-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
o κλάμπανος αδυνατεί να απαντήσει σε απλές ερωτήσεις
Ρε νουμπά... τι κάθεσαι και παιδευεις τον Μιραγκέ άδικα. Αυτός δεν τα ξέρει καλά ουτως η αλλως. Ρωτα τον Δοκτωρα Ντίνο... το χει κάνει φυλλο και φτέρο το Android.
+1 ο ντιριντινος ειναι η μονη λυση
-
Drdino βοηθα
Το streaming παντως απ το σκληρο δουλευει κανονικοτατα
Αλλο προβλημα:
Το gtalk για καποιο λογο επελεξε μονο του απο ποιον απ τους δυο λογαριασμους του google να συνδεθει. Πως αλλαζει αυτο -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πάνω σε αυτό:
Παρότι έχω κλικάρει να φαίνονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου αυτό επιμένει να εμφανίζει και της sim.
Tι μπορεί να φταίει ; Είναι πολύ εκνευριστικό να τις βλέπεις διπλά.ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MERGE CONTACTS... μη με κάνεις και φωναζω βραδιάτικα... Αν δεν τα παιρνεις τα γράμματα γυρνα στα WP... ακομα καλύτερα στο iOS
ps: ελεος ρε μλκ.... βάλτα στην Google να δεις φως... αιντε...
Δεν βλέπω αυτό που λες πουθενά.
Sent from my U8800+ using Tapatalk
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Drdino βοηθαΤο streaming παντως απ το σκληρο δουλευει κανονικοτατα
Αλλο προβλημα:
Το gtalk για καποιο λογο επελεξε μονο του απο ποιον απ τους δυο λογαριασμους του google να συνδεθει. Πως αλλαζει αυτοΤο μήλοφωνο τι έγινε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάνω σε αυτό:
Παρότι έχω κλικάρει να φαίνονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου αυτό επιμένει να εμφανίζει και της sim.
Tι μπορεί να φταίει ; Είναι πολύ εκνευριστικό να τις βλέπεις διπλά.ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MERGE CONTACTS... μη με κάνεις και φωναζω βραδιάτικα... Αν δεν τα παιρνεις τα γράμματα γυρνα στα WP... ακομα καλύτερα στο iOS
ps: ελεος ρε μλκ.... βάλτα στην Google να δεις φως... αιντε...
Δεν βλέπω αυτό που λες πουθενά.
Sent from my U8800+ using Tapatalk
Θα με σκάσεις βραδιάτικα
http://androidadvices.com/remove-duplic ... id-mobile/happy now?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Drdino βοηθα
Το streaming παντως απ το σκληρο δουλευει κανονικοτατα
Αλλο προβλημα:
Το gtalk για καποιο λογο επελεξε μονο του απο ποιον απ τους δυο λογαριασμους του google να συνδεθει. Πως αλλαζει αυτοΤο μήλοφωνο τι έγινε;
το ποιο?
σιγά μη δώσω 300 ευρώ για τηλ -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το ποιο?
σιγά μη δώσω 300 ευρώ για τηλειπε ο κάτοχος iPad....
-
Που κοστισε οσο το galaxy, οντας καλυτερο
Αφηστε τις τρολιες και βοηθατε λεμε
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πλάκα πλάκα, το πιο δημοφιλές κινητό του φόρουμ! Το έχουμε:
HF
Mirage
v@silis (Defy+)
rx8_drifter
elteo (το είχε αλλά το έκλεψαν)Μας βαράνε ντέφια έλεγε ο Σαββόπουλος, αλλά πού να φανταστεί το συγκεκριμένο!
Άλλος ένας στη λίστα
Σήμερα έδωσα την παραγγελία και αναμένω.Ευχαριστώ κ πάλι mirage κ hf για την βοήθεια
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πλάκα πλάκα, το πιο δημοφιλές κινητό του φόρουμ! Το έχουμε:
HF
Mirage
v@silis (Defy+)
rx8_drifter
elteo (το είχε αλλά το έκλεψαν)Μας βαράνε ντέφια έλεγε ο Σαββόπουλος, αλλά πού να φανταστεί το συγκεκριμένο!
Άλλος ένας στη λίστα
Σήμερα έδωσα την παραγγελία και αναμένω.Ευχαριστώ κ πάλι mirage κ hf για την βοήθεια
Καλώς να το δεχτείς και να εισέλθεις στο...club!
