-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ζωο η κυρα που δεν αναψε φλας και περιμενα σαν το με πρωτη μεσα για να φυγω απο ανηφορογια να προλάβω να πάω στο σπίτι να πάρω το δίπλωμα που είχα ξεχάσει.Οταν βγαζω το γλομπε κεφαλι μου εξω και της λεω τα φλας τα εχουμε για να τα αναβουμε με κοιταξε και εφυγε περα.
Γιώργο , καλύτερα να είσαι λίγο πιο επιεικής έως ότου μπορείς να κυκλοφορείς νόμιμα στους δρόμους.
Παράλληλα να είσαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος άλλος θα σε χαρακτηρίσει τότε ως 'ζώο'.Εβγαλε διπλωμα ο Γιωργος ;
Έβγαλε????
Κάποια στιγμή θα βγάλει.
Το ερώτημα είναι αν τότε θα καταγράφει με την ίδια δυναμική τα δικά του τυχών ζωώδη χαρακτηριστικά. -
Οκ
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ας με πει οποιος θελει.Μεσα απο το ιντερνετ δεν προκειται να βγαλεις ακρη με τις θεωριες του καθενα.Οποιος εχει κατι με εμενα ξερει που ειμαι ας ερθει να τα πουμε.
Θα μας δειρεις κιολα που δεν συμφωνουμε με αυτα που κανεις ;
Δεν εχω προθεση να δειρω κανεναν και ουτε ειμαι ο ανθρωπος που θα χωθει για ξυλο.Οταν λεω ας ερθει να τα πουμε παντα φιλικα εχθρικες προθεσεις δεν εχω για κανεναν σας εδω μεσα και αν με λιβανιζετε ολη την ωρα.
δηλαδη αμα ερθω σου σκισω το σωληνακι υψηλης για τα φρενα σκισω λιγο και της βενζινης βαλω φωτια γυρω απο το σπιτι σου χωσω ναρκες μεσα στο σπιτι σου
θα με θεωρεις ακομη φιλο? -
Ας με πει οποιος θελει.Μεσα απο το ιντερνετ δεν προκειται να βγαλεις ακρη με τις θεωριες του καθενα.Οποιος εχει κατι με εμενα ξερει που ειμαι ας ερθει να τα πουμε.
Δεν εχω προθεση να δειρω κανεναν και ουτε ειμαι ο ανθρωπος που θα χωθει για ξυλο.Οταν λεω ας ερθει να τα πουμε παντα φιλικα εχθρικες προθεσεις δεν εχω για κανεναν σας εδω μεσα και αν με λιβανιζετε ολη την ωρα.
Ειμαι περίεργος... ο πατέρας σου πως σε αφήνει να κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δηλαδη αμα ερθω σου σκισω το σωληνακι υψηλης για τα φρενα σκισω λιγο και της βενζινης βαλω φωτια γυρω απο το σπιτι σου χωσω ναρκες μεσα στο σπιτι σου
θα με θεωρεις ακομη φιλο?Ναι ναι φυσικα... >>>>Ας με πει οποιος θελει.Μεσα απο το ιντερνετ δεν προκειται να βγαλεις ακρη με τις θεωριες του καθενα.Οποιος εχει κατι με εμενα ξερει που ειμαι ας ερθει να τα πουμε.
Ειμαι περίεργος... ο πατέρας σου πως σε αφήνει να κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα.
Λιγες φορες μονον μου...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ζωο η κυρα που δεν αναψε φλας και περιμενα σαν το με πρωτη μεσα για να φυγω απο ανηφορογια να προλάβω να πάω στο σπίτι να πάρω το δίπλωμα που είχα ξεχάσει.Οταν βγαζω το γλομπε κεφαλι μου εξω και της λεω τα φλας τα εχουμε για να τα αναβουμε με κοιταξε και εφυγε περα.
Γιώργο , καλύτερα να είσαι λίγο πιο επιεικής έως ότου μπορείς να κυκλοφορείς νόμιμα στους δρόμους.
Παράλληλα να είσαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος άλλος θα σε χαρακτηρίσει τότε ως 'ζώο'.Εβγαλε διπλωμα ο Γιωργος ;
Έβγαλε????
Κάποια στιγμή θα βγάλει.
Το ερώτημα είναι αν τότε θα καταγράφει με την ίδια δυναμική τα δικά του τυχών ζωώδη χαρακτηριστικά.Τον Φλεβαρη.Δε ξερω αν μπορω να αρχισω τα μαθηματα καναν μηνα πριν κλεισω τα 18.
-
Έβγαλε????
Κάποια στιγμή θα βγάλει.
Το ερώτημα είναι αν τότε θα καταγράφει με την ίδια δυναμική τα δικά του τυχών ζωώδη χαρακτηριστικά.Τον Φλεβαρη.Δε ξερω αν μπορω να αρχισω τα μαθηματα καναν μηνα πριν κλεισω τα 18.
Ακαδημαική κουβέντα κάνουμε αυτή τη στιγμή.
Ούτε να σε συναιτίσει φαντάζομαι θέλει κανένας μας , ούτε να σου 'την πει'.
Το ερώτημά μου είναι πως κρίνεις εσύ την ανοχή του πατέρα σου να σου επιτρέπει να οδηγείς χωρίς δίπλωμα , αλλά και την δική σου εμμονή στο να προβαίνεις σ αυτή την και τυπικά αλλά και ουσιαστικά παράνομη πράξη.
Πως δικαιολογείς μια τέτοια συμπεριφορά? -
Στην ανωριμοτητα και στη μουρλια με τα τετρατροχα.Σε καλυψα?
