-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δηλαδη σε μενα που κυριολεκτικα μου το εκανε πυραυλο θα πρεπει να την πεταξω?(και υποψην η καμερα ακομη δεν λεει να λειτουργησει)
μιλαμε για κινητο 2 χρονια πισω που η lg ειπε οτι δεν 'αντεχε' το ics..Και στο tablet μου η ταχύτητα βελτιώθηκε και σε galaxy s είναι σφαίρα , τώρα από πού και ως πού είναι βαρύ , δε μπορώ να καταλάβω
-
Εγώ ξέρω ότι έτσι όπως πάει πιο γρήγορα θα πάρω το Galaxy S3 παρά ics στο S2...
Και πλέον δεν το βλέπω καθόλου απίθανο η καθυστέρηση να είναι εσκεμμένη μην τυχόν και το νέο λειτουργικό στο S2 κόψει πωλήσεις από τη νέα συσκευή.
-
καλα αμα περιμενεις official upgrade τρεχα γυρευε βαλε μια custom rom μεχρι να βγει και δες
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι έτσι όπως πάει πιο γρήγορα θα πάρω το Galaxy S3 παρά ics στο S2...Και πλέον δεν το βλέπω καθόλου απίθανο η καθυστέρηση να είναι εσκεμμένη μην τυχόν και το νέο λειτουργικό στο S2 κόψει πωλήσεις από τη νέα συσκευή.
Απλά στην Ελλάδα αργεί η samsung όπως σου έχω πει και ξαναπεί
Για αυτό και εγώ συνεχίζω να στοχεύω για nexus
-
Μου ήρθε σήμερα αυτό. Από τη στιγμή που θα το συνδέσω στην OBD (αν και όποτε τη βρω ) θα το δει κατευθείαν ως bluetooth το κινητό? Αν ναι, θα θέλει και κωδικό για να κάνει pairing?
Δεν ρωτάω καν στο τοπικό του αυτοκινήτου μου που πέφτει η OBD γιατί οι Q5sti δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο.
-
Ναι και θα βάλεις 1234 (συνήθως) ή 0000.
-
Roger that.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι και θα βάλεις 1234 (συνήθως) ή 0000.εμενα ηθελε 6789
-
...και εμείς οι κάτοχοι neo v είμαστε στην αναμονή του 'παγωτού' από μέρα σε μέρα. Στο δικό μας κινητό βέβαια έχουν ακουστεί διάφορα για το αν θα δούμε βελτίωση στην πράξη ή αν θα είναι βαρύ το νέο λειτουργικό ελέω μνήμης οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βελτιώσει την ποιότητα των φωτογραφιών αφού για κάποιο λόγο που αγνοώ το κινητό συμπιέζει τις φωτογραφίες σε μέγεθος 0.5mb με την 2.3 ενώ με την 4.0 η συμπίεση περιορίζεται στο 1,5mb. Λογικά αυτό συνεπάγεται καλύτερες φωτογραφίες. Μένει να το δω στην πράξη λοιπόν...
Πάντως συνεχίζω να δηλώνω υπερευχαριστημένος από την επιλογή μου να περάσω στα smartphones και στο android. Βλέπω τα παλιά κινητά και απορώ πως τα χρησιμοποιούσα τόσο καιρό. -
Major problem.
Είμαι ρουταρισμένος με το ιδεος και βάζω σε μία φάση του αγώνα το τιτανιουμ το οποίο προσφέρεται κάτι να διορθώσει στο ρουτ μου. Πατάω ναι και μετά από μερικές ώρες αρχίζει ο γολγοθάς. Εχει φάει τρελό κόλλημα το τηλ. Κρασάρουν οι εργοστασιακές εφαρμογές gapps, play, sms κτλ και στην τελική κρασάρει όλο και κάνει επανεκκίνηση. Το θέμα είναι ότι η επανεκκίνηση είναι σαν ένα είδος restore των win. Εχει μείνει στο σεταπ που είχα πριν 2 μέρες. Οτι και να αλλάξω αν κάνει επανεκκίνηση θα έχει αυτά που είχε τότε. Φυσικά δεν γίνεται δουλειά έτσι όπως καταλαβαίνετε.
Δοκιμάζω να κάνω wipe data & cache και να περάσω νεότερη έκδοση της 2.3.5 (official) αλλά αυτό μάλλον δεν κάνει wipe τίποτα γιατί όταν γίνεται επανεκκίνηση γίνεται αυτό που περιγράφω πιο πάνω. Δοκιμάζω να περάσω cwm για να βάλω custom rom μπας και ξεκολλήσει αλλά μόλις κάνω copy & replace το φτιαγμένο recovery.img και αντικαταστήσω το μαμά όταν βγάλω το τηλ και κάνει reboot ξανά βάζει τα δικά του λες και έχει φάει κόλλημα με το gamhmeno restore.
Oύτε και unroot δεν μπορώ να κάνω για το λόγο της πρώτης παραγράφου. Ξαναγίνεται με την επανεκκίνηση. Οπότε το σέρβις αποκλείεται. Αρχίζω να εγκαταλείπω γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα. Και αρχίζω να πιστεύω ότι πάει για πέταμα...
Any ideas?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Any ideas?
