-
Το διόρθωσα πολύ πριν το ποστ σου! Τσάμπα τα χουμε τα προφίσιενσι??
-
εκει που ουσιαστικα πλεονεκτει το motorola ειναι στη καμερα και στα υλικα (σχεδιαστικα ειναι προσωπικο το ζητημα)
βεβαια και το αλλο αν και πλαστικουρα ουτε τριζει ουτε εχει κενα, ειναι στιβαρο
επισης το ηχειο του (το ακουστικο ειναι οκ) ειναι οντως χαμηλο, σε σημειο που χανω κλησεις , αλλα γινεται να δυναμωσει
και στοκ ακομα καποιοι players οπως ο dice κανουν boost στον ηχο και ακουγεται πιο δυναταη υποστηριξη ειναι μια πονεμενη ιστορια για αυτα τα τηλεφωνα, για αυτο και τιποτα δε συγκρινεται με ενα κινητο της google
η διαφορα τιμης υπαρχει δυστυχως, αλλα πρεπει να δοθει πιστευω
το οτι ειναι παιχνιδια αυτα τα πραγματα , ειναι , εγω ομως το δικο μου το πηρα για να το κρατησω αρκετο καιρο παντως
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και μετά τα παραπάνω, διάβασα και τούτο εδώ και με... αποτελείωσε:
Ξεκινάνε προσπάθειες για να πάρει JellyBean το Defy!
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1768702κοιτα αν εχεις ορεξη για πειραματα, παλι θα σου ελεγα να παρεις nexus μιας και απο xda μερια υπερτερει , δε τουβλοποιειται σχεδον με τιποτα κτλ κτλ..
απο τη στιγμη που σε τρωει ο κωλος σου να ξοδεψεις ασκοπα λεφτα, παρε τουλαχιστον το σωστο
-
μας είναι παντελώς αδιάφορο το τί θα πάρεις μιας και δε θα προωθήσεις τη φόλα σου σε μέλος της σέκτας
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μας είναι παντελώς αδιάφορο το τί θα πάρεις μιας και δε θα προωθήσεις τη φόλα σου σε μέλος της σέκταςΛέω να το προωθήσω στο εταιρικό νούμερο για να απαλλαχτώ από την υπέρτατη ΝΟΚΙΑ φόλα που φορτώθηκα!
Αν θέλεις το ΝΟΚΙΑ, να το συζητήσουμε... -
άντε και καλούς απογόνους σου εύχομαι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εκει που ουσιαστικα πλεονεκτει το motorola ειναι στη καμερα και στα υλικα (σχεδιαστικα ειναι προσωπικο το ζητημα)βεβαια και το αλλο αν και πλαστικουρα ουτε τριζει ουτε εχει κενα, ειναι στιβαρο
επισης το ηχειο του (το ακουστικο ειναι οκ) ειναι οντως χαμηλο, σε σημειο που χανω κλησεις , αλλα γινεται να δυναμωσει
και στοκ ακομα καποιοι players οπως ο dice κανουν boost στον ηχο και ακουγεται πιο δυναταη υποστηριξη ειναι μια πονεμενη ιστορια για αυτα τα τηλεφωνα, για αυτο και τιποτα δε συγκρινεται με ενα κινητο της google
η διαφορα τιμης υπαρχει δυστυχως, αλλα πρεπει να δοθει πιστευω
το οτι ειναι παιχνιδια αυτα τα πραγματα , ειναι , εγω ομως το δικο μου το πηρα για να το κρατησω αρκετο καιρο παντως
Και μετά τα παραπάνω, διάβασα και τούτο εδώ και με... αποτελείωσε:
Ξεκινάνε προσπάθειες για να πάρει JellyBean το Defy!
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1768702κοιτα αν εχεις ορεξη για πειραματα, παλι θα σου ελεγα να παρεις nexus μιας και απο xda μερια υπερτερει , δε τουβλοποιειται σχεδον με τιποτα κτλ κτλ..
κοιτα απο τη στιγμη που σε τρωει ο κωλος σου να ξοδεψεις ασκοπα λεφτα, παρε τουλαχιστον το σωστο
Ναι, όλα αυτά είναι σωστά κι ακριβώς έτσι σκέφτομαι κι εγώ, αλλά πάλι με τρώει το χέρι μου να μην δώσω πάλι 300€+, αλλά ν' αρκεστώ σε κάτι φθηνότερο...
