-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Asus memopad HD 7 για €144;Που το βρηκε;
-
Eδω λεει 112 + free shipping . Ισχύει όντως? Καλό φαίνεται. Ανδροιδ 4.2, 1 gb ram , 1.2 ghz quad core
http://www.amazon.com/MeMOPad-HD-7-Inch ... o+pad+hd+7 -
Αν δεν είσαι U.S., μην κοιτάς amazon**.com**
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αποφάσισα μετά από πολλούς μήνες να δοκιμάσω μια custom rom με αρκετή παραμετροποίηση (η οποία βασίζεται βέβαια σε στοκ 4.3) και μπορώ να πώ ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την επιπλέον παραμετροποίησηαπό τα πιο ωραία χαρακτηριστικά που έχει από μόνη της και δε χρειάστηκε να ψάξω επιπλέον εφαρμογή (γιατί βαριέμαι) είναι η διαχείριση των κλήσεων (πχ να ρίχνω άκυρο σε νούμερα με απόκρυψη), αλλά και κάποια άλλα 'έξυπνα' πραγματάκια όπως το να μου γυρνάει μόνο του σε 2g όταν κλείνω το data ή να μπορώ να κάνω τα toggles να δουλεύουν όπως θέλω εγώ ή ακόμα και να μπορώ να εξαφανίζω τα soft buttons όποτε εγώ θέλω
επίσης βρήκα χρήσιμα πράγματα όπως να κάνω slide to unlock και να μου ανοίγει το browser ή να κάνω άμεσα κλήση στη γυναίκα
Για ποια rom μιλάς?
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Asus memopad HD 7 για €144;
Που το βρηκε;
Currys PC World.
Το παρήγγειλα ήδη (οχι για μένα), θα μεταφέρω εντυπώσεις όταν έρθει.
-
@nick_marin
Cataclysm για galaxy nexus
Μετά από μερικές μέρες που συνεχίζω και την έχω δηλώνω αρκετά ικανοποιημένος
-
εχεις δει διαφορα στην μπαταρια με την 4.3?
-
Να ρωτήσω και εδώ
Vodafone CU vs Cosmote What's up.Ποιο έχει καλύτερη κάλυψη,τουλάχιστον εντός Αθήνας και Αττικής; Βρηκα μια sim για φοιτητές της voda που μου είχαν δώσει πέρυσι και βλεπω ότι έχει πολύ καλά πακέτα και το σκέφτομαι
Έχω και ένα θεματάκι τώρα τελευταία με την cosmote που όταν βρίσκομαι στο σπίτι και μιλάω στο τηλέφωνο κάνει διακοπές ή δεν ακούω/ακούγομαι καθαρά και ας μου δείχνει φουλ σήμα -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Να ρωτήσω και εδώ
Vodafone CU vs Cosmote What's up.Ποιο έχει καλύτερη κάλυψη,τουλάχιστον εντός Αθήνας και Αττικής; Βρηκα μια sim για φοιτητές της voda που μου είχαν δώσει πέρυσι και βλεπω ότι έχει πολύ καλά πακέτα και το σκέφτομαι
Έχω και ένα θεματάκι τώρα τελευταία με την cosmote που όταν βρίσκομαι στο σπίτι και μιλάω στο τηλέφωνο κάνει διακοπές ή δεν ακούω/ακούγομαι καθαρά και ας μου δείχνει φουλ σήμαΕχω βαλει τη φοιτητικη καρτα του CU στο Galaxy tab 2 που μοιραζομαι με τον πατερα μου. Για ιντερνετ που τη χρησιμοποιω μονο, εχει πολυ καλες ταχυτητες (στο χωριο μου ειχε 3 mbps οταν ο ΟΤΕ ειχε μολις 0,96 . Αντιστοιχα στην Κομοτηνη εχω 5mbps και με τον ΟΤΕ 0,96 )
-
Αυτό το Ζ1 της Sony λέει τίποτα?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτό το Ζ1 της Sony λέει τίποτα?ναι, παντόφλα
-
Τα χουμε ξεπεράσει τα θέματα με τα μεγέθη. Πιο ενοχλητικό είναι το βάρος πλέον παρά οι διαστάσεις.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχεις δει διαφορα στην μπαταρια με την 4.3?μπααα, 12 ώρες αν το πειράζω σχεδόν μέρα αν δε το πειράζω όπως και πριν (το ξέρεις το gnex, έχει άθλια μπαταρία)
από smoothness όμως είναι πιο καλό από την 4.2 και από σταθερότητα κτλ άψογη , κανένα απολύτως πρόβλημα
-
Επειδή στο άλλο θέμα δεν πάιζει να λάβω απάντηση το βάζω εδώ:
Απ'ότι βλέπω φταίει το ότι το πίσω μέρος είναι γυαλιστερό.Μπορω να κάνω κάτι και να εφαρμόσει σωστά ή να την αλλάξω?
