-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Βαζω μέσα απο ποδηλατο ...
Aυτό είναι πραγματικά ένα θέμα που το σκέφτομαι και εγώ πολύ...
Το ποδήλατο μπαίνει αυτούσιο ή το 'τεμαχίζεις';
Σε τι τύπο ποδήλατο αναφέρεσαι; -
Ο χρήστης Apatilos έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Σίγουρα όταν έρθει η ώρα να αγοράσω θα τα δοκιμάσω.
Απλά είμαι άπειρος όδηγος καθώς δεν έχω δικό μου αμάξι.Είμαι 25 και τελειώνω τις σπουδές σε κάποιους μήνες και τότε θα μου πάρουν αμάξι οι δικοί μου.Μου αρέσουν πολύ τα SUV εμφανησιακά αλλά οι περισσότεροι γνωστοί μου λένε να τα αποφύγω.Ειδικά ο πατέρας μου που είχε κάνει test drive το qashqai όταν διαλέγαμε οικογενειακό αυτοκίνητο,βέβαια σε εμένα σαν συνεπιβάτης δεν μου είχε φανεί ενοχλητικό,όμως πέρασαν και 2 χρόνια και μπορεί να μην θυμάμαι ακριβώς την αίσθησηΗ βαρύτερη αίσθηση που λες είναι λόγω των μεγάλων πελμάτων και του βάρους ?Ή ακόμη λόγω και των πιο σφιχτών αναρτήσεων?
25 ετών και θές crossover ; πάρε κάτι πιό ταιριαστό με την ηλικία σου και άσε το suv για το εφάπαξ
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε τι τύπο ποδήλατο αναφέρεσαι;Βγαζω τον μπροστα τροχο για να το παω στο Τατοι......
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σε τι τύπο ποδήλατο αναφέρεσαι;Βγαζω τον μπροστα τροχο για να το παω στο Τατοι......
ok. νόμιζα ότι μπαίνει μέσα χωρίς 'τεμαχισμό' ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε τι τύπο ποδήλατο αναφέρεσαι;Στο QQ **με ξαπλωμένες τις πίσω πλάτες **μπήκε ολόκληρο πάντως το δικό μου.
25 ετών και θές crossover ; πάρε κάτι πιό ταιριαστό με την ηλικία σου και άσε το suv για το εφάπαξ
Και εγώ συμφωνώ αν και δεν έφτασα ακόμα στην ηλικία του εφάπαξ! Μια πρόωρη όμως συνταξιοδότηση σε λιγότερο από μια 5ετία ίσως να μπορούσα να την χτυπήσω!
Αν οι ανάγκες δεν χρειάζονται crossover και εγώ θα κοίταζα κάτι άλλο.Στα υπερ: επιβλητική εμφάνιση και ψηλή θέση οδήγησης...
Φίλε εγώ θεωρώ ότι το παραπάνω είναι σχετικό, περί της εμφάνισης.
Π.χ. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω επιβλητικό αμάξωμα το Yeti. Όποτε το βλέπω στο δρόμο μου θυμίζει επαγγελματικό όχημα παρά Crossover αμάξωμα.Φυσικά και εξαρτάται από την εμφάνιση του καθενός μοντέλου. Πολύ γενικά όμως ... 'φαίνονται' και ξεχωρίζουν!
-
Η λογική λέει να πάρω κανένα hatcback αλλά τα άτιμα τα SUV είναι όμορφα...
Θα δούμε, προς το παρόν παρακολουθώ την αγορά αυτοκινήτου και το forum εδώ(το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον καθώς βοηθάτε οι πιο έμπειροι εμάς τους αρχάριους).
Όταν έρθει η ώρα θα κάνω test drive αυτά που θα ξεχωρίσω καθώς και θα ρωτήσω την γνώμη σας -
Πολλές οι εναλλακτικές και πολύ καλές κάποιες ιδίως όταν πρόκειται για μια δαπάνη ίδιας αξίας με τα crossover που δεν είναι και ιδιαίτερα φτηνά.
Ακόμα και τωρα μου λείπει το cabrio που ήθελα και ίσως 'έπρεπε' να έχω στα 25 μου και δεν πήρα για να βρεθώ σε 4θυρο μικρομεσαίο με χώρους για επιβάτες και αποσκευές! -
Βασικά ένα ακόμη στοιχείο που μου αρέσει στα SUV είναι ότι είναι πιο ευρύχωρα συνήθως από τα hatcback χωρίς να είναι μεγαλύτερα σε μήκος.
-
Α όσο για τα cabrio δεν έχουν χώρους δυστυχώς
-
Στην ηλικια σου παντως εγω ηθελα peugeot 106 rallye αλλα που λεφτα για τετοιο! Παρε ενα αμαξακι οσο πιο σπορτιφ γινεται και ασε τα crossover και τα suv για αργοτερα που θα εχεις υποχρεωσεις και θα χρειαζεσαι χωρους
-
Το θέμα το άνοιξα για να λέμε απόψεις για τα crossover που κυκλοφορούν και όχι για να προσπαθούμε να πείσουμε κάποιον να πάρει αυτοκίνητο άλλης κατηγορίας.