Αλλά είναι μεγάλο ζήτημα η υποστήριξη, είπαμε, δεν ξέρω...Έχω σκατομπερδευτεί, κι όταν μου συμβαίνει αυτό, στο τέλος δεν παίρνω τίποτε!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
άντε και καλούς απογόνους σου εύχομαιΠιπέρι!
-
Ναι, όλα αυτά είναι σωστά κι ακριβώς έτσι σκέφτομαι κι εγώ, αλλά πάλι με τρώει το χέρι μου να μην δώσω πάλι 300€+, αλλά ν' αρκεστώ σε κάτι φθηνότερο...
Αλλά είναι μεγάλο ζήτημα η υποστήριξη, είπαμε, δεν ξέρω...Έχω σκατομπερδευτεί, κι όταν μου συμβαίνει αυτό, στο τέλος δεν παίρνω τίποτε!
πουλα τοτε το defy να μειωσεις τη χασουρα
στη τελικη δε νομιζω να θες 2 τηλεφωνα με κακη αυτονομια και να ασχολεισαι συνεχεις με φορτιστες , κρατα το νοκια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πουλα τοτε το defy να μειωσεις τη χασουρα
στη τελικη δε νομιζω να θες 2 τηλεφωνα με κακη αυτονομια και να ασχολεισαι συνεχεις με φορτιστες , κρατα το νοκια
Δεν μπορείς να φανταστείς για πόσο τραγικό τηλέφωνο μιλάμε.
Αν το παίξεις για 2 λεπτά, θα καταλάβεις πως δεν λέει να δώσεις το Defy για κάνα 100άρικο το πολύ και να μείνεις με αυτή την αθλιότητα!Ακόμη κι εγώ δεν είμαι τόσο... τσιγγούνης για να το κάνω αυτό το κακό στον εαυτό μου!
-
Μιας και ο Q έθιξε το θέμα ηχείο και ακουστικό.
Ένα από τα πράγματα που έχω ευχαριστηθεί στο Motofola είναι η πχοιότητα κλήσεων.
Επίσης το ηχείο του είναι σχεδόν επιπέδου iphone 4s. Πάρα πολύ δυνατό και καθαρό ηχείο. Ακόμα και σε φασαρία ακούω τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις.Μειονεκτήματα: Το αδύναμο WiFi, η μπαταρία που βγάζει 20ωρο στα χέρια μου και η υποστήριξη της Motorola που καθυστερεί στα updates. Το τελευταίο βέβαια δεν αφορά έναν power user όσο υπάρχει XDA, αλλά αν δεν είσαι? Το κινητό με 2.3.6 είναι φόλα σε σχέση με αυτό που έγινε με το Παγωτάκι.
Υλικά-Ποιότητα: Μαζί με iPhone 4s & Nokia Lumia 900 βάζω και το Razr. Ασύλληπτη κατασκευή για το πάχος των 7.1mm.
Επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό, αδιάβροχο, ενώ να μην το ματιάσω αλλά οι γρατζουνιές μάλλον του κλάνουν μια μάντρα...κοινώς δεν μασάει.Οθόνη: Είναι άριστη, εγώ pixel δύσκολα βλέπω. έχει 256ppi, ενώ το Nexus 316 αλλά επειδή τα βάλαμε κάτω με τον Q, δεν είδαμε δια γυμνού οφθαλμού διαφορές. Μείον στο Nexus τα εικονίδια που βγαίνουν κάτω και τρώνε οθόνη. Πρακτικά η 4.65in οθόνη γίνεται 4.3, όσο και του Μότο. Το Razr κερδίζει στην φωτεινότητα που πιστέψτε με, στο μέγιστο τυφλώνει.
Κάμερα: 8άρα το Μότο, 5άρα το Nexus αλλά αυτό που είδα στον Q, μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να τραβάει καλύτερες φωτό. Δεν παίρνω όμως όρκο. Γιατί θα ήθελα να δω ίδιες φωτό, περασμένες στον υπολογιστή για να συγκρίνω.
Κλείνοντας, πιστεύω ότι η τιμή του Razr είναι που προκαλεί υποψίες. Αν είχε 400 κανείς δεν θα έλεγε αν αξίζει. Αλλά στα 280 ανησυχείς μήπως πουλάνε προβληματική παρτίδα. Το δικό μου πάντως βγήκε ΟΚ, σχεδόν 1 μήνα μετά.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Κλείνοντας, πιστεύω ότι η τιμή του Razr είναι που προκαλεί υποψίες. Αν είχε 400 κανείς δεν θα έλεγε αν αξίζει. Αλλά στα 280 ανησυχείς μήπως πουλάνε προβληματική παρτίδα. Το δικό μου πάντως βγήκε ΟΚ, σχεδόν 1 μήνα μετά.
