-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Evidence based αυτα που λεω και με βιντεο.Άσε τα βίντεο, σκέτο λινκ θέλουμε εμείς.
-
Τι ειδους λινκ δλδ; Κικιζιο;
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για εποχές 90s μια χαρά ήταν οι επιδόσεις του, τι πιο γρήγορο υπήρχε τότε στα 1600κ.ε??
Πλακα κανεις βρε Πανο; Υπηρχαν κατι Καρινα Ε και Ξεντος 6 στα 1600 που εραβαν κοστουμακια σε ολα τα μεγεθη!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ακόμη και τα Πριμερο-Μοντέο κτλ με τα κλασικά 90 άλογα στα 1600 ήταν σαφώς πιο γρήγορα, τι να λέμε τώρα
Μπορει να μην ανηκουν στην ιδια κατηγορια (ασχετο αυτο μιας και εχουν ιδιο βαρος) αλλα σχεδον οτιδηποτε ιταλικο στα 1600 εκεινης της εποχης αφηνε ετη φωτος πισω (για να μην πω πολλαπλα συμπαντα) την καρινα,το πριμερα, το ξεντος το μοντεο ( ) και γενικα ολα αυτα τα ιδια
η Dedra άφηνε έτη φωτός πίσω το xedos. ή το πριμέρα. μάλιστα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για εποχές 90s μια χαρά ήταν οι επιδόσεις του, τι πιο γρήγορο υπήρχε τότε στα 1600κ.ε??
Πλακα κανεις βρε Πανο; Υπηρχαν κατι Καρινα Ε και Ξεντος 6 στα 1600 που εραβαν κοστουμακια σε ολα τα μεγεθη!
Ακόμη και τα Πριμερο-Μοντέο κτλ με τα κλασικά 90 άλογα στα 1600 ήταν σαφώς πιο γρήγορα, τι να λέμε τώρα
Μπορει να μην ανηκουν στην ιδια κατηγορια (ασχετο αυτο μιας και εχουν ιδιο βαρος) αλλα σχεδον οτιδηποτε ιταλικο στα 1600 εκεινης της εποχης αφηνε ετη φωτος πισω (για να μην πω πολλαπλα συμπαντα) την καρινα,το πριμερα, το ξεντος το μοντεο ( ) και γενικα ολα αυτα τα ιδια.Evidence based αυτα που λεω και με βιντεο. Μπορει κανεις να κοιταξει τη delta (σιγα τις διαφορες με τη dedra) η το...(τι πρωτοτυπο) bravo.. Οποτε μαλλον ειναι λιγο υπερβολικος ο ντριφτης.Ισως του κατσε κανα μπουκωμενο η οτιδηποτε τελος παντων που δεν βηματιζε.
Και προς θεου αληθινε δια κανενα καρινα η ξεντος δεν εραβε κουστουμακια μην τρελαθουμε..
Ειλικρινα δε ξερεις τι λες στη συγκεκριμενη περιπτωση. Οι δυο Ιαπωνες ειχαν μετρημενο 0-100 σε 10 ξερο και χιλιομετρο σε 31,5 περιπου. Εραβαν κοστουμια ακομα και σε ορισμενα διλιτρα μεσαια! Κανενα ευρωπαικο 1600 της κατηγοριας δεν τα επιανε. Η 155 ηταν ελαφρως ταχυτερη αλλα ηταν 1800. Για την Dedra μη το συζητας καν. Ο θειος μου ειχε την 1800 κι ετρωγε σκονη απο το Xedos 1600.
-
Εγω ομως ειχα (εχω) το μπραβο και τη delta και απο τα πρωτα ανοιγματα που εκανα ηταν με καρινα και ξεντος (μπορντω 1600αρια και τα 2) και με πριμερα (το οποιο πηγαινε καλυτερα απο τα προαναφερθεντα).Οποτε μαλλον εσυ εισαι λιγο οφφ μιας και τα συγκεκριμενα πατηματα εχουν γινει πολλακις και σε διαφορετικες μερες.. Το μπραβο απλα ΒΙΑΖΕ ενω η delta απλα εκανε ερωτα.Ξαναλεω,υπαρχουν βιντεακια (οχι στην κατοχη μου δυστυχως αλλα μπορω να τα βρω αν ακομα αμφιβαλλεις) Μουμπλε μουμπλε επειδη μπορει να πεις για οδηγο κουλαδι κλπ η καρινα ειδικα πατησε με 3 διαφορετικους την ιδια μερα.
