-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ πάντως που παίζω με το xperia mini εδώ και κάνά 2 βδομάδες, έχω να πω οτι 800χ480 είναι λίγο τελικά.
τα 720p που έρχονται είναι σαφέστατη αναβάθμιση και μάλλον θα περιμένω για αυτά σαν κύριο smartphone.κανένα tab, με gps απαραίτητα, και οικονομικό έχει να προτείνει κανείς στο μεταξύ?
- δεν ξέρω κανενα xperia mini με 800χ ανάλυση...
- Με τα 720p δεν προκειται να αλλάξει τιποτε απολύτως οταν μιλάμε για ενα κινητό 4-5 ιντσες. Τον ιδιο ογκο πληροφοριας εβλεπες, τον ιδιο θα συνεχίσεις να βλεπεις. Scaling is the word to look for.... Αμα δουλευαν σε κανονικo 720p mode δεν θα εβλεπες την τυφλα σου... το ιδιο ισχυει ακομα και για τα 800χ480...
Οσον αφορά τα Tab... Media Markt ---> Motorola Xoom 3G και Samsung Tab 8,9 3g και τα 2 στα 400 flat... Αρκετά καλές τιμές. Καλορίζικα. Κινεζοκατασκευάσματα απορρίπτονται στην σκέψη και μονο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και τα Galaxy S2 πρέπει να είναι πάνω από 3-4 εντός του φόρουμ...
και τα ideos...4 θυμάμαι σίγουρα.
Κάπου τόσα πρέπει να είναι και τα Neo V.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:sorry:
το razr ειναι ερωτας, παντως..!!!Κοιτα... να μην σε στεναχωρησω... αλλά καλύτερα μείνε στο iphone. Τα android ειναι για αυτούς που σκαμπάζουν 5 πράγματα παραπάνω απο τεχνολογιά. (με φωνάζει τώρα ο Mirage Κακια Πεθερα του forum, με τοση χολη που βγάζω γι αυτα που σου γράφω ) Έχουν πολλά εικονίδια, πολλά options... μπορείς να κάνεις ότι θες και δεν ξέρω αν θα αντέξεις τοση ελευθερία. Friendly tip... σταματα να σκέφτεσαι το RAZR... υπάρχουν και καλύτερα.
Αντε φτάνει... αρκετά σε τρολεψα... Βρίσε με ελευθερα... αντέχω
-
καλα, τον Asimov, τον ξεχναμε, γιατι ειναι στρατευμενος γενικως, οποτε οτιδηποτε εξω απ τις παρωπιδες του, του προκαλουν system fail και reboot. Μπαινει σε λουπα reboot απ την οποια δε μπορει να βγει, οποτε απλα τον αφηνουμε
Το συγκεκριμενο δεν ηταν τρολια, αν ηταν, οι απαντησεις διναν τοση τροφη για πικροχολα, που θα γελαγαμε μεχρι δευτερας παρουσιας.
Αυτα που ειπωθηκαν (και θα ειπωθουν), εδω θα μεινουν και δεν προκειται να χρησιμοποιηθουν για την 'διαιωνιση της μαχης'.-Κορσερ, καλυτερο απ το razr, μπορει να εχει βγει... πιο ομορφο, ομως??
Υπενθυμιζω οτι μιλαμε για κινητο στα λεφτα του αη φον, αγορα απο εγχωριο μαγαζι (για επισημη αντιπροσωπεια) και να δουλευει σωστα out of the box ή εστω με επισημες αναβαθμισεις...
Να με συγχωρνατε, αλλα καστομ ρομ, ρουτ και λοιπα δεν με ενδιαφερει να καθησω να διαβασω/μαθω/ασχοληθω.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
4 με μένα ή χωρίς;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εγώ πάντως που παίζω με το xperia mini εδώ και κάνά 2 βδομάδες, έχω να πω οτι 800χ480 είναι λίγο τελικά.
