-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Παιρνουμε σαν δεδομενο, πως δεν εχω ορεξη για σκαλισματα..ακου τον παλιό και παρε 4S...
-
το razr ειναι ερωτας, παντως..!!!
-
Galaxy S2 είναι μεν το καλύτερο αλλά είναι παλιό πλέον...δεν το συνιστώ. Πάμε για S3 σε 2-3 μήνες οπότε για κάποιον που δεν βιάζεται είναι καλή επιλογή.
-
ρε παιδια αν ειναι δυνατον...
τι παει να πει ειναι παλιο? υπαρχει κατι καλυτερο δηλαδη εξω αυτη την στιγμη? το s2 ειναι το πιο ολοκληρομενο android αυτη την στιγμη
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ρε παιδια αν ειναι δυνατον...τι παει να πει ειναι παλιο? υπαρχει κατι καλυτερο δηλαδη εξω αυτη την στιγμη? το s2 ειναι το πιο ολοκληρομενο android αυτη την στιγμη
+1
παλιο, αλλα χωρις προβληματα, παρα πολυ γρηγορο, χωρις καμια ελλειψη, πολυ καλη τιμη, με επισημο ICS συντομα -
Παλιό είναι. Κλείνει χρόνο όπου ναναι.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλώς να το δεχτείς και να εισέλθεις στο...club!
Από πού το παρήγγειλες τελικά; Amazon;Eυχαριστώ
Ναι, από το amazon. -
αγόρασε και τίποτα από ελλάδα ρεεεε ...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...(οχι, δεν ειναι τρολλια, ουτε flame bait)Μην τσιμπατε
-
Μπα, σοβαρα το λεει
-
4 defy
4 lg p500να δουμε ποιος θα νικησει τελικα σε αυτη την μαχη
-
εγώ πάντως που παίζω με το xperia mini εδώ και κάνά 2 βδομάδες, έχω να πω οτι 800χ480 είναι λίγο τελικά.
τα 720p που έρχονται είναι σαφέστατη αναβάθμιση και μάλλον θα περιμένω για αυτά σαν κύριο smartphone.κανένα tab, με gps απαραίτητα, και οικονομικό έχει να προτείνει κανείς στο μεταξύ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπα, σοβαρα το λεειΤι σοβαρα ρε συ, μετα απο 2-3 απαντησεις, βγηκε, υποτιθεται , συμπερασμα
Μην τσιμπατε λεμεεεεεεεεεεΟλοι ΠΑΣΟΚαρα ρε, ν' αναγκαστει μεχρι και ο tm να παρει motorola με 200 Ε
Αληθεια, για πες μας, εσυ που εζησες την εμπειρια Apple , πως και δεν τα εσκασες για iPhone;
-
Και τα Galaxy S2 πρέπει να είναι πάνω από 3-4 εντός του φόρουμ...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ πάντως που παίζω με το xperia mini εδώ και κάνά 2 βδομάδες, έχω να πω οτι 800χ480 είναι λίγο τελικά.
τα 720p που έρχονται είναι σαφέστατη αναβάθμιση και μάλλον θα περιμένω για αυτά σαν κύριο smartphone.κανένα tab, με gps απαραίτητα, και οικονομικό έχει να προτείνει κανείς στο μεταξύ?
Το Xperia mini έχει 320Χ480 ανάλυση.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και τα Galaxy S2 πρέπει να είναι πάνω από 3-4 εντός του φόρουμ...και τα ideos...4 θυμάμαι σίγουρα.
-
Είπαμε:
HF
Mirage
nass
v@silis
rx8_drifter
kon5Είμαστε 6 που το έχουμε ή το περιμένουμε και ο Elteo το είχε αγοράσει και το έκλεψαν, μας κάνει 7.
Έτσι για να βλέπουν κάποιοι πόσο σωστή επιλογή έκανα πριν κάνα χρόνο...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
4 defy
4 lg p500να δουμε ποιος θα νικησει τελικα σε αυτη την μαχη
Εγώ το απέσυρα το P500 εδώ και καμιά βδομάδα
-
Καμιά καλή εφαρμογή για καιρό, που να μπορεί να εμφανίζει διάφορες προεπιλεγμένες πόλεις-περιοχές της ελλάδας και του εξωτερικού, υπάρχει;
Το GoWeather κάνει τα δικά του (χάνει τα settings, δεν κάνει ανανέωση, κολλάει συνέχεια κλπ) κι έφαγε σουτ. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μπα, σοβαρα το λεει
Τι σοβαρα ρε συ, μετα απο 2-3 απαντησεις, βγηκε, υποτιθεται , συμπερασμα
Μην τσιμπατε λεμεεεεεεεεεεΟλοι ΠΑΣΟΚαρα ρε, ν' αναγκαστει μεχρι και ο tm να παρει motorola με 200 Ε
Αληθεια, για πες μας, εσυ που εζησες την εμπειρια Apple , πως και δεν τα εσκασες για iPhone;
Αρκερους μλκες εχει για να χρηματοδοτουν τον κλαμπανο με τις εφαρμογες του, δε χρειαζονται κι αλλοι
Περι συσκευών Android...