-
Μα εγώ μόνο από άμμους και γρατζουνιές κυρίως στο πισω καπάκι θέλω να το προστατέψω. Για τα υπόλοιπα πρέπει να το βάλω στην απομόνωση για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάθει κάτι. Άμα πέσει έπεσε. Εξάλλου στην παραλία θα χαζέψω και τα αθλητικά μου, θα ακούσω και τη μουσική μου, λίγο forum, λίγο fb, δηλαδή θα το δουλέψω κανονικά ως smartphone.
-
στην παραλια με τον ηλιο να βαραει, ακομη και κατω απο ομπρελα, η οθονη φαινεται πολυ λιγο.
εκτος εαν...
-
ρε γαμωτο, παρατηρω οτι οποτε συνδεω συσκευες μεσω hdmi (και στο κινητο, αλλα και στο tablet) δεν εμφανιζονται υποτιτλοι
βασικα τιποτα δεν εμφανιζεται(UI της εφαρμογης κτλ..) περα απο το video , το ζητουμενο ομως ειναι οι υποτιτλοι
ο μονος player που εμφανιζει υποτιτλους ειναι ο mx player, αλλα δυστυχως δεν μπορει να παιξει απροβληματιστα τα mkv
o dice player δεν εμφανιζει υποτιτλους ουτε στα avi και δυστυχως ειναι απο τους καλυτερους , αν οχι ο καλυτερος στην αναπαραγωγη mkv
δοκιμασα διαφορα, αλλα ακρη δεν εχω βρει..
μηπως μπορει καποιος να με καθοδηγησει?ΕΝΤΙΤ
εχει να κανει τελικα με το hw/software decodingοπου μπαινει hw το πουλο οι υποτιτλοι και τελικα στο sw για .avi ειναι καλυτερος ο mx player
οποτε mkv με υποτιτλους τα ξεχναω , για avi με υποτιτλους mx και για mkv γενικα (ωστε να παιζουν και να γεμιζει σωστα η οθονη) dice..μπερδεμα..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εξάλλου στην παραλία θα χαζέψω και τα αθλητικά μου, θα ακούσω και τη μουσική μου, λίγο forum, λίγο fb, δηλαδή θα το δουλέψω κανονικά ως smartphone. -
Είδες? Να μην ενοχλώ και τον κόσμο ντάγκαντουγκα τα μπαλάκια!
Αν και έχω πάρει φέτο μια Αγόρι 380γρ που τύφλα να χει ο Φέντερερ!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μπερδεμα..
Πάρε LG 4X.
-
Γιώργο, δοκίμασε και τον BS Player lite. Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ για να βλέπω τις ταινίες που βρίσκονται στο mac από την ταμπλέτα και ήταν ο μοναδικός απ' όσους δοκίμασα που δεν είχε πρόβλημα με τους υπότιτλους.
-
αφιερωμένο στο jmarr
OUYA: A New Kind of Video Game Console
η διαφορά του παίρνω ένα OEM προϊόν, από τη δημιουργία
Γιατί κατά τα άλλα, κι αυτό κινέζικο android είναι -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αφιερωμένο στο jmarr
OUYA: A New Kind of Video Game Console
η διαφορά του παίρνω ένα OEM προϊόν, από τη δημιουργία
Γιατί κατά τα άλλα, κι αυτό κινέζικο android είναι -
Εχω πάθει ζημιά με το design. Aν είχε Web Interface, Dlna θα ήταν οτι έπρεπε. Οι hacker έχουν πιάσει δουλειά πάντως και το παλεύουν.
