-
Έφτιαξα ένα USB on the go (host) καλώδιο χρησιμοποιώντας το micro USB φίς απο ένα καλώδιο και το θυληκο USB απο μια προέκταση σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ: http://tech2.in.com/how-to/accessories/ ... one/319982
(Στην περίπτωση μου για κάποιο λόγο χρειάστηκε να αντιστρέψω τα data + και data - για να δουλέψει)
Και εδώ έχω συνδέσει τον ασύρματο δέκτη απο το ασύρματο πληκτρολόγιο+mouse και δουλεύουν και τα δύο
Τώρα θέλω να δοκιμάσω αν μπορώ να παίξω παιχνίδια τύπου Dead Trigger με πληκτρολόγιο και mouse
-
Στο Dead Trigger δουλεύουν τα WSAD για κίνηση αλλά το mouse οχι. Δηλαδή μπορω να επιλέξω στα μενού με το mouse αλλά στο παιχνίδι δεν κάνει τίποτα .
-
δε νομιζω οτι καποιο παιχνιδι αυτη τη στιγμη υποστηριζει mouse
κανα χειριστηριο δοκιμασες ?
αλλα και παλι σε καποια παιχνιδια θα δουλευει (πχ gta3)
ωραιες πατεντουλες παντως, μπραβο
εχω και καλωδιο MHL αν το εβαζες σε καμια τηλεοραση θα ειχες πληρες mini pc
-
Δοκίμασα μόλις τώρα το USB χειριστήριο του XBOX και δουλεύει στο Dead Trigger
Επίσης δοκίμασα διάφορα φλασάκια κτλ και τα διαβάζει όλα, με τη βοηθεια του StickMount βέβαια.
Δοκίμασα και δίσκο αλλά αυτός δέν έπαιζε. Αλλά πιστεύω οτι αν μπεί μεσω ενός usb hub με δική του τροφοδοσία θα τον διαβάζει και αυτόν
-
Σίγουρα τον διαβάζει, το έχω κάνει εγώ.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δοκίμασα μόλις τώρα το USB χειριστήριο του XBOX και δουλεύει στο Dead TriggerΕπίσης δοκίμασα διάφορα φλασάκια κτλ και τα διαβάζει όλα, με τη βοηθεια του StickMount βέβαια.
Δοκίμασα και δίσκο αλλά αυτός δέν έπαιζε. Αλλά πιστεύω οτι αν μπεί μεσω ενός usb hub με δική του τροφοδοσία θα τον διαβάζει και αυτόν
χειριστηριο ps3 μεσω bluetooth δουλευει?
αν ναι εχεις κανονικα μικροσκοπικη κονσολιτσα στη τηλεοραση
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
χειριστηριο ps3 μεσω bluetooth δουλευει?Αυτό που έχω δοκιμάσει και δουλεύει μέσω bluetooth είναι το Apple Magic Trackpad. Μάλιστα δουλεύει και το multitouch κανονικά!
-
πώς γινεται να δουλευει αυτος ο abomination συνδυασμος ? ( )
σε ποιο κινητο?
δυστυχως δεν εχω κι εγω τιποτα bluetooth να δοκιμασω γιατι στα περιφερειακα Η/Υ για καποιο λογο ποτε δε συμπαθουσα αυτη τη τεχνολογια
-
Θα πάρω το κομμάτι καλωδίου που περίσεψε μετά την εγχείριση με το αρσενικό βύσμα USB και θα το συνδέσω πάνω στο καλώδιο που έφτιαξα, μόνο το κόκκινο και μαύρο καλώδιο. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ενα καλώδιο σχήματος Υ. Το αρσενικό USB θα μπαίνει σε φορτιστή τοίχου οπότε λογικά έτσι θα μπορείς παράλληλα να φορτίζεις το τηλεφωνο.
Λογικά έτσι θα δουλέψει απευθείας και ο σκληρός δίσκος, χωρίς τη χρήση powered hub.
-
http://www.androidcentral.com/how-uncov ... -galaxy-s3
-
Παιδιά λίγη βοήθεια.
Το βασικό email που χρησιμοποιώ είναι το hotmail.com και πριν λίγο το έκανα μετατροπή σε outlook.com
Έσβησα τον λογαριασμό λοιπόν από το Razr και πάω να περάσω τον outlook.