-
Από σήμερα το Galaxy Nexus δεν βρίσκεται πια στην κατοχή μου...
Ο καφές στα Εξάρχεια αποδείχτηκε κομματάκι ακριβός, ειδικά αν δεν προσέχεις ποιος έρχεται στο τραπέζι σου... Την υγειά μας να έχουμε, σε καλή μεριά στον κλέφτη, μπορεί τα 50€ που θα πάρει αν καταφέρει να το πουλήσει να τα έχει περισσότερο ανάγκη από εμένα.
Όπως γίνεται σαφές, ψάχνω για κινητό...
Ακούω προτάσεις, αφού πω πρώτα δυο λογάκια γι' αυτά που έχω στο μυαλό μου..- Nexus 4. Ίδιο με το δικό μου σε πολλά, αλλά καλύτερο και κυρίως, αν μπω στην διαδικασία αγοράς από Play Store με την γνωστή πατέντα, θα μου βγει αρκετά φθηνά.
- Samsung Galaxy S3 , σχετικά φθηνό πλέον, αγοράζεται από Ελλάδα και γλιτώνω και το ΦΠΑ. Καθαρό κόστος κάτω από 300€
- Samsung Note II, νόμιζα πως έχει πέσει, αλλά εν τέλει, είναι ακόμη πάνω από 400€. Το απορρίπτω λόγω τιμής και όχι λόγω μεγέθους. Το είδα στο Public σήμερα, και δεν θα το χαρακτήριζα αποτρεπτικό σε μέγεθος. Χωράει σε μπροστινή τσέπη.
Και τέλος έχουμε τα διάφορα κινέζικα...
http://www.thlmobilestore.com/thl-w8s-a ... g-32g.html
ή
http://www.minideal.net/lenovo-p780-sma ... 8-0mp.html
Για το οποία, πραγματικά με τρώει το χέρι μου, κυρίως γιατί έχουν τα πάντα πάνω και οι τιμές είναι γύρω στα 200€ και δεν θα στενοχωρηθώ και πολύ αν μου το ξανακλέψουν!Τις προτάσεις σας παρακαλώ.
-
Μαλακία
Εγώ λεώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Nexus 4 από Αγγλία. Ακόμα και χωρίς να έχεις κανένα εκεί σου βγαίνει ~ 260 ευρώ.
S3; Πλάκα μας κάνεις; 1GB ram; Η εννοείς το LTE. Όπως και να'χει, εγώ το θεωρώ υποδεέστερο και αχώνευτο σχεδιαστικά.
