-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Θα έχω και κάτι να περνάω την ώρα μου όταν δεν πετάει.
Η 3Μ βγαζει και διαφανές αυτοκόλλητο το οποίο είναι σχεδιασμένο να προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου απο πεταδάκια
http://youtu.be/At5qvqz1XWI
θελεις να μαθω λεπτομεριες;;;Αν δεν είναι κόπος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Θα έχω και κάτι να περνάω την ώρα μου όταν δεν πετάει.
Η 3Μ βγαζει και διαφανές αυτοκόλλητο το οποίο είναι σχεδιασμένο να προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου απο πεταδάκια
http://youtu.be/At5qvqz1XWI
θελεις να μαθω λεπτομεριες;;;Αν δεν είναι κόπος.
θα δω και θα σου πω
-
Δεν υπαρχει διαθεσιμη η προστατευτικη μεμβρανη, απο Σεπτεμβρη παλι
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
καλησπερα παιδια!!! εχω ενα lancia delta μοντελο του '94 σε μαυρο χρωμα!!!
επειδη το αυτοκινητο ειναι παρκαρισμενο ολα αυτα τα χρονια τις περισσοτερες ωρες σε ηλιο, το χρωμα στο καπο και στην οροφη εχει θαμπωσει!! απο μακρια φαινεται οτι δεν υπαρχει προβλημα, αλλα απο κοντα ειναι μαυρα χαλια!!!
τι μπορω να κανω για να το επιδιορθωσω??και πως μπορω να προστατευσω το χρωμα του αυτοκινητου απο τον ηλιο, μιας και στο υπογειο δεν εχω χωρο να το βαλω, μιας και εχω μεσα το fabia μου??
ευχαριστω!Πας και το περνας με αλοιφαδορο και το χρωμα επανερχεται παλι.Αν και μπορει να εμφανιστει παλι σε 6 μηνες πχ.
-
Δεν υπαρχει διαθεσιμη η προστατευτικη μεμβρανη, απο Σεπτεμβρη παλιNo prob, δεν βιαζόμαστε.
-
καποιος 'Wagner669' εδω μεσα δε σεβεται ουτε ραντεβου ουτε ανθρωπους και δεν τηρει το λογο του!Πρεπει να εχει μεγαλο
προβλημα!Αλλωστε κατεχει και το μεγαλο παγκοσμιο ρεκορ ταχυτητας 3 μερες για ενα προφυλακτηρα με βινυλιο που μετα την
παραλαβη τη δευτερη μερα ξεκολησε κιολας!Να τη χαιρεσαι τη δουλεια που κανεις και να μαθεις να εξηγεισε σαν αντρας!Να ξερεις οτι υπαρχουν και πολυ καλυτερες πορτοκαλιες, να μη λεμε ονοματα! -
Το Vitara
Αντηλιακες μεμβρανες στο (φιμε) στο Smart μου
Οι αντηλιακές μεμβράνες ειναι της American Standard Window Film
και εχουν εγγύηση εφόρου ζωής και πιστοποίησή -σε συγκεκριμένες αποχρώσεις- για το ΚΤΕΟ και την τροχαίαΚαι το smart του αδερφου μου, μετα απο ενα χρονο βαναυσης συμπεριφορας στη μαυρη ματ μεμβρανη, απο τον ιδιο σε πλυντηρια με βουρτσα και διαφορους καλοθελητες που τσεκαραν τις αντοχες στις κλειδιες, γδυθηκε...
Με το χρωμα να παραμενει οπως την εμερα που μπηκε η μεμβρανη.Και ετοιμαζεται να γινει super matte!
-
Ο χρήστης ΤΣΙΑΟΥΑ έγραψε:
καποιος 'Wagner669' εδω μεσα δε σεβεται ουτε ραντεβου ουτε ανθρωπους και δεν τηρει το λογο του!Πρεπει να εχει μεγαλο
προβλημα!Αλλωστε κατεχει και το μεγαλο παγκοσμιο ρεκορ ταχυτητας 3 μερες για ενα προφυλακτηρα με βινυλιο που μετα την
παραλαβη τη δευτερη μερα ξεκολησε κιολας!Να τη χαιρεσαι τη δουλεια που κανεις και να μαθεις να εξηγεισε σαν αντρας!Να ξερεις οτι υπαρχουν και πολυ καλυτερες πορτοκαλιες, να μη λεμε ονοματα!α - ο προφυλακτηρας πηρε 2 μερες γιατι ο πελατης επεμενε η τοποθετιση να γινεται ΜΟΝΟ μπροστα του, τις απογευματινες ωρες, οταν επεστρεφε απο την δουλεια του για να μη παθει οτι επαθε με τις αλλες 'πορτοκαλιες'
β - ο πελατης ενημερωθηκε οτι πολυεστερικοι, after-market προφυλακτηρες εχουν προβλημα λογο υλικου κατασκευης και υπαρχει κινδυνος να ξεκολλησει το υλικο, γι αυτο το λογο οι αλλες 'πορτοκαλιες' προσφερθικαν να τον βαψουν.