τα 720p που έρχονται είναι σαφέστατη αναβάθμιση και μάλλον θα περιμένω για αυτά σαν κύριο smartphone.κανένα tab, με gps απαραίτητα, και οικονομικό έχει να προτείνει κανείς στο μεταξύ?
- δεν ξέρω κανενα xperia mini με 800χ ανάλυση... 320χ480 έχει, αλλά με παρεμβολή συμπεραίνω οτι 800χ480 δεν ΘΑ μου είναι αρκετά
- Με τα 720p δεν προκειται να αλλάξει τιποτε απολύτως οταν μιλάμε για ενα κινητό 4-5 ιντσες. Τον ιδιο ογκο πληροφοριας εβλεπες, τον ιδιο θα συνεχίσεις να βλεπεις. Scaling is the word to look for.... Αμα δουλευαν σε κανονικo 720p mode δεν θα εβλεπες την τυφλα σου... το ιδιο ισχυει ακομα και για τα 800χ480... καλά στα 800χ480 σίγουρα δεν γίνεται καθολικό scaling.σε κάποια κουμπιά/εφαρμογές ίσως αλλά καθολικό με τίποτα. για τα 720p θα συμφωνήσω στο οτι θα είναι στριμωγμένα, αλλά αυτός είναι ο σκοπός να στριμώχνονται τα άχρηστα(μπάρες κλπ) ώστε να υπάρχει περισσότερος ζωτικός χώρος για τα χρήσιμα.
Οσον αφορά τα Tab... Media Markt ---> Motorola Xoom 3G και Samsung Tab 8,9 3g και τα 2 στα 400 flat... Αρκετά καλές τιμές. Καλορίζικα. Κινεζοκατασκευάσματα απορρίπτονται στην σκέψη και μονο...
για το Xoom, το έχω δει και δεν μου αρέσει. μου φαίνεται μπαχαντέλα σαν μέγεθος και η οθόνη απο γωνίες
άσε που με ελάχιστα παραπάνω παίρνεις το Xoom 2 απο amazon.
καμία άλλη πρόταση? (δεν είναι αναγκαστική η αγορά απο Ελλάδα) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κορσερ, καλυτερο απ το razr, μπορει να εχει βγει... πιο ομορφο, ομως??
Υπενθυμιζω οτι μιλαμε για κινητο στα λεφτα του αη φον, αγορα απο εγχωριο μαγαζι (για επισημη αντιπροσωπεια) και να δουλευει σωστα out of the box ή εστω με επισημες αναβαθμισεις...
Να με συγχωρνατε, αλλα καστομ ρομ, ρουτ και λοιπα δεν με ενδιαφερει να καθησω να διαβασω/μαθω/ασχοληθω..-
Η ομορφια είναι σχετική αν και για την ιστορια το RAZR δεν το βρίσκω ομορφο. Απλως καχεκτικα λεπτό. Ανορεξικό. Επίσης με το bezel που έχει ξεφεύγει κι αλλο σε μέγεθος... και βεβαιως βεβαιως η μη αποσπώμενη μπαταρία ειδικά σε κινητό μπορεί να καταλήξει grande fiasco (αμα φάει κανα αγριο κόλλημα για X-Ψ λογο να δω πως κάνεις restart...). Δεν συζητω βεβαια καν το γεγονος οτι δεν μπορείς να βάλεις extended...
-
S2 στα 400 και τα ρέστα σουβλάκια στον Corsair. Δουλέυει out of the box αριστα... Δεν εχω μπει καν στον κοπο να του αλλαξω ROM η κάτι... μονο root για να κοψω τα διαφημιστικα απο τα προγραμματακια.
-
Τι παει να πει εγχωριο? Αμα είναι περιοχής E.M.E.A θα στο φτιάξουν και θα χορέψουν και καλαματιανό. Δεν μπορουν να πάνε κοντρα στην συμβαση υποστηρίξης που προσφέρουν... Οπότε θα το ψωνίσεις απο την φτηνότερη χώρα/φτηνότερο μαγαζί αρκεί να ειναι ευρωπαϊκής κοπής.
