-
Ευχαριστώ Θοδωρή! Έχει κι εμένα αυτό το option.
Βασίλη φαίνεται ότι κι εσύ δικός μας είσαι ηλικιακά... της παλιάς σχολής!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
για να κανω remote desktop απο PC σε android device που δεν ειναι ροοταρισμενο υπαρχει κανα αππ?
το droid VNC server δουλευει αλλα θελει ρουταρισμαTo team viewer δεν δουλεύει;
ολα αυτα σε αφηνουνε να κανεις manage το PC ΑΠΟ το android
εγω θελω το αντιστροφοAirdroid και καθάρισες.
Απο οσο ξέρω αυτό δεν κάνει remote desktop, απλά διαχειρίζεσαι αρχεια κτλ...
Το πρόβλημα μου είναι οτι το ταμπλετ το έχουμε οι γονεις και συνέχεια κάνουνε χαζομαρες και πρέπει να πηγαινω εκει να το ρυθμιζω.... πχ. Sign out skype κτλ... -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μου ήρθε σήμερα η θήκη.
Δε φαίνεται καλά το χρώμα, είναι προς το τιρκουάζ και όχι γαλάζιο. Εδώ φαίνεται το χρώμα ακριβώς.
Είναι φανταστική και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!
Και μια με μια κάρτα μέσα για δοκιμή.
Τώρα με βάζεις σε σκέψεις. Δεν κουβαλάω ποτέ πορτοφόλι και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα αυτή η θήκη.
Να πάρω την κοκκινοκίτρινη;Δεν ξέρω αν είναι σε όλα τα android έτσι, αλλά εγώ screenshots παίρνω σύροντας όλη την παλάμη από δεξιά προς αριστερά.
Με τρεις τρόπους παίρνει screenshot το Note. Αυτό, με το s-pen και με home+power ταυτόχρονα.
Με την παλάμη παίρνει αυτό και το S3 μόνο αν δεν κάνω λάθος. -
οποιος θελει τυπικα μια θηκη, barely there της casemate
αλλιως το τηλεφωνο θα γινει σπιτι
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τώρα με βάζεις σε σκέψεις. Δεν κουβαλάω ποτέ πορτοφόλι και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα αυτή η θήκη.
Να πάρω την κοκκινοκίτρινη;Αν δουλεύεις με bt headset είναι τέλεια. Διαφορετικά δε βολεύει να μιλάς με το κινητό στη θήκη.
Είναι πολύ ποιοτική και χωράει άνετα το κινητό σε μπροστινή τσέπη. Επίσης οι θήκες για τις κάρτες είναι σχετικά μεγάλες και μπορείς να χωρέσεις και 2 κάρτες στην κάθε μια (σε περίπτωση που έχεις αρκετές).
Η fiesta μου φάνηκε λίγο γυναικεία και γενικά πολύ έντονο χρώμα.
Και η clover είναι πολύ ωραία. -
infinity , εχεις δωσει σε γυναικα να χρησιμοποιησει το κινητο σου?
-
Qsi αν είναι να βάλω αυτή τη θήκη καλύτερα να μη βάλω τίποτα.
Όσο για το γυναικείο φύλο έχω πολύ θετικές αντιδράσεις για τη θήκη, μάλλον λόγω χρώματος. Επίσης το έχουν χαρακτηρίσει τηλεόραση, αλλά από παντόφλα, καλύτερα. -
καλα το σκεπτικο μιας τετοιας θηκης ειναι οτι συνεχιζεις να εισαι πολυ προσεκτικος, απλα δεν ανησυχεις τοσο οταν το ακουμπας σε τραπεζια κτλ.. (μη σου γδαρθει καμια καμερα ή ακομα και η οθονη, δεν ειναι για να σου πεφτει κατω ουτε να το βαζεις με κλειδια στη τσεπη)
οσο για το γυναικειο φυλο, πιο πολυ αναφερομουν στην ιδια τη συσκευη, οχι τη συσκευη με τη θηκη
αν δηλαδη τη παλευαν με το μεγεθος, γιατι ναι μεν κι εγω εχω θετικες αντιδρασεις (πω πω ποσο μεγαλο το εχεις, το κινητο σου ), αλλα σχεδον ολες μου λενε οτι δε θα μπορουσαν να το χρησιμοποιουν σε καθημερινη βαση λογω μεγεθους
φανταζομαι στο δικο σου ακομα χειροτερα
ΥΓ παντως σε ο,τι αφορα τη προστασια της οθονης απο δαχτυλιες, αυτο που εχω παρατηρησει επειδη το βαζω σε τσεπη μονο με την οθονη προς τα μεσα (μη βρει πουθενα σε κανα οπλοβαστο) ειναι οτι μολις τριφτει λιγο μονη της η οθονη με υφασμα οι πολλες δαχτυλιες εξαφανιζονται , κατι που δε συνεβαινε σε κινητο χωρις αυτο το χαρακτηριστικο
-
Εννοείται ότι δε δουλεύεται εύκολα από γυναίκα. Εδώ εγώ και δεν μπορώ να φτάσω με τον αντίχειρα όλη την επιφάνεια της οθόνης. Για να μη μιλήσουμε και για το πως θα μιλάς χωρίς bt.
