-
Σωστος αυτο με την μπαταρια δεν το χα σκεφτει...και η μπαταρια ειναι οτι πιο πολυτιμο..Αλλα μου τη δινει που ενω στο fancy εχω απεργοποιησει τα περι gps μου δειχνει το δορυφορο πανω...
-
Μπορε να ανοιξει μονο του το gps αυτο ? Ουτε το ndrive δε κανει κατι τετοιο..
Σε μενα παντως βλεπει τοποθεσια απο wifi
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Το χω ενεργοποιημενο το gps, οποτε οταν ανοιγω ndrive ή το fancy βγαζει κατευθειαν δορυφορο...Τωρα το κλεισα το gps ομως γιατι τρωει την μπαταρια με μεγαλη ταχυτητα.
-
Ναι ρε συ πλοηγηση με ndrive διασυρει ασχημα τη μπαταρια, δε νομιζω να βγαζει πανω απο 4-5 ωρες (θες και μεγαλη φωτεινοτητα στην οθονη)
Θες οπωσδηποτε φορτιστη αυτοκινητου
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
εφτασε η επιδοτηση για τα 2 εταιρικα νουμερα (αν και με τα κουτσουρεματα που κανουν πλεον οι εταιριες δεν θα την ελεγα επιδοτηση ) και ηρθε η ωρα για αλλαγη συσκευης.
Απο προχτες στα χερια μου το καταπληκτικο.......................................................................................................
-
Σεντονάκι μου βγήκε.
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τι μάρκα κάρτας πήρες; Κυκλοφορούν και κάτι ανεκδιήγητες, που η ταχύτητα που αναγράφουν είναι εντελώς wishful thinking.
Τη Toshiba 8gb class 4, χθες πέρασα κάτι τραγούδια και ήταν εντάξει η ταχύτητα. Πόσο σε χρέωσε τελικά για τη θήκη; γιατί έχω μόνο 11.90 ευρώ στο ebanking μου .
Πανε στις επιλογες του και βαλε στις επιπλεον πληροφοριες να σου δειχνει ποσοστο μπαταριας
Γιατι η μπαταρια πανω ψηλα ειναι κουκουρουκου δε βγαζεις ακρη
Sent from my LG-P500 using TapatalkΓια αυτή τη δουλειά προτείνω ανεπιφύλακτα το τσαμπα Widgetsoid.
Εγώ έφτιαξα ένα widget διαστάσεων 41 (προσοχή στις διαστασεις, το ένα είναι οριζόντιο, το άλλο κάθετο και πάνω από 41 θα σου πει οτι δε χωράει, αφού το φτιάξεις και νομίζω οτι θα χαθεί) στο οποίο έβαλα wifi on/off, εναλλαγή φωτεινότητας 10-30-100%-auto), lock screen on/off, πάντα ενεργή οθόνη on/off, φακό, συντόμευση στις ρυθμίσεις εφαρμογών. Πιο πριν είχα και ποσοστό μπαταρίας και airplane mode.
Έχει και ρολόι, αλλά είναι απλό ρολόι, όχι... fancy .
Τα lock screen on/off, πάντα ενεργή οθόνη on/off είναι παρα πολύ χρήσιμα, ως γνωστό το android έχει τη μανία να κλειδώνει την οθόνη με τη μπάρα που τραβάς δεξιά. Αυτό το απενεργοποιεί. Επίσης σε κάποια παιχνίδια, άμα περιμένεις να φορτώσει σβήνει η οθόνη λόγω μη χρήσης. με την 2η επιλογή δεν σβήνει.Στα δικά μου τώρα, εμφανίστηκε πρόβλημα το οποίο και διόρθωσα, νομίζω (όλα τα λινκ είναι screenshots, παρακαλώ αγνοήστε τη ζελατίνα, δε θέλω να τη βγάλω μέχρι να πάρω θηκούλα ).
Έβαλα τη κάρτα sd στο κινητό χθες (ήταν αναμένο, δε νομίζω να'χει πρόβλημα), την ανίχνευσε, τη φόρμαρε και όλα καλά.
Συνέδεσα το κινητό στον υπολογιστή, πέρασα μουσική, όλα καλά.
Πήγα το απόγευμα να παίξω ένα παιχνίδι και μου έλεγε οτι έχει γίνει κάποιο σφάλμα. Δε θυμάμαι το ακριβές μήνυμα δυστυχώς και τώρα που το άναψα και ξαναπροσπάθησα να το τρέξω μου είπε οτι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη.
Από το μενού είχαν εξαφανιστεί και στην αρχική οθόνη το εικονίδιο ήταν το default πράσινο του android (τώρα ξαναεμφανίστηκαν στο μενού αλλά στην αρχική οθόνη έχουν ακόμη το πράσινο εικονίδιο).
