-
Kalhspera k kalos sas vrika..neos sto forum an k exw koitaxei arketes fores topics p me endiaferan.
Telospanton gia na mpenw sto 8ema,meta apo meres k vlepontas diafora sxolia apofasisa na koitaxw gia kapio mini cooper s(metaxeirismeno) an k apoti vlepw oi perissoteroi edw mesa einai kata ton metaxeirismenwn legontas oti ta perissotera eidika se auta ta stul autokinitwn einai liwmena k apla o alos 8elei na agorasei kapoio alo..to 8ema oti gia kainourio dn ti8etai 8ema afou dn ftanei i tseph mou k genikws koitaw mexri 17.500 (twra k gia ligo parapanw dn tha ta xalasoume)..Xazeua loipon sto car.gr k m eipe enas filosm oti an koitaxw gia turbo na koitaxw gia modelo 2007 k meta,dn thumamai ti akrivos logo m eipe ala epeidi asxoleitai arketa me evale se skepseis..
8elw genika alh mia anakefalaiwsh/gnwmes gia to amaxi an k exw diavasei hdh arketa k an 3erei kapios ti akrivos paizei me auto p m eipe o filos mou na koitaxw apo 2007 k meta an einai gia turbo gt eixa vrei kapoia t 2004-5 p me endieferan (vevea uparxei k periptwsh o filosm na elege mlkies an k dn to exw psaxei auto einai i alitheia) btw kana alo site aktos apo car.gr me metaxeirismena uparxei?
Auta..euxaristw gia ton xrono sas -
Kalhspera k kalos sas vrika..neos sto forum an k exw koitaxei arketes fores topics p me endiaferan.
Telospanton gia na mpenw sto 8ema,meta apo meres k vlepontas diafora sxolia apofasisa na koitaxw gia kapio mini cooper s(metaxeirismeno) an k apoti vlepw oi perissoteroi edw mesa einai kata ton metaxeirismenwn legontas oti ta perissotera eidika se auta ta stul autokinitwn einai liwmena k apla o alos 8elei na agorasei kapoio alo..to 8ema oti gia kainourio dn ti8etai 8ema afou dn ftanei i tseph mou k genikws koitaw mexri 17.500 (twra k gia ligo parapanw dn tha ta xalasoume)..Xazeua loipon sto car.gr k m eipe enas filosm oti an koitaxw gia turbo na koitaxw gia modelo 2007 k meta,dn thumamai ti akrivos logo m eipe ala epeidi asxoleitai arketa me evale se skepseis..
8elw genika alh mia anakefalaiwsh/gnwmes gia to amaxi an k exw diavasei hdh arketa k an 3erei kapios ti akrivos paizei me auto p m eipe o filos mou na koitaxw apo 2007 k meta an einai gia turbo gt eixa vrei kapoia t 2004-5 p me endieferan (vevea uparxei k periptwsh o filosm na elege mlkies an k dn to exw psaxei auto einai i alitheia) btw kana alo site aktos apo car.gr me metaxeirismena uparxei?
γραφε ελληνικα αν μπορεις
ο φιλος σου καλα σου ειπε ,να κοιταξεις για 2η γενια μινι με το τουρμπο και οχι τον κομπρεσσορα
περα απο το οτι ειναι πιο συγχρονο και καλυτερο μοτερ το τουρμπατο, το κομπρεσσορατο σαν πιο παλιο μοντελο θα ειναι και πιο παλιο αυτοκινητο (πιο πολλα χλμ, πιο πολλα τριξιματα, χειροτερη ποιοτητα κτλ..)
-
Μπες σε κούπερ σ 1 της γεννιας (με ηλιοροφης... )και θα καταλάβεις γιατί στο είπε...
Σε ενοχλούν οι τριγμοι;;
-
με runflat , για να ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα
πολυ ενοχλητικο αυτοκινητο τωρα που μου το θυμισες και οντως τριζει απιστευτα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μπες σε κούπερ σ 1 της γεννιας (με ηλιοροφης... )και θα καταλάβεις γιατί στο είπε...Σε ενοχλούν οι τριγμοι;;
Καλά παίζει να είναι και το τριζάτο αυτοκίνητο που έχω μπει EVER!
-
τοσο πολυ τριζει? απλα μοντελο 2007 δεν βρισκω κ τοσα πολλα αρα λιγοτερες οι επιλογες για αυτο ρωτησα κιολας αν υπαρχει καποιο αλλο site εκτος απο το car.gr
-
περνα και βολτα απο μαντρες να δεις τι παιζει
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μπες σε κούπερ σ 1 της γεννιας (με ηλιοροφης... )και θα καταλάβεις γιατί στο είπε...
Σε ενοχλούν οι τριγμοι;;
Nικο να σε παω μια βολτα με το oct RS? Αλλαζεις πορεια σε καλο οδοστρωμα και τριζει.....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Σε ενοχλούν οι τριγμοι;;
Nικο να σε παω μια βολτα με το oct RS? Αλλαζεις πορεια σε καλο οδοστρωμα και τριζει.....
