-
Όλοι ξεβράκωτα τα κυκλοφορείτε;
-
Αν και δεν εχω desire hd οχι..
Αφου ξερεις τι στυλ θηκης θελεις,δες τι υλικο προτιμας (σιλικονη,δερματινη οπως αυτη που εβαλες, πλαστικη κτλπ) και ψαξε στα εγχωρια μαγαζια(πλαισιο,multirama κ.α) και στο ebay.. Χτυπα οποια σου κανει κλικ..
Τουλαχιστον εγω αυτο εκανα -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπάρχει ελληνική αντιπροσωπεία Motorola ? Ρώτησα σε κάποιο e-shop για το Defy και μου είπαν:Δεν υπάρχει στην Ελλάδα ελληνική αντιπροσωπεία υπάρχει στην Βουλγαρία .
Το τηλέφωνο έχει ελληνικά και υπάρχει κανονικά εγγύηση 2 χρόνια
Με δουλεύουν ?
Google is your friend
Motorola Hellas
Λ. Κηφισίας 166Α και Σοφοκλέους 2, TK 15126, Μαρούσι. Τηλέφωνο 210-7264050 fax : 210-7269130.
Eπίσημο service :
Cellcom Ε.Π.Ε. - Αργυρουπόλεως 65, Αργυρούπολη, 16451, Αθήνα, Tel: 2109902582 και 2109952742, Fax: 2109952167,
Email: info2@cellcom.gr.Cellcom Ε.Π.Ε. - Εθνικής Αντιστάσεως 47, 71306, Ηράκλειο Κρήτης, Tel: 2810286110 και 2810320564, Fax: 2810286290, Email: info1@cellcom.gr.
Cellcom Ε.Π.Ε. - Παπαναστασίου 25, 54639, Θεσσαλονίκη, Tel: 2310813131 και 2310501566 /2310501567, Fax: 2310501568, Email: info4@cellcom.gr
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Αφου ξερεις τι στυλ θηκης θελεις,δες τι υλικο προτιμας (σιλικονη,δερματινη οπως αυτη που εβαλες, πλαστικη κτλπ) και ψαξε στα εγχωρια μαγαζια(πλαισιο,multirama κ.α) και στο ebay.. Χτυπα οποια σου κανει κλικ..
Τουλαχιστον εγω αυτο εκαναΈλεγα αν κάποιος έχει κάποια δοκιμασμένη για να μην πάρω γουρούνι στο σακί (μιας και τις περισσότερες δεν τις βρίσκεις να τις δεις live). Θα περάσω και μια βόλτα από Πλαίσιο πάντως.
-
Σήμερα έπαιζα με ένα Google [Samsung] Nexus S.
Ένα χρόνο μετά το Nexxus One και εκτός από τη δεύτερη κάμερα και τη μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη [με μείον το ότι δεν παίρνει επέκταση, αλλά ΟΚ...] δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε - με το Gingerbread επάνω είναι ίδιο το One μου.... Ούτε πιο γρήγορη CPU, ούτε καλύτερη ανάλυση (ΟΚ, αρκετά είναι τα 800χ480, εκτός κ αν μπορείς να κάνεις φόκους από τα 10cm...) και το zoom στο Gallery έχει το ίδιο ηλίθιο 'πρόβλημα' (δεν μπορείς να ζουμάρεις γύρω από όποιο σημείο έχεις ανάμεσα στα δάχτυλά σου, εκτός κι αν το έχεις φέρει πρώτα στο κέντρο της οθόνης, αλλιώς κάνει pan η εικόνα ανάλογα με το που έχεις ακουμπήσει τα δάχτυλά σου!..)
Όχι ότι με απογοήτευσε ως συσκευή, απλά έχοντας τον made by HTC 'πρόγονό' του από το Φεβρουάριο του 2010 περίμενα περισσότερα.
-
ερχονται σε λιγο καιρο 3D συσκευες με dual core @ 1,2Mhz
-
http://www.gsmarena.com/samsung_announc ... s-2443.php
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ερχονται σε λιγο καιρο 3D συσκευες με dual core @ 1,2MhzΈχουν ξεφύγει...
3D στην οθονούλα την τόση δα...?!
Εκτός από παιχνίδια θα χρησιμεύει σε κάτι άλλο αυτό? Ταινίες 3D στο κινητό λίγο μαζοχισμός φάση το κόβω... Θα προτιμούσα χίλιες φορές να τα σκάσω για γυαλιά 3D με ενσωματωμένες οθόνες (να καλύπτουν το οπτικό σου πεδίο) και media player παρά για 3D capable κινητό... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
ερχονται σε λιγο καιρο 3D συσκευες με dual core @ 1,2Mhz
Έχουν ξεφύγει...
3D στην οθονούλα την τόση δα...?!
Εκτός από παιχνίδια θα χρησιμεύει σε κάτι άλλο αυτό? Ταινίες 3D στο κινητό λίγο μαζοχισμός φάση το κόβω... Θα προτιμούσα χίλιες φορές να τα σκάσω για γυαλιά 3D με ενσωματωμένες οθόνες (να καλύπτουν το οπτικό σου πεδίο) και media player παρά για 3D capable κινητό...γιατι τα υπολοιπα τι χρησιμευουν?
