-
Woah. Google Chrome for Android.! Νομίζω ότι βρέθηκε άξιος αντικαταστάστης του Opera Mobile!
Edit: μόλις τον δοκίμασα, πολύ βολικός και γρήγορος, αξίζει με τα χίλια.
Οι developers της Google για μια ακόμη φορά έγραψαν. Όπως και με το Google Currents, είναι η πρώτη μόλις έκδοση και είναι εξαιρετική υλοποίηση.
-
Kαι δεν το λέω με την έννοια του Sandero -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Το άρθρο είναι του Ιανουαρίου. Ακόμα δεν έχω δει κάτι (ίσως και να κάνω λάθος). Πάντως στο myphone αρκετοί χρήστες αναφέρουν κάποια θεματάκια με τη 2.3 στο x5 pro, οπότε περιμένω.+1
Kαι εδώ με 2.2.2 ακόμα -
και που το βρίσκουμε το Chrome?
μόλις τσέκαρα market και δεν βλέπω κάτι. -
Πρέπει να έχεις την ics.
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Πολύ ωραίο κι ευχαριστώ πολύ. Μαζί με τα smart keyboard και anysoftkeyboard είναι τα πιο ενδιαφέροντα με το τελευταίο (μετά από κάποια παραμετροποίηση) να είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω - και τελικά το επικρατέστερο απ' ό,τι φαίνεται - δηλαδή εντελώς μινιμαλιστικό όπου κάθε κουμπί δεν είναι φορτωμένο με σύμβολα, αριθμούς κλπ.Και εγώ το anysoftkeyboard έχω. Αυτό με τον τόνο σε άλλο κουμπί το έχει κανένα, αναρωτιέμαι
Νομίζω το καλύτερο για μένα ( μου αρέσει το ios πληκτρολόγιο) είναι το ics keyboard, αλλά δεν έχει ελληνικά.Εγω καλοβλεπω το apple ecosystem ( ) και αλλοι ερχονται στο android
Αν δε βαριέσαι, γράψε σε 2 γραμμές το σκεπτικό σου
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εγω καλοβλεπω το apple ecosystem ( ) και αλλοι ερχονται στο android
Ερχεται σε 1-2 μερες review κολαφος....
-
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Πρέπει να έχεις την ics.Πολύ ωραίο κι ευχαριστώ πολύ. Μαζί με τα smart keyboard και anysoftkeyboard είναι τα πιο ενδιαφέροντα με το τελευταίο (μετά από κάποια παραμετροποίηση) να είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω - και τελικά το επικρατέστερο απ' ό,τι φαίνεται - δηλαδή εντελώς μινιμαλιστικό όπου κάθε κουμπί δεν είναι φορτωμένο με σύμβολα, αριθμούς κλπ.
Και εγώ το anysoftkeyboard έχω. Αυτό με τον τόνο σε άλλο κουμπί το έχει κανένα, αναρωτιέμαι
Νομίζω το καλύτερο για μένα ( μου αρέσει το ios πληκτρολόγιο) είναι το ics keyboard, αλλά δεν έχει ελληνικά.Πρέπει να δοκίμασα την Κυριακή γύρω στα 6-7 πληκτρολόγια.
Πράγματι το anysoftkeyboard είναι το καλύτερο και για εμένα. Με την παραμετροποίηση γίνεται πολύ ξεκούραστο (αν μη τι άλλο κάθε πλήκτρο δεν είναι φορτωμένο με σύμβολα και αριθμούς κάτι που με κούραζε προσωπικά).
Για το θέμα της οξείας και των διαλυτικών δεν βρήκα υποστήριξη σε όσα δοκίμασα.
Υπάρχει όμως αυτό που υποστηρίζει ότι το κάνει (αυτό κατάλαβα), αλλά διαβάζοντας τις οδηγίες στο site τους δεν βρήκα το κουράγιο να το εγκαταστήσω (γέρασα ).
-
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τι έχεις πάρει Σπάϊρους?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και που το βρίσκουμε το Chrome?