Στις 'εφαρμογές' μου τις εμφάνιζε στο μενού 'στη κάρτα' με λογότυπο με το σηματάκι sd.
Απ'ότι καταλαβαίνω μετακινήθηκαν στη κάρτα sd, αλλά δεν το έκανα εγώ σίγουρα.
Μπήκα στο market μέσω του κινητού, μου εμφάνιζε όλες τις εφαρμογές που έχω βάλει και κάτω κάτω είχε τις 4 εφαρμογές που 'χάλασαν' (pharmacies of greece, transportation in athens, angry birds) και έγραφαν 'δωρεάν'.
Τις ξαναεγκατέστησα και τρέχουν κανονικά. Αυτό παίζει να ξανασυμβεί; Άμα βγάλω τη κάρτα τι θα γίνει;Επίσης, ψάχνω για καλύτερη εφαρμογή για κάμερα, η lgcamera είναι η προτεινόμενη;
-
το airplane mode τι αφήνει on?
το bluetooth το αφήνει?
το gps? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το airplane mode τι αφήνει on?
το bluetooth το αφήνει?
το gps?τα κλεινει ολα
-
Μόλις το δοκίμασα, μπορεί να τα κλείνει αλλά εσύ μπορείς να τα ξανανοίξεις :Ρ
Το wifi τουλάχιστον.
Τώρα βέβαια κόλλησε και μου λέει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης ενώ έχω απενεργοποιήσει το airplane mode. -
Wifi μπορείς να ανοίξεις ξανα, μπλε δόντι όχι.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
οk, δεν με χαροποίησαν οι απαντήσεις αλλά thanks.
ήλπιζα οτι θα παίζει το bt.
να κλείσεις μόνο το δίκτυο γίνεται? καθόλου ούτε GSM ούτε 3g ούτε τίποτα δλδ και να έχεις μόνο τα άλλα. σαν pda. -
Νope, για κάποιον λόγο το bt το χουν μαζί με το GSM module οπότε μόνο wifi μπορείς να ανοίξεις. Αυτό το βλέπω και στο Desire (Gingerbread με Sense) και στο tab (Froyo σκέτο).
-
Σε airplane mode το gps λειτουργεί; Δηλαδή μπορείς να σε πλοηγήσει σε διαδρομή έχοντας κλειστό το κινητό (εννοώ σήμα κλπ.);
-
με γειες bunjikan
βγηκε και επισημο gingerbread για το κινητο σου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με γειες bunjikanβγηκε και επισημο gingerbread για το κινητο σου
Μα gingerbread φοραει..τι εννοεις?
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
-
sorry νομιζα οτι εχεις το hd
οπως και να χει καλοριζικο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
sorry νομιζα οτι εχεις το hdοπως και να χει καλοριζικο
Ευχαριστω!ειχα τις αμφιβολιες μου ηια μεταβαση απο το desire μου στο desire s,αλλα τελικα ειναι αλλο εντελως τηλ.καμια σχεση με το desire μου.τουλαχιστον 2 κλασεις πανω!!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
εφτασε η επιδοτηση για τα 2 εταιρικα νουμερα (αν και με τα κουτσουρεματα που κανουν πλεον οι εταιριες δεν θα την ελεγα επιδοτηση ) και ηρθε η ωρα για αλλαγη συσκευης.
Απο προχτες στα χερια μου το καταπληκτικο.......................................................................................................
Με γειές, κατά 95% θα το πάρω μέσα στην εβδομάδα
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
sorry νομιζα οτι εχεις το hd
οπως και να χει καλοριζικο
Ευχαριστω!ειχα τις αμφιβολιες μου ηια μεταβαση απο το desire μου στο desire s,αλλα τελικα ειναι αλλο εντελως τηλ.καμια σχεση με το desire μου.τουλαχιστον 2 κλασεις πανω!!
τοσο πολυ καλυτερο? εντυπωση μου κανει να σου πω την αληθεια..
εγω παντως οταν θα κανω τη μεταβαση , θα ειναι μεταααααααβαση τουλαχιστον 10 κλασεις πανω
ΥΓ εχει λαβει κανεις μερος στους διαγωνισμους σε αλλα fora για τα optimus 2x?
παντα χαιρομαι με κατι τετοια και συμμετεχω , αν και ποτε δεν κερδιζω
(καλα στο myphone με 3000 συμμετοχες ουτε για πλακα μαλλον )(εκτος απο μια φορα που κερδισα με την αξια μου )
-
Έχω λάβει εγώ στο insomnia και στο myphone.
Δύσκολα θα αγόραζα πάντως πλέον μονοπυρηνο. Ειδικά σε τέτοια τιμη.
Περι συσκευών Android...