-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αυτό ακριβώς ποτε δεν μπόρεσα να το καταλάβω... Και πολύ πριν πάρω το S2 διάβαζα την απιστευτη γρίνια για την 'φτηνη' ποιοτητα κατασκευής, τα μέτρια υλικά κλπ κλπ... και οταν εδέησα και το ειδα απο κοντα σε καποιο Πλαισιο... απορούσα σε τι ακριβως αναφερόταν. Οκ... δεν έχει μεταλλο... και? Δεν ξέρω αν έχω χαμηλα κριτηρια, αλλα τι αλλο θα μπορουσε να έχει στην κατασκευη του?
Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα υλικά του για κορεατική κατασκευή. Απλά όταν πιάσεις στα χέρια σου ένα Lumia 800 ή ένα iphone καταλαβαίνεις τη διαφορά της κατασκευής.
ακριβως επειδη τα έχω δει. To Lumia δεν λεει τιποτα απολυτως... χωρις να υποννοω κατι κακο, και το iphone... το iphone ειναι λαθος. Not fit for purpose. Απλα δεν βάζεις γυαλι σε ενα πράγμα που θα χρησιμοποιηθει ως κινητό .- Ενα κινητό πρεπει να έχει και κάποια λογική αντοχη σε πτώσεις γιατι εκ των πραγμάτων θα πέσει σε καποια φάση.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ακριβως επειδη τα έχω δει. To Lumia δεν λεει τιποτα απολυτως... χωρις να υποννοω κατι κακο, και το iphone... το iphone ειναι λαθος. Not fit for purpose. Απλα δεν βάζεις γυαλι σε ενα πράγμα που θα χρησιμοποιηθει ως κινητό .- Ενα κινητό πρεπει να έχει και κάποια λογική αντοχη σε πτώσεις γιατι εκ των πραγμάτων θα πέσει σε καποια φάση.Ως προς το μηλόφωνο, φαντάζομαι εννοείς για την πίσω όψη. Διότι στην εμπρόσθια όλα γυαλί έχουν. Το 800 πάντως είναι ανθεκτικότατο. Μάλιστα το υλικό του ακόμα και να γρατσουνιστεί, δεν ξεβάφει γιατί δεν είναι βαμμένο.
-
Ως προς το μηλόφωνο, φαντάζομαι εννοείς για την πίσω όψη. Διότι στην εμπρόσθια όλα γυαλί έχουν.
ναι το προβλημα με το iphone ειναι οτι αυτοι οντως χρησιμοποιησαν γυαλι... ενω οι αλλοι βάλανε κατι ανθεκτικο... gorilla glass η ανάλογο τέσπα...
-
συγνώμη κύριοι αλλά σας έχασα...
τι ακριβώς πραγματευόμαστε στα τελευταία ποστς;;; -
Τα γνωστά. Ποιος την έχει μεγαλύτερη...
την οικονομική επιφάνεια, την αξιοπιστία, την ποιότητα κτλ...
-
νταξ... στο ποιος την εχει μεγαλυτερη... (την οικονομικη επιφανεια), χανετε hands down απ τους ιδιοκτητες μηλοφωνων
(τρολια ηταν αυτο, παμε σε σοβαρα θεματα)
Σημερα λεω να πεταχτω μεχρι πλαισιο να ριξω μια ματια απο κοντα στο Razr (αν το 'χει) και στο Samsung Galaxy S2..
Θα ενημερωσω, οταν γυρισω! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόλις πιάσεις στα χέρια σου για πρώτη φορά ένα S2 διαπιστώνεις πως είναι πολύ ελαφρύ παρά το μέγεθός του. Αυτό είναι που δίνει την εντύπωση φτηνοκατασκευής, και φυσικά οτι δέν έχει μαλακά πλαστικά.
Με εντυπωσίασε πάρα πολύ το μικρό του βάρος σε συνδυασμό με την τεράστια οθόνη και δυνατότητες που έχει! Καταπληκτική κατασκευή!
