-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Επίσης ακούγοντας όλους εσάς που **προσπαθείτε να απαξιώσετε **την αγωνιστική αρχή αυτού του φορουμ, απόρώ για πιο λόγο το κάνετε.
Δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια από μέρους μας.... το έχετε πετύχει μόνοι σας! Και σας επιστρέφω την ερώτηση (ορθογραφημένα) με πραγματική και ειλικρινή απορία. Για ποιο λόγο το κάνετε;;;
Το ποιό; Το να περιγράφω και στους πιο νέους που δεν το ξέρουν ποια είναι η πραγματική ιστορία αυτού του φόρουμ;
Και συγχαρητήρια για την παρατήρηση επί της ορθογραφίας του 'ποιο', πραγματικά έγραψες!
Ουσιαστική παρατήρηση το δίχως άλλο...Όντως εκεί έχουμε ξεπέσει... αλλά μόνο επειδή αλλάζεις κουβέντα και ζητάς ευκαιρία για να το γυρίζεις αλλού. Καμιά ουσιαστική απάντηση απάντηση στην ερώτηση έχουμε;; Η οποία ερώτηση είναι: γιατί οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι και φίλοι ή 'φίλοι' έχετε απαξιώσει τον χώρο των αγώνων και μάλιστα σε ένα χώρο προβολής τους όπως η σχετική ενότητα του φόρουμ.
Στεναχωριούνται μερικοί και παραπονιούνται επειδή κάποιοι τολμάνε να λένε ότι γελάνε με τα των Ελληνικών Αγώνων και ζητάνε σεβασμό χάρη στην ιστορία κλπ του φόρουμ... Τον σεβασμό στον ελεύθερο κόσμο όμως δεν τον απαιτείς, τον κερδίζεις.Αγαπητέ έχω να σου πω ό,τι η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω μακριά από τα πληκρολόγια και τα φόρουμ. Μην θεοποιείς λοιπόν εξελίξεις της τεχνολογίας που προσωπικά αμφιβάλω πόσο βοηθούν στην προβολή διαφόρων δραστηριοτήτων.
Οι Ελληνικοί αγώνες (οι πραγματικοί όχι το τόπικ) καλά κρατούν (όσο καλά κρατεί στην Ελλάδα σήμερα καθετί) και δεν πολυνοιάζονται ξέρεις και πολύ για την γνώμη μας εδώ μέσα. Και θα υπάρχουν και αύριο με χειρότερο ή καλύτερο 'θίασο'.Αντιθέτως αυτό το φόρουμ αν ο ιδιοκτήτης αύριο αποφασίσει να διακόψει την λειτουργία του και κατεβάσει τον διακόπτη θα πάψει να υπάρχει. Είδες πόσο ασταθή και ρευστά είναι τα πράγματα;
Σου ξαναλέω δε, ό,τι όταν εγώ και πολλοί άλλοι 'συντονιστήκαμε' με τον χώρο (των πραγματικών αγώνων όχι του φόρουμ), δεν υπήρχαν φόρουμ και λοιπά καλούδια.
Παρόλα αυτά τον δρόμο μας τον βρήκαμε γιατί αγαπάγαμε την δραστηριότητα αυτή.
Και όπως όλες οι αγάπες, έτσι και αυτή δεν αναπτύσεται με 'προβολές'! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Αντιθέτως αυτό το φόρουμ αν ο ιδιοκτήτης αύριο αποφασίσει να διακόψει την λειτουργία του και κατεβάσει τον διακόπτη θα πάψει να υπάρχει. Είδες πόσο ασταθή και ρευστά είναι τα πράγματα;
Το forum είμαστε οι χρήστες του.
