-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το Gnex άρχισε να μου κάνει τα τρελά τουΚατα διαστήματα νομίζει οτι το έχω συνδέσει στο φορτιστή και ανάβει η οθόνη μόνη της και βγάζει τον κεραυνό στο εικονίδιο της μπαταρίας. Ψάχνοντας είδα οτι είναι γνωστό πρόβλημα και λύση απ όσο είδα κανείς δέν είχε.
Μετά απο αρκετό ψάξιμο βρέθηκε λύση τελικά
To micro USB socket του κινητού έχει μέσα ένα πολύ λεπτό γλωσσάκι. Αυτό έιχε στραβώσει λίγο και ακουμπούσε στο μεταλλικό περίβλημα. Η λύση είναι με ένα πολύ λεπτό κατσαβίδι και με πολύ προσοχή να ανοίξουμε λίγο το κενό ανάμεσα στο γλωσάκι και το περίβλημα.
Το έχω τώρα 3 ώρες και δέν έχει ξαναβγάλει τον κεραυνό η μπαταρία.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Έχω το Google Nexus με 16gb μνήμη. Πολλή καλό και γρήγορο. Βέβαια είναι η πρώτη μου ταμπλέτα οπότε το 'γρήγορο' είναι υποκειμενικό ίσως. Η ανάλυση και τα χρώματα της οθόνης πολλή καλά. Το μειονέκτημά του είναι η χαμηλή ένταση για τα δεδομένα μου του ήχου.
Το πρόβλημά μου που μάλλον είναι και όσων έχουν την έκδοση 4.1, έχει να κάνει με την αναπαραγωγή flash video σε πολλά sites. Γνωρίζει κανείς κάποια λύση;Ωραία ένας να λύσω την απορία μου..
Πάρε το flash από δω και εγκατέστησε
http://db.tt/tWDhFtUDΚαι μετά δοκίμασε με κάποιον άλλο browser (ο chrome δε παίζει με τίποτα flash ) να μας πεις τι παίζει
Εμείς στα κινητά με 4.1 δεν έχουμε chrome σαν στοκ και για αυτό παίζουμε flash χωρίς πρόβλημα
Εσύ δοκίμασε κάποιον άλλοEdit
Dolphin ,opera δε σε αφήνουν στο 4.1Edit2
Βάλε Firefox δουλεύει κανονικά
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
πραγματικά αυτη η σειρα Nexus δεν μου δινει κανενα λόγο να αποχωριστώ το αειθαλές S2. Τεχνικά δεν υπάρχει καποια χτυπητη διαφορά που να σε κανει να πεις 'me want' Χωρια βεβαια που αμα εισαι ταμπλετιστι, το μέγεθος μπορει να γίνει deal breaker... Οταν βγάλουν κάποιο android με τπτ φωτογραφικές ανησυχίες που ξεφευγουν απο την πλεμπα... ξυπνηστε με
iPhone 5
τωρα γιατι θες να μαλωσουμε? Οχι πες μου δλδ? Εγω δε σε εβρισα
Βλέπω να οργανώνουμε group buy μόλις παρουσιαστεί.
Σήμερα του έλεγα πως είναι έτοιμος για iphone 5.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Έκανες κατευθείαν update ή και επιδιόρθωση μέσω SEUS?
Το Seus τι ειναι?
Μεσω Pc Companion την εκανα τη δουλεια (αν βοηθαει καθολου αυτο ) -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Έκανες κατευθείαν update ή και επιδιόρθωση μέσω SEUS?
Το Seus τι ειναι?
Μεσω Pc Companion την εκανα τη δουλεια (αν βοηθαει καθολου αυτο )http://www.sonymobile.com/global-en/too ... e-service/
Διάβασα στο myphone ότι πολλοί έχουν αυτό το θέμα με τα κολλήματα στο Neo V και με μια επιδιόρθωση τηλεφώνου μέσω SEUS στρώνει. Ουσιαστικά είναι σαν factory reset. -
Εψαχνα να βρω ενα tablet για το σπιτι
Χρηση 70% να παιζουνε τα παιδια παιχνιδια, 30% να κανει η γυναικα κανα browsing, facebook, mails κτλ οποτε το αφηνουνε απο τα χερακια τους οι μικροι.Τελικα βρηκα το παρακατω σε σουπερ τιμη (~100 ευρω)
http://www.tabletpc-handyshop.com/sanei ... p-342.htmlΑπο χαρακτηριστικα ειναι αρκετα καλο, σε σχεση δηλαδη με τα επωνυμα
για να δουμε αν θαα μου 'βγει' η αγορα ή αν θα αποδειχθει λεμονι... -
απο περιεργεια..
τι απ τα τεχνικα του, σε εκανε να το θεωρησεις 'αρκετα καλο'? -
Καταρχας, εχε υποψην οτι το budget ηταν εως 100 ευρω top. μη το συγκρινεις με κανα ipad πχ
ειναι σημαντικο για το context της συζητησης.-οθονη 8', 1024 χ 768
-memory1GB (up to 32 with external)
-processor 1.5GHzτο ειδα σε κατι video review και 2-3 ζορικα παιχνιδακια τα επαιζε μια χαρα, η οθονη ανταποκρινοτανε και δεν κολλαγε
δεν ζηταω πολλα εξαλλου.να φανταστεις οτι τωρα τα μικρα μου λιωνουνε το κινητο (Samsung Galaxy S, το πρωτο)
αν πηγαινει σαν και αυτο μου φτανει -
χεχε, οχι δεν εκανα καμμια συγκριση, οπως ειπα απλα απο περιεργεια!
