέση με του ρίο ώστε να προτιμήσω το δεύτερο γνωρίζοντας ότι θέλω αυτοκίνητο πόλης. Μάλλον θα πήγαινα στο 'τριζάτο' σουιφτ.
-
Το έχεις δει από κοντά το RIO;
Πάντως από χώρους είναι φοβερό.
Αλλά είναι ακριβό (ακόμη).Το Swift ούτε που γύρισα να το δω στις εμπορίες που πήγα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου σαν αυτοκίνητο.
Ωστόσο είδα το Celerio. Τίμιο αυτοκινητάκι. Για πόλη μια χαρά. -
Το είδα όταν πήγα για συντήρηση το Σιντ και μου άρεσε πολύ! Να δούμε το 1/2 Τι θα πει
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Celerio, φάση sceicento Σπύρο, όντως τίμιο αμαξάκι. Προτιμότερο από το swift.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Όποιος πάει να δει το Celerio ας ρίξει μία ματιά στους θόλους. Κυκλοφορεί μία 'βρώμα' ότι οι θόλοι δεν έχουν πλαστικά καλύμματα. Οπότε δεν υπάρχει ηχομόνωση και οι πέτρες, πετραδάκια, νερά βαράνε αλύπητα το σασί και όλος ο θόρυβος περνά μέσα στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όποιος πάει να δει το Celerio ας ρίξει μία ματιά στους θόλους. Κυκλοφορεί μία 'βρώμα' ότι οι θόλοι δεν έχουν πλαστικά καλύμματα. Οπότε δεν υπάρχει ηχομόνωση και οι πέτρες, πετραδάκια, νερά βαράνε αλύπητα το σασί και όλος ο θόρυβος περνά μέσα στο αυτοκίνητο.Πλάκα κάνεις!!!!
-
Εγω παλι για να οδηγησω χωρις να χτυπα στην γωνια του ταμπλο το ποδι στο φαμπια αναγκαστηκα να κανω πιο πισω το ολο συστημα ή τερμα κατω το καθισμα και ετσι ο χωρος πισω θυμιζει μινι και οχι σουπερμινι,
Δεν υπαρχει λογος να ανεβαινει καποιος σε κατηγορια ιδιαιτερα στην ελλαδα οταν η κατηγορια μπορει να δωσει ανετα σε χωρους αυτοκινητα, εκτος αν ψαχνει ανωτερο πατημα, τοτε αλλαζει το θεμαΚαι στο ριο το προσεξαν αυτο. Εχει απειρο χωρο για τα γονατα του οδηγου και δεν χτυπουν πουθενα και γενικα πολυ καλους χωρους.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Όποιος πάει να δει το Celerio ας ρίξει μία ματιά στους θόλους. Κυκλοφορεί μία 'βρώμα' ότι οι θόλοι δεν έχουν πλαστικά καλύμματα. Οπότε δεν υπάρχει ηχομόνωση και οι πέτρες, πετραδάκια, νερά βαράνε αλύπητα το σασί και όλος ο θόρυβος περνά μέσα στο αυτοκίνητο.
Πλάκα κάνεις!!!!
Ιδιαίτερα ενοχλητική ήταν η έλλειψη ηχομόνωσης από τον δρόμο, καθώς στους θόλους δεν υπάρχει κανένα προστατευτικό πλαστικό, κάτι που σημαίνει ότι θα ακούς κάθε πετραδάκι από τον δρόμο.
https://www.autoblog.gr/2015/02/03/test ... celerio/6/
KIA Forum