-
Γιατί να σου μένουν απωθημένα? Χτύπα το διαολεμένο το Megane. Αφού το γυαλίζεις πόσο καιρό.
Οσο για κομμάτια με -3.500 δεν χάνεις να δοκιμάσεις τηλεφωνικά και σε άλλες αντιπροσωπείες μήπως έχουν κρατημένα. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Γιατι αν αποφασισουμε να παρουμε megane τοτε θα ειναι το megane coupe και θα ειναι ψιλοαποκλειστικα για μενα
Γιατί να σου μένουν απωθημένα? Χτύπα το διαολεμένο το Megane. Αφού το γυαλίζεις πόσο καιρό.
+1 (αν ειναι οντως ετσι )
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οσο για κομμάτια με -3.500 δεν χάνεις να δοκιμάσεις τηλεφωνικά και σε άλλες αντιπροσωπείες μήπως έχουν κρατημένα.Ε οντως το γυαλιζω τοσο καιρο αλλα οταν πηγα στην αντιπροσωπεια και ακουσα για 20.000 μου κακοφανηκε λιγο.
Οσον αφορα και στην Αθηνα που ρωτησα τα ιδια μου ειπανε για το -3500... -
Σου είπαν δλδ ότι υπάρχουν μόνο expression? Εσύ ψάχνεις dynamic?
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Σου είπαν δλδ ότι υπάρχουν μόνο expression? Εσύ ψάχνεις dynamic?ναι ναι μου ειπαν οτι privilege kai dynamic δεν εχει με -3500 και σε coupe ουτε καν expression...με -2000 πλεον ολα (εκτος απο λιγα 5θ expression). Και με +500 το φπα, + 500+ λογω εκπτωσης πηρε 1000+ σ ενα μηνα
Μαλιστα οι τσιπηδες στη Πατρα (που τους εχω κραξει ουκ ολιγες φορες εδω μεσα) ειχαν διορθωσει την εκπτωση με blanco γιατι θα τους ηταν πολυ δυσκολο και αντιοικονομικο να το εκτυπωσουν ξανα το χαρτι. Ξερετε σ εκεινο το σταντ που ναι διπλα στα αυτοκινητα.
εγω κοιταω privilege που τα χει ολα και πλεον το coupe παει στα 20.000, οσο εκανε περσυ τετοιο καιρο δηλαδη χωρις την εκπτωση.
Γι αυτο και τωρα που ανεβηκε η τιμη κοιταξαμε και τη C5...
-
Αν το δίλημμα το έθετε κάποιος οικογενειάρχης και με τα δεδομένα που έχεις θέσει θα πρότεινα την C5.
Στην περιπτωσή σου Megane Coupe δαγκωτό!
Και θεωρώ ότι μπορείς να αρκεστείς και στην dynamic. Δεν της λείπει τπτ σημαντικό σε σχέση με την Privilege. -
Που να μπλεκεις παλι με Γαλλικα μωρεεεε?
Φοβερη η C5 για τον πατηρ αλλα ενα πανεμορφο τουρμπακι Megane Coupe ειναι προκληση για προσωπικο αμαξι..
Πολυ θα ηθελα να ειχα τετοιο διλημα!
Καλη σκεψη και καλοριζικη να ειναι η νεα Γαλλιδα του σπιτιου! -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Που να μπλεκεις παλι με Γαλλικα μωρεεεε?Φοβερη η C5 για τον πατηρ αλλα ενα πανεμορφο τουρμπακι Megane Coupe ειναι προκληση για προσωπικο αμαξι..
Πολυ θα ηθελα να ειχα τετοιο διλημα!
Καλη σκεψη και καλοριζικη να ειναι η νεα Γαλλιδα του σπιτιου!Χαλάνε κιόλας.
Ο Samatistas πάντως έχει δίκιο.Αφού το γυροφέρνεις τόσο καιρό το Meganακι όρμα του.Ένα Coupe dynamic είναι η καλύτερη λύση. -
Πιο λογική λύση είναι το c5 αν το χρειάζεστε, αλλά αν ήμουν στη θέση σου εννοείται ότι θα χτυπούσα (ανελέητα) το megane. Καλό το 'τίμα τον πατέρα σου...' αλλά...
-
Bibendum πήγα σήμερα στην automobile και μου είπαν ότι έχουν αρκετά αυτοκίνητα με 3500 έκπτωση και τη Dynamic και την privilege με τιμή από 17800 για την dynamic και 18400 περίπου για την privilege.Και είναι αυτοκίνητα από την τελευταία παρτίδα κι όχι από αυτές με το μειωμένο τέλος ταξινόμησης(δηλαδή Μάρτης του 2010) μαζί με τα πρώτα Fluence που έφεραν.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Bibendum πήγα σήμερα στην automobile και μου είπαν ότι έχουν αρκετά αυτοκίνητα με 3500 έκπτωση και τη Dynamic και την privilege με τιμή από 17800 για την dynamic και 18400 περίπου για την privilege.Και είναι αυτοκίνητα από την τελευταία παρτίδα κι όχι από αυτές με το μειωμένο τέλος ταξινόμησης(δηλαδή Μάρτης του 2010) μαζί με τα πρώτα Fluence που έφεραν.5θυρα έχουν σίγουρα πολλά σαν Renault διαθέσιμα για το δίκτυο. Coupe υπάρχουν μόνο expression. Εχω δει όλη τη λίστα. Από εκεί και πέρα μπορεί ενδεχομένως η Automobile να έχει κρατήσει κομμάτια ως αντιπροσωπεία δικά της. Γιατί και η αντιπροσωπεία που πέρασα έχει ένα μαύρο Dynamic αλλά είναι ήδη στην αντιπροσωπεία το αυτοκίνητο και το συγκεκριμένο δεν είναι καν διμήνου και είναι με -3.500.
-
Τι εγινε τελικα με το θεμα?
-
το θεμα παγωσε λογω διακοπων...Τωρα που γυρισαμε θα το ξαναδουμε.
Σε μια μικρη συζητηση που καναμε παντως μαλλον για megane παμε αλλα εχουμε και το κουμπαρο που πρεσαρει το father για να του δωσουμε τη laguna οποτε αν ενδωσει θα αλλαξουν τα δεδομενα. Και η citroen δινει και σε τετοια περιπτωση το green bonus (δλδ 3-4.000 η αξια της Laguna + 3.000 αποσυρση = 6.000-7.000 οφελος)! οχι ασχημα
Σκέψη: Megane 1.4 Tce ή C5 1.6 T