-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
νομίζω ότι η σεχουαλική εμπειρία πάει κάπως έτσι για όλους:
- στο μπάνιο**(μόνος)**
- στο κρεβάτι**(μόνος ή με παρέα)**
- στο αυτοκίνητο**(με παρέα)**
- στον καναπε (με παρέα)
- σε όλο το σπιτι**(με παρέα μπορεί και μεγάλη παρέα)**
5.πουθενά!
συγγνώμη για το αλλά επηρεάστηκα από την παρέα!
fixed γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά
-
Ο χρήστης Aposalonikios έγραψε:
στο θέμα μας , μιας και βρισκόμαστε κοντά ηλικιακά πιστεύω οτί ενα γιάρις ή πολο tsi θα ήταν ό,τι καλύτερο ευκολοδήγητο και οικονομικό. τώρα αν θες να δόσεις κατιτίς παραπάνω κοίτα και για το A1 αν σου αρέσει σχεδιαστικά ή εαν θές ένα πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο η ιδανική επιλογή θα ήταν για μένα ένα golf
γουσταρω το πολακι... εσυ αγορασες ή θα αγορασεις αυτοκινητο...?
έγω είμαι ευτυχής κάτοχος ένος γιάρις 1.3 101 ps. το αγόρασα σχετικά προσφάτα και ήμουν ανάμεσα στο πόλο και αυτό μετά από πολύ σκέψη... το αμάξι είναι ευκολοδήγητο, σβέλτο , ντάξει δεν είναι πολο και ιδιαίτερα ευέλικτο στη πολή. δεν χρειάζομαι τουλαχιστόν τώρα κάτι παραπάνω απ αυτά που προσφέρει..... πάντως ο,τι και να πάρεις να έχει οπωσδήποτε esp . α και πέρνα απ' όλες τις αντιπροσωπείες πότε δεν ξέρεις !
-
Ο χρήστης MILITO έγραψε:
στο θέμα μας , μιας και βρισκόμαστε κοντά ηλικιακά πιστεύω οτί ενα γιάρις ή πολο tsi θα ήταν ό,τι καλύτερο ευκολοδήγητο και οικονομικό. τώρα αν θες να δόσεις κατιτίς παραπάνω κοίτα και για το A1 αν σου αρέσει σχεδιαστικά : ή εαν θές ένα πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο η ιδανική επιλογή θα ήταν για μένα ένα golf
γουσταρω το πολακι... εσυ αγορασες ή θα αγορασεις αυτοκινητο...?
έγω είμαι ευτυχής κάτοχος ένος γιάρις 1.3 101 ps. το αγόρασα σχετικά προσφάτα και ήμουν ανάμεσα στο πόλο και αυτό μετά από πολύ σκέψη... το αμάξι είναι ευκολοδήγητο, σβέλτο , ντάξει δεν είναι πολο και ιδιαίτερα ευέλικτο στη πολή. δεν χρειάζομαι τουλαχιστόν τώρα κάτι παραπάνω απ αυτά που προσφέρει..... πάντως ο,τι και να πάρεις να έχει οπωσδήποτε esp . α και πέρνα απ' όλες τις αντιπροσωπείες πότε δεν ξέρεις !
ωραια επιλογη το yaris ... αυτο για τις αντιπροσωπειες ... σε νιωθω τι εννοεις... παιζεται τρελο παιχνιδι ...
Για 18 χρονο η ποιο ιδανικη επιλογη ειναι το fiesta και το polo.Ομορφα σχεδιαστικα γρηγορα και οικονομικα.Βεβαια δεν αφηνω απ'εξω και το clio αλλα χανει πολυ σχεδιαστικα ρε γαμωτο.
ειναι gg... ο 1,2 ο tsi φυσαει...
-
ξερω οτι ισως κουγεται λιγο ηλιθιο, αλλα ειμαι αναμεσα στο πολο το 1,2 τσι και το 2ο7 το ραλλυε... 2 διαφορετικα αυτοκινητα το ενα ομως τουμπανο ενω το αλλο οικονομικο και 'λογικο για πρωτο'... δεν ξερω... οικονομικα η διαφορα ειναι 3k χωρις καμια εκπτωση- χρηματοδοτικο κτλ.... ειμαι πολυ εντος του προυπολογισμου και στα δυο...
-
Ε, παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο φιλε μου, μια χαρα θα εισαι κ με τα δυο
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ε, παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο φιλε μου, μια χαρα θα εισαι κ με τα δυοευχαριστω ευθυμη...