Τεσπα,μην ειστε κικιζες και μην πιστευετε ο,τι γραφουν τα περιοδικα. -
επειδή ειχαμε Δέδρα 1.8 με τα 108 ατίθασα, έχω να πω οτι ειχε εκπληκτικό κράτημα και κινητήρα που στρόφαρε ψηλά.
τη δύναμη δεν την είδαμε ποτέ βέβαια
το περνούσαν τα πάντα...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για την delta μιλησα βεβαια που σιγα τις πολλες διαφορες που ειχε με τη dedra. Ειχες καποιο απο τα παραπανω και πατησες με delta και βγηκες μπροστα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω ομως ειχα (εχω) το μπραβο και τη delta και απο τα πρωτα ανοιγματα που εκανα ηταν με καρινα και ξεντος (μπορντω 1600αρια και τα 2) και με πριμερα (το οποιο πηγαινε καλυτερα απο τα προαναφερθεντα).Οποτε μαλλον εσυ εισαι λιγο οφφ μιας και τα συγκεκριμενα πατηματα εχουν γινει πολλακις και σε διαφορετικες μερες.. Το μπραβο απλα ΒΙΑΖΕ ενω η delta απλα εκανε ερωτα.Ξαναλεω,υπαρχουν βιντεακια (οχι στην κατοχη μου δυστυχως αλλα μπορω να τα βρω αν ακομα αμφιβαλλεις) Μουμπλε μουμπλε επειδη μπορει να πεις για οδηγο κουλαδι κλπ η καρινα ειδικα πατησε με 3 διαφορετικους την ιδια μερα.
Τεσπα,μην ειστε κικιζες και μην πιστευετε ο,τι γραφουν τα περιοδικα.Εχω xedos κι εχει γινει συγκριτικο με 1800 dedra οπως ειπα που ηταν συγγενους. Οποτε ξερω καλα τι λεω. Επιβεβαινει κι ο Τζο απο πανω.
-
ο Τζο λέει οτι μια χαρά καθοταν η Δέδρα απέναντι σε οποιοδηποτε ανταγωνισμό.
αρκεί να ειχα καλά κυάλια το κράτημα ομως... πραγματικά απολαυση. κ μιλαμε για λαστιχάκια 185/14
ο,τι ηθελες το έκανες το αμάξι, οπως ήθελες, όπου ηθελες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εχω xedos κι εχει γινει συγκριτικο με 1800 dedra οπως ειπα που ηταν συγγενους. Οποτε ξερω καλα τι λεω. Επιβεβαινει κι ο Τζο απο πανω.
Οκ για την dedra,δεν την ειχα δεν ξερω απλα ξερω οτι δεν ειχε τρελες διαφορες με delta. Για το bravo και την delta (γι αυτα τα δυο ημουν κατηγορηματικος και πιθανολογησα για τη dedra) τι πιστευεις;Επειδη ειπες οτι κανενα ευρωπαικο δεν στεκοταν ( ) διπλα σε xedos η καρινα η πριμερα..
Βιλλ33 που να το συζητησουμε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για την delta μιλησα βεβαια που σιγα τις πολλες διαφορες που ειχε με τη dedra. Ειχες καποιο απο τα παραπανω και πατησες με delta και βγηκες μπροστα;
για οποιοδήποτε ιταλικό μίλησες.
εγώ το μόνο που οδήγησα ήταν η dedra, απο κει και πέρα επειδή η ταχύτητα είναι μετρήσιμο μέγεθος και δεν μιλάμε για αίσθησι:DEDRA 1.6 [0-100] 13,4 (SW: 13,3) [max speed]180 km/h (112 mph) (SW: 175 km/h (109 mph) )
επιμένεις? ακόμα και το πριμέρα είναι πιο γρήγορο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπορει να μην ανηκουν στην ιδια κατηγορια (ασχετο αυτο μιας και εχουν ιδιο βαρος) αλλα σχεδον οτιδηποτε ιταλικο στα 1600 εκεινης της εποχης αφηνε ετη φωτος πισω (για να μην πω πολλαπλα συμπαντα) την καρινα,το πριμερα, το ξεντος το μοντεο ( ) και γενικα ολα αυτα τα ιδια.Evidence based αυτα που λεω και με βιντεο. Μπορει κανεις να κοιταξει τη delta (σιγα τις διαφορες με τη dedra) η το...(τι πρωτοτυπο) bravo.. Οποτε μαλλον ειναι λιγο υπερβολικος ο ντριφτης.Ισως του κατσε κανα μπουκωμενο η οτιδηποτε τελος παντων που δεν βηματιζε.