Το πόσο πετυχημένη θα έιναι η OUYA θα εξαρτηθεί απο το exclusive περιεχόμενο νομίζω. Δεν ασχολούμαι πάντως με το άθλημα
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γιώργο, δοκίμασε και τον BS Player lite. Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ για να βλέπω τις ταινίες που βρίσκονται στο mac από την ταμπλέτα και ήταν ο μοναδικός απ' όσους δοκίμασα που δεν είχε πρόβλημα με τους υπότιτλους.Μέσω δικτύου δεν πρέπει παίζει θέμα , το χω διαβάσει αυτό , το ζήτημα είναι να μπορείς να πας σε κάποιο άλλο σπίτι μόνο με το κινητό, γιατί σπίτι μου έχω το λάπτοπ πάνω στη τηλεόραση
@angel
Δηλαδή οι 4 πυρήνες θα με βοηθούσαν στο sw decoding ? Αφού θέλει hw για τα mkv και με hw δε στέλνουν υπότιτλους στη τηλεόραση -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το πόσο πετυχημένη θα έιναι η OUYA θα εξαρτηθεί απο το exclusive περιεχόμενο νομίζω. Δεν ασχολούμαι πάντως με το άθλημα
Είναι υπερβολικά νωρίς να μιλάει κάποιος για exclusive περιεχόμενο
Ας έχει ποιοτικούς τίτλους και από άλλες πλατφόρμες για αρχή, και βλέπουμε για αποκλειστικότητες
Οι συσκευές αυτές είναι δυνατές , στο θέμα ποιότητας πάσχουν , γιατί αν το καλοσκεφτώ , ο καλύτερος τίτλος που έπαιξα στο android είναι μια αρχαιολογία μεταφορά από pc και στη συνέχεια σε κονσόλες (max payne )
Το ότι η ποιότητα των τίτλων ανεβαίνει διαρκώς (προσωπικά εκθείαζα το nova 3 ) δε σημαίνει ότι γενικά υπάρχει το επιθυμητό επίπεδο
Επίσης δε ξέρω το κατά πόσο έχει νόημα μια κονσόλα android , από τη στιγμή που ένα tablet με HDMI και χειριστήριο ( ps3 μέσω Bluetooth , Xbox μέσω USB ) μπορεί σήμερα που μιλάμε να κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά όντας παράλληλα φορητό
Οι τίτλοι είναι το πρόβλημα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είδες? Να μην ενοχλώ και τον κόσμο ντάγκαντουγκα τα μπαλάκια!Αν και έχω πάρει φέτο μια Αγόρι 380γρ που τύφλα να χει ο Φέντερερ!!
πανάλαφρη...
amature...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Είδες? Να μην ενοχλώ και τον κόσμο ντάγκαντουγκα τα μπαλάκια!
Αν και έχω πάρει φέτο μια Αγόρι 380γρ που τύφλα να χει ο Φέντερερ!!
πανάλαφρη...
amature...
amateur
μια χαρά είναι...την 450 δεν την παλεύω με τίποτα...ψάχνουμε τα μπαλάκια σε ακτίνα 7χλμ
-
ειμαι αγγλοφων ο φουστης ...
εγω δεν την παλευω με τις ελαφριες , δεν βγαζω σωστες αμυνες...
-
Είναι υπερβολικά νωρίς να μιλάει κάποιος για exclusive περιεχόμενοΑς έχει ποιοτικούς τίτλους και από άλλες πλατφόρμες για αρχή, και βλέπουμε για αποκλειστικότητες
Οι συσκευές αυτές είναι δυνατές , στο θέμα ποιότητας πάσχουν , γιατί αν το καλοσκεφτώ , ο καλύτερος τίτλος που έπαιξα στο android είναι μια αρχαιολογία μεταφορά από pc και στη συνέχεια σε κονσόλες (max payne )
Το ότι η ποιότητα των τίτλων ανεβαίνει διαρκώς (προσωπικά εκθείαζα το nova 3 ) δε σημαίνει ότι γενικά υπάρχει το επιθυμητό επίπεδο
**
Επίσης δε ξέρω το κατά πόσο έχει νόημα μια κονσόλα android , από τη στιγμή που ένα tablet με HDMI και χειριστήριο ( ps3 μέσω Bluetooth , Xbox μέσω USB ) μπορεί σήμερα που μιλάμε να κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά όντας παράλληλα φορητό**Οι τίτλοι είναι το πρόβλημα
Γι αυτό εγραψα οτι θα εξαρτηθεί απο το τι θα έχει ως περιεχόμενο. Είναι φτηνό βέβαια αλλα και αυτό απο μόνο του δεν λέει κάτι.
