-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
οταν παμε για βενζινη καλο ειναι να αγκιζουμε το αμαξομα για να εκτωνονεται ο στατηκος ηλεκτρισμος, εγω το κανω+1
Η κοπελιά στο βίντεο όταν ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο ηλεκτρήστηκε και όταν επιασε πάλι το πιστόλι προφανώς πέταξε σπινθήρα.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Το σίγουρο είναι, ότι στα σύγχρονα αυτοκίνητα, τα ηλεκτρονικά τους δεν είναι όλα ίδια.
Έτσι και πολλές φορές, όταν τα φουλάρεις, και ερωτάνε εάν τους «έβαλες βενζίνα» …. Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!....
Α.Στο δικό μου ας πούμε ανεβαίνει ο δείκτης και τα χιλιόμετρα στο trip computer κατευθείαν, αρκεί να έχω γυρισμένο το κλειδί, ίδια συμπεριφορά με το να είναι αναμμένο (που το έχω κάνει 1 φορά καταλάθος).
-
Και κλασικά, η εξάτμιση βρίσκεται αντιθετα από εκει που βρίσκεται το πορτάκι της βενζίνης... Εξαιρουνται τα , μοντέρνα , δίμπουκα.....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Και κλασικά, η εξάτμιση βρίσκεται αντιθετα από εκει που βρίσκεται το πορτάκι της βενζίνης... Εξαιρουνται τα , μοντέρνα , δίμπουκα.....
Και καλά κάνεις και γελάς, διότι έχω διαπιστώσει σηκώνοντας στους γρύλους μου, ότι ορισμένες δεύτερες μπούκες, είναι απλά κολλημένες!!!!!.... δεν καταλήγουν πουθενά!.
Α. -
ολα για το θεαηθηναι!!
-
Η κοπελια στο βιντεο φτιαχνει την μπλουζα της πριν ακουμπησει το τσουτσουνι... Φοραγε μαλλινο... απο κει ο ηλεκτρισμος...
Αν ηταν στατικος απο το αμαξωμα τοτε θα ειχε τιναχτει στο επομενο βενζιναδικο της περιοχης της μαζι με το αμαξι αγκαλια..
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Η κοπελια στο βιντεο φτιαχνει την μπλουζα της πριν ακουμπησει το τσουτσουνι... Φοραγε μαλλινο... απο κει ο ηλεκτρισμος...Όχι δεν φταίει αυτό, μπήκε πάλι στο αμάξι και η τριβή με το κάθισμα προκάλεσε τον ηλεκτρισμό.
Αν ηταν στατικος απο το αμαξωμα τοτε θα ειχε τιναχτει στο επομενο βενζιναδικο της περιοχης της μαζι με το αμαξι αγκαλια..
Τί εννοείς?
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Αν ηταν στατικος απο το αμαξωμα τοτε θα ειχε τιναχτει στο επομενο βενζιναδικο της περιοχης της μαζι με το αμαξι αγκαλια..Τί εννοείς?
Εννοω οτι ο στατικος απο το καθισμα η απο την μπλουζα ξερω γω θα ηταν της ταξης των 10, 20 Volt ενω του αμαξωματος θα ηταν της ταξης των 1.000...
Αρα μπουμ! -
Διάβασα το thread και τις αιτιολογίες κάποιων που τους ''γεμίζει'' ο βενζινάς ( ) με αναμμένη μηχανή. Πραγματικά μερικά πράγματα πρέπει να συμβαίνουν μόνο σε αυτή τη ρημάδα τη χώρα...
-
Γέμισμα με ανοικτό την μηχανή; Για ποιό λόγο; Νομίζετε ότι έτσι δεν θα σας 'κλέψει' ο βενζινάς;
Πάντα σβήνω και τουρμπάτο δεν έχει ανάγκη αν το σβήσεις για 2' και μετά το ξανανάψεις. Πρόβλημα θα έχει αν μετά από πλάκωμα το σβήσεις και το ξαναβάλεις μπρος την άλλη μέρα. Μην γίνεστε υποχόνδριοι με τα δούρμπο.
-
Στη Μόσχα πάντως δεν είδα κάποιον να σβήνει το αμάξι στον ανεφοδιασμό. Εξαιρούνται όσοι πρέπει να ανοίξουν με κλειδί, αλλά και εκεί είδα να υπάρχει αντικλείδι για να μη το σβήνουν κάποιοι
-
-
Καλά στην οδήγηση είναι λίγο ουρουκοτάγκοι
Το θέμα είναι ότι, σε μια πόλη 20 εκ θα είχε ακουστεί κάτι από έκρηξη σε ανεφοδιασμό.
Τί στον φούτσο, όλοι διακυνδυνεύουν να πάρουν φωτιά;;Αντεπιχείρημα με 'εμάς' που το σβύνουμε, είναι ότι 40 χρόνια ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..... Οπότε η κρίση μας τίθεται σε έλεγχο
-
Έχω περίπτωση σχετική! Είχα μείνει από μπατ. Έβαλα το αμάξι με καλώδια αλλά δεν είχε πολλή βενζίνη, οπότε λέω να πάω για βενζίνη => θα πρέπει να το σβήσω => δεν θα πάρει με τπτ ή να πάω βόλτα με κίνδυνο να μείνω. Επειδή έχω μεγάλη ρεζέρβα προτίμησα το 2ο. Εδώ σε ένα σελλ με κατέβασε ο αλλοςαπό την μηχανή για να μου βάλει.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
http://www.videojug.com/film/how-to-fil ... etrol-tank
Αυτά για εσένα εμένα και μερικούς φίλε μου.