γ - αλλη μια μερα πηραν: η αφαιρεση, καθαρισμος απο κολλες και λευκη μπογια και επανατοποθετιση βινυλιου του πισω φτερου, του πλαισιου του παρμπριζ των εσοχων στις πορτες, των μασπιεδων και οι διορθωσεις στον πισω προφυλακτηρα
δ- δυστυχως λογο ασθενειας του αδερφου μου, δεν ημασταν σε θεση να δουλεψουμε απο την Τριτη της περασμενης ευδομαδας.Για οποια αλλη πληροφορια ή διευκρινηση, παρακαλω επικοινωνηστε με το καταστημα, ωρες γραφειου
-
Επειδη δεν εχεις τι να πεις αραδειαζεις ψεματα για να μη βγαλεις κακο ονομα στην πιατσα!Καταρχην δεν τον ειδοποιησε κανεις
οτι ειναι αρρωστος τον αφησε και περιμενε στους 40 βαθμους, επερνε συνεχεια τηλ. στο σταθερο και κινητο ,μια ηταν κλειστο μια δεν το σηκωνε,σας εδωσε και παραπανω χρηματα λογω καλης θελησης και ρωτησε αν ενοχλει η παρουσια του και η απαντηση ηταν,κανενα προβλημα!Οταν σας ειπε να τον παρει καποιος τηλ. και να του εξηγησει τι συμβαινει , μηδεν εισ το πηλικο!Ουτε ενα συγνωμη για τι στησιμο και μιλατε απο πανω!Και σας ειπα ουτε αναγκη σας εχουμε απλα δειξατε τι ειστε!Καλη σταδιοδρομια και να κινειστε παντα ετσι!Δεν ειστε οι μοναδικοι!Να το ξερετε αυτο!3 μερες ο προφυλακτηρας πηρε και ειλικρεινα οχι αλλα ψεματα!Πρεπει να ντεπεστε! -
Και κατι τελευταιο!Οταν ηρθε και σας βρηκε στο μαγαζι και ρωτησε τι συμβαινει και σου ειπε εσενα προσωπικα που ειναι
ο αδελφος σου εκανες και καλα το μανωλη οτι κατσε να τον παρω να δω που ειναι κλπ!Οταν σε ρωτησε αν ειναι καλα ειπες 'μια χαρα'Σου αφησε μυνημα να τον παρει επειγοντος οποτε μπορεσει!Εχει περασει μια εβδομαδα περιπου και ακομα!Αλλου λοιπον
αυτα και να εξειγησε σαν αντρας!Μπορει ο αλλος να βαφει προφυλακτηρες αλλα ειναι κυριος σε αυτα που κανονιζει!Καλο καλοκαιρι! -
Και κατι τελευταιο!Οταν ηρθε και σας βρηκε στο μαγαζι και ρωτησε τι συμβαινει και σου ειπε εσενα προσωπικα που ειναι
ο αδελφος σου εκανες και καλα το μανωλη οτι κατσε να τον παρω να δω που ειναι κλπ!Οταν σε ρωτησε αν ειναι καλα ειπες 'μια χαρα'Σου αφησε μυνημα να τον παρει επειγοντος οποτε μπορεσει!Εχει περασει μια εβδομαδα περιπου και ακομα!Αλλου λοιπον
αυτα και να εξειγησε σαν αντρας!Μπορει ο αλλος να βαφει προφυλακτηρες αλλα ειναι κυριος σε αυτα που κανονιζει!Καλο καλοκαιρι!Αυτη την εντυπωση ειχα εκεινη την στιγμη και τα δεδομενα αλλαξαν οταν καταφερα και επικοινωνησα μαζι του και εμαθα οτι δεν ηταν μια χαρα. Οπως δεν ηταν μεχρι την παρασκευη 22/7.