απλα η τεχνολογια γινεται πιο προσιτη και προστιθενται εφαρμογες.
btw, το 3d για παραδειγμα, θα εχει εφαρμογες σε 3διαστατους χαρτες, οπως και σε αρκετες ιστοσελιδες σε λιγο καιρο.
-
Τα υπόλοιπα... εξαρτάται....
Καλή ανάλυση σίγουρα χρησιμεύει (αν και πλέον έχουμε αγγίξει τα όρια της υπερβολής με την ανάλυση του Iphone4), γρήγορη CPU σίγουρα χρησιμεύει, μεγάλη μνήμη ναι, επιταχυνσιόμετρα, πυξίδες, gps ναι, κάμερα με 12MP ΟΚ, ας έχει ανάλυση αν δεν έχει μηχανικό zoom, δεύτερη καμερούλα άντε χρησιμεύει κι αυτή για κανα Skype,.... Τι άλλο?.... 3D χάρτες (π.χ. με Google Earth που έχει 'σηκώσει' τα κτίρια και το landscape σε αρκετές περιοχες) πλάκα θα έχουν αλλά αν πρέπει να φοράς αυτά τα άθλια γυαλιά για να βλέπεις την οθόνη του 'κινητού' (*)......(*) tricoder θα είναι σε λίγο με όλα αυτά που θα έχει, όχι κινητό!
-
Είπα σήμερα να δοκιμάσω κανένα πιο σοβαρό και βαρύ παιχνίδι στο xperia x10 και δεν το τρέχει. Το splinter cell
σπασμένο έβαλα και κλείνει στο loading, κλείνει επειδή είναι σπασμένο ή επειδή δεν μπορεί να το τρέξει η συσκευή?
1ghz επεξεργαστή έχει όπως και τα περισσότερα ακριβά android, τι μπορεί να συμβαίνει? Η αλήθεια είναι οτι δεν
έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλουμε το τηλέφωνο, εξάλλου τζάμπα με ξένη επιδότηση το πήρα, να φανταστείτε
σήμερα ανακάλυψα οτι υπάρχουν και τέτοια παιχνίδια...
Youtube Video -
http://www.engadget.com/2011/02/13/sams ... ual-camer/
έχει και usb
-
Είπα σήμερα να δοκιμάσω κανένα πιο σοβαρό και βαρύ παιχνίδι στο xperia x10 και δεν το τρέχει. Το splinter cell
σπασμένο έβαλα και κλείνει στο loading,Εγώ έβαλα το NFS Shift να δω γραφικά στο Nexus (με Gingerbread, χωρίς να το έχω κάνει root) και κλείνει μετά την αρχική οθόνη με το logo της ΕΑ...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τι άλλο?.... 3D χάρτες (π.χ. με Google Earth που έχει 'σηκώσει' τα κτίρια και το landscape σε αρκετές περιοχες) πλάκα θα έχουν αλλά αν πρέπει να φοράς αυτά τα άθλια γυαλιά για να βλέπεις την οθόνη του 'κινητού' (*)......ε, δε θα χρειαζεται να φορεσεις τιποτε για να δεις 3d περιχομενο στο κινητο!
-
και μετα τι? λειζερ προσωπικο ελικοπτερο transformer android?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και μετα τι? λειζερ προσωπικο ελικοπτερο transformer android?οποιος δε θελει προχωρημενες καταστασεις και τεχνολογια αιχμης, μπορει παντα να αγορασει ενα iphone
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οποιος δε θελει προχωρημενες καταστασεις και τεχνολογια αιχμης, μπορει παντα να αγορασει ενα iphone
ανακαλεσε! δεν σε εβρισα ποτε!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οποιος δε θελει προχωρημενες καταστασεις και τεχνολογια αιχμης, μπορει παντα να αγορασει ενα iphone
'Η ένα Xperia Android
-
cabala , αν δεν παιζεις με rom και ιστοριες για αγριους περασε την επισημη V10h στο optimus , που σε παει στη 2.2.2
κερδιζεις και σε χωρο (ειδικα απο τη στιγμη που πολλα updates που ισως εχεις κανει περιλαμβανονται στη νεα rom) , αλλα διορθωνονται και διαφορες χαζομπαγκιες
παρατηρω επισης καποια βελτιωση στην αποκριση της οθονης και γενικα βελτιωση στη ταχυτητα
γενικα ομως μονο και μονο οτι αδειασε πολυ η μνημη βοηθαει παρα πολυ στο να τρεχει καλυτερα το λειτουργικο
ειχα 20ΜΒ ελευθερα και τωρα εχω σχεδον 70 , εβγαλα και κατι σαβουρες που ειχα βεβαια..ερωτηση προς τους υπολοιπους:
χρησιμοποιει κανεις adw ex? σε ποια εκδοση εχει φτασει? -
αμα σου πω οτι πιο ευκολα καταλαβα πως να το σπασω παρα να του κανω επισημο update θα με βρισεις?
Περι συσκευών Android...