Και προς θεου αληθινε δια κανενα καρινα η ξεντος δεν εραβε κουστουμακια μην τρελαθουμε..
Το πρωτο μεγαλο φανταζομαι το καταλαβαινεις..
Το δευτερο ηταν η απαντηση στον δια για το οτι κανενα (ΚΑΝΕΝΑ) ευρωπαικο δεν εβγαινε μπροστα απο τα τζαπωνια.
Εκ των πραγματων φυσικα και επιμενω πως θα μπορουσα να κανω αλλιως αφου τα πατηματα τα εχω κανει ο ιδιος.. -
Εφόσον λοιπόν η dedra είναι σε κιλά πάνω κάτω ίδια με την delta, όπως και μόνος σου μπορείς να δεις, xedos και καρίνα τους ρίχνουν κολόνες, δεν χρειάζεται να το κουράζουμε παραπάνω
τώρα τί γίνεται με το bravo σου δε μπορώ να ξέρω
-
Ok! Το bravo μου βασικα ειναι παροπλισμενο στο γκαραζ οποτε εχει σταματησει να πυροβολαει καρινες και λοιπα τετοια κονσερβοκουτια.. Στις καλες εποχες του (οχι στις χρυσες,στις καλες.. ) εβλεπε τζαπωνια οικογενειακα και παταγε μονο του γκαζι...
Εν πασει περιπτωσει delta και bravo ειναι μπροστα απο καρινα και xedos και πριμερα.Να λοιπον 2 ευρωπαικα για τον αληθινο δια που δεν ηξερε!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
η καρίνα τσαγιάζει την 1600αρα 56 ΑΝΕΤΑ... σ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εν πασει περιπτωσει delta και bravo ειναι μπροστα απο καρινα και xedos και πριμερα.Να λοιπον 2 ευρωπαικα για τον αληθινο δια που δεν ηξερε!!!!!!!!!Ούτε η ίδια η Fiat δεν τα πιστεύει αυτά.
-
live your myth
-
Οι επιδόσεις δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για μιά αγορά. Ήξερα ότι ένα Xedos είναι γρηγορότερο αλλά η Dedra συνολικά με κάλυπτε περισσότερο. Και δεν το μετάνιωσα . Ούτε οι επιδόσεις με προβλημάτισαν . Ξαφνικά πολλοί εδώ μέσα έχουν καβαλήσει καλάμι όσο αφορά τις επιδόσεις . Οδηγώ καθημερινά αυτοκίνητο με 0-100 σε 15'. Δεν προβληματίζομαι καθόλου ,και ας έχω και αυτοκίνητο που πιάνει τα 100 σε λιγότερο από 4'' . Ακόμα και με το μικρό είμαι μπροστά από τους περισσότερους αφού σε γενικές γραμμές είναι πολλοί αυτοί που ' σέρνονται''.
Πάντως η Dedra ήταν εξαιρετικό αυτοκίνητο με μοναδικό πρόβλημα μιά καμένη ασφάλεια στα τέσσερα χρόνια που την κράτησα...... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οι επιδόσεις δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για μιά αγορά. Ήξερα ότι ένα Xedos είναι γρηγορότερο αλλά η Dedra συνολικά με κάλυπτε περισσότερο. Και δεν το μετάνιωσα . Ούτε οι επιδόσεις με προβλημάτισαν . Ξαφνικά πολλοί εδώ μέσα έχουν καβαλήσει καλάμι όσο αφορά τις επιδόσεις . Οδηγώ καθημερινά αυτοκίνητο με 0-100 σε 15'. Δεν προβληματίζομαι καθόλου ,και ας έχω και αυτοκίνητο που πιάνει τα 100 σε λιγότερο από 4'' . Ακόμα και με το μικρό είμαι μπροστά από τους περισσότερους αφού σε γενικές γραμμές είναι πολλοί αυτοί που ' σέρνονται''.
Πάντως η Dedra ήταν εξαιρετικό αυτοκίνητο με μοναδικό πρόβλημα μιά καμένη ασφάλεια στα τέσσερα χρόνια που την κράτησα......Το μονο εξαιρετικο σε αυτην την κινουμενη πολυθρονα ηταν τα αλκανταρα, κι αυτο για τα πρωτα 3-4 χρονια.
Και προφανως σαν αυτοκινητο το xedos δεν συγκρινεται με δαυτο, εκτος απ το κοστος των ανταλλακτικων.
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s