-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αυτο που εχει ο drdinos?
αν εννοεις αυτο, το ειδα..S2 με αναβολικά...
-
Σαλάτα γίναμε
-
Και μένα μου αρέσει από το λίγο που το έχω δει.
Θα πάω μια βόλτα αύριο από κανά Multirama μήπως το έχουν πρόχειρο και ανάλογα τα κέφια ίσως το χτυπήσω. -
Απ'ότι είχα ψάξει, τα αρνητικά του atrix θεωρούνται η οθονη του ( ο τυπος της, ειναι σα να εχει μαύρο γύρω από κάθε πιξελ) και η μέτρια μπαταρία.
Εγω τελικά δεν έκανα την κίνηση, το σκεφτόμουν
Sent from my U8800 Pro using Tapatalk
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πηγα ειδα το S2.. ΠΟΛΥ μεγαλο για τα γουστα μου... σορρυ, αλλα δεν!
το Razr δεν το ειδα, θα παω τις επομενες ημερες..Αν σου φανηκε μεγαλο το S2, τι σε κανει να πιστευεις πως θα ειναι μικρο το RAZR?
Btw, δεν ειναι αυτά μεγάλα... εσυ εχεις συνηθίσει σε καχεκτικά κινητα Να μην τα πολυλογώ... και γω οπως και ο Ντινος κλπ κλπ.... κάποτε μας φαινόταν οι 3.7 μεγάλες και λέγαμε μαλακίες του τύπου πως πανω απο 4 ιντσες με τπτ κλπ κλπ... Εν τελη καταληξαμε με 4.3 εγω και 4.6 αυτός... και σε πληροφορώ πως δεν θα κατεβαίναμε απο αυτες τις ιντσες. Big is beautiful...
Μια ιδέα ειναι ολα...
-
tm άκου τη καρδούλα σου και άσε τον κύριο ' samsung daily digest ' να κανει τα promotion! παρε razr!!!
-
Παιδες, εχει σεταρει κανενας exchange email στο android?
Απ το μενου του ντεφιού δε βγανω ακρη -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
tm άκου τη καρδούλα σου και άσε τον κύριο ' samsung daily digest ' να κανει τα promotion! παρε razr!!!ασε τις πιπες και φερε μου το γαντι κλεφτη... βλακαν...
-
Edit, εβγαλα:p
-
Πάλι καλά!
Σήμερα πήρα απόφαση και σέταρα κι εγώ το εταιρικό email. Πανεύκολο είναι, αρκεί να ξέρεις exchange server και domain. Αν ο Exchange έχει και Web interface, ακόμη καλύτερα.Για όσους ενδιαφέρονται, το σετάρεις από τους Λογαριασμούς/Accounts και αφού βάλεις το email σου, μετα επιλέγεις σαν τύπο email το Exchange και βάζεις χεράτα τις υπόλοιπες ρυθμίσεις.
-
εγώ το ήθελα κυρίως για την ατζέντα
γαμεί το τηλεφωνάκι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@mirage
συμφωνείς ή διαφωνείς? δεν κατάλαβαΤο polycarbonate είναι απο τα πιο διαδομένα πλαστικά σε καθημερινά είδη χρήσης. Μπορεί του lumia να είναι απο το ίδιο υλικό που κατασκευάζονται τα κράνη του χόκει αλλά αυτό δεν το κάνει κάτι το ιδιαίτερα εξωτικό σαν υλικό
500 πράματα να πω, θα βρείτε άλλα 500 για αντίλογο.
Και οι οθόνες μας έχουν γυαλί όπως και τα μπουκάλια της μπύρας, αλλά και ένα ζευγάρι Ray-Ban επίσης.
Επίσης αν θεωρείς ότι το Lumia800 έχει polycarbonate όμοιο με της συσκευασίας που πίνουμε νερό, όπως είδα στο λινκ, τότε τι να πω.
Και για να μη λέμε ότι μας συμφέρει, το υλικό του Lumia χρησιμοποιείται όντως στην αεροναυπηγική όπως είχα προαναφέρει, κάτι για το F-22 raptor λέει το wikilink. Κάτι τέτοιο το έχει δηλώσει επισήμως η Nokia εξάλλου.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theaterΚαι για να κλείσω, εγώ το θεωρώ κατασκευαστικά πολλά επίπεδα επάνω από οποιοδήποτε Galaxy S2 ή Razr. Δεν είναι δηλαδή αυτό αποδεκτό?
Bootarei ταχύτερα από όλα, ομορφότερο είναι, οθονάρα έχει, σφαιράτο γενικά....κατά τα άλλα δεν έχει τίποτα....
Λες και άμα ήθελα, δεν θα μπορούσα να έπαιρνα το S2. -
Ερωτήσεις άσχετου:
Τα Win phones παίρνουν widgets? Αν σου τη βαρέσει παίρνουν root ή custom roms?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ερωτήσεις άσχετου:Τα Win phones παίρνουν widgets? Αν σου τη βαρέσει παίρνουν root ή custom roms?