Αν ο ιδιοκτήτης αύριο κατεβάσει διακόπτες, είναι υπόθεση λίγης ώρας να βρεθεί νέος χώρος όπου θα φιλοξενηθεί το forum.Μάλλον τα πράγματα δεν είναι τόσο ασταθή και ρευστά όσο φαντάζεσαι ή θα ήθελες...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
ακομα **οι mods ειναι αναρμοδιοι **στο ολο θεμα. .... το τυχον απρεπες/συκοφαντικο υφος τακτοποιειται με ενα δικαιο moderation. ...Οι mods θεωρήθηκαν αρμόδιοι για όλα τα άλλα που βόλευε (από αεροπλάνα, πλεούμενα, στερεοφωνικά, ψυγεία, γάλατα, όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, πλεούμενα και ό,τι άλλο θέλουμε) και για να μην τους έδιωξαν ακόμα μάλλον τα καταφέρνουν αλλά ξαφνικά είναι αναρμόδιοι για την ενότητα των ελληνικών αγώνων;;; Είναι όντως έτσι;; Χρειάζεται δηλαδή ειδική γνώση για να αναγνωρίσει κανείς την προκλητική, ειρωνική, προσβλητική συμπεριφορά και την λύση προσωπικών σε δημόσιο χώρο έκφρασης; Αυτά δηλαδή που απαγορεύονται από τον κανονισμό; Ή την υβριστική και χυδαία γλώσσα στο φόρουμ που αγαπάμε; Ή μήπως η 'αναρμοδιότητα' είναι ένα ακόμα όπλο στην προσπάθεια να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να προστατεύσετε το φέουδο... σα να έχει 'ιδιαιτερότητες'....;; Μήπως επειδή ξέρετε ότι αν οι mods ασχοληθούν όπως και στις υπόλοιπες ενότητες, δηλαδή δίκαια, θα εξαφανιστούν αρκετοί συγγραφείς επώνυμοι κι ανώνυμοι από τους αγώνες....;;
Πολλά ερωτηματικά μαζί έβαλα.... πολλές οι απορίες.... αλλά είναι ρητορικές, δεν θέλουν απάντηση.... -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αντιθέτως αυτό το φόρουμ αν ο ιδιοκτήτης αύριο αποφασίσει να διακόψει την λειτουργία του και κατεβάσει τον διακόπτη θα πάψει να υπάρχει. Είδες πόσο ασταθή και ρευστά είναι τα πράγματα;
...Μάλλον τα πράγματα δεν είναι τόσο ασταθή και ρευστά όσο φαντάζεσαι ή θα ήθελες...
Θαυμάζω την οξυδέρκεια σου...
Όσο για το πόσο βαρύτητα θα έχει ένα φόρουμ που δεν θα είναι υπό την σκέπη των 4Τ άσε με να έχω την δική μου άποψη.
Βλέπεις το 'μαγαζί' εδώ είναι 'γωνία' και η φανέλα 'βαριά'.Και κάτι ακόμα.
Εγώ που θέλω να 'κλείσω' το φόρουμ όπως λες το έδωσα το ονομά μου (το ξανάδωσα αφού το ξέρανε ήδη δηλαδή) αμέσως μόλις μου ζητήθηκε.
Εσείς που το 'λατρεύεται' απ' ό,τι βλέπω έχετε πρόβλημα! -
...Μάλλον τα πράγματα δεν είναι τόσο ασταθή και ρευστά όσο φαντάζεσαι ή θα ήθελες...
Όσο για το πόσο βαρύτητα θα έχει ένα φόρουμ που δεν θα είναι υπό την σκέπη των 4Τ άσε με να έχω την δική μου άποψη.
Βλέπεις το 'μαγαζί' εδώ είναι 'γωνία' και η φανέλα 'βαριά'.Είναι γωνία αλλά γιατί είναι αφημένο στην τύχη του άραγε ;
Το μαγαζί είναι «οι πελάτες του». Αν αυτοί φύγουν, θα μπει λουκέτο.
-
Βλέπεις το 'μαγαζί' εδώ είναι 'γωνία' και η φανέλα 'βαριά'.μαλλον δεν εχεις δει πραγματικα καλα φορουμ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βλέπεις το 'μαγαζί' εδώ είναι 'γωνία' και η φανέλα 'βαριά'.Είναι γωνία αλλά γιατί είναι αφημένο στην τύχη του άραγε ;
Το μαγαζί είναι «οι πελάτες του». Αν αυτοί φύγουν, θα μπει λουκέτο.