Πάω Λογαριασμούς----Προσθήκη κλπ
Επιλέγω Εταιρικό ή αλλιώς Exchange
βάζω το email, από κάτω τον κωδικό
επόμενη σελίδα τώρα:Τομέας\Όνομα χρήστη
μου έχει μόνο \όνομα χρήστη...δηλαδή τομέα δεν γράφει κάτι και επίσης σαν όνομα χρήστη έχει χωρίς @outlook.comΑπό κάτω κωδικό πρόσβασης: OK
μετά από κάτω
Διακομιστής
outlook.com
και από κάτω 2 κουτάκια
Χρήση ασφαλούς σύνδεσης (SSL)
Αποδοχή όλων των πιστοποιητικών SSL
το 1ο ήταν τικαρισμένο το 2ο το τίκαρα εγώΑπό κάτω Πιστοποιητικό πελάτη και δίπλα ένα κουτάκι ΕΠΙΛΟΓΗ, δεν το πειράζω αυτό
Από κάτω Αναγνωριστικό συσκευής και γράφει ένα νούμερο μακρυνάρι
και κλασσικά κάτω έχει την επιλογή Προηγούμενο Επόμενο
Πατάω Επόμενο και μου πετάει παράθυρο
Δεν ολοκληρώθηκε
Λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός πρόσβασης.
Επεξεργασία λεπτομερειών.Τα φώτα σας παιδιά....καίγομαι!!! Έχω όλες τις επαφές στο Outlook και πρέπει να περαστούν.
-
γιατί δεν μπαίνεις στη σελίδα του πρώην hotmail νυν outlook or whatever, και πήγαινε στη σελίδα με τις οδηγίες για τα σεταρίσματα των clients. Θα έχει σίγουρα ωραία και αναλυτικά αυτό που θες.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
γιατί δεν μπαίνεις στη σελίδα του πρώην hotmail νυν outlook or whatever, και πήγαινε στη σελίδα με τις οδηγίες για τα σεταρίσματα των clients. Θα έχει σίγουρα ωραία και αναλυτικά αυτό που θες.http://help.outlook.com/el-gr/140/dd940 ... x?selfhelp
Αυτό θα λες...
Δεν βγάζω άκρη για το που θα βρω το όνομα του διακομιστή μου... -
Σβήσε τη backslash () από το όνομα χρήστη. Ο τομέας επίσης δεν χρειάζεται για το hotmail. Και σαν όνομα χρήστη πρέπει να βάλεις την e-mail διεύθυνση σου, δηλαδή username@hotmail.com.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
γιατί δεν μπαίνεις στη σελίδα του πρώην hotmail νυν outlook or whatever, και πήγαινε στη σελίδα με τις οδηγίες για τα σεταρίσματα των clients. Θα έχει σίγουρα ωραία και αναλυτικά αυτό που θες.
http://help.outlook.com/el-gr/140/dd940 ... x?selfhelp
Αυτό θα λες...
Δεν βγάζω άκρη για το που θα βρω το όνομα του διακομιστή μου...Σε εταιρικό δικό σας server είναι τα mail, ή στου hotmail/outlook?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Σβήσε τη backslash () από το όνομα χρήστη. Ο τομέας επίσης δεν χρειάζεται για το hotmail. Και σαν όνομα χρήστη πρέπει να βάλεις την e-mail διεύθυνση σου, δηλαδή username@hotmail.com.Φίλτατε outlook τώρα...Μου λες για το hotmail, πάει αυτό
εκτός και αν είναι το ίδιο για το outlook.Στον διακομιστή τι βάζω?
http://help.outlook.com/el-gr/140/dd940 ... x?selfhelp
Αυτό θα λες...
Δεν βγάζω άκρη για το που θα βρω το όνομα του διακομιστή μου...Σε εταιρικό δικό σας server είναι τα mail, ή στου hotmail/outlook?
@outlook.com είναι
-
Εδώ είμαστε
-
Δεν είχα προσέξει ότι μιλάς για owa.
Το όνομα του διακομιστή θα τον βρεις από το link που παρέθεσε ο mjacob. Σαν όνομα χρήστη βάζεις το e-mail σου και λογικά δεν θα χρειαστεί να βάλεις domain.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Σβήσε τη backslash () από το όνομα χρήστη. Ο τομέας επίσης δεν χρειάζεται για το hotmail. Και σαν όνομα χρήστη πρέπει να βάλεις την e-mail διεύθυνση σου, δηλαδή username@hotmail.com.αν θυμαμαι καλα, ορισμενα χρειαζονται το ''
εναλλακτικα μπορει να δοκιμασει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα απο το play store για owa
-
http://www.theverge.com/2012/7/31/32078 ... roid-today
Παιδιά βρέθηκε....Δεν έχουν αλλάξει server οι τύποι....'ΕΛΕΟΣ
Περι συσκευών Android...