Από πού το παρήγγειλες τελικά; Amazon; -
Εριξα μια ματια στα ανδροϊδη και δεν ειδα ιδιαιτερες διαφορες απο πλευρας τιμης
Βρεθηκε αγοραστης για το iPhone μου και σκεφτομαι να το αντικαταστησω, αλλα μαλλον για iPhone με βλεπω...
(οχι, δεν ειναι τρολλια, ουτε flame bait) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Εριξα μια ματια στα ανδροϊδη και δεν ειδα ιδιαιτερες διαφορες απο πλευρας τιμης -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εριξα μια ματια στα ανδροϊδη και δεν ειδα ιδιαιτερες διαφορες απο πλευρας τιμης
ποια θεωρουνται αντιστοιχων επιδοσεων του iPhone 4S?
Galaxy SII?
ποια αλλα?? -
επειδη εχεις και αλλα προιοντα της apple, θα προτεινα να παρεις το 4S
-
thanks!
-
Ντάφυ, πάρε το iPhone παιδάκι μου, γιατί μετά θα μας πρήξεις πόσο χάλια είναι το Android.
Θα πρότεινα πάντως, πριν αγοράσεις, πήγαινε σε ένα Πλαίσιο και δοκίμασε το Galaxy S2 και το Motorola RAZR που είναι τα δύο κορυφαία κατά την γνώμη μου.
Υπάρχουν βέβαια και τα Nexus...Απλώς, καλό είναι να έχεις μια εικόνα του τι κυκλοφορεί.
Η μεγάλη διαφορά είναι η οθόνη κατ' εμέ. Από επιδόσεις, και το iPhone4S ταχύτατο είναι.
Φυσικά, θα μπορούσες να δώσεις λίγα λεφτά και να πάρεις κάτι απλώς καλύτερο του 3GS που έχεις (αυτό δεν έχεις, ή το έχεις αλλάξει; )
Αλλά αν σε τρώει το χέρι σου, πας σε 4S, Galaxy S2, RAZR.
-
Έχω ένα δευτερο κινητό το οποίο το έχω κάνει μόνιμα εκτροπή στο κανονικό μου (HTC Desire).
Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβω αν η κλήση που έρχεται είναι απευθείας ή μέσω εκτροπής?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ντάφυ, πάρε το iPhone παιδάκι μου, γιατί μετά θα μας πρήξεις πόσο χάλια είναι το Android.
Θα πρότεινα πάντως, πριν αγοράσεις, πήγαινε σε ένα Πλαίσιο και δοκίμασε το Galaxy S2 και το Motorola RAZR που είναι τα δύο κορυφαία κατά την γνώμη μου.
Υπάρχουν βέβαια και τα Nexus...Απλώς, καλό είναι να έχεις μια εικόνα του τι κυκλοφορεί.
Η μεγάλη διαφορά είναι η οθόνη κατ' εμέ. Από επιδόσεις, και το iPhone4S ταχύτατο είναι.
Φυσικά, θα μπορούσες να δώσεις λίγα λεφτά και να πάρεις κάτι απλώς καλύτερο του 3GS που έχεις (αυτό δεν έχεις, ή το έχεις αλλάξει; )
Αλλά αν σε τρώει το χέρι σου, πας σε 4S, Galaxy S2, RAZR.
Λεφτα υπαρχουν!
το 3GS εχω τωρα, ναι.. Θα παω να κοιταξω κινητα (οταν σφιξουν λιγο οι ζεστες), για να εχω αποψη και ετσι και καταληξω με κανα ανδοϊδες και βγει φολα, καλυτερα να κλειδωθει το τοπικο απο τωρα
Δεν ψωνιζω κινητα καθε χρονο, οπως παλια, μπορω να δωσω τα χρηματα του 4S και να το κρατησω 'οσο παει'..
Ειδα στο σαητ στο πλαισιο και το Atrix (σαμπουαν δεν ειναι αυτο??)εντιτ: Ειδα στο ιντερνετ το Razr... ΠΑΝΑϊΑΜ!!
-
Το ατριξ αν δεν έχεις όρεξη για σκαλίσματα θα σε απογοητεύσει. Το δικό μου το θεωρώ εξαιρετικό πλεον κάτι που με την μαμά ρομ δεν ήταν.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Παιρνουμε σαν δεδομενο, πως δεν εχω ορεξη για σκαλισματα..
Περι συσκευών Android...