-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για το τελευταιο ερωτημα κανε ενα πμ στον κορσερ, θα σε κατατοπισει πληρως!
3g δε χρειαζεσαι αφου εχει παντου ανοιχτα wifi, η μπαταρια του ντεφιου συμφωνα με ροζ με πολυ πειραγμα κραταει και 3 μερες, το δικο σου καποιο θεμα εχει μαλλονρε μλκ... σπας την συμφωνία? Αφου είχαμε πει για τα πάντα και τα κοάλα να προτείνουμε τον Drdino... Γιατι το κάνεις αυτο τώρα? Γιατί ανοίγεις μέτωπα?
-
Ο ροζ ειναι γνωστος για τις πιπες του
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ο ροζ ειναι γνωστος για τις πιπες τουτο σιαξες το Φ βλέπω στο αντροιντ
-
Απ το ipad γραφω
-
ντριφτη το syscontrol (κάνε search στο market όπως το γράφω) άμα θες δοκίμασε για το 3G κλπ.
έχει αρκετά widget ξεχωριστά καθώς και ένα με πολλά μαζί (gps-wifi-roaming-6 συνολικά και ένδειξη μπαταρίας).
ήρθε φορτωμένο στο μινι και με έχει βολέψει πολύ. -
-
-
έχω έναν bt obd με τον οποίο σε συνδιασμό με το torque pro βλέπω κάποια πραγματάκια αλλά τον χρησιμοποιώ κυρίως ως μπαρόμετρο.
κάνω ζημιά αν έχω τον αντάπτορα αυτόν συνέχεια πάνω στην obd θύρα; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχω έναν bt obd με τον οποίο σε συνδιασμό με το torque pro βλέπω κάποια πραγματάκια αλλά τον χρησιμοποιώ κυρίως ως μπαρόμετρο.
κάνω ζημιά αν έχω τον αντάπτορα αυτόν συνέχεια πάνω στην obd θύρα;Μολις μου θυμησες οτι τον εχω κανα 4μηνο πανω...
-
@elteo
Όπως κατάλαβες από το ποστ του spirou, κάνεις ζημιά στη μνήμη σου μάλλον. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κάνω ζημιά αν έχω τον αντάπτορα αυτόν συνέχεια πάνω στην obd θύρα;Μολις μου θυμησες οτι τον εχω κανα 4μηνο πανω...
Ωραία γιατί με βολεύει πολύ.
Σπύρο σου τρώει πολύ μπαταρία στο κινητό δουλεύοντας το torque;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραία γιατί με βολεύει πολύ.
Σπύρο σου τρώει πολύ μπαταρία στο κινητό δουλεύοντας το torque;
Ναι τρωει, αλλα το βαζεις να φορτιζει ταυτοχρονα και εισαι οκ
-
Σκέφτομαι να πάρω ένα φτηνό android με 50-60 ευρώ (βρίσκω ΖΤΕ) και να το έχω μόνιμα με ρεύμα για αυτό τον λόγο.
Μαλακία; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σκέφτομαι να πάρω ένα φτηνό android με 50-60 ευρώ (βρίσκω ΖΤΕ) και να το έχω μόνιμα με ρεύμα για αυτό τον λόγο.
Μαλακία;ΖΤΕ? για κινεζιες κανε ενα πμ στον κορσερ, θα χαρει να σε ενημερωσει
-
Ρε 2 αυγά τουρκίας φτηνό αυτό βρίσκω. Συγκεκριμένα το Carl. Δεν με νοιάζουν σπεκς με νοιάζει να τρέχει το torque. Και για αυτό χρειάζεται να έχει android os. Βέβαια το Carl έχει 2.2 οπότε είναι υπεραρκετό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μαλακία;Πεταμενα λεφτα γιατι μετα απο λιγο καιρο ουτε που θα το κοιτας
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μαλακία;Πεταμενα λεφτα γιατι μετα απο λιγο καιρο ουτε που θα το κοιτας
δίκιο έχεις. θενξ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μολις μου θυμησες οτι τον εχω κανα 4μηνο πανω...Τότε δεν πρέπει να αφήνεις μάλλον και πολύ το αμάξι σε ακινησία.. Στη δική μου περίπτωση, ο OBD adaptor, και σβηστή να είναι η μηχανή, παίρνει ρεύμα όταν συνδεθεί και αναβοσβήνουν τα LED του για Bluetooth κ.λπ.
-
Κάποια στιγμή είχα ρωτήσει πώς γίνεται στο honeycomb να έχω στο browser ανοιχτό ένα tab στο background και να παίζει μουσική από το youtube ενώ ταυτόχρονα σερφάρω σε άλλα site. Εντελώς τυχαία ανακάλυψα σήμερα (αν και τον χρησιμοποιώ συνέχεια) ότι το κάνει ο Opera mobile. Πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου (γινόταν στο iOS) και ήταν το μόνο feature που μου έλειπε. Πάει κι αυτό.
-
Εσυ ποτε πηγες ανδροιδ? Χανω επεισοδια
Περι συσκευών Android...