-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Toν corsair τον έχουμε δει live, εσύ είσαι το bot -
Toλμάς και με κρίνεις μικρό και ανίσχυρο byte ?
-
ρε μλκες... δεν σας έχει περάσει ποτε απο το μυαλό πως ο Elteo μπορεί να είναι ο Stig του forum? Καταλαβαίνετε λοιπόν πως δεν θα μπορούσε κανείς να τον δει... θα χαλουσε ο μυθος που υπάρχει γύρω απο αυτόν
@ Elteo: πλάκα κάνουμε, φρόντισε να ξυδιαστείς ε...
-
Corsair , τράβα πούλα κανα κινητό ρε ...
-
Παιδια, μια ερωτηση: πηρα ενα ντεφυ χθες (εκμεταλλευτηκα μια ευκαιρια σε μια εκθεση) και θελω να μεταφερω τις επαφες μου. Ειδα οτι εχει ηδη περασμενες μερικες επαφες δικες μου (mirage, charmak) κλπ χωρις να βαλω λογαριασμο.google. Τι μπορει να συμβαινει; Επισης, πως γυρνας τη γλωσσα απο τα ολλανδικα στα ελληνικα;
Sent from my defy+ (use it like it' stolen)
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παιδια, μια ερωτηση: πηρα ενα ντεφυ χθες (εκμεταλλευτηκα μια ευκαιρια σε μια εκθεση) και θελω να μεταφερω τις επαφες μου. Ειδα οτι εχει ηδη περασμενες μερικες επαφες δικες μου (mirage, charmak) κλπ χωρις να βαλω λογαριασμο.google. Τι μπορει να συμβαινει; Επισης, πως γυρνας τη γλωσσα απο τα ολλανδικα στα ελληνικα;Sent from my defy+ (use it like it' stolen)
Κορυφαίο τρολλάρισμα!
ΥΓ: Κρίμα ρε Ντριφτάκο...
-
κριμα να μην εχει καποιος την φωτογραφια του ολλανδου που πηγε να του φαει την γκομενα ο rx
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κριμα να μην εχει καποιος την φωτογραφια του ολλανδου που πηγε να του φαει την γκομενα ο rxΣτεγνα τον εδωσες!
-
Το μλκα τον παπα
Εχω κανει μυνηση κατ αγναστου, ετοιμασου να πεσεις στα διχτυα της ελληνικης δικαιοσυνης -
Καλημέρα!!Τις τελευταίες μέρες το Viber λειτουργει στα κινητά σας?
-
Χperia neo V, ή Nokia 500?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Χperia neo V, ή Nokia 500?αναλόγως τη χρήση που το θες
-
Κυρίως ... σαν κινητό τηλέφωνο.
-
υποψην, και τα 2 που λες, για να αξιοποιηθουν χρειαζονται πακετο data. Πιο καλο το xperia, με διαφορα.
-
Symbian θα πάρεις ΣΗΜΕΡΑ άνθρωπέ μου;
Οτιδήποτε με Android ή iOS . Δεν ξέρω και για τα παραθύρια αν υπάρχει κάτι καλό (τα Windows Phone ντε! ).
Εγώ μετά από 1 χρόνο σχεδόν χρήσης, δεν μπορώ να συνηθίσω το Symbian στο Nokia της δουλειάς!Πάρε το Sony και κάνε ένα κόπο παραπάνω στην αρχή, για να αποζημιωθείς στην συνέχεια. Θα σου φανεί κάπως περίεργο τις πρώτες μέρες, μετά δεν υπάρχει γυρισμός.
Μόνον ο Ντρίφτης δεν τα κατάφερε να το μάθει και πλήρωσε για να του το κλέψουν (ντρεπόταν να πει πως είναι απλά άσχετος... ).
-
-
Επίσης έμαθα πως ο παπάς πουλάει ένα καλομεταχειρισμένο Defy , φρέσκο κλεμμένο είναι και αχρησιμοποίητο. Ο προηγούμενος κάτοχος δεν ήξερε ούτε να το ανοίξει λέει....
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Καλημέρα!!Τις τελευταίες μέρες το Viber λειτουργει στα κινητά σας?Την τελευταία αναβάθμιση την έκανες?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Χperia neo V, ή Nokia 500?
αναλόγως τη χρήση που το θες
ναι βεβαιώς... αμα θες για πυροκροτητη εκρηκτικου μηχανισμού το Νοκια ειναι μονοδρομος... Βλακαν Ροζούλην. Για κανένα λογο Νοκια η Symbian. 2012 εχουμε... Αφηστε τα και τα 2 να πεθανουν επιτελους....
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Χperia neo V, ή Nokia 500?Μπα μπα μπα λιγο αργα δε με ακουσες;
Exei και μια καλη συσκευη, πολυ χρησιμη για τηλεφωνα, που προτεινει ο tm, στα 669 Ε
Περι συσκευών Android...