Για το πρώτο μάλλον (το μάλλον τό βάζω για να μην είμαι απόλυτος) έχεις δίκιο...
Για το δεύτερο, ξέρω και εγώ, μπορεί να είναι αυτό το ζητούμενο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Βλέπεις το 'μαγαζί' εδώ είναι 'γωνία' και η φανέλα 'βαριά'.μαλλον δεν εχεις δει πραγματικα καλα φορουμ...
Δεν αναφέρομαι στο φόρουμ, για το περιοδικό ομπρέλα (4ΤΡΟΧΟΙ) μιλάω.
-
Αν κλείσουν οι ενότητες εκτός των αγώνων τότε οι περισσότεροι που θα μείνουν θα είναι αυτοί που μπαίνουν με δύο λογαριασμούς (διαφορετικά ονόματα) και υποστηρίζουν τις απόψεις τους.
Θα είναι πολύ σοβαρό φόρουμ.Τους αγώνες τους φτιάχνουν οι θεατές όχι οι αγωνιζόμενοι.
-
Δεν αναφέρομαι στο φόρουμ, για το περιοδικό ομπρέλα (4ΤΡΟΧΟΙ) μιλάω.
ακομη χειροτερα, γιατι στο περιοδικο η φανελα εχει μαλλον την ταση να γινει (αν δεν εχει ηδη γινει) κουρελοπανο τα τελευταια χρονια
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν κλείσουν οι ενότητες εκτός των αγώνων τότε οι περισσότεροι που θα μείνουν θα είναι αυτοί που μπαίνουν με δύο λογαριασμούς (διαφορετικά ονόματα) και υποστηρίζουν τις απόψεις τους.
Θα είναι πολύ σοβαρό φόρουμ.Τους αγώνες τους φτιάχνουν οι θεατές όχι οι αγωνιζόμενοι.
τι λες ΡΕ? Ξερεις με ποιους μιλας???
και μονο η λεξη 'Ελληνικοι Αγωνες' ειναι ανεκδοτο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οι mods θεωρήθηκαν αρμόδιοι για όλα τα άλλα που βόλευε (από αεροπλάνα, πλεούμενα, στερεοφωνικά, ψυγεία, γάλατα, όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, πλεούμενα και ό,τι άλλο θέλουμε) και για να μην τους έδιωξαν ακόμα μάλλον τα καταφέρνουν αλλά ξαφνικά είναι αναρμόδιοι για την ενότητα των ελληνικών αγώνων;;; Είναι όντως έτσι;; Χρειάζεται δηλαδή ειδική γνώση για να αναγνωρίσει κανείς την προκλητική, ειρωνική, προσβλητική συμπεριφορά και την λύση προσωπικών σε δημόσιο χώρο έκφρασης; Αυτά δηλαδή που απαγορεύονται από τον κανονισμό; Ή την υβριστική και χυδαία γλώσσα στο φόρουμ που αγαπάμε; Ή μήπως η 'αναρμοδιότητα' είναι ένα ακόμα όπλο στην προσπάθεια να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να προστατεύσετε το φέουδο... σα να έχει 'ιδιαιτερότητες'....;; Μήπως επειδή ξέρετε ότι αν οι mods ασχοληθούν όπως και στις υπόλοιπες ενότητες, δηλαδή δίκαια, θα εξαφανιστούν αρκετοί συγγραφείς επώνυμοι κι ανώνυμοι από τους αγώνες....;;
Πολλά ερωτηματικά μαζί έβαλα.... πολλές οι απορίες.... αλλά είναι ρητορικές, δεν θέλουν απάντηση....Θα απαντηθουν, γιατι εχουν απαντηση. Καταρχην βλεπεις το θεμα σε λαθος βαση. Δεν μιλαμε για 'ειδικευση επι των αγωνων',
μιλαμε για αναρμοδιοτητα στο θεμα της πιστοποιησης. Δλδ, δεν την αποφασισαν αυτη, δεν ξερουν αυτοι τα ονοματα (μετα την πιστοποιηση), αλλα ο admin. Απο εκει και περα προφανεστατα δεν θελει ειδικες γνωσεις για moderιλικι, μην υποτιματε τη νοημοσυνη μας. Εγω ισα-ισα φιλε μου δεν θελω να δικαιολογησω κανενα αδικαιολογητο. Αν ηταν ετσι θα ημουν πιστοποιημενος και εγω και θα συνεχιζα κανονικα. Μακαρι να εξαφανιστει οποιος δεν ειναι ενταξει, δε πα να ναι ο θεος ο ιδιος. Ολο το προβλημα αρχιζει και τελειωνει στο οτι απο την ωρα που εληφθη η εν λογω αποφαση γινεται ο,τι γινοταν και πριν, εχω βαρεθει να το γραφω... -
Καλά αυτό (κατάργηση του τόπικ αγώνες) μην περιμένετε να το δείτε ποτέ όσο υπάρχει αυτό το φόρουμ.