-
απλα δικαιολογω λιγακι την apple που δισταζει να παει σε μεγαλο μεγεθος
επισης δε ξερω ποια θα ειναι η μελλοντικη εξελιξη των οθονων , γιατι φτανουμε στα ορια μας απο αποψη μεγεθους, φτανουμε και στα ορια απο αποψη αναλυσης.. (και ναι εφτασα να θεωρω το 720p λογικο για κινητα )
λογικα το επομενο βημα ειναι να το ριξουν πιο σοβαρα στο 3d?
ΥΓ μου αρεσει παντως που ο επεξεργαστης του nexus σε αντιθεση με τον tegra δε μασαει στα mkv, αυτη τη στιγμη περναω ολοκληρη ταινια για αυριο (τι θα κανω αλλωστε 2.5 ωρες παρατημενος στην ακρη του θεου και να παρω ταμπλετ χτυπαει πολυ )
σκεφτομαι να τσιμπησω καναν ανταπτορα σε hdmi για να παιζω ταινιες και στη γυναικα
πού πουλανε κατι τετοιο? για gs2 θυμαμαι μονο ebay , σε μας υπαρχει? πρεπει να υπαρχει..
ειχα δει ενα dock, αλλα δε θελω γκουμουτσα, θελω πραγματα σε τσεπες -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξέρει κανείς πως βγάζει screenshots to NeoV?
-
Λέγεται ότι το note2 θα είναι ακόμη πιο μεγάλο, τουλάχιστον η οθόνη (5.5').
Εσύ 4.8' έχεις; Δοκίμασε να δουλέψεις iPhone με 3.5' μετά και θα καταλάβεις.
Από τη στιγμή που μπαίνουμε internet από το κινητό και διαβάζουμε κείμενο οι 3.5' είναι λίγες και είναι λύση ανάγκης. Ειδικά αν παίζουν και office αρχεία... -
4.65 εχω (και αμεσως πριν ειχα 3.2 και 3.5 ειχε της αδερφης μου το blade) και επειδη και τα κουμπια ειναι πανω στη οθονη (δεν εχει physical buttons το galaxy nexus με εξαιρεση τα power και volume στο πλαι ) με εξαιρεση τα βιντεο που εξαφανιζονται εχω κατι ελαφρως λιγοτερο για να κανω πραγματα
εμενα με βολευει , το γυναικειο κοινο ομως οχι ιδιαιτερα
εννοειται οτι θες μεγαλη οθονη για το πιο απλο, το browsing.. αυτοι που επιμενουν οτι οι 3.5 ειναι ιδανικο μεγεθος ειναι απλα fanboys και θα αλλαξουν αποψη μολις το γιωτοφωνο γινει 4'
στις 4 ομως δε νομιζω να εχουν θεμα οι περισσοτερες γυναικες
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Λέγεται ότι το note2 θα είναι ακόμη πιο μεγάλο, τουλάχιστον η οθόνη (5.5').
Εσύ 4.8' έχεις; Δοκίμασε να δουλέψεις iPhone με 3.5' μετά και θα καταλάβεις.
Από τη στιγμή που μπαίνουμε internet από το κινητό και διαβάζουμε κείμενο οι 3.5' είναι λίγες και είναι λύση ανάγκης. Ειδικά αν παίζουν και office αρχεία...το εχουν και το εχουμε παραχεσει με τις ιντσες 3.5 με 4.5 ειναι το καλυτερο οτιδηποτε παραπανω ειναι εντελως over the top PERIOD
-
εχουμε καμια ημερομηνια για το note 2?
-
ενταξει το note ειναι note, δεν εκανε η samsung ολα τα κινητα της ετσι
προσφερει κατι διαφορετικο και απο οτι φαινεται υπαρχει μεγαλη ανταποκρισητις προαλλες παντως διαπιστωσα το ποσο μεγαλη ειναι η αναλυση , οταν χρειαστηκα 2 Α4 για να τυπωσω αυτο
(του οποιου την αναλυση μου ριχνει τωρα το photobucket)μη ρωτατε γιατι , διαταγες εκτελουσα
-
ποιος εκανε την μεταφραση πακιστανος?
-
δε ξερω ρε φιλε, δεν ασχοληθηκα και πολυ ουτε μιλαω τη γλωσσα
αν ειναι βρες μου καμια καλυτερη μεταφραση να ζητησω τιμητικη -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχουμε καμια ημερομηνια για το note 2?Λογικα θα παρουσιαστει τον Οκτωβριο οπως και το πρωτο.
Για θηκη ριξτε και εδω http://zenuscase.net/ μια ματια.Φοβερη ποιοτητα.
Εγω εχω παρει αυτη εδω http://zenuscase.net/androids/galaxy-no ... diary.html
-
infinity το βάλε βγάλε (τηλέφωνο από θήκη) είναι εύκολο ή σου σπάει τα @@;
Ταυτότητα χωράει;
Περι συσκευών Android...