-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πριν βάλω την ICS, έβαλα την τελευταία διαθέσιμη επίσημη έκδοση της 2.3.5 (την '526'), η οποία δεν είχε πρόβλημα με την εξαφάνιση των widgets που είχε η 522. Δεν κάθισα να ασχοληθώ περαιτέρω, οπότε δε ξέρω τι κάνει από πλευράς κάμερας.
Εννοείς όταν πατάς το home και ενίοτε κολλάει μερικά δευτερόλεπτα γράφοντας 'φόρτωση'; Έχει τίποτα άλλο ενδιαφέρον η 526;
Όχι, εννοώ το πρόβλημα που είχαν αρκετοί, μετά από εκκίνηση του κινητού να χάνονται τα widgets και στη θέση τους να γράφει 'problem loading widgets'. Επρεπε κάθε φορά να τα σβήνω και να τα ξαναφτιάχνω από την αρχή.
Η 526 δεν είδα να έχει τίποτα διαφορετικό από την 522, αλλά την εγκατέστησα μόνο για 10 λεπτά προκειμένου να πάω σε ICS.
Την τρέχω από τη Παρασκευή το μεσημέρι, είναι πολύ ωραία, η καλύτερη κίνηση που έκανα με το Χ5.Η κάμερα καλή, ριστάρτ δε μου έχει κάνει μέχρι τώρα, είναι πολύ 'streamlined' η λειτουργία. Δηλαδή από fb app πατάω σε κάποιο λινκ για youtube και με πάει λες και είναι στο ίδιο το πρόγραμμα, όχι όπως στην 2.3 που 'μάγκωνε' κάπως (όχι λόγω ram/επεξεργαστή). Βρήκα από που ρυθμίζεται το notification drawer και το έχω φέρει στα μέτρα μου.
Μείον κατά τη γνώμη μου το οτι ξεχώρισαν τον dialer από τα contacts. Πριν ήταν στην ίδια εφαρμογή, με tabs στη κορυφή για dialer, call log, contacts, favourites και groups. Τώρα έχει 2 εφαρμογές.
Τη Phone που έχει:
-dialer
-call log
-favourites+frequently called+contacts
και τη People που έχει:
-contacts
-groups
-favourites+frequently called
Άσκοπο κατά τη γνώμη μου.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν να βάζουν δείκτη μπαταρίας χωρίς %, λες και είναι Νόκια 3210. -
Τις τελευταίες μέρες όταν παταω το home button η συσκευή τραβάει μόνη της screenshot.Πωτς γενεν αυτό?
-
καπου πηρε το ματι μου αυτο το Setting αλλα δεν θυμαμαι που!
-
οποιος με SG2 θελει να δοκιμασει καποιον kernel που προσφερει πολυ καλη διαρκεια μπαταριας, ας δοκιμασει τον RedPill 1.3
oτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι σημερα, χωρις να εχει διαφορα σε επιδοσεις.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καπου πηρε το ματι μου αυτο το Setting αλλα δεν θυμαμαι που!Αν το θυμηθείς,please let me know γιατί κάποιες φορές καταντάει κουραστικό να πατάω το homescreen button και αυτό να τραβάει screenshot
-
teox... αυτο τωρα ειναι homescreen? αυτος ο αχταρμας απο εικονιδια? Τοσες δυνατότητες εχει το android... was that the best u could do? Είναι καποια προσπάθεια να το κάνεις να μοιάζει περισσότερο με iphone? Γιατι αν ειναι... τοτε εισαι σε καλο δρόμο.
Χρειάζεσαι οπωσδηποτε εναν interior widget designer να στο σουλουπώσει λίγο, γιατί ειναι χαλια...
Ουφ... mini-rant τελός... Με κουράσατε και σήμερα... πολύ ξινίλα πάλι έβγαλα...
-
Για τραβα και το superior δικο σου homescreen να δουμε πως ειναι να μαθαινουμε...