Όποιος θέλει μπορεί να ανοίξει θέμα που να ζητάει γνώμες για αγορά αυτοκινήτου.
-
Μάλιστα. Ότι πειτε!
Χθες το QQ την είδε 'ασφαλτινο WRC'. Χρόνους δεν πέτυχε, αλλά η συμπεριφορά του με ενθουσίασε!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μάλιστα. Ότι πειτε!Χθες το QQ την είδε 'ασφαλτινο WRC'. Χρόνους δεν πέτυχε, αλλά η συμπεριφορά του με ενθουσίασε!
Τι ειναι αυτα Κωστα, διαβαζω καλα; Το ESP πηρε φωτια; Εσυ μεχρι πριν λιγο καιρο του φεροσουν 'με το σεις και με το σας'...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μάλιστα. Ότι πειτε!
...Σε βρίσκω ευσυνείδητο φορουμιστα... Μπράβο παιδί μου...
Λοιπόν το ποδήλατο το χώρεσες στο Qashqai; Τι ποδήλατο αν επιτρέπεται;
Κοιτάω σοβαρά πλέον το θέμα ποδηλάτου. ( φυσικά κοιτώ και τα γνωστά υπόλοιπα )
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Μάλιστα. Ότι πειτε!
Χθες το QQ την είδε 'ασφαλτινο WRC'. Χρόνους δεν πέτυχε, αλλά η συμπεριφορά του με ενθουσίασε!
Τι ειναι αυτα Κωστα, διαβαζω καλα; Το ESP πηρε φωτια; Εσυ μεχρι πριν λιγο καιρο του φεροσουν 'με το σεις και με το σας'...
Παναγιώτη ... χθες βούτηξα στην αμαρτεία. Φανταζομαι διαβασες τι έγραψα στο τοπικό του QQ.
Γερό άνοιγμα αν και αρκετά προοδευτικό για να μην φρικάρει (γι' αυτό και δεν έκανε 'χρόνους' και δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους schumacher) αλλά πιέστηκε, 'μύρισε' και άντεξε. Μ' αρεσε γι' αυτό το επιπλέον που έδωσε για αυτό που είναι αλλά ... σίγουρα δεν είναι του στυλ του τέτοια.Λοιπόν το ποδήλατο το χώρεσες στο Qashqai; Τι ποδήλατο αν επιτρέπεται;
Και ολόκληρο τυλιγμένο με ναυλον διότι ήταν πολύ σκονισμένο. Μεταφορά από αποθήκη σε αποθήκη.
Ενα παλιό mountain είναι σαν αυτό σε σχήμα που γραφει Shimano στο πλάι:
Ανίδεος είμαι στα ποδήλατα. Το συγκεκριμένο ποτέ δεν με βόλεψε διότι με ενοχλούσε που έχει πολύ χαμηλά το τιμόνι και δεν ψηλώνει. -
Καλή φάση!... Με πόρωσες άγρια!...
Πάω να μπω στην nissan να μάθω πληροφορίες για το QQ ...
-
Paides kalhmera...trha hthela na me vohthisete sthn epilogi autokinhtou...M enthousiase apisteuta apo thn prwth stigmh pou vghke to nissan juke 4x2....skopeua na to paraggeilw se diesel...evgaine teliki timi stin ekdosi pou m aresei 23000 euro....tis teleutaies meres omws ehw skalwsei ashima gti mou fainetai oti einai arketa mikro gia thn timi tou kai den xerw an axizei na prohwrhsw...mou pernane ap to mualo pleon kai neo focus diesel kai opel astra diesel kai ds4 diesel na dw kai timi prwta enw pothos einai to rav 4 diesel to opoio einai panakrivo kai to apokleiw...mehri 23-24000 bore na dwsw...to juke m ehei enthousiasei me to style tou...apla mhpws paraeinai mikro kai ehei teliki 175 kai haliemai ligo...ohi pws trehw tou skotwmou...k xerontas pws sas ehw prixei...ena teleutaio...ehw ena nissan almera 2000 3d....kai aporw oi hwroi gia tous pisw epivates einai kaluteroi sto juke? euharistw ek twn proterwn...
-
Το ότι όλοι οι άλλοι γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες δεν σου έκανε εντύπωση;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ότι όλοι οι άλλοι γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες δεν σου έκανε εντύπωση;Ειναι τουριστας
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ότι όλοι οι άλλοι γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες δεν σου έκανε εντύπωση;Νταξει βρε παιδια, μη τον φαμε τον ανθρωπο. Μαλλον θα μπερδεψε το 4tforum με το φατσοβιβλιο...
SUV/Crossovers Forum