-
Πήρα και micro sim adaptor, άρα το iPhone 4 μπαίνει οριστικά στο συρτάρι και μένω μόνο με το Note!
Θα βάλω και καμιά αγγελία μπας και το πουλήσουμε. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχω την εντύπωση οτι αφήνοντας ανοιχτό το GPS καταναλώνει πιό πολύ μπαταρία ακόμα και αν δέν έχω ανοιχτή κάποια εφαρμογή που να το χρησιμοποιείΔεν έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο.
@cosneo
Για το πρόβλημα του latitude ελπίζω να έχεις κατεβάσει το update του Maps -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πήρα και micro sim adaptor, άρα το iPhone 4 μπαίνει οριστικά στο συρτάρι και μένω μόνο με το Note!
Θα βάλω και καμιά αγγελία μπας και το πουλήσουμε.κράτα το γιατι αν μου την σπάσεις μπορεί να σε αποβάλλω απο το android topic...
-
Πρόταση : να γίνει το thread [Corsair's Topic] κατά το Φερράρι φόρουμ του Realzeus
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θα βάλω και καμιά αγγελία μπας και το πουλήσουμε.κράτα το γιατι αν μου την σπάσεις μπορεί να σε αποβάλλω απο το android topic...
Μόνο ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ έχει τέτοιες δυνατότητες! -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μόνο ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ έχει τέτοιες δυνατότητες!
@ carfanatic:
Εγώ πλεον εχω Lumia 710.... I m just trollin ya over here... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@ carfanatic:
Εγώ πλεον εχω Lumia 710.... I m just trollin ya over here...Ξέχασα!
-
μου ειχε λειψει ο launcher pro ( τον ειχα στο Incredible s και μαλιστα αγορασμενη την εκδοση pro) και σημερα αποφασισα να τον περασω στο htc one X(να αλλαξω λιγο απο τον go launcher ex)
Δυστηχως συνεχεια κρασαρει και πεταει το μηνυμα launcher pro stoped working
Σκατουλες γιατι ειναι πολυ καλος launcher -
για ics δες apex launcher και nova launcher.
εγώ προτιμώ να μην το φορτώνω με launcher, είμαι στοκατζής δηλαδής
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για ics δες apex launcher και nova launcher.εγώ προτιμώ να μην το φορτώνω με launcher, είμαι στοκατζής δηλαδής
θεωρω τον launcher pro τον καλυτερο για μενα παντα,μπηκα στο φορουμ του developer και οντως αναφερονται crashes του launcher στην ics
συντομα ομως θα φτιαχτει λενε
μετα το launcher pro δευτερο στη σειρα βαζω τον go ex -
apex μακραν καλυτερος αλλα πιο εφετζιδικος ο go launcher
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για ics δες apex launcher και nova launcher.εγώ προτιμώ να μην το φορτώνω με launcher, είμαι στοκατζής δηλαδής
O στοκ του ics είναι μπόμπα , δε σκέφτηκα ποτέ να κοιτάξω άλλο (από το tablet ) , βέβαια αυτά με sense είναι άλλη ιστορία εμένα με εκνευρίζει ο launcher στο x
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eβαλα και apex αλλα εχει ενα.μειον σε σχεση με.τον go.ex.
Στον go μπορεις να.βαλεις στην επιφανεια φακκελους στον apex δεμ βλεπω τετοια δυνατοτηταSent from my HTC One X using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
μου ειχε λειψει ο launcher pro ( τον ειχα στο Incredible s και μαλιστα αγορασμενη την εκδοση pro) και σημερα αποφασισα να τον περασω στο htc one X(να αλλαξω λιγο απο τον go launcher ex)
Δυστηχως συνεχεια κρασαρει και πεταει το μηνυμα launcher pro stoped working
Σκατουλες γιατι ειναι πολυ καλος launcherΠήρες HTC και δεν χρησιμοποιείς το sense;;;;; :shock:
Sent from my GNex using smoke signals.
-
(για τι πράγμα μιλατε τόση ωρα ρε παιδιά?)
-
για να κανω remote desktop απο PC σε android device που δεν ειναι ροοταρισμενο υπαρχει κανα αππ?
το droid VNC server δουλευει αλλα θελει ρουταρισμα -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
για να κανω remote desktop απο PC σε android device που δεν ειναι ροοταρισμενο υπαρχει κανα αππ?
το droid VNC server δουλευει αλλα θελει ρουταρισμαTo team viewer δεν δουλεύει;
-
-
To πάτησε αυτοκίνητο ?
(IP67 είναι για προστασία από καιρό, στεγανότητα κτλ. δεν έχει να κάνει με αντοχή σε πχ. πτώσεις από ελικόπτερο)
-
έπεσε απο 1.5μ πάνω σε πέτρα που προεξείχε σε γκρο μπετό
Περι συσκευών Android...