Σε τηλεφωνηκη επικοινωνια με τον πελάτη, την παρασκευη 15/7 δεν αναφερθηκε ποτέ, τιποτα και κανενα παραπονο ειτε για προφυλακτηρα που εχει ξεκολλησει ειτε για κατι αλλο. Και οταν ηρθε στο μαγαζι ο πελατης, το μονο του παραπονο ηταν η ακυρωση του ραντεβου, ανευ προηγουμενης συνεννοησης ή ενημερωσης απο την μερια μας.
Κακο ονομα στη 'πιατσα' δεν βγαζεις μ ενα ραντεβου που ακυρωθηκε λογο ασθενειας αλλα με βαμενους προφυλακτηρες και κακοτεχνιες.
-
ονομα στη 'πιατσα'ποιο??, παει αυτο R.I.P.
-
Επειδη δεν εχεις τι να πεις αραδειαζεις ψεματα για να μη βγαλεις κακο ονομα στην πιατσα!Καταρχην δεν τον ειδοποιησε κανεις
οτι ειναι αρρωστος τον αφησε και περιμενε στους 40 βαθμους, επερνε συνεχεια τηλ. στο σταθερο και κινητο ,μια ηταν κλειστο μια δεν το σηκωνε,σας εδωσε και παραπανω χρηματα λογω καλης θελησης και ρωτησε αν ενοχλει η παρουσια του και η απαντηση ηταν,κανενα προβλημα!Οταν σας ειπε να τον παρει καποιος τηλ. και να του εξηγησει τι συμβαινει , μηδεν εισ το πηλικο!Ουτε ενα συγνωμη για τι στησιμο και μιλατε απο πανω!Και σας ειπα ουτε αναγκη σας εχουμε απλα δειξατε τι ειστε!Καλη σταδιοδρομια και να κινειστε παντα ετσι!Δεν ειστε οι μοναδικοι!Να το ξερετε αυτο!3 μερες ο προφυλακτηρας πηρε και ειλικρεινα οχι αλλα ψεματα!Πρεπει να ντεπεστε!Αφου ηρθε στο μαγαζι και περιμενε απ'εξω στους 40 βαθμους και εβλεπε οτι ηταν κλειστο, στο σταθερο γιατι επερνε?
-
Αφου εχετε o ενας το τηλεφωνο του αλλου γιατι δεν τα βρισκετε ετσι παρα μεσω του φορουμ;[mod]
-
Μάλλον γιατί ο πελάτης νομίζοντας πως έχει δίκιο (δε γνωρίζω εξάλλου αν έχει ή όχι), προτίμησε να μπει στο φόρουμ να κακολογήσει τον επαγγελματία, από το να πάει ο ίδιος στον επαγγελματία (που λογικά έχει πληρώσει) και να βρει το δίκιο του, να πει τα παράπονά του. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
-
Παιδια και απο το μαγαζι πηγα και παντου τον εψαχνα και απο κοντα μιλησα με τα αδελφια του και λεφτα παραπανω του αφησα
λογω καλης θελησεως,αλλα τιποτα!Αστο μην το ψαχνετε δεν υπαρχει εξηγηση! -
-
Mercedes SLK λευκο matte
Λογο καλοκαιρινων διακοπων δεν ηταν δυνατοννα βρουμε αρκετο carbon fiber βινυλιο στην αγορα, για να ολοκληρωσουμε το μπροστα προφυλακτηρα και καποιες ακομα λεπτομερειες, οι οποιες θα γινουν μετα τις 25/8
λεπτομεριες στα γυρισματα στο μπροστα φτερο, καπο και την οροφη
Οι λεπτομέρειες είναι λόγος που μας παίρνει μια και δυο μέρες παραπάνω απο τους υπόλοιπους, να ολοκληρώσουμε ένα αυτοκίνητο. -
Να ρωτήσω...
Η μεμβράνη αυτη μπαίνει και μέσα απο την πόρτα;
Δηλαδή... Αν ανοίξω την πόρτα θα φανεί κανονικό χρωμα ή μεμβράνη; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Να ρωτήσω...
Η μεμβράνη αυτη μπαίνει και μέσα απο την πόρτα;
Δηλαδή... Αν ανοίξω την πόρτα θα φανεί κανονικό χρωμα ή μεμβράνη;Κανονικα οχι λιγες σελιδες ποιο πριν και ενας αλλος εγκαταστατης αυτο εγραψε πως οταν ανοιγεις τις πορτες μεσα υπαρχει το παλιο χρωμα
Η διαφημιση στο φορουμ δεν απαγορευεται ή εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω ?
Βαφή vs car wrapping