Και κάτι ακόμα. Με το θέμα με τα διπλά ονόματα.
Εγώ ήμουν moderator στο 'Ελληνικοί αγώνες' μετά τον Τάκη Τρακουσέλη που ήταν αρχικά.
Δεν είχα αντιληφθεί πολλά διπλά ονόματα, τουλάχιστον με τα εργαλεία που είχαν στην διάθεση τους οι mod τότε. -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
αν η ιδιοκτησια αποφασιζε να τοποθετηθειΤοποθετήθηκε, δια της επιλογής της να ενεργοποιήσει την ταυτοποίηση.
Διπλοι λογαριασμοι (που ειναι το ενα προβλημα) μπορουν να διαγραφουν και διχως την πιστοποιηση
Οχι βέβαια!
Για την ακρίβεια:
Διπλοί λογαριασμοί μπορούν (με κάποιο κόπο) να υπάρξουν και με την πιστοποίηση. Αλλά σίγουρα η πιστοποίηση βοηθά στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
Αλλά χωρίς την πιστοποίηση είναι πανεύκολο να υπάρξουν (και υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα σε όλο το 4T Forum) και ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να διαγραφούν εκτός από πολύ προφανείς περιπτώσεις (πχ. ίδια ΙΡ, λες και δεν μπορεί ο 'διπλός' να πάει σε ένα Internet cafe ή σε ένα φίλο του).μη μου πειτε οτι το περιοδικο ειναι υπερ τετοιων πρακτικων...
Αν δεν το πρόσεξες, το περιοδικό είναι ο ιδιοκτήτης του Forum. Και αυτό χρησιμοποίησε αυτήν την πρακτική
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν δεν το πρόσεξες, το περιοδικό είναι ο ιδιοκτήτης του Forum. Και αυτό χρησιμοποίησε αυτήν την πρακτική
-
Ελπίζω να μην εμένα, εγώ απλά ανέφερα κάτι προφανές που φάνηκες να ξεχνάς.
Μήπως πρέπει να ξαναδεις κάποιες ρομαντικές απόψεις σου ? -
Δεν εννοω εσενα προφανως.
Ο 'ρομαντισμος' χρειαζεται στη ζωη, για να εχει νοημα και να τη χαιρεσαι περισσοτερο στις οποιες καλες στιγμες. Αυτο που σιγουρα πρεπει να ξαναδω ειναι την επιμονη μου επι του συγκεκριμενου θεματος, που ειναι ματαιη. Over and out... -
viewtopic.php?f=3&t=45739&start=90
Δεν καταλαβαίνω τι λένε, αλλά έχουν πλάκα.
Ευτυχώς που τουλάχιστον το άφησαν ανοιχτό για ανάγνωση. -
Όχι που θα τους σταματούσε η έλλειψη ανωνυμίας ...
-
viewtopic.php?f=3&t=45954&p=2030073#p2030073
-
Με χαροποιει που βλεπω επιτελους σωστο moderation. Προς θεου, δεν εχει να κανει με τα ατομα στα οποια εχει πεσει αλλα με το γεγονος οτι επιτελους τηρειται απο τους mod απολυτα ο κανονισμος διχως 'ναι μεν, αλλα'. Αντε, λιγο ακομα και 'μπορει να με πεισετε' .
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?