-
Σε περιπτώσεις μη ρουταρισμένων τηλεφώνων άρα και χωρίς titanium, τι γίνεται με τις εφαρμογές και δη τις πληρωμένες?
Υπάρχει τρόπος να γίνουν backup ή τις κρατάει ο λογαριασμός του gmail και απλά πρέπει να τις ξαναεγκαταστήσεις στη νέα συσκευή?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σε περιπτώσεις μη ρουταρισμένων τηλεφώνων άρα και χωρίς titanium, τι γίνεται με τις εφαρμογές και δη τις πληρωμένες?Υπάρχει τρόπος να γίνουν backup ή τις κρατάει ο λογαριασμός του gmail και απλά πρέπει να τις ξαναεγκαταστήσεις στη νέα συσκευή?
Τις κραταει κανονικα ο λογαριασμος του gmail.Απλα πρεπει να τις εγκαταστησεις απο την αρχη.
Αυτη ειναι και η διαφορα με το τιτανιουμ το οποιο σου επαναφερει το τηλεφωνο ακριβως οπως το ειχες σεταρει εσυ.
Βεβαια αυτο δεν ειναι και παντα καλο γιατι παντα παιζει το ενδεχομενο καποιας ασυμβατοτητας μεταξυ εφαρμογων και εκδοσης. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο πλάκα με κάνεις έτσι; Moυ θύμισες το παρακάτω στο top gear:
Youtube Video – [01:56..]Εμένα μου άρεσε πολύ
-
Το restore των apps που κάνει το τηλ μόνο του μια χαρά δουλεύει, απλά δεν επαναφέρει και τα δεδομένα των εφαρμογών όπως είναι φυσικό.
Στέφανε, φυσικά και οι πληρωμένες εφαρμογές σε ακολουθούν!
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Τις κραταει κανονικα ο λογαριασμος του gmail.Απλα πρεπει να τις εγκαταστησεις απο την αρχη.
Αυτη ειναι και η διαφορα με το τιτανιουμ το οποιο σου επαναφερει το τηλεφωνο ακριβως οπως το ειχες σεταρει εσυ.
Βεβαια αυτο δεν ειναι και παντα καλο γιατι παντα παιζει το ενδεχομενο καποιας ασυμβατοτητας μεταξυ εφαρμογων και εκδοσης.Τέτοιο θέμα δεν νομίζω να έχω. Το ένα παίζει σε 4.0.3 και το άλλο μάλλον θα παίζει σε 4.0.4, οπότε είναι το ίδιο πράγμα.
Το restore των apps που κάνει το τηλ μόνο του μια χαρά δουλεύει, απλά δεν επαναφέρει και τα δεδομένα των εφαρμογών όπως είναι φυσικό.
Στέφανε, φυσικά και οι πληρωμένες εφαρμογές σε ακολουθούν!
Εγώ πήρα τώρα ένα backup απο το Kies ότι έχει το τηλέφωνο και ευελπιστώ το νέο να μη χρειάζεται ξαναστήσιμο, τουλάχιστον στα βασικά (σελιδοδείκτες, ήχους κλήσης, λογαριασμοί email κτλ). Τώρα κουτσα στραβά τις εφαρμογές θα τις ξαναμαζέψω και θα τις ξανασετάρω. Δεν είναι πάνω από 90 εξάλλου και τα data από παιχνίδια, watchdog κτλ δεν με πολυνοιάζουν.
-
-
Για αυτές οι μπαταρίες, αν έχουν την αρχική απόδοση τουλάχιστον, είσαι ευχαριστημένος.
-
-
Παίδες αν και οπαδός του ρητού 'αν δουλεύει μην το σκαλίζεις', σκέφτομαι να βάλω το 'παγωτό' στο neo v μου. Το άφησα ένα τρίμηνο να στρώσει στην αγορά και λέω πλέον να το βάλω!
Για την ώρα έχει 2.3 και δουλεύει άριστα και το σκέφτομαι 'μην του βγάλω τα ματάκια'.
