-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ε, ρε φιλε αν κανεις ταξιδι με 4η, τοτε μαλλον οντως κατι δεν κανεις σωστα.. Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι πως σ'εσενα δεν ταιριαζει το τουρμπο...Μα με 6η και 5η στην παραμικρή ανυφορίτσα κρεμάει, για να κανει προσπέραση δε, δεν τραβάει καθόλου, αναγκαστικά ρίχνω την ταχύτητα στη μικρότερη. Δηλαδή εσείς αγαπητέ τι θα κάνατε;
Το ζήτημα είναι ότι όλα τα περιοδικά μου έχουν βγάλει τον tsi γκαμάω. Τι γκαμάω? Πλάκα μας κάνουν; -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...ok... αυτά δεν τα ήξερα!... Νόμιζα ότι το trip computer με δουλεύει...
Τέσπα. Το 207 έχει σταθεροποιηθεί στα 9lt/100km... μέση κατανάλωση.
Όταν τελειώσω τις διακοπές μου θα δω αν ανέβει λόγω ζέστης και χρήσης... -
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ε, ρε φιλε αν κανεις ταξιδι με 4η, τοτε μαλλον οντως κατι δεν κανεις σωστα.. Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι πως σ'εσενα δεν ταιριαζει το τουρμπο...
Μα με 6η και 5η στην παραμικρή ανυφορίτσα κρεμάει, για να κανει προσπέραση δε, δεν τραβάει καθόλου, αναγκαστικά ρίχνω την ταχύτητα στη μικρότερη. Δηλαδή εσείς αγαπητέ τι θα κάνατε;
Έχει 18 κιλά ροπή, δεν μπορεί να κρεμάει με 5η στην παραμικρή ανηφορίτσα. Μήπως είσαι λίγο απαιτητικός από ένα 1.200άρι με 100 άλογα;;
-
μήπως το ΤΤ είχε πρόβλημα με το μοτέρ του ??
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ε, ρε φιλε αν κανεις ταξιδι με 4η, τοτε μαλλον οντως κατι δεν κανεις σωστα.. Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι πως σ'εσενα δεν ταιριαζει το τουρμπο...
Μα με 6η και 5η στην παραμικρή ανυφορίτσα κρεμάει, για να κανει προσπέραση δε, δεν τραβάει καθόλου, αναγκαστικά ρίχνω την ταχύτητα στη μικρότερη. Δηλαδή εσείς αγαπητέ τι θα κάνατε;
Το ζήτημα είναι ότι όλα τα περιοδικά μου έχουν βγάλει τον tsi γκαμάω. Τι γκαμάω? Πλάκα μας κάνουν;Δεν μαζεύεις καθόλου φόρα στην εθνική ;
-
Ασε, εγω μ'αυτο που εχω κανω προσπεραση με ημερολογιο
Τι να σου πω δεν το εχω οδηγησει, αλλα ενταξει αν πας συνεχεια με κατεβασματα, λογικο ειναι να καψει.. \δεν ξερω σε τι διαδρομες κινεισαι, στον αυτοκινητοδρομο παντως... υπομονη θα εκανα! (αν οντως παει τοσο χαλια)
-
Ασε, εγω μ'αυτο που εχω κανω προσπεραση με ημερολογιοΤι να σου πω δεν το εχω οδηγησει, αλλα ενταξει αν πας συνεχεια με κατεβασματα, λογικο ειναι να καψει.. \δεν ξερω σε τι διαδρομες κινεισαι, στον αυτοκινητοδρομο παντως... υπομονη θα εκανα! (αν οντως παει τοσο χαλια)
Τι έχεις
-
γκολφ
20ετιας!!!
-
Ασε, εγω μ'αυτο που εχω κανω προσπεραση με ημερολογιοΤι να σου πω δεν το εχω οδηγησει, αλλα ενταξει αν πας συνεχεια με κατεβασματα, λογικο ειναι να καψει.. \δεν ξερω σε τι διαδρομες κινεισαι, στον αυτοκινητοδρομο παντως... υπομονη θα εκανα! (αν οντως παει τοσο χαλια)
Ευτυχώς δεν είναι δικό μου αλλά εταιρικό το ΥΕΤΙ. Πάντως μετά από αυτά δεν θέλω να ακούω για τούρμπο. Καλύτερα ατμοσφαιρικό στην Ελλάδα και ας πηγαίνει αργότερα. Τουλάχιστον δεν απογοητεύεσαι μιας και το ξέρεις εκ των προτέρων. Έχω την εντύπωση ότι τα τούρμπο στην Ελλάδα το καλοκαίρι ταλαιπωρούνται και ζορίζονται πολύ περισσότερο με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.Και επειδή είμαι από αυτούς που αλλάζουν αμάξι κάθε 12 χρόνια, ψάχνω πλέον για ατμόσφαιρα για το νέο μου αμάξι.