μόλις τσέκαρα market και δεν βλέπω κάτι.https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
Με την δικια μου συσκευη ειναι ασυμβατος (2.3.6)
Στο insomnia γρεφει οτι ειναι μονο για ICS -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τι έχεις πάρει Σπάϊρους?
Δεν πηρα κατι για μενα, μου το εφεραν για δοκιμη, αλλα ισως αναγκαστω να το αγορασω (τιμη ΗΠΑ) γιατι το laptop μου εμεινε απο μητρικη
Ipad2
-
Super είναι το iPad2. Έχω το iPad 1, το 2 το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. Τρομερά γρήγορο.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Πρέπει να δοκίμασα την Κυριακή γύρω στα 6-7 πληκτρολόγια.Πράγματι το anysoftkeyboard είναι το καλύτερο και για εμένα. Με την παραμετροποίηση γίνεται πολύ ξεκούραστο (αν μη τι άλλο κάθε πλήκτρο δεν είναι φορτωμένο με σύμβολα και αριθμούς κάτι που με κούραζε προσωπικά).
Για το θέμα της οξείας και των διαλυτικών δεν βρήκα υποστήριξη σε όσα δοκίμασα.
Υπάρχει όμως αυτό που υποστηρίζει ότι το κάνει (αυτό κατάλαβα), αλλά διαβάζοντας τις οδηγίες στο site τους δεν βρήκα το κουράγιο να το εγκαταστήσω (γέρασα ).
Και εγώ μία από τα ίδια 7-8, εγκαθιστούσα αβέρτα, γιατί πίστευα ότι κάποιο θα είναι το ίδιο με του ios, δεν μπορεί
Ανέλαβα ώς νιάτο και είδα και αυτό που έβαλες. Τι διαδικασία βρε , η ίδια που ακολουθείς για κάθε πληκτρολόγιο είναι ( τικ από τις ρυθμίσεις και μετά επιλογή του ως input method).
Πρώτες εντυπώσεις: ο τόνος όντως ξεχωριστά, αν και πρέπει να το πατάς πριν το γράμμα ( μικρό το κακό).
Αλλά:
-το λεξικό είναι κουκουρούκου. Πατάς 'λρω' αντί για 'λεω' και στο διορθώνει με το 'πρώτη'.
-όταν αλλάζεις προσανατολισμό, πάει πάντα στο αγγλικό, ανεξάρτητα αν ήσουν στα ελληνικά ή στους αριθμούς.
Το ότι το βλέπω πιο αργό στην απόκριση, εξηγείται; ή είναι placebo;Γενικά έχω παρατηρήσει ότι το ics keyboard είναι πιο responsive από τα όλα.
Μένω στο anysoftkeyboard -
Kι εγώ μετά απο αρκετές δοκιμές κατέληξα εκεί. Έψαχνα κι εγώ κάτι που να μοιάζει με αυτό του iPhone και με έβριζε ο Κινέζος γνωστός και ως corsair.
-
Χθες λύθηκε το πρόβλημα της αναβάθμισης του κινητού,την έκανε μόνο του,ενώ άλλες φορές μου έβγαζε κάτι μυστήρια μηνύματα.Γενικά δεν είδα διαφορές με την προηγούμενη έκδοση.Το μόνο θέμα που προέκυψε είναι το εξής,στην μπάρα επιλογών στην αρχική σελίδα μου βγάζει ένα σύμβολο{της περιαγωγής δεδομένων}.Ότι και αν επιλέξω από το μενού δεν εξαφανίζεται.Εσείς τι έχετε επιλέξει στο μενού της περιαγωγής δεδομένων?
-
-
Κοοα να βγαλεις καμια εφαρμογη για crapdroid, γιατι αλλιως λεφτα απ τη σεκτα δε θα δεις
-
.. καλα, αυτα τα κολπα για τους premium του ανδροϊδ..
Για το vast majority (συμφωνα με το αρθρο) ....
Αυτο θα πει σεβασμος στον καταναλωτη!
(αποσυρομαι ησυχως!)
Περι συσκευών Android...