Sent from my GT-I9100
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για τραβα και το superior δικο σου homescreen να δουμε πως ειναι να μαθαινουμε...Sent from my GT-I9100
δεν ειναι δυσκολο να το μαντεψεις...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για τραβα και το superior δικο σου homescreen να δουμε πως ειναι να μαθαινουμε...Sent from my GT-I9100
@ spiros: Die in a fire...
Stefan... ειμαι τυχερος μες την ατυχία μου.... δεν εχω utility για screenshot καρδια μου
Αυτο του Teox παντως.... (πλεον υποπτευομαι πως και συ stefan εισαι χαλιας) ειναι ιεροσυλία στο Sense με τα τοσο ωραια widget....
-
πες μας οτι δεν εισαι και root, για να κανονισω για ban
-
Το ότι είναι ένας τρελός αχταρμάς η οθόνη του teox ισχύει. Δεν έχει άδικο ο ακατονόμαστος...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
(πλεον υποπτευομαι πως και συ stefan εισαι χαλιας)Κατσε να απαλαγω απο το μπασταρδοϊο και θα σε βαλω στη θεση σου.
Τι utility ειναι αυτο που λειπει και γιατι δεν το εχεις?
Sent from my GT-I9100 -
Μεχρι κι εγω οταν ειχα το ντεφυ καλυτερα ηταν.
Τωρα που θα βρω μαεταχειρω iphone βεβαια δε θα με απασχολει
-
teox... αυτο τωρα ειναι homescreen? αυτος ο αχταρμας απο εικονιδια? Τοσες δυνατότητες εχει το android... was that the best u could do? Είναι καποια προσπάθεια να το κάνεις να μοιάζει περισσότερο με iphone? Γιατι αν ειναι... τοτε εισαι σε καλο δρόμο.Χρειάζεσαι οπωσδηποτε εναν interior widget designer να στο σουλουπώσει λίγο, γιατί ειναι χαλια...
Γιατί τι έχει ?Απλά έβαλα όσες εφαρμογές χρησιμοποιώ καθηεμρινά στην 1η οθόνη ώστε να έχω άμεση πρόσβαση.Τις υπόλοιπες τις ανοίγω από το μενού.Ναι,το ξέρω ότι το sense έχει πολύ ωραια widgets αλλά ξέρω πως όσο πιο πολλά widgets βάζω στις επιφάνειες τόσο πιο γρήγορα τελειώνει η ήδη ενοχλητική μπαταρία.Είμαι πάντως ανοιχτός σε προτάσεις για παραμετροποίηση της επιφάνειας εργασίας.Για δώστε μερικές ιδέες
-
Βάλτα ανθρωπέ μου σε διπλανή οθόνη και άσε την κεντρική καθαρή να βλέπεις την Φερράρι. Εγώ στην κεντρική έχω τον καιρό και σε διπλανές widgets & συντομεύσεις εφαρμογών. Με κουράζει να την βλέπω έτσι ανάκατα.
-
teox... αυτο τωρα ειναι homescreen? αυτος ο αχταρμας απο εικονιδια? Τοσες δυνατότητες εχει το android... was that the best u could do? Είναι καποια προσπάθεια να το κάνεις να μοιάζει περισσότερο με iphone? Γιατι αν ειναι... τοτε εισαι σε καλο δρόμο.Χρειάζεσαι οπωσδηποτε εναν interior widget designer να στο σουλουπώσει λίγο, γιατί ειναι χαλια...
Υπαρχουν και τα αντιοξινα,ειναι πιο αποτελεσματικα απο το να ποσταρεις στο φορουμ.
-
Η δικιά μου homescreen.
Ψορσαιρ, μήπως δεν μπορείς να πάρεις screenshot λόγω κλειδώματος από τον πάροχο, σαν μερικά defy που έχουν κλειδωμένη φωτεινότητα;
-
το πιο πιθανο ειναι να ειναι νιουμπης και να μην ειναι root
-
και η δικιά μου:
και οι οθονιές μου:
-
Εγώ homescreen έχω ότι δουλεύω σε καθημερινή βάση
Στις άλλες έχω βάλει κάποια widgets και το ημερολόγιο
Περι συσκευών Android...