οχι ο,τι θες ο,τι σου προσφερει ο καθε launcher
απλα ο συγκεκριμενος που για παραδειγμα χρησιμοποιω εγω περα απο διαφορες βελτιστοποιησεις που εχει για τη ταχυτητα (κατι που εχει αναγκη το μπουρουχι μου) , σου δινει αρκετες επιλογες για το interface του κινητου σου
μπορω πχ να το κανω να μοιαζει με nexus (πχ στο τροπο που σκρολλαρουν οι εφαρμογες αλλα και στα κουμπια) , μπορω να το κανω να μοιαζει με iphone , να του βαζω ο,τι συντομευσεις θελω , διαφορα εφφε αν θελω την οταν αλλαζω τις κεντρικες οθονες , μπορω να κλειδωνω το desktop για να μη σβησω ή μετακινησω κατι κατα λαθος μπορω να κανω uninstall μια εφαρμογη απλα πιεζοντας παρατεταμενα πανω της (μου βγαινει σχετικη επιλογη, χωρις να χρειαζεται να μπω στις ρυθμισεις)
εχει παρα πολλες επιλογες που πιστευω οτι καλυπτουν σχεδον καθε γουστο και μπορει να καθεσαι ολη μερα να τις ψαχνεις
στο δικο μου κινητο και της αδερφης μου πχ (που του χω περασει επισης τον ιδιο launcher ) δεν βλεπεις καποια διαφορα και ας ειναι διαφορετικης εταιρειας
αν και ο launcher της lg δεν ειχε κατι το ουσιαστικα κακο, προτιμησα το συγκεκριμενο ο οποιος ειτε τον τρεχεις σε desire , ειτε σε galaxy, ειτε σε zte εχεις ουσιαστικα τα ιδια πραγματα μπροστα σου (αν εχουν τις ιδιες ρυθμισεις)
το μονο που με ενοχλουσε απο την lg ηταν το πληκτρολογιο της, αλλα και αυτο λυθηκε απλα αλλαζοντας το
το ιδιο πληκτρολογιο εβαλα και στο samsung του πατερα μου γιατι τον ενοχλουσε αυτο της samsung
δοκιμασε παντως να παιξεις με καποιον launcher (και μετα απεγκατεστησε τον ) και θα δεις οτι υπαρχουν παρα πολλες επιλογες να φερεις τα πραγματα στα μετρα σου
οποτε εμενα το ui δε με απασχολει ιδιαιτερα
υπαρχουν και διαφορα τσαμπα skins στο μαρκετ αν θες το εικονιδια σου να μοιαζουν με ο,τι του κατεβει του καθενος στο κεφαλι τα οποια χωνεις στο launcher σου