-
Καλά γι' αυτό, το τελευταίο που σου φταίει είναι η έλλειψη του laser focus!
-
Το laser focus στο note ενεργοποιείται με άλλο f/w.
-
Ωχ τώρα του γάμησες την ψυχολογία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το laser focus στο note ενεργοποιείται με άλλο f/w.γινεται δυσκολα φιλε; Πχ ειναι πιο δυσκολο απο το να αναβαθμισεις 2 εφαρμογες μεσα στην εβδομαδα;
-
F/w? Filmware? Το βρηκα???
Send from my 4.3 Note 3
-
Geo F1 σε ρόλο Ταμήλου...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
F/w? Filmware? Το βρηκα???Send from my 4.3 Note 3
Μήπως εννοείτε: Firmware
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν την έχω υποβάλει ακόμα σε δοκιμασίες. Την άλλη βδομάδα που έχω εξόρμιση και αρχές Αυγούστου στο Μύκονοοοος όπου το laser θα στοχεύει αβέρτα μπραζίλ κώλους!Είναι βέβαια ενοχλητικά γρήγορη. Εκεί που είχα συνηθίσει να πατάω μία στην οθόνη για να εστιάσει, τώρα πατάω κι έχει βγάλει 2-3 φώτο.
να ξες, εκεί δεν παίζουν μειντεν ...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
F/w? Filmware? Το βρηκα???Send from my 4.3 Note 3
Πρέπει να κάνουμε ένα ξεχωριστό thread με την εξέλιξη του συγκεκριμένου θέματος
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
F/w? Filmware? Το βρηκα???
Send from my 4.3 Note 3
Μήπως εννοείτε: Firmware
Μλκ τι εγραψα..Ναι αυτο εννοουσα αλλα το ελεγα ετσι...Ποπο ρομπα.. ο Αρης ειναι καλα???
Πειτε του μην μπει στο θεμα !!!!
Ποπο Firmware!! Αυτο ναι...Ρεζιλια...
Ενταξει σημερα δεν ποσταρω αλλο εδω. Το δεχομαι!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν την έχω υποβάλει ακόμα σε δοκιμασίες. Την άλλη βδομάδα που έχω εξόρμιση και αρχές Αυγούστου στο Μύκονοοοος όπου το laser θα στοχεύει αβέρτα μπραζίλ κώλους!
Είναι βέβαια ενοχλητικά γρήγορη. Εκεί που είχα συνηθίσει να πατάω μία στην οθόνη για να εστιάσει, τώρα πατάω κι έχει βγάλει 2-3 φώτο.
Αυτό δεν είναι τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι θα κυκλοφορώ στα σοκάκια με χρυσό κινητό που ΔΕΝ είναι iPhone!
-
Δεν την έχω υποβάλει ακόμα σε δοκιμασίες. Την άλλη βδομάδα που έχω εξόρμιση και αρχές Αυγούστου στο Μύκονοοοος όπου το laser θα στοχεύει αβέρτα μπραζίλ κώλους!
Είναι βέβαια ενοχλητικά γρήγορη. Εκεί που είχα συνηθίσει να πατάω μία στην οθόνη για να εστιάσει, τώρα πατάω κι έχει βγάλει 2-3 φώτο.
Αυτό δεν είναι τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι θα κυκλοφορώ στα σοκάκια με χρυσό κινητό που ΔΕΝ είναι iPhone!
έχεις τουλάχιστον σιξπακικο? τατού?
-
Έλαβα πρόσκληση για το ONEPLUS ONE 64GB.
349$
Τι λέτε αξίζει να το πάρω (έστω και για να το δώσω μετά) ??
Έχω 22 ώρες για να κάνω την παραγγελία....
Το χαζοgadget της χρονιάς το πήρα πριν έναν μήνα και το σκέφτομαι για το 1+1
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Έλαβα πρόσκληση για το ONEPLUS ONE 64GB.349$
Τι λέτε αξίζει να το πάρω (έστω και για να το δώσω μετά) ??
Έχω 22 ώρες για να κάνω την παραγγελία....
Το χαζοgadget της χρονιάς το πήρα πριν έναν μήνα και το σκέφτομαι για το 1+1
Χθες το παρέλαβε ο αδερφός μου και είναι καταενθουσιαμένος, λέει ότι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Η τιμή φαίνεται πολύ καλή για 64GB -
να το παρεις, εκτος του οτι ειναι εξαιρετικο, με την ελλειψη που εχει, ανετα το πουλας ξανα στα λεφτα του (και βαλε...)
-
Έχει αρχίσει και με τρομάζει λίγο το τηλέφωνο. Το πρωί εκεί λίγο πριν φύγω για δουλειά μου εμφανίζει ένα αμαξάκι στη circle case και το απόγευμα εκεί γύρω στις 7 που φεύγω συνήθως ξαναεμφανίζει το αμαξάκι.
Τι διάολο, έχει μάθει τα ωράριά μου σε 2 μέρες και μου κάνει και υποδείξεις?
-
Κλείσε το Google now αν μιλάς για αυτό
-
Έχει αρχίσει και με τρομάζει λίγο το τηλέφωνο. Το πρωί εκεί λίγο πριν φύγω για δουλειά μου εμφανίζει ένα αμαξάκι στη circle case και το απόγευμα εκεί γύρω στις 7 που φεύγω συνήθως ξαναεμφανίζει το αμαξάκι.Τι διάολο, έχει μάθει τα ωράριά μου σε 2 μέρες και μου κάνει και υποδείξεις?
Strange are the ways of the dark side..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κλείσε το Google now αν μιλάς για αυτόΒγάζει το google now notifications με αμαξάκια?
-
Έχει αρχίσει και με τρομάζει λίγο το τηλέφωνο. Το πρωί εκεί λίγο πριν φύγω για δουλειά μου εμφανίζει ένα αμαξάκι στη circle case και το απόγευμα εκεί γύρω στις 7 που φεύγω συνήθως ξαναεμφανίζει το αμαξάκι.Τι διάολο, έχει μάθει τα ωράριά μου σε 2 μέρες και μου κάνει και υποδείξεις?
Google Now, η καρτέλα με τις διαδρομές σου. Έχεις αφήσει -ή επιλέξει- διαδρομή με αυτοκίνητο (αλλιώς θα σου έβγαζε ανθρωπάκι, λεωφορείο ή metro). Επίσης πρέπει να σου βγάζει και το χρόνο διαδρομής. Και ναι, καταλαβαίνει πότε είναι να πας και να φύγεις από κάπου
Περι συσκευών Android...