-
Ένώ λοιπόν είναι ένας πατέρας που απ ότι φαίνεται δεν σου χαλάει χατήρι, έχεις σκεφτεί ότι αν ποτέ συμβεί κάτι θα τον τρέχουν για παραμέληση ανηλικου εξ αιτίας σου;
Ίσως θα έπρεπε για να του ανταποδώσεις την αγάπη του, να μην τον εκθέτεις σε κίνδυνο και στεναχώριες!
Καταννοώ απολύτως την αγάπη που έχεις για την οδήγηση αλλά κάνε λιγη υπομονή, σε πληροφορώ ότι ο καιρός περνάει πιο γρήγορα απ ότι θέλουμε! -
Στην ανωριμοτητα και στη μουρλια με τα τετρατροχα.Σε καλυψα?Αυτό φαντάζομαι αφορά μόνο εσένα και οχι και τον πατέρα σου .....
Οχι δεν με κάλυψες. -
Πρωτα απο ολα δεν εχετε καταλαβει κατι.Οταν παιρνω το αυτοκινητο ΜΟΝΟΣ μου(δηλαδη χωρις την αδεια του πατερα μου) που ειναι ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτωσεις προσεχω σαν τον διαολο μην γινει κατι.Τωρα οταν το παιρνω το παιρνω σχεδον παντα ΜΑΖΙ με τον πατερα μου.Οποτε δεν ειμαι μονος μου στο 90% των περιπτωσεων που θα ειμαι μεσα στο αμαξι.
-
Πρωτα απο ολα δεν εχετε καταλαβει κατι.Οταν παιρνω το αυτοκινητο ΜΟΝΟΣ μου(δηλαδη χωρις την αδεια του πατερα μου) που ειναι ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτωσεις προσεχω σαν τον διαολο μην γινει κατι.Τωρα οταν το παιρνω το παιρνω σχεδον παντα ΜΑΖΙ με τον πατερα μου.Οποτε δεν ειμαι μονος μου στο 90% των περιπτωσεων που θα ειμαι μεσα στο αμαξι.ναι αλλα επειδη παντα ο μερφυ καραδοκει καλυτερα να φυλας τα ρουχα σου παρα να σου κλεψουν τα μισα!
-
Ο 'πατέρας' ανήκει στον εξοπλισμό ασφαλείας του αυτοκινήτου?
Στην παθητική ή στην ενεργητική ασφάλεια?(δεν υπάρχει και εικονίδιο αυτόχειρα γμτ.... )
-
Α μαλιστα δηλαδη εσυ στο παιδι σου που εχει μουρλια θα περιμενεις να κανει οτι κανει σαν καλο χριστιανοπουλο και εσυ δεν θα του δωσεις μια φορα να οδηγησει οταν πατε για μπανιο η να του το δωσεις οταν πατε σε ενα βουνο οταν εχει ωραιο καιρο...Οκ λογικη σου τα υπολοιπα να τα λυσεις με τον πατερα μου και οχι με εμενα τωρα.Πες τον ζωο που μου εμαθε να οδηγαω απο τα 12 αλλα στη ζωη ποτε δε ξερεις τι γινεται απο την ωρα που υπαρχει ενας μονος οδηγος στην οικογενεια και οι συγγενεις σου μενουν σε αλλη χωρα.Δε θα πω τιποτα αλλο θα αποσυρθω επειδη εχω και σχολειο αυριο.Καλη σας νυχτα.
-
Εσύ ας υποθέσουμε οτι προσέχεις 'σαν τον διάολο', κανείς όμως δεν μπορει να σε διαβεβαιώσει ότι θα προσέχουν και οί άλλοι που χρησιμοποιούν τον δρόμο.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ο 'πατέρας' ανήκει στον εξοπλισμό ασφαλείας του αυτοκινήτου?
Στην παθητική ή στην ενεργητική ασφάλεια?(δεν υπάρχει και εικονίδιο αυτόχειρα γμτ.... )
-
Καληνύχτα Γιώργη.
Εύχομαι μόνο να μην έχεις κανένα μπλέξιμο έως την ημέρα που θα πάρεις το δίπλωμα
(γιατί εκεί έξω δεν έχει επανεκίνηση του παιχνιδιού).Αυτό με τον πατέρα σου θα ήταν επωφελές.
Να μας έλεγε εδω τη δική του θέση... -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Εσύ ας υποθέσουμε οτι προσέχεις 'σαν τον διάολο', κανείς όμως δεν μπορει να σε διαβεβαιώσει ότι θα προσέχουν και οί άλλοι που χρησιμοποιούν τον δρόμο.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Αλλα μολις βαζεις το κλειδι στη μιζα αλλαζουν τα πραγματα.
-
Πρωτα απο ολα δεν εχετε καταλαβει κατι.Οταν παιρνω το αυτοκινητο ΜΟΝΟΣ μου(δηλαδη χωρις την αδεια του πατερα μου) που ειναι ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτωσεις προσεχω σαν τον διαολο μην γινει κατι.Τωρα οταν το παιρνω το παιρνω σχεδον παντα ΜΑΖΙ με τον πατερα μου.Οποτε δεν ειμαι μονος μου στο 90% των περιπτωσεων που θα ειμαι μεσα στο αμαξι.sorry man , αλλά εγώ εάν ποτέ έχω ατύχημα με άτομο που δνε έχει δίπλωμα (και δή ανήλικό) θα τον σκίσω (δικαστικά/ασφαλιστικά/τροχαία) όσο εκεί που δεν πάει (ακόμα και εάν φταίω εγώ)....
-
Καλέ αφήστε τον να κοιμηθεί, έχει σχολείο λέμε.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]