Αυτα απο μένα... παω να βρω καποιο ποστ να τρολλιάσω...
-
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
- δεν ξέρω κανενα xperia mini με 800χ ανάλυση... 320χ480 έχει, αλλά με παρεμβολή συμπεραίνω οτι 800χ480 δεν ΘΑ μου είναι αρκετά
- Με τα 720p δεν προκειται να αλλάξει τιποτε απολύτως οταν μιλάμε για ενα κινητό 4-5 ιντσες. Τον ιδιο ογκο πληροφοριας εβλεπες, τον ιδιο θα συνεχίσεις να βλεπεις. Scaling is the word to look for.... Αμα δουλευαν σε κανονικo 720p mode δεν θα εβλεπες την τυφλα σου... το ιδιο ισχυει ακομα και για τα 800χ480... καλά στα 800χ480 σίγουρα δεν γίνεται καθολικό scaling.σε κάποια κουμπιά/εφαρμογές ίσως αλλά καθολικό με τίποτα. για τα 720p θα συμφωνήσω στο οτι θα είναι στριμωγμένα, αλλά αυτός είναι ο σκοπός να στριμώχνονται τα άχρηστα(μπάρες κλπ) ώστε να υπάρχει περισσότερος ζωτικός χώρος για τα χρήσιμα.
για το Xoom, το έχω δει και δεν μου αρέσει. μου φαίνεται μπαχαντέλα σαν μέγεθος και η οθόνη απο γωνίες
άσε που με ελάχιστα παραπάνω παίρνεις το Xoom 2 απο amazon.
καμία άλλη πρόταση? (δεν είναι αναγκαστική η αγορά απο Ελλάδα)shall I repeat sir? SAMSUNG TAB 8,9... δεν εχει ολα οσα σε ξενερωσαν στο Xoom. Πολύ καλή οθονη δλδ, μικρότερο σε μέγεθος (βασικα στο κάτω όριο των tablet θεωρω) αλλά και βάρος. Το Xoom 2 με ξενερωσε εν μέρει γιατί συνεχίζει ακριβως με τον ιδιο cpu/gpu... οπότε το να πληρωσεις +150 ας πούμε εξτρα, εεε δεν.... δεν δικαιολογει θεωρω τα λεφτά σε σχέση με το Xoom.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
4 με μένα ή χωρίς;
βασικά με σένα είναι 6
εγώ
georgeT
iant
mjacob
festo nero
Aρηςπως φαίνονται οι φτωχοί και πως φαίνονται οι πλούσιοι s2αδες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
4 με μένα ή χωρίς;
βασικά με σένα είναι 6
εγώ
georgeT
iant
mjacob
festo nero
Κυριε κύριε... ξεχάσατε και μένα... και γώ έχω X5...
Λοιπον... εγω λέω να φτιάξουμε συμμοριά με τα Χ5 και να επιτεθουμε στους Ντέφηδες που σήκωσαν κεφάλι -
8 x5 με μένα..
-
και άλλοι φτωχοί εμφανιστήκαν ...
-
Για να πάρει λίγο τα πάνω του το τοπικό μετά την επιδρομή από τιποτένιες Κινεζιές...
http://techblog.gr/mobile/to-samsung-galaxy-s-iii-june-2012-68388/
Βέβαια μαλακίζεται η Apple, δεν έχουν καθόλου ανταγωνισμό και πάνε με το πάσο τους! Άισχος!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
4 με μένα ή χωρίς;
βασικά με σένα είναι 6
εγώ
georgeT
iant
mjacob
festo nero
Εμένα με ξεχάσες.
-
Χαμός βλέπω.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
(αμα φάει κανα αγριο κόλλημα για X-Ψ λογο να δω πως κάνεις restart...).Αν θυμάμαι καλά στο Galaxy Tab που δε βγαίνει η μπαταρία σε τέτοια κολλήματα απλά κρατούσα πατημένο το Power button και έκανε restart.