-
τραβα βρες κανα παλιο δευτερο χερι και ασε τα καινουργια ελεος δηλαδη ισα που ξερεις να οδηγεις και θελεις και καινουργιο αμαξι..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τραβα βρες κανα παλιο δευτερο χερι και ασε τα καινουργια ελεος δηλαδη ισα που ξερεις να οδηγεις και θελεις και καινουργιο αμαξι..Αυτό πάλι τι λογική είναι ? Αν έχει τα λεφτά να πάρει καινούριο φυσικά και να το προτιμήσει.
-
Και βιάσου να αγοράσεις γιατί αλλιώς προβλέπω να γράφονται πάνω από 100 σελίδες...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
τραβα βρες κανα παλιο δευτερο χερι και ασε τα καινουργια ελεος δηλαδη ισα που ξερεις να οδηγεις και θελεις και καινουργιο αμαξι..
Αυτό πάλι τι λογική είναι ? Αν έχει τα λεφτά να πάρει καινούριο φυσικά και να το προτιμήσει.
Είναι η λογική της ζήλειας...
Αφού εγώ ξεκίνησα με παλιό ποιος είσαι εσύ που θα πάρεις καινούριο.... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αυτό πάλι τι λογική είναι ? Αν έχει τα λεφτά να πάρει καινούριο φυσικά και να το προτιμήσει.
Αφού εγώ ξεκίνησα με παλιό ποιος είσαι εσύ που θα πάρεις καινούριο....Το γαμήσατε το θέμα...
Απαράδεκτη απάντηση... -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Αφού εγώ ξεκίνησα με παλιό ποιος είσαι εσύ που θα πάρεις καινούριο....Το γαμήσατε το θέμα...
Απαράδεκτη απάντηση...Sue me.
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
η λογική του έλληνα
'να πάρω στον πιτσιρικά ένα παλιό να τρακέρνει...'
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η λογική του έλληνα
'να πάρω στον πιτσιρικά ένα παλιό να τρακέρνει...'
Οχι!
Είναι η λογική του πατέρα ο οποίος ίδρώνει για να παρέχει στον γυιό του χρήματα και δεν αντέχει η τσέπη του να πληρώνει πιθανες φαναρτζοδουλειές και όχι μόνο, για τα πρώτα χρόνια οδήγησης. -
δηλαδη ειναι ζηλια το 80% του εξωτερικου που δεν τολμανε να αγορασουν νεο αμαξι σε νεα παιδια αλλα δινουν μτχ..) εκτως φυσικα και εαν εχει αρχισει απο μικρο σε σχολες καρτ κτλ κτλ
ειναι ζηλια του να παρεις σε 18ρη νεο αμαξι με πολλα αλογα την στιγμη που ΞΕΡΕΙΣ οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει ουτε ενας που να μαθαινει σωστα να οδηγεις αλλα μαθαινεις στην πορεια εμπειρικα..
ναι οντως μεγαλη ζηλια να παρω στο παιδι μου ενα νεο αμαξι να πληρωσω τα κερατα μου ξερωντας τι μυαλα κουβαλαει και το ποσο θα τον παρασυρει οταν θα δει την δυναμη του αμαξιου και να παει να το πεταξει σε καμια κολωνα η σε κανενα αλλο αμαξι..φυσικα δεν εχω ακουσει απο κανεναν γιατι να προτιμησει για πρωτο αμαξι ενα νεο απο ενα 5-10 χρωνων πισω οπως κανουν εξω?
-
δηλαδη ειναι ζηλια το 80% του εξωτερικου που δεν τολμανε να αγορασουν νεο αμαξι σε νεα παιδια αλλα δινουν μτχ..) εκτως φυσικα και εαν εχει αρχισει απο μικρο σε σχολες καρτ κτλ κτλ
ειναι ζηλια του να παρεις σε 18ρη νεο αμαξι με πολλα αλογα την στιγμη που ΞΕΡΕΙΣ οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει ουτε ενας που να μαθαινει σωστα να οδηγεις αλλα μαθαινεις στην πορεια εμπειρικα..