Μα τι απαντάς στης περισσότερες άνωθεν απαντήσεις?......
Βάρδα να μην είναι ο μπροστινός μου, και από πίσω να έχει κολλήσει κάποιος αναμένων……
Α. -
Το θεμα δεν ειναι ποσα Volt 'φτιαχνεις' όπως καποιος παραπανω ανεφερε οτι 'αντε να ειναι 10-20 volts', ειναι ΠΟΛΛΑ τα volt... απλα η ένταση δεν ειναι μεγάλη. Σίγουρα έχετε ακουμπήσει καποιον καμμια φορά και εχει γίνει 'τσακ'. Αν συμβει σε σκοτάδι, θα δειτε στο σημειο εκεινο να δημιουργειται σπινθηρας.
To θεμα ειναι οτι και απο την τριβή των ρούχων μας στα καθίσματα (και ΔΕΝ ειναι απαραιτητο να ειναι μαλλινα ρούχα, φορέστε ενα fleece που ειναι καρασυνθετικό να δειτε) δημιουργέιται ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ. Το ίδιο και όταν το αυτοκινητο δουλεύει, (δημιουργούνται όλα αυτά που ανέφερε ο Αντώνης) και ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ.
Εδώ και πανω απο 100 χρόνια τα αυτοκινητα διαθέτουν ένα εξάρτημα που λέγεται σπινθηριστής... το οποίο δημιουργει σπινθήρα με ηλεκτρικα φορτία και αναφλέγει ένα μιγμα βενζίνης και αέρα... ανάγετε λοιπόν τις καταστάσεις που δημιουργειτε με αναμμενο κινητηρα και καταλάβετε οτι η συνταγή ειναι επιτυχημένη, τα έχουμε όλα, και αυτοκινητο φορτισμένο με ηλεκτρικα φορτία και μιγμα αερα βενζίνης γύρω σας.... και απλά την τύχη με το μέρος σας. Ευχομαι να συνεχίσετε να είστε τυχεροί για καλο δικό σας και των γύρω.
Εκπλήσσομαι πραγματικα, όχι για το άνοιγμα του thread, μια απορία ειχε κάποιος και το να ρωτάς ειναι παντα καλό... αλλά γιατι βρέθηκε κόσμος να πει 'εγω το σφήνω αναμμένο για το ΧΧΧ λόγο'.
-
+10000
A. -
+10000
A. -
Πολλά αμπέρ ρε παιδιά.
Sent from my Atrix using smoke signals.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το θεμα δεν ειναι ποσα Volt 'φτιαχνεις' όπως καποιος παραπανω ανεφερε οτι 'αντε να ειναι 10-20 volts', ειναι ΠΟΛΛΑ τα volt... απλα η ένταση δεν ειναι μεγάλη. Σίγουρα έχετε ακουμπήσει καποιον καμμια φορά και εχει γίνει 'τσακ'. Αν συμβει σε σκοτάδι, θα δειτε στο σημειο εκεινο να δημιουργειται σπινθηρας.To θεμα ειναι οτι και απο την τριβή των ρούχων μας στα καθίσματα (και ΔΕΝ ειναι απαραιτητο να ειναι μαλλινα ρούχα, φορέστε ενα fleece που ειναι καρασυνθετικό να δειτε) δημιουργέιται ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ. Το ίδιο και όταν το αυτοκινητο δουλεύει, (δημιουργούνται όλα αυτά που ανέφερε ο Αντώνης) και ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ.
Εδώ και πανω απο 100 χρόνια τα αυτοκινητα διαθέτουν ένα εξάρτημα που λέγεται σπινθηριστής... το οποίο δημιουργει σπινθήρα με ηλεκτρικα φορτία και αναφλέγει ένα μιγμα βενζίνης και αέρα... ανάγετε λοιπόν τις καταστάσεις που δημιουργειτε με αναμμενο κινητηρα και καταλάβετε οτι η συνταγή ειναι επιτυχημένη, τα έχουμε όλα, και αυτοκινητο φορτισμένο με ηλεκτρικα φορτία και μιγμα αερα βενζίνης γύρω σας.... και απλά την τύχη με το μέρος σας. Ευχομαι να συνεχίσετε να είστε τυχεροί για καλο δικό σας και των γύρω.
Εκπλήσσομαι πραγματικα, όχι για το άνοιγμα του thread, μια απορία ειχε κάποιος και το να ρωτάς ειναι παντα καλό... αλλά γιατι βρέθηκε κόσμος να πει 'εγω το σφήνω αναμμένο για το ΧΧΧ λόγο'.
Ψάξε να δεις ένα επεισόδιο των mythbusters όπου προσπαθουν να κάνουν το αυτό , δηλαδή αναφλεξη με σπινθήρα. Τελικά δεν τα κατάφεραν ή όταν το κατάφεραν έπρεπε να ειναι πολύ πολύ συγκεκριμένες οι συνθήκες...
Απορία: γέμισμα ρεζερβουάρ με αναμμένο τον κινητήρα