Υποθέτω θα έχει κάτι ανάλογο. -
Χθες το παρήγγειλα από amazon.de, σήμερα ήρθε
2 ερωτήσεις για αρχή
-
Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την πρόσβαση στο διαδίκτυο από την cosmote, ώστε να αποφύγω χρεώσεις και να to χρησιμοποιώ έτσι μόνο όταν βρίσκω wifi?
-
Υπάρχει περίπτωση να μεταφέρω τα τηλέφωνα από το παλιό κινητό nokia E51? Γιατί είναι μεγάλη μανούρα να κάτσω να τα περνάω ένα ένα.
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Χθες το παρήγγειλα από amazon.de, σήμερα ήρθε2 ερωτήσεις για αρχή
-
Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την πρόσβαση στο διαδίκτυο από την cosmote, ώστε να αποφύγω χρεώσεις και να to χρησιμοποιώ έτσι μόνο όταν βρίσκω wifi?
-
Υπάρχει περίπτωση να μεταφέρω τα τηλέφωνα από το παλιό κινητό nokia E51? Γιατί είναι μεγάλη μανούρα να κάτσω να τα περνάω ένα ένα.
-
Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις , στα δίκτυα αν θυμάμαι και τα απενεργοποιείς. Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς, γιατί έχω Custom ROM και έχω άλλο menu!
Εναλλακτικά, κατεβάζεις από το Market το APNdroid και στα απενεργοποιεί αυτό με ένα κουμπί.
Υπόψιν, θεωρώ πως σύντομα πρέπει να ψάξεις για ένα data plan της τάξης των 100-200ΜΒ το μήνα. Εγώ κάπου τόσο ξοδεύω και κάτι τέτοιο είναι φτηνό σχεδόν σε όλες τις εταιρείες.
Μετά, βάζεις και το 3G Watchdog για να ελέγχεις πόσο έχεις χρησιμοποιήσει και δεν κινδυνεύεις από υπερχρέωση, αφού σε προειδοποιεί. -
Εννοείται πως ναι. Τα εξάγεις από το παλιό τηλέφωνο είτε σε csv αρχείο είτε σε .vcard αρχείο. Μετά, μπαίνεις στο gmail account σου (αν δεν έχεις, πρέπει να δημιουργήσεις) και κάνεις Import τις επαφές σου. Τις διαχειρίζεσαι τέλος από το Gmail ή το κινητό. Και τα δύο θα είναι συγχρονισμένα μεταξύ τους, οπότε και να χάσεις το κινητό, οι επαφές θα υπάρχουν στο Gmail σου.
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
(αμα φάει κανα αγριο κόλλημα για X-Ψ λογο να δω πως κάνεις restart...).
Αν θυμάμαι καλά στο Galaxy Tab που δε βγαίνει η μπαταρία σε τέτοια κολλήματα απλά κρατούσα πατημένο το Power button και έκανε restart.
Υποθέτω θα έχει κάτι ανάλογο.Ακριβώς έτσι γίνεται. Ψορσαίρ, στολλάρεις επικίνδυνα, δεν το περίμενα από σένα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για να πάρει λίγο τα πάνω του το τοπικό μετά την επιδρομή από τιποτένιες Κινεζιές...http://techblog.gr/mobile/to-samsung-galaxy-s-iii-june-2012-68388/
Βέβαια μαλακίζεται η Apple, δεν έχουν καθόλου ανταγωνισμό και πάνε με το πάσο τους! Άισχος!
Πίκρα όσοι το περίμεναν το Φεβρουάριο σαν παρουσίαση και τον Απρίλιο στην Ελλάδα.
Γιατί Στέφανε μαλακίζεται η Apple? Το iPhone 4s είναι super. Θεωρείς ανταγωνιστικό το Galaxy S2 έναντι του 4s? Εγώ όχι. Είναι 2 προϊόντα προσανατολισμένα διαφορετικά.
Περι συσκευών Android...