ναι οντως μεγαλη ζηλια να παρω στο παιδι μου ενα νεο αμαξι να πληρωσω τα κερατα μου ξερωντας τι μυαλα κουβαλαει και το ποσο θα τον παρασυρει οταν θα δει την δυναμη του αμαξιου και να παει να το πεταξει σε καμια κολωνα η σε κανενα αλλο αμαξι..φυσικα δεν εχω ακουσει απο κανεναν γιατι να προτιμησει για πρωτο αμαξι ενα νεο απο ενα 5-10 χρωνων πισω οπως κανουν εξω?
Για τον απλούστατο λόγο ότι θα είναι πιό ασφαλής με ένα καινούριο αυτοκίνητο που θα έχει όλα τα σύγχρονα μέτρα ασφαλείας αερόσακους esp κτλ τώρα για μικρή βόμβα σίγουρα είναι επισφαλές σαν πρώτο αμάξι .
-
.
ναι οντως μεγαλη ζηλια να παρω στο παιδι μου ενα νεο αμαξι να πληρωσω τα κερατα μου ξερωντας τι μυαλα κουβαλαει και το ποσο θα τον παρασυρει οταν θα δει την δυναμη του αμαξιου και να παει να το πεταξει σε καμια κολωνα η σε κανενα αλλο αμαξι..Δε νομίζω να έγραψε κάπου ότι έχει οικονομικό πρόβλημα.
Όταν το ίδιο τρακάρισμα το κάνει με το παλιό και γίνει ήχος και φως να κάθεσαι μετά να σκέφτεσαι μήπως με το καινούριο, με την καλύτερη παθητική ασφάλεια, είχε σωθεί.
Τόσο λίγη αξία δίνεις στη ζωή του παιδιού σου;Τέλος καινούρι αμάξι δε σημαίνει απαραίτητα και πολλά άλογα. Τελευταία φορά που κοίταξα υπάρχουν καινούρια και με 60 άλογα.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Για τον απλούστατο λόγο ότι θα είναι πιό ασφαλής με ένα καινούριο αυτοκίνητο που θα έχει όλα τα σύγχρονα μέτρα ασφαλείας αερόσακους esp κτλ τώρα για μικρή βόμβα σίγουρα είναι επισφαλές σαν πρώτο αμάξι .
και θεωρεις οτι ενα αμαξι του 2005 2006 δεν τα εχει αυτα μαλιστα..ουτε καν του 2007..
σκεψουν σαν πατερας τωρα..
θα χαλασω τα λεφτα μου περνωντας του νεο αμαξι ξερωντας οτι θα την κανει την μαλακια μπορει και να την κανει ολικη(υπαρχει παντα αυτη η περιπτωση..) και μετα τι?
αν φταιει αυτος μπορει να εχει κανει ζημια μεγαλυτερη απο οτι καλυπτει η ασφαλιστικη
δηλαδη - τα λεφτα του αμαξιου - οτιδηποτε αλλο -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
.
ναι οντως μεγαλη ζηλια να παρω στο παιδι μου ενα νεο αμαξι να πληρωσω τα κερατα μου ξερωντας τι μυαλα κουβαλαει και το ποσο θα τον παρασυρει οταν θα δει την δυναμη του αμαξιου και να παει να το πεταξει σε καμια κολωνα η σε κανενα αλλο αμαξι..Δε νομίζω να έγραψε κάπου ότι έχει οικονομικό πρόβλημα.
Όταν το ίδιο τρακάρισμα το κάνει με το παλιό και γίνει ήχος και φως να κάθεσαι μετά να σκέφτεσαι μήπως με το καινούριο, με την καλύτερη παθητική ασφάλεια, είχε σωθεί.
Τόσο λίγη αξία δίνεις στη ζωή του παιδιού σου;Τέλος καινούρι αμάξι δε σημαίνει απαραίτητα και πολλά άλογα. Τελευταία φορά που κοίταξα υπάρχουν καινούρια και με 60 άλογα.
Οτι υπαρχουν υπαρχουν αλλα ο συμφορουμιτης ξεκινησε λεγοντας για abarth,gti κτλπ...
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Οχι!
Είναι η λογική του πατέρα ο οποίος ίδρώνει για να παρέχει στον γυιό του χρήματα και δεν αντέχει η τσέπη του να πληρώνει πιθανες φαναρτζοδουλειές και όχι μόνο, για τα πρώτα χρόνια οδήγησης.Ξέρεις τα οικονομικά τους;
Το θέμα ξεκίνησε για 22.000Ε. Μάλλον κάτι με 15.000Ε αντέχουν να το πάρουν.
18 αρης αναζητα αυτοκινητο...