Τι διαδικασία θα θέλει από μένα ώστε να εγκατασταθεί το νέο λειτουργικό δίχως να χαθούν επαφές-μηνύματα-φωτογραφίες κλπ;
Επίσης έχει κανείς εμπειρία από το παγωτό σε κινητά με μισό γκίγκα μνήμη σαν το δικό μου; Μήπως το 'γονατίσει' και σέρνεται μετά;
Το έχει βάλει κανείς δικός μας; -
Με μισό γιγα το galaxy s πάντως δεν έχει κανένα θέμα
-
Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός call manager ή δεν αξίζει να ασχοληθώ;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Παίδες αν και οπαδός του ρητού 'αν δουλεύει μην το σκαλίζεις', σκέφτομαι να βάλω το 'παγωτό' στο neo v μου. Το άφησα ένα τρίμηνο να στρώσει στην αγορά και λέω πλέον να το βάλω!
Για την ώρα έχει 2.3 και δουλεύει άριστα και το σκέφτομαι 'μην του βγάλω τα ματάκια'.
Τι διαδικασία θα θέλει από μένα ώστε να εγκατασταθεί το νέο λειτουργικό δίχως να χαθούν επαφές-μηνύματα-φωτογραφίες κλπ;
Επίσης έχει κανείς εμπειρία από το παγωτό σε κινητά με μισό γκίγκα μνήμη σαν το δικό μου; Μήπως το 'γονατίσει' και σέρνεται μετά;
Το έχει βάλει κανείς δικός μας;Από ότι διαβάζω στο myphone όλα μια χαρά είναι.
Παίρνεις backup κτλπ,αναβαθμίζεις μέσω pc companion και μετά 'επιδιόρθωση τηλεφώνου' μέσω SEUS.Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί εδω μέσα θεωρούν σκάλισμα μια επίσημη αναβάθμιση. Δηλαδή με τις custom rom τι γίνεται?
-
Το έχει βάλει κανείς δικός μας;Πως θα το κάνεις αυτό αφού επισήμως δεν δόθηκε ακόμα; (Τουλάχιστον στις αναβαθμίσεις τηλεφώνου εμένα με την 2.3.4 μου λέει ότι έχω την τελευταία διαθέσιμη έκδοση). Εκτός αν υπάρχει άλλος τρόπος.
-
Το έχει βάλει κανείς δικός μας;είναι υπέροχο να σκαλίζεις το κινητό σου!!!
-
Ω βέβαια
-
Πώς δικαιολογείται η διαφορά τιμής αυτού:
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... LAXY-N.htm
από αυτό:
http://shopday.gr/index.php?main_page=p ... -Rk6bUtjME
(το είχαν 370 μετρητοίς πριν λίγες μέρες...) -
Λόγω παραεισαγωγής επιτυγχάνουν χαμηλότερες τιμές.
-
http://www.motorola.com/us/consumers/An ... US,pd.html
http://pocketnow.com/2012/06/22/verizon ... -imminent/
Έρχεται και φέρνει πολλά πράγματα.
Face Unlock, νέα εφαρμογή email, νέος browser, νέο ξεκλείδωμα, δημιουργία φακέλων και πάρα πολλά ακόμη!!! -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://www.motorola.com/us/consumers/Android-4.0-Ice-Cream-Sandwich/119251,en_US,pd.htmlhttp://pocketnow.com/2012/06/22/verizon ... -imminent/
Έρχεται και φέρνει πολλά πράγματα.
Face Unlock, νέα εφαρμογή email, νέος browser, νέο ξεκλείδωμα, δημιουργία φακέλων και πάρα πολλά ακόμη!!!Εμείς με τα nexus από την άλλη περιμένουμε το jelly bean (όσο πιο σύντομα βγει , έτσι κι αλλιώς εμείς θα το πάρουμε πρώτοι ), το οποίο από ότι λέγεται δε θα είναι major update , οπότε θα έχει κωδικό 4.1 κι όχι 5.κάτι
Λένε πάντως ότι δεν αργεί πολύ ακόμη
ΛΕΛΕ!
-
Αναβαθμισολαγνεία!
Περι συσκευών Android...