-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο Defy μπορείς. Περίεργο πάντως που δεν γίνεται με τόσα bluetooth headset κυκλοφορούν στην αγορά
αφου δε θα μπορεις να κανεις κληση , ποιο το νοημα?
Για να ακούς μουσική με τα γαμάτα απομονωτικά bluetooth ακουστικά σου e.g.
A και το GPS δουλεύει κι αυτό μια χαρά αν και οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες ζητάνε να είναι κλειστό σε προσγείωση και απογείωση.σε μενα παντως οταν βαζω airplane μου τα κλεινει ολα και μετα μπορω να ανοιξω μονο wifi και gps , οχι ομως το bluetooth
-
Το έκανα δοκιμη πριν λίγο γιατί αναρωτιόμουν τι παίζει και όλα δουλεύουν κανονικά. Και είμαι με μαμά rom 2.1
-
ακομα να βγαλουν 2.2 στο ντεφι? ειναι της υπομονης και αυτοι?
τουλαχιστον θα εχεις κατι να χαρεις στο μελλον
(οταν το κινητο σου θα πηγαινει πολυ πιο γρηγορα) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ακομα να βγαλουν 2.2 στο ντεφι? ειναι της υπομονης και αυτοι?τουλαχιστον θα εχεις κατι να χαρεις στο μελλον
(οταν το κινητο σου θα πηγαινει πολυ πιο γρηγορα)Βγήκε σήμερα
-
τη περασες? πώς σου φαινεται?
αντε να δουμε αν θα μας βγαλει κι εμας η lg τη 2.3 που μας υποσχεθηκε για τελος του μηνα..
-
Καλα όλα αυτα αλλα δεν σε περιορίζει η οθονιτσα και η μικρή σε διάρκεια μπαταρία ;
-
Η οθονιτσα ομως προσφερει φορητοτητα και η καταναλωση στους 2πυρηνους τουλαχιστον δεν φαινεται να διαφερει σημαντικα απο τους μονοπυρηνους
Στη τελικη υπαρχουν και οι ταμπλετες
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Και η απλ πήγε από το 3 στο 4... Σιγά τα ωααααα...
Η λογική μου είναι Ότι σε περιορίζει το μέγεθος ...
Όσο καλή οθόνη και να έχει , όσο γρήγορα παιχνίδια , είσαι αναγασμενος να βαρας στις 4 το ΠΟΛΥ ιντσες... Δεν μπορείς να συντάξεις σωστά κλπ κλπ κλπ
Αυτό κενό καλύπτουν τα ταμπλετ...
Για να σε προλάβω δεν υποστηρίζω κανέναν , όλοι να μου τα φαν θέλουν ...καμια επαφη το 3 με το 4 το 3 εχει γελοια αναλυση πρωτα απο ολα , οσο για τις ιντσες ειπαμε υπαρχει hdmi
εγω προσωπικα αυτο θελω παρα πολυ, να μπορω να κουβαλαω παντου ταινιες και να τις τρεχω σε οποιαδηποτε τηλεοραση
ΥΓ ξεχασα και το 3d στα κινητα, αν και αυτο μαλλον ειναι υπερβολη
Καμία επαφή το 3 με το 4;
Δεν είναι και τόσο τρομερές οι διάφορες...
Τεσπα άλλες ανάγκες... -
Η αναλυση της οθονης εσενα σου φαινεται ικανοποιητικη στο 3?
Επειδη εχω ιδια αναλυση , εμενα προσωπικα δε με ικανοποιει στην αναγνωση κειμενου
Επισης κακα τα ψεματα καποια πραγματα ακομα και απλα θελουν ισχυ, οπως για παραδειγμα να βλεπεις σελιδες
Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι αρνητικος στην επεξεργαστικη ισχυ παντως..αν σκεφτομασταν ακομα ετσι θα ειχαμε τους αρχαιολογικους cpu παλιοτερων smartphones που ουτε μια σελιδα δε μπορουν να φορτωσουν καλα καλα και δε θα ειχαμε ουτε τις μισες δυνατοτητες σε σχεση με σημερα (και δε μιλαω για τη θεωρια και τι μπορουσαν να κανουν αυτες οι συσκευες στη θεωρια, αλλα τη πραξη)
Και η τεχνολογια δε μπορει να παραμεινει σταθερη ,οποιον τομεα και αν δεις
Γιατι ετσι οπως το λες εσυ ειναι σαν να χουμε φτασει σε καποιο τελμαSent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Έχω εδώ και 3 βδομάδες το desire HD και έχω πάθει πλάκα. Εννοείτε ότι δεν είναι τηλέφωνο. Είναι ένας Η/Υ με εκατοντάδες εφαρμογές και μία από αυτές είναι το τηλέφωνο. Γρήγορος και αξιόπιστος. Τώρα πλέον όταν δεν έχω να δουλέψω, δεν το ανοίγω καθόλου το λαπτοπ. Για την ενημέρωση, Mail, ραντεβοθ, media, μόνο το HD.
Εγώ που ήμουν στο σκοταδισμό των symbian (και ήμουν ευχαριστημένος ), τώρα είδα πραγματικά τι μπορούν να κάνουν τα ανοιχτά λειτουργικά. Φυσικά και δεν θα πάω πουθενά αλλού. Στα μειονεκτήματα είναι το βάρος, το μέγεθος (που παλεύεται) και η κατανάλωση. Πήρα όμως άλλη μία μπαταρία 1500mA με φορτιστή εξωτερικό και τώρα έχω πάντα 2 μαζί μου. Επίσης έχω και ένα άλλο φορτιστή μπαταρίας 5000μΑ για εκεί που δεν έχει ρεύμα.Τώρα, θα μου πείτε που βρήκατε το tapatalk?