Χρήσιμα και τα άλλα κι ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να τα γράψεις, αλλά θα σχολιάσω μόνον το παραπάνω:
αν είχε 400, δεν θα το σκεφτόμουν καν, θ' αγόραζα το Nexus. Αλλά στα 280 είναι πειρασμός. Για προβληματική παρτίδα δεν το σκέφτομαι καν, η Motorola έχει πολλή καλή εγγύηση και πολύ καλή υποστήριξη, και να βγάλει πρόβλημα, θα το φτιάξουν.Απλά, δεν είναι Google το άτιμο, αν ήταν, αυτό θ' αγόραζα. Αλλά αν ήταν, δεν θα είχε κι αυτή την τιμή.
-
Αλλά αν ήταν, δεν θα είχε κι αυτή την τιμή.μην το λες το προηγουμενο το εριξαν τοσο γιατι ηταν outdated απο αποψη χαρακτηριστικων απο τη 1η μερα που παρουσιαστηκε, οποτε πηγαινε απατο
το galaxy nexus , επισης δεν ενθουσιασε πολλους powerusers γιατι περιμεναν πολυ δυνατη συσκευη σε σχεση με το gs2 , ομως τα νεξους τελικα ουτε ειναι η αιχμη της τεχνολογιας , ουτε προκειται να γινουν και το επομενο (αν τελικα το βγαλει μονο μια εταιρεια), ενα gs3 θα ειναι με καποια επιπλεον χαρακτηριστικα προς το τελος του χρονου, οταν θα εχουν ηδη ανακοινωθει αλλα τερατα
το gnex μεχρι τωρα δεν πουλαει στην ελλαδα, παει απατο για αυτο και εχουμε αυτη τη θεαματικη πτωση , ομως σε αντιθεση με το nexus s δεν ειναι πολυ χρεπι ειναι σε σχεση με τον ανταγωνισμο (ωστε να το δωσουν μολις 300), αλλα μαλλον θα ξεπουλησει και σε αυτη τη τιμη, οποτε μπορει να το πανε στα 400+ οπως ειχαν κανει προσφατα τα ιντερνετομαγαζα
μονο αν και με τα 370 συνεχισει να μην πουλαει θα εριχναν τη τιμη του στα 3 κατοσταρικα οπως ειχε γινει με το nexus s (το οποιο να θυμισουμε οτι ειχε και εκδοση με slcd , γιατι η amoled δεν επεσε ποτε τοσο λιγο)
600 ευρω δε μπορουσε να συνεχισει να κανει με gs3 και one x στην αγορα, πηγαινε ηδη απατο , οποτε η μειωση ηταν το επομενο βημα
τωρα αρχιζουν οι πολλοι και εκτιμουν τι παει να πει nexus ,αφου εφαγαν φολες απο τους διαφορους κατασκευαστες και την υποστηριξη τους, πιο πριν δε τους ενοιαζε γιατι η google πηγαινε να σου πουλησει ενα galaxy s σε πανακριβη τιμη οταν γυρω σου ειχαν αρχισει να κυκλοφορουν ηδη διπυρηνα
ομως το galaxy nexus ακομα και στην εποχη των 4πυρηνων , δεν ειναι συμβιβασμος λογω καλης τιμης , αλλα ενα αρκετα ικανο και ανταγωνιστικο τηλεφωνο με μια 'λογικη' (σε σχεση με τον ανταγωνισμο) τιμη και στον ανταγωνισμο βαζω και το γιωτοφωνο αν το δουμε 'κινητο google' vs 'κινητο apple'
για αυτο και δυσκολα το βλεπω να πεφτει ακομα πιο κατω, μαλλον τωρα θα φυγουν ολα και οπως προειπα ενδεχομενως να ανεβασουν τη τιμη ωστε να δουν μεχρι ποιο σημειο ειναι διατεθημενος ο κοσμος να ξοδεψει για αυτη τη συσκευη
το razr εκανε φοβερη βουτια γιατι προφανως πηγαινε τελειως απατο και εχει λιγοτερη περαση απο το samsung , στα 280 ομως φευγει κι αυτο σα ζεστο ψωμακι
-
Σωστός και συμφωνώ.