Δεν έχω πάει μ'αυτό ...μόνο με κάτι ταξί Octavia
Είναι κι αυτό ε? Περισσότερο από το Cooper?
Καλός φίλος έχει ένα Cooper Cabrio και από τα πρώτα 1.000κμ του έτριζε
ΥΓ. Τώρα το είδα...το 'ποιο τριζάτο' ήθελα να γράψω'.
-
τριζει η οctavia σαν cooper ?
παντως εχω δυνατο χαρτι στο γκαραζ μου, το c2 χτυπαει στα ισια το κουπερ
-
Εχετε και οι δυο πμ...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τριζει η οctavia σαν cooper ?παντως εχω δυνατο χαρτι στο γκαραζ μου, το c2 χτυπαει στα ισια το κουπερ
ξέχνα το!
δεν υπάρχει πιο ντιζαινάτο και τριζάτο αυτοκίνητο στον κόσμο! Ποιότητα BMW σου λέει μετά...
όμως έχω να αντιπαραθέσω ότι πιστεύω ότι ο πρώτος κινητήρας μπορεί αν είναι πιο αξιόπιστος μακροχρόνια λόγο kompressor... επίσης η ροπή του χαμηλά είναι πιο γεμάτη. Έχω οδηγήσει για λίγο βέβαια για να είμαι σίγουρος αυτών που λέω αλλά είναι και ένα γενικότερο χαρακτηριστικό τους αυτό. Επίσης στο πρώτο έμπαινε και πραγματικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης μπροστά κάτι το οποίο θα το βρεις σε μεταχειρισμένο! ενώ το καινούργιο φοράει αυτό το'δήθεν' ηλεκτρονικό διαφορικό που είναι άχρηστο α λα XDS, EDL Κι ότι άλλο έχουν ανακαλύψει οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να μας πουλάνε φούμαρα...
αυτά φίλε αγοραστή! καλές αγορές κι εμείς εδώ είμαστε αν χρειαστείς κάποια διευκρίνηση.-
-
επισης αν γινεται καποιος να μου πει για τα service τελη κλπ?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ΥΓ. Τώρα το είδα...το 'ποιο τριζάτο' ήθελα να γράψω'.Εχμ , αφού βάζεις και τόνους, θα στο πω: το 'πιο τριζάτο'
Τι; Σπαστικός όσο δεν πάει; Να το βουλώσω; ;Ξενέρωσα που έμαθα ότι τρίζει το S. Ενδόμυχα το σκεφτόμουν για μελλοντικόόόό, αλλά απογοητεύτηκα. Νόμιζα ότι ήταν ποιοτική/ ακριβή κατασκευή, με κάτι τέτοια θέματα λυμένα. Τζίζους..
Να σας πω: αυτά μόνο για το 1st gen; -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
ΥΓ. Τώρα το είδα...το 'ποιο τριζάτο' ήθελα να γράψω'.
Εχμ , αφού βάζεις και τόνους, θα στο πω: το 'πιο τριζάτο'
Τι; Σπαστικός όσο δεν πάει; Να το βουλώσω; ;Έχεις δίκιο.
Μου διέφυγε
(ίσως να φταίει η πρώτη μέρα στο γραφείο)
-
Εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό ρε παιδιά...
Πήρα 2ο χέρι το R52 του '05 και ναι είχε μεγάλους τριγμούς με τα runflat.
Μετά από αρκετό ψάξιμο/διάβασμα, πέταξα τα runflat και έβαλα συμβατικά tubeless, και σας διαβεβαιώ πως είναι η μέρα με τη νύχτα από πλευράς αίσθησης / τριγμών κλπ!!!
Από service σε εξειδικευμένο (όχι εξουσιοδοτημένο) περίπου από 200-300 ευρώ κάθε 25κ χλμ, χωρίς τακάκια κλπ, ωστόσο υπάρχουν λύσεις ανταλλακτικών από Γερμανία στα μισά λ7 κυριολεκτικά.
Πχ ψυχρά μπουζί υριδίου 45 ευρώ από Γερμανία με μεταφορικά στην τιμή, και 85 εδώ στο Ελλαδιστάν.
Να πω κι'άλλα?
-
Παιδια δεν εβρισκα αλλο θεμα γι'αυτο και το γραφω εδω..
Ποσο θα κοστισει ενα φαναρι πισω για Mini cooper του 2003??
Επεσα πανω σε ενα τετοιο χθες και του το εσπασα -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Παιδια δεν εβρισκα αλλο θεμα γι'αυτο και το γραφω εδω..
Ποσο θα κοστισει ενα φαναρι πισω για Mini cooper του 2003??
Επεσα πανω σε ενα τετοιο χθες και του το εσπασαθα του το πληρώσεις να το βάλει αυτός ή θα του αγοράσεις? πάντως πιστεύω στο ebay βρίσκεις με κανά 60αρι
Mini Cooper S