-
Η αναλυση της οθονης εσενα σου φαινεται ικανοποιητικη στο 3?Επειδη εχω ιδια αναλυση , εμενα προσωπικα δε με ικανοποιει στην αναγνωση κειμενου
Επισης κακα τα ψεματα καποια πραγματα ακομα και απλα θελουν ισχυ, οπως για παραδειγμα να βλεπεις σελιδες
Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι αρνητικος στην επεξεργαστικη ισχυ παντως..αν σκεφτομασταν ακομα ετσι θα ειχαμε τους αρχαιολογικους cpu παλιοτερων smartphones που ουτε μια σελιδα δε μπορουν να φορτωσουν καλα καλα και δε θα ειχαμε ουτε τις μισες δυνατοτητες σε σχεση με σημερα (και δε μιλαω για τη θεωρια και τι μπορουσαν να κανουν αυτες οι συσκευες στη θεωρια, αλλα τη πραξη)
Και η τεχνολογια δε μπορει να παραμεινει σταθερη ,οποιον τομεα και αν δεις
Γιατι ετσι οπως το λες εσυ ειναι σαν να χουμε φτασει σε καποιο τελμαSent from my LG-P500 using Tapatalk
δεν λέω να μείνει σταθερή ρε, αυτό έλειπε...
λέω οτι ενώ όλα αυξάνονται με γιγάντιους ρυθμούς οι οθόνες και οι μπαταρίες μένουν σχετικά στάσιμες ... όσο καταπληκτική οθόνη και να έχεις είναι 4 ιν... (που για κινητό τεράστεια είναι)
αυτό προσπαθούν να καλύψουν τα ταμπλετ... να αποτινάξουν το ταμπού των 4ιν και να εκμεταλευτούν καλύτερα την όλη εμπειρία...η οθόνη του 3αριού μια χαρά ικανοποιητική μου φαίνεται, και κανα βιντεάκι βλέπεις και κείμενα διαβάζεις (και γραπτά μπροστινού με φωτογραφία ) και καταπληκτική απόκριση έχεις και και...
τώρα αν όταν κολλάς την μυτόνγκα σου πάνω βλέπεις 2 πίξελ, ε δεν θα σκάσουμε κιόλας... -
για τη μπαταρια θα συμφωνησω, αλλα αυτο μπορει να αντιμετωπιστει μεχρι καποιο επιπεδο με λιγοτερα nm μικροτερη συχνοτητα και περισσοτερους πυρηνες
αν και αυτο στους σταθερους η/υ τουλαχιστον στη πραξη φαινεται να καιει περισσοτερο ρευμα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τώρα, θα μου πείτε που βρήκατε το tapatalk?
Nα στείλω πμ?
-
Κατέβασα την 2.3 για το Desire HD. Την έχει εγκαταστήσει κανείς, επειδή έχω ακούσει διάφορα??
-
Από σήμερα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του HTC Desire S
Μετά απο 2 χρόνια με Symbian (Nokia 5800 & X6) έχω να πω : καμία σχέση με τις άλλεςΟ χρήστης carfanatic έγραψε:
Τώρα, θα μου πείτε που βρήκατε το tapatalk?
Nα στείλω πμ?
Θέλω και εγώ ......
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κατέβασα την 2.3 για το Desire HD. Την έχει εγκαταστήσει κανείς, επειδή έχω ακούσει διάφορα??τι διαφορα ακουσες? μικροβελτιωσεις διαβασα, δεν υπαρχει καποιο σημαντικο θεμα
εχεις δικιο ως προς τη μπαταρια χωρις ομως οι υπολοιπες προτασεις να ειναι φοβερα καλυτερες...
-
τη περασες? πώς σου φαινεται?αντε να δουμε αν θα μας βγαλει κι εμας η lg τη 2.3 που μας υποσχεθηκε για τελος του μηνα..
Την εβαλα χτές το βράδυ. Δεν μπόρεσα να την κάνω OTA οπότε κατέβασα το λογισμικό της Μότο γι αυτή την δουλειά. Η όλη διαδικασία κράτησε κανα 20λεπτο. Μετά το τηλέφωνο απλά σερνότανε και κράσαρε για πλάκα. Το άφησα όλο το βράδυ έκανε και ένα restart μόνο του κάποια στιγμή και σήμερα το πρωί πήγαινε σφαίρα.
Οι αλλαγές πέραν των κλασσικών της 2.2 αφορούν νέα γραφικά για το Motoblur και γενικά για όλο το τηλέφωνο, νέο σηματάκι της Moto στην οθόνη έναρξης προσθήκη μερικών ακόμα widgets στο Motoblur βελτιωμένα animation και φυσικά καλύτερη, γρηγορότερη και ομαλότερη εναλλαγή των μενού.
Έχωντας κάνει την ίδια διαδικασία σε ΜηλόΦωνο αναρωτιέμαι γιατί το Android χρειάζεται κάποια ώρα για να στρώσει η λειτουργία του -
Χτίζει ξανά τις cache
-
πολλοί ζητούν προγράμματα βλέπω.
πάρτε ένα μάρκετ διαφορετικό από τα άλλα Διεγράφη σύνδεσμος προς site αμφιβόλου νομιμότητας (Access paid apps for FREE! You have access to the latest version of both free and paid applications found in the Android Market and even some you can't find and will not need to pay for anything!) Μη λέμε τα προφανή [Mod]
-
Κανε εντιτ καλυτερα λεω γω , γιατι θα στο κανουν αλλοι
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Περι συσκευών Android...