Μπορεί, αλλά σου δίνει την εντύπωση της πλαστικούρας του ψέφτικου. Εγώ προσωπικά για ναυαρχίδα θα περίμενα ποιό στιβαρή κατασκευή, σαν του δικού μου πχ του HTC desire s
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Μπορεί, αλλά σου δίνει την εντύπωση της πλαστικούρας του ψέφτικου. Εγώ προσωπικά για ναυαρχίδα θα περίμενα ποιό στιβαρή κατασκευή, σαν του δικού μου πχ του HTC desire sΠες το μας κι αυτό! Πιο στιβαρό το Desire S απ' το S2??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
νταξ... στο ποιος την εχει μεγαλυτερη... (την οικονομικη επιφανεια), χανετε hands down απ τους ιδιοκτητες μηλοφωνων
(τρολια ηταν αυτο, παμε σε σοβαρα θεματα)
Σημερα λεω να πεταχτω μεχρι πλαισιο να ριξω μια ματια απο κοντα στο Razr (αν το 'χει) και στο Samsung Galaxy S2..
Θα ενημερωσω, οταν γυρισω!Είσαι στο σωστό δρόμο!
Κρίμα που δεν βγαίνει καμιά ακριβή έκδοση του Defy, θα είχαμε έναν ακόμη κάτοχο...
Εγώ πάντως σε προειδοποίησα, αν αγοράσεις Android, δεν θέλω γκρίνια!Στο Πλαίσιο δεν είδα να το έχουν πάντως, το έχει το Multirama και το Public σύμφωνα με το Skroutz.
http://www.skroutz.gr/s/396149/Motorola-RAZR-XT910.htmlΚαι η τιμή του ξεκινάει από 460€!!!
Σ' αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλό deal νομίζω....
-
Mου ήρθε ενημέρωση/ μήνυμα να κατεβάσω το Macafee ή κάτι τέτοιο, στο νεο v.
Ιδέες κανείς?
-
Πάντως το σασί του Lumia 800 είναι όλο polycarbonate. Νομίζω ότι κάπου χρησιμοποιείτε στην αεροναυπηγική αυτό το υλικό αν δεν κάνω λάθος.Βασικά... είναι μια εντυπωσιακή ονομασία για το υλικό που όλοι ξέρουμε ως 'πλαστικό' ...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Mου ήρθε ενημέρωση/ μήνυμα να κατεβάσω το Macafee ή κάτι τέτοιο, στο νεο v.Ιδέες κανείς?
Δεν χρειάζονται antivirus και λοιπες αηδιες τα ανδροειδη. Καλυτερα να μην κατεβασεις τιποτα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Απλα δεν βάζεις γυαλι σε ενα πράγμα που θα χρησιμοποιηθει ως κινητό .- Ενα κινητό πρεπει να έχει και κάποια λογική αντοχη σε πτώσεις γιατι εκ των πραγμάτων θα πέσει σε καποια φάση.+απειρο, εντελως μη πρακτικο. Τι να το κανεις το ποσο ομορφο και premium και μπλα μπλα ειναι οταν θα πρεπει να του βαλεις θηκη;
Στο μονο που το iphone δεν εχει ανταγωνισμο ειναι η ποιοτητα στην αναπαραγωγη μουσικης, δηλαδη η χρηση ως mp3 player. Ομως εκει εχεις αλλα θεματα, βλ itunes και το γεγονος οτι δε μπορεις καν να συγχρονισεις με δυο διαφορετικα pc out of the box
Εγω παντως, αποφασισα οντως να κατσω στα αυγα μου με το S2 και να μην το δωσω για το Ν9, οταν ειδα οτι το δευτερο θελει διπλασιο χρονο για να κανει boot . Πολυ ενδιαφερον λειτουργικο, αλλα h/w πολυ πισω...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στο μονο που το iphone δεν εχει ανταγωνισμο ειναι η ποιοτητα στην αναπαραγωγη μουσικης, δηλαδη η χρηση ως mp3 player.