-
Καταλαβαινω, φυσικα κ θα επιλεξεις αυτο που ταιριαζει στο στιλ σου. Παντως ενα δυνατοτερο τουρμπο δε νομιζω να ζοριζεται τοσο
-
Ευτυχώς δεν είναι δικό μου αλλά εταιρικό το ΥΕΤΙ. Πάντως μετά από αυτά δεν θέλω να ακούω για τούρμπο. Καλύτερα ατμοσφαιρικό στην Ελλάδα και ας πηγαίνει αργότερα. Τουλάχιστον δεν απογοητεύεσαι μιας και το ξέρεις εκ των προτέρων. Έχω την εντύπωση ότι τα τούρμπο στην Ελλάδα το καλοκαίρι ταλαιπωρούνται και ζορίζονται πολύ περισσότερο με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.Και επειδή είμαι από αυτούς που αλλάζουν αμάξι κάθε 12 χρόνια, ψάχνω πλέον για ατμόσφαιρα για το νέο μου αμάξι αν και σοροπιάζω το C5 Turbo μεταξύ άλλων οικογενειακών όπως το mazda 6 και toyota avensis και s40.
-
γκολφ
20ετιας!!!manhatan ; mkii με τι μοτέρ διαχρονικό σχήμα πάντως.
-
χαχα το βρηκες!!
με 1,3 55 ατιθασων
(καταλαβαινεις επαθα κι εγω οτι ο φιλος με το φορντ )
-
χαχα το βρηκες!!με 1,3 55 ατιθασων
(καταλαβαινεις επαθα κι εγω οτι ο φιλος με το φορντ )
Εντάξυ και γω το έχω πάθει δν είναι τπτ τροπέτο από 16ν και άσε τους άλλους να μαλώνουν για τσι και τα συναφή .
-
Για μενα λες ;
Δεν πειράζει θα αναβαθμιστούμε κάποτε.Αμα θες τα στήνουμε μόνοι μας γιατι με τους άλλους δε θα έχει πλάκα -
Για εμένα και τον άλλο φίλο με το mkii golf το στύλ των 80ς είναι ακόμα ωραίο πάντως και θα μπορείς και συ να βρείς ένα ν6 και να κάνεις το scorpio πύραυλο .
-
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Για μενα λες ;
Δεν πειράζει θα αναβαθμιστούμε κάποτε.Αμα θες τα στήνουμε μόνοι μας γιατι με τους άλλους δε θα έχει πλάκαΝαι!! welcome to the club
-
Ναι υπηρχε 2.900 κυβικα με 150 ιλλιγιώδη αλογα νομίζω.Να ξηλώνεις την άσφλ...ασφρ...ασφαλτρό
Για να επιστρεψω ον τοπικ, επειδη κοίταζα κάποια στιγμή το c30 και έκανα test drive μου φάνηκε μια χαρά επαρκής ο κινητηρας ( αμα δεν είσαι συνηθισμένος στα πολλά αλογα ) .Το μονο σπαστικο το κοντό κιβώτιο που σώζει τον κινητηρα αλλα κάνει το ταξίδι θορυβώδες.Ας κοιτάξει και το diesel σοβαρά πάντως.Το βρίσκω απείρως καλύτερη αγορα.
(το c30 τοι κοίταζα ίσα για όνειρα, μη βγούμε και απο το club τώρα που μπήκαμ ε )
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ασε, εγω μ'αυτο που εχω κανω προσπεραση με ημερολογιο
Τι να σου πω δεν το εχω οδηγησει, αλλα ενταξει αν πας συνεχεια με κατεβασματα, λογικο ειναι να καψει.. \δεν ξερω σε τι διαδρομες κινεισαι, στον αυτοκινητοδρομο παντως... υπομονη θα εκανα! (αν οντως παει τοσο χαλια)
Ευτυχώς δεν είναι δικό μου αλλά εταιρικό το ΥΕΤΙ. Πάντως μετά από αυτά δεν θέλω να ακούω για τούρμπο. Καλύτερα ατμοσφαιρικό στην Ελλάδα και ας πηγαίνει αργότερα. Τουλάχιστον δεν απογοητεύεσαι μιας και το ξέρεις εκ των προτέρων. Έχω την εντύπωση ότι τα τούρμπο στην Ελλάδα το καλοκαίρι ταλαιπωρούνται και ζορίζονται πολύ περισσότερο με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.Και επειδή είμαι από αυτούς που αλλάζουν αμάξι κάθε 12 χρόνια, ψάχνω πλέον για ατμόσφαιρα για το νέο μου αμάξι αν και σοροπιάζω το C5 Turbo μεταξύ άλλων οικογενειακών όπως το mazda 6 και toyota avensis και s40.
εννοειται οτι τα turbo ειναι μαλ@κια για Ελλαδα.
ψαξε για κατι αναμεσα σε βοα και κροταλια ή ανακοντα αν σε ενδιαφερουν και οι χωροι. -
Καλά ακόμα δίνετε σημασία στον cctop;
Τόσο καιρό δεν τον έχετε μάθει;
Eρώτηση για Volvo S40 1.6 βενζίνης