ΉταΦι οπότε δώσε κάτι παραπάνω και πάρε Γούγλη και θα είσαι μέσα στα πράματα. -
Κι εγώ συμφωνώ με όλα τα παραπάνω, αλλά θα πάω ακόμη μια φορά στην MediaMarkt να τα δω και τα δύο και ν' αποφασίσω.
-
βεβαια το αρνητικο στο mm υπαρχει το ενδεχομενο οτι το razr θα φοραει 2.3.χ και το gnex 4.0.0.0 -0.0 και θα ειναι και τα 2 γαμα τα
ειδικα το nexus που ξερω μολις πας να του γυρισεις την οθονη σε landscape θα ανταποκριθει μετα απο 10 χρονια γιατι η αρχικη του ρυθμιση ηταν πολυ αργη
να ξερεις οτι κανενα δεν ειναι ετσι αυτη τη στιγμη με τις τελευταιες αναβαθμισεις, οποτε μπορεις να θαυμαζεις αλλα πραγματα οπως το σχεδιασμο τους, αντε και τις οθονες τους
επειδη ομως μεροληπτω αν εχει ιντερνετ μπες και συγκρινε τα λιγο σε κειμενο
-
Κι εγώ συμφωνώ με όλα τα παραπάνω, αλλά θα πάω ακόμη μια φορά στην MediaMarkt να τα δω και τα δύο και ν' αποφασίσω.Μήπως να παιρνες κανα τηλ. πριν ξεκινήσεις μέσα στο λιοπύρι?
http://www.insomnia.gr/topic/450034-mot ... ge__st__60
http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/e_ ... vId=372014απ' την άλλη αμα είναι να βγεις σώνει και καλά για πέρνα και μια από Πλαισιο
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Κι εγώ συμφωνώ με όλα τα παραπάνω, αλλά θα πάω ακόμη μια φορά στην MediaMarkt να τα δω και τα δύο και ν' αποφασίσω.
Μήπως να παιρνες κανα τηλ. πριν ξεκινήσεις μέσα στο λιοπύρι?
http://www.insomnia.gr/topic/450034-mot ... ge__st__60
http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/e_ ... vId=372014απ' την άλλη αμα είναι να βγεις σώνει και καλά για πέρνα και μια από Πλαισιο
Είχα περάσει την Παρασκευή και το είχαν, πού να το φανταστώ;
Δεν κατάλαβα τώρα, το έχει ο Κωτσόβολος ή δεν το έχει σε προσφορά;
Για το GNex το ξέρω το Πλαίσιο... Το SII δεν το σκέφτομαι καν, πολύ χαμηλή ανάλυση οθόνης. -
το razr ειναι το μοναδικο στυλατο android κατ εμε..Μοναδικη κατασκευη,αστειο παχος και ειδικα σε ασπρο τα σπαει.Μοναδικο ψεγαδι στα της εμφανισης,το πλαστικο(η μεταλικο?) κατω μερος που γεμιζει ευκολα γρατζουνιες.Μετρια καμερα,αδυναμο ασυρματο και χαμηλη μπαταρια ισχυουν,αλλα προσωπικα με τη 2,3,6 που το ειχα πεταγε.Σιγουρα αξιζει για οσους δινουν λιγο εμφαση και στην εμφανιση
-
Για το GNex το ξέρω το Πλαίσιο... Το SII δεν το σκέφτομαι καν, πολύ χαμηλή ανάλυση οθόνης.
το SII εχει καλυτερη καμερα, παιρνει microsd και ειναι ελαφρως πιο γρηγορο. Η αναλυση ειναι καλη, αλλα σαφως χειροτερη απο το GN. Δεν ειναι τοσο μεγαλη διαφορα οσο δειχνουν τα νουμερα γιατι εχει μικροτερη οθονη.
παρολαυτα, καλυτερη αγορα για μενα ειναι το GN
η πτωση της τιμης του GN ακολουθει την πτωση που εκανε η google στην Αμερικη. ΙΣΩΣ πεσει ακομη περισσοτερο.
το μοτορολα εχει τραγικη μπαταρια και ενας θεος ξερει ποτε θα παρει 4.1, δε θα το κοιταζα καν.
-
Όχι και άσχημα για κινητό, ε?
Περι συσκευών Android...