Ποιος ήρθε? Τα ακουστικά και μόνο του iPhone ακυρώνουν επιτόπου καθε τέτοια πρόταση. Απλά κάκιστα και φθηνιάρικα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οταν ειδα οτι το δευτερο θελει διπλασιο χρονο για να κανει boot . Πολυ ενδιαφερον λειτουργικο, αλλα h/w πολυ πισω...Τότε το Lumia 800 είναι το καλύτερο όλων αφού boot-άρει σε μόλις 14 δευτερόλεπτα. Γρηγορότερο και από όλα τα windows phone κιόλας.
@StavrosG είδος πλαστικού ναι, αλλά με την ονομασία polycarbonate. Και το νάυλον είδος πλαστικού είναι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Στο μονο που το iphone δεν εχει ανταγωνισμο ειναι η ποιοτητα στην αναπαραγωγη μουσικης, δηλαδη η χρηση ως mp3 player.
Ποιος ήρθε? Τα ακουστικά και μόνο του iPhone ακυρώνουν επιτόπου καθε τέτοια πρόταση. Απλά κάκιστα και φθηνιάρικα.
Εμενα μου φαινονται καλυτερα απ'του S2
Aλλα και σα h/w αμα βγαλεις εκτος τα ακουστικα... επειδη ειναι ουσιαστικα ipod το οποιο οσο σιχαμενο κι αν ειναι εχει απιστευτη ποιοτητα αναπαραγωγης ( ). Βαλτο σε ενισχυτη να παιξει και θα δεις...Τότε το Lumia 800 είναι το καλύτερο όλων αφού boot-άρει σε μόλις 14 δευτερόλεπτα. Γρηγορότερο και από όλα τα windows phone κιόλας.
Νταξ δεν ειναι μονο το bootαρισμα.. αλλα καπου ειναι ενδεικτικο σε καποια πραγματα. Τα WM δε μου αρεσουν, και δεν υπαρχουν και εφαρμογες (τουλαχιστον οχι ακομα..)
-
Έχουν αρκετά apps. Αυτό που μου λείπει είναι ένας data counter...τραγικό.
-
Συμφωνώ με τον skye στο θέμα της αναπαραγωγής μουσικής του iPhone. Υπάρχει και τεράστια πληθώρα gadgets εκεί έξω, ο connector για iPod/iPhone είναι στανταρντ για όλους (πχ η BMW μου έχει iPod σύνδεση, για Android δεν...).
Επίσης, έχουν δουλέψει πολύ προσεκτικά και το hardware σε επίπεδο DSP αλλά και το software.
Θεωρώ λοιπόν πως εκεί υπάρχει όντως πλεονέκτημα, αλλά πάντα πρέπει να θυμόμαστε πως πρέπει να περνάς μέσα από το iTunes και αυτό είναι εξαιρετικά σπασ@ρχίδικο! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εμενα μου φαινονται καλυτερα απ'του S2
Aλλα και σα h/w αμα βγαλεις εκτος τα ακουστικα... επειδη ειναι ουσιαστικα ipod το οποιο οσο σιχαμενο κι αν ειναι εχει απιστευτη ποιοτητα αναπαραγωγης ( ). Βαλτο σε ενισχυτη να παιξει και θα δεις...Μωρέ το χω βάλει. IPhone 4 είχα πριν το S2. Και σε ενισχυτή και σε dock καλό και σε αμάξι με καλό ηχοσύστημα. Δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο στον ήχο που βγάζει. Τα δε ακουστικά του το αδικούν ακόμα περισσότερο. Χαμηλή ένταση και μέτρια ποιότητα. Τύμπανα δεν μπορούσα να παίξω πχ με το iPhone. Με το S2 παίζω και το χω και στο 13, όχι στο 15.
-
@hifi: Το έχεις δοκιμάσει και σε κούρασε;
Sent from my U8800 Pro using Tapatalk
Περι συσκευών Android...