Διαλεξε τους μικρους καδους ανακυκλωσης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Major problem.Είμαι ρουταρισμένος με το ιδεος και βάζω σε μία φάση του αγώνα το τιτανιουμ το οποίο προσφέρεται κάτι να διορθώσει στο ρουτ μου. Πατάω ναι και μετά από μερικές ώρες αρχίζει ο γολγοθάς. Εχει φάει τρελό κόλλημα το τηλ. Κρασάρουν οι εργοστασιακές εφαρμογές gapps, play, sms κτλ και στην τελική κρασάρει όλο και κάνει επανεκκίνηση. Το θέμα είναι ότι η επανεκκίνηση είναι σαν ένα είδος restore των win. Εχει μείνει στο σεταπ που είχα πριν 2 μέρες. Οτι και να αλλάξω αν κάνει επανεκκίνηση θα έχει αυτά που είχε τότε. Φυσικά δεν γίνεται δουλειά έτσι όπως καταλαβαίνετε.
Εχω μια εντυπωση πως πειραξε κατι στα permissions και δεν αφηνει να γινει save και στα γυρναει πισω...
Δοκιμάζω να κάνω wipe data & cache και να περάσω νεότερη έκδοση της 2.3.5 (official) αλλά αυτό μάλλον δεν κάνει wipe τίποτα γιατί όταν γίνεται επανεκκίνηση γίνεται αυτό που περιγράφω πιο πάνω. Δοκιμάζω να περάσω cwm για να βάλω custom rom μπας και ξεκολλήσει αλλά μόλις κάνω copy & replace το φτιαγμένο recovery.img και αντικαταστήσω το μαμά όταν βγάλω το τηλ και κάνει reboot ξανά βάζει τα δικά του λες και έχει φάει κόλλημα με το gamhmeno restore.
Oύτε και unroot δεν μπορώ να κάνω για το λόγο της πρώτης παραγράφου. Ξαναγίνεται με την επανεκκίνηση. Οπότε το σέρβις αποκλείεται. Αρχίζω να εγκαταλείπω γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα. Και αρχίζω να πιστεύω ότι πάει για πέταμα...
Any ideas?
Ξέρεις τι 'διορθωσε' ή πατούσες απλα κουμπάκια μέχρι να μαμήσεις ολα την μάνα? Αν ξερεις θα μας εδινες κάποια βοηθεια... Παντως οπως είπα μυρίζομαι permissions... Δοκιμασε βασικα να ξανακάνεις την διαδικασία root... ΞΑΝΑ. Μπορει να φτιάξει....
that looks like da perfect excuse for a Galaxy Note.... Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο
-
Τα permissions εννοείται ότι φταίνε. Απλά μπήκα σε διαδικασία του ότι και να φτιάξω με την επανεκκίνηση να τα μαμεί.
Ενα κουμπάκι πάτησα ρε μλκ που μου έγραψε κάτι για ένα fix στο ρουτάρισμα μου. Τέσπα θα δούμε...
Για Note δεν ξέρω γιατί έχω και σέρβις και έξοδα. Αλλά για κάτι πιο φτηνό ίσως...αλλά πέταμα ευρώ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα permissions εννοείται ότι φταίνε. Απλά μπήκα σε διαδικασία του ότι και να φτιάξω με την επανεκκίνηση να τα μαμεί.Ενα κουμπάκι πάτησα ρε μλκ που μου έγραψε κάτι για ένα fix στο ρουτάρισμα μου. Τέσπα θα δούμε...
Για Note δεν ξέρω γιατί έχω και σέρβις και έξοδα. Αλλά για κάτι πιο φτηνό ίσως...αλλά πέταμα ευρώ...
κανε ρουτ ξανα οπως ειπα... θα φτιαξει...
-
μήπως ξέρει κανείς σας κανένα πρόγραμμα σαν το race chrono για android, ή κάτι αντίστοιχο?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τα permissions εννοείται ότι φταίνε. Απλά μπήκα σε διαδικασία του ότι και να φτιάξω με την επανεκκίνηση να τα μαμεί.
Ενα κουμπάκι πάτησα ρε μλκ που μου έγραψε κάτι για ένα fix στο ρουτάρισμα μου. Τέσπα θα δούμε...
κανε ρουτ ξανα οπως ειπα... θα φτιαξει...
παπαρια! δεν παίρνει τίποτα το ρημάδι!
EDIT: μάλλον θα πάω για το ΖΤΕ Skate (4,3') @ ~200 €. Fair enough! Κρίμα για το Ιdeos...
-
μην βιαστεις να αγορασεις, ψαξε λιγο το θεμα. Οι φθηνες λυσεις συνηθως κοστιζουν ακριβα...
-
Σάββα, δεν έχεις μπρικάρει το κινητό, ηρέμησε. Εκτός αν θες να αγοράσεις το note.
Tο recovery σου έχει επιλογή για fix permissions?
-
Δεν έχω recovery. Δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Ολα επανέρχονται σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ακόμα και τα σμσ.
Και το gps που είχα ανοικτό. Εκλεισε μάλιστα όταν δούλευα στο ποδήλατο το Sports Tracker. Aπό τότε έχει μείνει εκεί.
Ακόμα και ο δείκτης της μπαταρίας μου λέει ότι το έχω αποσυνδεδεμένο για 49 ώρες ενώ το έχω φορτίσει στο ενδιάμεσο.Δεν θέλω να αγοράσω νέο κινητό. Δεν είμαι για έξοδα. Φτηνές λύσεις αλλά έχω μείνει χωρίς τηλ. Δεν μπορώ να σκάσω 400-500 € και δεν θέλω κιόλας.
-
Τι εννοείς δεν έχεις recovery; Wipe cache/data από πού κάνεις;
Περι συσκευών Android...