Κινέζικο, δεν είναι περιθωριακή επιλογή πλέον, απλά:- δεν είναι ιδιαίτερα φθηνά δεδομένου του nexus 4
- ό,τι κινέζικο βλέπεις με mtk6589, έχει θέμα με GPS ( δες στο myphone π.χ. τί γράφεται)
- μπορείς να έχεις τρεχάματα λόγω κακού ποιοτικού ελέγχου
Αν επιμένεις σε κινεζιά, εγώ προτείνω ----> Jiayu G4 4.7'' 720p mtk6589t 2gb ram/32gb
Περιμένω και εγώ μία κινεζιά να μου έρθει εδώ και 15 μέρες, απλά τότε δεν είχε βγει το 4 τόσο φθηνά
-
πολή συμπαθητική η meizu
http://www.engadget.com/2013/09/02/meizu-mx3-launched -
+1 για Nexus 4 το οποίο με την 4.3 έχει απίστευτα καλύτερη διάρκεια στην ζωή της μπαταρίας
-
Μάλλον για Nexus 4 με βλέπω, και δεν θα μπω στον κόπο να το φέρω από Αγγλία, γιατί αν το πάρω από Σκρουτζομάγαζο, αφαιρώντας τον ΦΠΑ, έρχομαι στα ίδια, πού να μπλέκω τώρα και να περιμένω...
Θα περάσω αύριο από το birdphone να το τσιμπήσω μάλλον, έχω συνηθίσει να παίζω και χωρίς πλήκτρα, οπότε είναι μια χαρά επιλογή.
Απλώς φοβάμαι πως σε λίγες μέρες θα πέσει κι άλλο η τιμή του, αλλά τι να κάνουμε, έμεινα χωρίς τηλέφωνο.Τις κινεζιές τις φοβάμαι γιατί όλοι έχουν και κάτι να αναφέρουν σαν πρόβλημα, οπότε, επειδή μπορώ να ζήσω και χωρίς δύο σιμ ακόμη, θα κάνω υπομονή.
EDIT: Τώρα είδα πως το birdphone το έχει σε άσπρο και έχει και την καλύτερη τιμή. Θα είναι πολύ χάλια άραγε σε άσπρο, ή να ψάξω για μαύρο;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Από σήμερα το Galaxy Nexus δεν βρίσκεται πια στην κατοχή μου...
Ο καφές στα Εξάρχεια αποδείχτηκε κομματάκι ακριβός, ειδικά αν δεν προσέχεις ποιος έρχεται στο τραπέζι σου... Την υγειά μας να έχουμε, σε καλή μεριά στον κλέφτη, μπορεί τα 50€ που θα πάρει αν καταφέρει να το πουλήσει να τα έχει περισσότερο ανάγκη από εμένα.
Όπως γίνεται σαφές, ψάχνω για κινητό...
Ακούω προτάσεις, αφού πω πρώτα δυο λογάκια γι' αυτά που έχω στο μυαλό μου..- Nexus 4. Ίδιο με το δικό μου σε πολλά, αλλά καλύτερο και κυρίως, αν μπω στην διαδικασία αγοράς από Play Store με την γνωστή πατέντα, θα μου βγει αρκετά φθηνά.
- Samsung Galaxy S3 , σχετικά φθηνό πλέον, αγοράζεται από Ελλάδα και γλιτώνω και το ΦΠΑ. Καθαρό κόστος κάτω από 300€
- Samsung Note II, νόμιζα πως έχει πέσει, αλλά εν τέλει, είναι ακόμη πάνω από 400€. Το απορρίπτω λόγω τιμής και όχι λόγω μεγέθους. Το είδα στο Public σήμερα, και δεν θα το χαρακτήριζα αποτρεπτικό σε μέγεθος. Χωράει σε μπροστινή τσέπη.
Και τέλος έχουμε τα διάφορα κινέζικα...
http://www.thlmobilestore.com/thl-w8s-a ... g-32g.html
ή
http://www.minideal.net/lenovo-p780-sma ... 8-0mp.html
Για το οποία, πραγματικά με τρώει το χέρι μου, κυρίως γιατί έχουν τα πάντα πάνω και οι τιμές είναι γύρω στα 200€ και δεν θα στενοχωρηθώ και πολύ αν μου το ξανακλέψουν!Τις προτάσεις σας παρακαλώ.
οτι και να παρεις μην ξεχασεις απο εδω και περα..
https://play.google.com/store/apps/deta ... smyandroid
Περι συσκευών Android...