Τέσπα. Δεν μπορώ να πώ οτι μου κέντρισε το ενδιαφέρον το project μια και το πολύ που θα παίξω είναι τίποτα online για 5-10 λεπτά πριν το βαρεθώ. Πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 15+ χρόνια απο τότε που έβαλα παιχνίδι στον υπολογιστή. Δεν είμαι gamer.
-
Το βέβαιο πάντως είναι ότι αυτές οι συσκευές πλέον έχουν ξεπεράσει κονσόλες προηγούμενων γενιών ( ps2 ..) και κονταροχτυπιούνται με τις σημερινές , οπότε καλό είναι να εκμεταλλευτεί κάποιος τις δυνατότητές τους όσο καλύτερα γίνεται
Στο στρατό που ήμουν μακριά από pc έπαιξα πολύ πράμα , αλλά αν δω κάτι καλό θα συνεχίσω να παίζω ακόμα και στο κινητό , μου είναι πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική η δυνατότητα να παίζω ωραία παιχνίδια με καλά γραφικά
ΥΓ
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ , ΕΛΕΟΣ !
εκεί απλά αραζω με τη μπύρα -
qsis nba jam παιζει με χειριστηριο ps3 σε ταμπλετα? γενικα ποια παιζουν μαλλον
-
Το βέβαιο πάντως είναι ότι αυτές οι συσκευές πλέον έχουν ξεπεράσει κονσόλες προηγούμενων γενιών ( ps2 ..) και κονταροχτυπιούνται με τις σημερινές , οπότε καλό είναι να εκμεταλλευτεί κάποιος τις δυνατότητές τους όσο καλύτερα γίνεταιΣτο στρατό που ήμουν μακριά από pc έπαιξα πολύ πράμα , αλλά αν δω κάτι καλό θα συνεχίσω να παίζω ακόμα και στο κινητό , μου είναι πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική η δυνατότητα να παίζω ωραία παιχνίδια με καλά γραφικά
νταξ, είναι μια πρόοδος κι αυτή από εκεί που δεν αναγνώριζες το mobile gaming
Γι αυτό εγραψα οτι θα εξαρτηθεί απο το τι θα έχει ως περιεχόμενο. Είναι φτηνό βέβαια αλλα και αυτό απο μόνο του δεν λέει κάτι.
Κάτι λέει κι αυτό από μόνο του.
Και σαν κόστος συσκευής, αλλά κυρίως σαν κόστος παιχνιδιών. Εκεί μάλλον είναι η μεγάλη διαφορά. Τα παιχνίδια σε αυτό θα είναι λογικά σε $1-$20, όταν στις κονσόλες είναι $60
Μαζί με αυτά, και το κόστος ανάπτυξης φυσικά, που μπορεί να δώσει μια πληθώρα παιχνιδιών.Είναι πάντως πείραμα που αξίζει προσοχής. Και μην ξεχνάμε ότι σε μεγέθη παγκοσμίου αγοράς, ακόμα και ένα 'μικρό' μερίδιο μπορεί να αποφέρει ικανοποιητικά κέρδη.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
qsis nba jam παιζει με χειριστηριο ps3 σε ταμπλετα? γενικα ποια παιζουν μαλλονδεν το χω δοκιμασει , σιγουρα παιζει το gta III
επισης δεν ξερω και κατα ποσο εχει να κανει με την ιδια τη συσκευη το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο ή με την εκαστοτε εφαρμογηπαντως γινεται, το hw για να γινει υπαρχει , το πώς γινεται η διαχειριση του ειναι αλλο ζητημα
Περι συσκευών Android...