Major problem.
Είμαι ρουταρισμένος με το ιδεος και βάζω σε μία φάση του αγώνα το τιτανιουμ το οποίο προσφέρεται κάτι να διορθώσει στο ρουτ μου. Πατάω ναι και μετά από μερικές ώρες αρχίζει ο γολγοθάς. Εχει φάει τρελό κόλλημα το τηλ. Κρασάρουν οι εργοστασιακές εφαρμογές gapps, play, sms κτλ και στην τελική κρασάρει όλο και κάνει επανεκκίνηση. Το θέμα είναι ότι η επανεκκίνηση είναι σαν ένα είδος restore των win. Εχει μείνει στο σεταπ που είχα πριν 2 μέρες. Οτι και να αλλάξω αν κάνει επανεκκίνηση θα έχει αυτά που είχε τότε. Φυσικά δεν γίνεται δουλειά έτσι όπως καταλαβαίνετε.
Δοκιμάζω να κάνω wipe data & cache και να περάσω νεότερη έκδοση της 2.3.5 (official) αλλά αυτό μάλλον δεν κάνει wipe τίποτα γιατί όταν γίνεται επανεκκίνηση γίνεται αυτό που περιγράφω πιο πάνω. Δοκιμάζω να περάσω cwm για να βάλω custom rom μπας και ξεκολλήσει αλλά μόλις κάνω copy & replace το φτιαγμένο recovery.img και αντικαταστήσω το μαμά όταν βγάλω το τηλ και κάνει reboot ξανά βάζει τα δικά του λες και έχει φάει κόλλημα με το gamhmeno restore.
Oύτε και unroot δεν μπορώ να κάνω για το λόγο της πρώτης παραγράφου. Ξαναγίνεται με την επανεκκίνηση. Οπότε το σέρβις αποκλείεται. Αρχίζω να εγκαταλείπω γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα. Και αρχίζω να πιστεύω ότι πάει για πέταμα...
Any ideas?