-
δεν με βολεύει ο κλινγκος.
Ο σκύλος μετράει 100% όσο και Vodafone. Αυτό έχει σημασία. Να μετράει όσο ο provider. Τώρα αν μετράνε και οι δύο λάθος ποσώς μας απασχολεί. Το θέμα είναι να μην βρεθούμε με καμιά υπέρογκη χρέωση απ' το πουθενά.
Εμ αυτό λέμε ότι δεν μετράει όσο η wind, οπότε σβου.
-
Α sorry, my bad. Έτσι όπως αναφέρθηκε νόμιζα ότι δεν μετράει καλά βάση στοιχείων χρήστη. Δεν περίμενα να έχει τέτοια διαφορά από provider σε provider.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν είναι κλειδωμένο, μια χαρά δουλεύει και το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά αν δουν ξαφνικό spike στη χρήση γιατί έχεις μετατρέψει την mobile σύνδεση σε landline τότε τρως warn και μετα ban.
Ε το ίδιο είναι. Εγώ καταναλώνω γύρω στα 500mb/3gb το μήνα κανονικά. Το καλοκαίρι κατανάλωσα και τα 3gb σε 10 μέρες. Θα μου είχαν ρίξει άκυρο δηλαδής...
Αυτό που λες δεν είναι spike. Αν όμως καταναλώσεις ξαφνικά 5-6 gb σε μια μέρα, θα το φας το warn σου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η δικιά μου homescreen.
Ψορσαιρ, μήπως δεν μπορείς να πάρεις screenshot λόγω κλειδώματος από τον πάροχο, σαν μερικά defy που έχουν κλειδωμένη φωτεινότητα;
τι κανεις στο roehampton;
-
Onavo ftw για τα data
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
τι κανεις στο roehampton;
Διαμονή παραδίπλα/πανεπιστήμιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωπ@all:** I think you brought a knife to a gunfight! **
Δεν είναι κλειδωμένο, μια χαρά δουλεύει και το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά αν δουν ξαφνικό spike στη χρήση γιατί έχεις μετατρέψει την mobile σύνδεση σε landline τότε τρως warn και μετα ban.
-
άρα πρέπει να κατεβάζεις 6+ Gb την ημέρα ώστε να μην τίθεται θέμα spike.
well done zorz my boy. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ωπ
@all:** I think you brought a knife to a gunfight! **
http://i41.tinypic.com/91cxhu.png
ωωωω ρε πουστή μου... ολη την ημερησια κινηση της Cosmote σε data, εσυ την κάνεις μονος σου....
-
Σημερα έπαιζα με ενα SII μιας φιλης. Οκ, καλο,πολυ καλο κινητο αλλα το μεγεθος ειναι απαραδεκτο!
Πως την παλευετε με τοσο μεγαλες συσκευές;sent from my telephone
-
dridine, μετά από κάποιο όγκο δεδομένων, σας ρίχνουν ταχύτητα?
Εγώ έχω ενα απ τα τελευταία unlimited, με 2GB ως όριο που διασφαλίζουν την ταχύτητα που σου προσέφεραν με το συμβόλαιο
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Σημερα έπαιζα με ενα SII μιας φιλης. Οκ, καλο,πολυ καλο κινητο αλλα το μεγεθος ειναι απαραδεκτο!
εχουμε μεγαλα ...δαχτυλα
το μεγεθος το συνηθιζεις, την ιδια απορια εχω και γω πως την παλευετε με τοσο μικρες συσκευες
το S2 ειναι τοσο λεπτο που δεν ενοχλει καθολου. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
dridine, μετά από κάποιο όγκο δεδομένων, σας ρίχνουν ταχύτητα?Εγώ έχω ενα απ τα τελευταία unlimited, με 2GB ως όριο που διασφαλίζουν την ταχύτητα που σου προσέφεραν με το συμβόλαιο
Μπα, δεν έχω παρατηρήσει throttling.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Θέμα 1-2 εβδομάδων είναι. Ειδικά το συγκεκριμένο είναι πολύ λεπτό και αρκετά ελαφρύ. Από iphone4 σε αυτό, που οπτικά έχουν μεγάλη διαφορά :
δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Εντάξει το τελειότερο κινητό από άποψη μεγέθους είναι αυτό :
αλλά πλέον οι 4+ ίντσες είναι ψιλοαπαραίτητες για φωτό, βίντεο, ίντερνετ κλπ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχουμε μεγαλα ...δαχτυλα
το μεγεθος το συνηθιζεις, την ιδια απορια εχω και γω πως την παλευετε με τοσο μικρες συσκευες
-
Μα δεν κάθεται καθολου καλα στο χερι! Το αν ειναι λεπτο παντως,δεν συνεπάγεται οτι χωραει και σε ολες τις τσεπες. Τεσπα, δεν λεω πολλα γιατι ισως να αλλαξω καποτε γνωμη.
sent from my Telephone
-
Delete
-
αυτή ειναι η διαφορά ενός αντρα με ένα παιδάκι... Οταν μεγαλώσεις θα μπορείς και συ να ανέβεις σε ιντσες... Ως τότε παιξε με τα playschool σου
-
Τα παραθυρα γρηγορα
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Επιτελους εχτες το βραδυ αναβαθμιστηκε και το δικο μου asus tranformer σε Ics.....
Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι βεβαια αλλα ναχουμε να λεμε
Περι συσκευών Android...