Τα widgets είναι άχρηστα στην δομή που έχει το WP. Η κεντρική οθόνη γεμίζει από ζωντανά πλακίδια που σου δείχνουν συνεχώς πληροφορίες.
Root για να κάνεις τι?
Customs Roms υπάρχουν, δεν ξέρω αν υπάρχουν για το Lumia. Στην αντίληψη μου δεν έχει πέσει κάτι. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
@mirage
συμφωνείς ή διαφωνείς? δεν κατάλαβαΤο polycarbonate είναι απο τα πιο διαδομένα πλαστικά σε καθημερινά είδη χρήσης. Μπορεί του lumia να είναι απο το ίδιο υλικό που κατασκευάζονται τα κράνη του χόκει αλλά αυτό δεν το κάνει κάτι το ιδιαίτερα εξωτικό σαν υλικό
500 πράματα να πω, θα βρείτε άλλα 500 για αντίλογο.
Και οι οθόνες μας έχουν γυαλί όπως και τα μπουκάλια της μπύρας, αλλά και ένα ζευγάρι Ray-Ban επίσης.
Επίσης αν θεωρείς ότι το Lumia800 έχει polycarbonate όμοιο με της συσκευασίας που πίνουμε νερό, όπως είδα στο λινκ, τότε τι να πω.
Και για να μη λέμε ότι μας συμφέρει, το υλικό του Lumia χρησιμοποιείται όντως στην αεροναυπηγική όπως είχα προαναφέρει, κάτι για το F-22 raptor λέει το wikilink. Κάτι τέτοιο το έχει δηλώσει επισήμως η Nokia εξάλλου.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theaterΚαι για να κλείσω, εγώ το θεωρώ κατασκευαστικά πολλά επίπεδα επάνω από οποιοδήποτε Galaxy S2 ή Razr. Δεν είναι δηλαδή αυτό αποδεκτό?
Bootarei ταχύτερα από όλα, ομορφότερο είναι, οθονάρα έχει, σφαιράτο γενικά....κατά τα άλλα δεν έχει τίποτα....
Λες και άμα ήθελα, δεν θα μπορούσα να έπαιρνα το S2.Μου είναι αδιάφορο τι θα μπορούσες να αγοράσεις ή τι κάνει το Lumia και αν είναι σφαιράτο ή πυραυλάτο. Σου είπα πως το polycarbonate του Lumia σου είναι το ίδιο σε ιδιότητες με αυτό που χρησιμοποιείται στα κράνη του hockey. Αυτό δεν αποκλείει την χρήση του και στην καλύπτρα του Raptor ή και σε ένα απλό glider. To συγκεκριμένο υλικό έχει τεράστιο πεδίο εφαρμογών και φυσικά το polycarbonate στο μπουκάλι δεν είναι το ίδιο με το polycarbonate της καλύπτρας του Raptor ή του Lumia σου αλλά η βάση είναι ίδια. Είναι ίσως το πιο κοινό από αυτά που λέμε 'πλαστικά' και αυτό προσπαθούμε να σου πούμε.
-
Διαφώνησα ότι είναι πλαστικό?
Τουλάχιστον δεν είναι ζουληχτό όπως είναι το πίσω καπάκι των S2 & Nexus S -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Root για να κάνεις τι?
Για να κόβει τις διαφημίσεις στις εφαρμογές πχ.
Τουλάχιστον δεν είναι ζουληχτό όπως είναι το πίσω καπάκι των S2 & Nexus S
Όπα όπα...δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τα S2 ή τα Nexus S (το έχει ο κολλητός μου απ' το καλοκαίρι) που έχεις πιάσει, πάντως ζουλιχτά πλαστικά, μικροτριγμοί κτλ απλά ΔΕΝ υπάρχουν. Υπογράφω. Και την επόμενη φορά που θα μπεις σε ένα Πλαίσιο τσέκαρε και μια συγκευή που την έχει βάλει στο χέρι ο κάθε καημένος ή το κάθε πιτσιρικι που πέρασε από κει και θα δεις ότι δεν μασάει.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Root για να κάνεις τι?
Για να κόβει τις διαφημίσεις στις εφαρμογές πχ.
Αυτό δεν το ξέρω, αλλά δεν έχουν οι εφαρμογές τις τόσες διαφημίσεις όπως οι android apps.
Πολλές δεν έχουν και καθόλου. -
Το πολυκαρμπονάτο η αλλιώς polycarbonate δεν είναι κανένα εξωτικό υλικό, όλα τα φτηνά κράνη φτιάχνονται από αυτό.Τα ακριβότερα από kevlar, carbon κλπ. Δεν το γράφω για να μειώσω την επιλογή σου, απλώς προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Εξάλλου, αν εσένα σου αρέσει, εμάς μας περισσεύει.Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Προς θεού ρε Γρηγόρη, όλα αναλώσιμα είναι...
Εξάλλου εμένα μου αρέσουν όλα αυτά τα smartphone και δοκιμάζω.
Απλά κάνουμε την τρίχα τριχιά, αυτά τα τηλέφωνα είναι όλα τούμπανα, και καλύπτουν έναν μέσο χρήστη και με το παραπάνω.
Περι συσκευών Android...