ευχαριστω για την απαντηση!
Ευχομαι να σου βγει ενταξει! -
Δηλώνω λάτρης της εφαρμογής StumbleUpon ειδικά στις ώρες βαρεμάρας ή τουαλέτας. Ταμπλέτα.
-
Τραγοπαπα... κάνε μας και ενα briefing τι κάνει αυτο το stumble upon γιατι ενδιαφέρομαι και γω για εφαρμογες τουαλέτας
-
Κάνεις εγγραφή, επιλέγεις τα ενδιαφέροντά σου, πχ hacking, computing, cars, technology, humor κτλ. και κάθε φορά που πατάς το κουμπί στην κορυφή σου βγάζει ένα τυχαίο site σχετικό με τα ενδιαφέροντά σου.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το Gnex άρχισε να μου κάνει τα τρελά του
Κατα διαστήματα νομίζει οτι το έχω συνδέσει στο φορτιστή και ανάβει η οθόνη μόνη της και βγάζει τον κεραυνό στο εικονίδιο της μπαταρίας. Ψάχνοντας είδα οτι είναι γνωστό πρόβλημα και λύση απ όσο είδα κανείς δέν είχε.
To micro USB socket του κινητού έχει μέσα ένα πολύ λεπτό γλωσσάκι. Αυτό έιχε στραβώσει λίγο και ακουμπούσε στο μεταλλικό περίβλημα. Η λύση είναι με ένα πολύ λεπτό κατσαβίδι και με πολύ προσοχή να ανοίξουμε λίγο το κενό ανάμεσα στο γλωσάκι και το περίβλημα.
Και ενώ όλο το βράδυ ήταν εντάξει, σήμερα το πρωί που ξύπνησα είχε τον κεραυνό πάλι
Έγινα πιό aggressive με το κατσαβίδι και άνοιξα πιό πολύ το κενό, ενώ έριξα και λίγο WD40 μέσα στο socket. Ο κεραυνός έφυγε και ελπίζω να μην επιστρέψει.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
απο περιεργεια..
τι απ τα τεχνικα του, σε εκανε να το θεωρησεις 'αρκετα καλο'?υγ. ευτυχώς που γράφετε για τουαλέτες και δε θα τις πουλήσει κανείς σας τις ταμπλετες στο τελος
-
Απ΄ότι κατάλαβα αυτές οι ταμπλέτες είναι μόνο για δυσκοίλιους, σωστά? Δόξα το θεό τέτοια προβλήματα δεν έχουμε οπότε μια χαρά τη βγάνουμε με το S3 και μπορούμε να εξακολουθήσουμε να τη λέμε και στον Κορσέ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το Gnex άρχισε να μου κάνει τα τρελά του
Κατα διαστήματα νομίζει οτι το έχω συνδέσει στο φορτιστή και ανάβει η οθόνη μόνη της και βγάζει τον κεραυνό στο εικονίδιο της μπαταρίας. Ψάχνοντας είδα οτι είναι γνωστό πρόβλημα και λύση απ όσο είδα κανείς δέν είχε.
Και ενώ όλο το βράδυ ήταν εντάξει, σήμερα το πρωί που ξύπνησα είχε τον κεραυνό πάλι
Έγινα πιό aggressive με το κατσαβίδι και άνοιξα πιό πολύ το κενό, ενώ έριξα και λίγο WD40 μέσα στο socket. Ο κεραυνός έφυγε και ελπίζω να μην επιστρέψει.
To σκέφτεσαι για iPhone 5; Είμαι εγώ, ο corsair και ο Λάππας μέχρι τώρα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Απ΄ότι κατάλαβα αυτές οι ταμπλέτες είναι μόνο για δυσκοίλιους, σωστά? Δόξα το θεό τέτοια προβλήματα δεν έχουμε οπότε μια χαρά τη βγάνουμε με το S3 και μπορούμε να εξακολουθήσουμε να τη λέμε και στον Κορσέ.Πάρε πρώτα τάμπλα και μετα μιλάς... Αταμπλε, ε αταμπλε
-
πείτε ρε παιδιά καμια καλή μπακαπιέρα που να μπακαπάρει ομως τα ΠΑΝΤΑ (σημαντικό αυτό)
-
Titanium Pro αλλά θέλει ρουταρισμένο ντεντέφωνο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Απ΄ότι κατάλαβα αυτές οι ταμπλέτες είναι μόνο για δυσκοίλιους, σωστά? Δόξα το θεό τέτοια προβλήματα δεν έχουμε οπότε μια χαρά τη βγάνουμε με το S3 και μπορούμε να εξακολουθήσουμε να τη λέμε και στον Κορσέ.
Πάρε πρώτα τάμπλα και μετα μιλάς... Αταμπλε, ε αταμπλε
Αφού δεν έχω θέμα στην τουαλέτα, τι να κάνω?? Με το ζόρι παντρειά?
Περι συσκευών Android...