-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Υποψήφια :Neo V - Nexus S - Defy+ - Xperia Sole.
Μεταξύ αυτών τι και γιατί ;
To μοναδικό στοιχείο που μπορώ να σου πω για να σε βοηθήσω λίγο είναι ότι το Defy+ έχει πολύ δυνατή μπαταρία. Σε σχέση με ένα πολύ καλό κατά τ'άλλα NeoV που κάναμε δοκιμές, αλλά και με μερικά άλλα διαφόρων τιμών που έχω ρωτήσει/δει, ήταν εκπληκτική.
Αν μπλοκάρεις πολύ, μπορούμε με κάτι λιγότερο από τα λεφτά που δίνεις, να σου βρούμε ένα Κ750 του κουτιού.
-
Τελικα εκανα ενα hard reset to htc one X μιας και ο βλακας δεν το εκανα μετα την αναβαθμιση 1.29 και τωρα αναγκαστικα the hard way γιατι επρεπε να το ξαναστησω απο την αρχη
Anyway μετα το Hard reset βλεπω κατακορυφη αυξηση σε καλυτερη διαχειριση τηε ram
πριν ειχα ελευθερη που επεζε απο 200 εως 240
Τωρα κυμαινεται μονιμος 280-340 ελευθερη ram -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παντως στα κινητα των 200 ευρώ περίπου το Nokia Lumia 710 δεν εχει αντίπαλο. Neo V, Sole, κλπ... μοιάζουν φτωχοι συγγενείς...Μα τι τρολλ!
ΥΓ: Εγώ πάντως τα πάω τα παραθύρια και ας έχω Neo V.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παντως στα κινητα των 200 ευρώ περίπου το Nokia Lumia 710 δεν εχει αντίπαλο. Neo V, Sole, κλπ... μοιάζουν φτωχοι συγγενείς...
Μα τι τρολλ!
ρε γμτ... μια φορα και γω μιλω σοβαρα και νομιζουν πως ακομα τρολλαρω....
-
Γιατι δεν περνεις το Galaxy Nexus που ειναι σε προσφορα;
-
To κινητό έχει 2 πληκτρολόγια. Ένα κανονικό και ένα swype. Με το δεύτερο μπορείτε να γράψετε λέξεις με τον τρόπο που χαράσεις γραμμές ανάμεσα στα γράμματα;
-
http://www.daybreak2012.com/
fail promotion -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Γιατι δεν περνεις το Galaxy Nexus που ειναι σε προσφορα;Τί είδους προσφορά;
-
από τα settings του Handcent...
άντε τώρα να το εμπιστευθείς ...
-
Ο drdino θα βγάλει κινητό.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παντως στα κινητα των 200 ευρώ περίπου το Nokia Lumia 710 δεν εχει αντίπαλο. Neo V, Sole, κλπ... μοιάζουν φτωχοι συγγενείς...
Μα τι τρολλ!
Omnia W...sta 199...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Μα τι τρολλ!
Omnia W...sta 199...
Κοίτα, για Κορεατικό καλό είναι... αλλα στα ίδια λεφτά πέρνεις Φινλανδικο... και στανταρακι τους χάρτες.
-
oποιος θελει το F1 Timing app premium 4.77 να στειλει pm
υπομονη ομως ισως το στειλω το πρωι.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
To κινητό έχει 2 πληκτρολόγια. Ένα κανονικό και ένα swype. Με το δεύτερο μπορείτε να γράψετε λέξεις με τον τρόπο που χαράσεις γραμμές ανάμεσα στα γράμματα;Βάλε το SwiftKey X και μην ασχολείσαι με γραμούλες.
-
Που μπορώ να βρω το tapatalk( )?
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Που μπορώ να βρω το tapatalk( )?https://play.google.com/store/apps/deta ... XZpdHkiXQ..
Sent from my Nexus S using ORIGINAL Tapatalk 2
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
To κινητό έχει 2 πληκτρολόγια. Ένα κανονικό και ένα swype. Με το δεύτερο μπορείτε να γράψετε λέξεις με τον τρόπο που χαράσεις γραμμές ανάμεσα στα γράμματα;
Βάλε το SwiftKey X και μην ασχολείσαι με γραμούλες.
Aν μάθει (τι να μάθει δλδ, γελοίο είναι) το swype κανείς, τότε δεν πιάνεται.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
oποιος θελει το F1 Timing app premium 4.77 να στειλει pmυπομονη ομως ισως το στειλω το πρωι.
Γιατί να μην το κατεβάσει απλά κάποιος που το θέλει από το apktops ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Που μπορώ να βρω το tapatalk( )?
https://play.google.com/store/apps/deta ... XZpdHkiXQ..
Sent from my Nexus S using ORIGINAL Tapatalk 2
Σωστος ο elteo
Προσωπικα 6-7 εφαρμογες που πραγματικα χρειαζομαι για το κινητο,τις εχω αγορασει
Θεωρω γελοια τα ποσα που κοστιζουν οι εφαρμογες στο μαρκετ (δεν μιλαω για gps και τετοια οι οποιες εχουν μια α τιμη)
Το να δωσει καποιος 3 ευρω (εναν καφε δλδ) για μια εφαρμογη τοσο χρησιμη σαν to tapatalk νομιζω ειναι αμελητεο το ποσο
Οι εφαρμογες σου μενουν για παντα οσες συσκευες android και να αλλαξεις,και παντα εχουν τα updates Τους. -
+oo
Περι συσκευών Android...