-
Θα ξεκινήσω αμυντικά με τηλ και θα ζητήσω ένα iPhone 4 16GB τσαμπέ. Αν πέσει στο κενό η πρόταση θα προχωρήσω σε αίτηση φορητότητας και βλέπουμε. Όπως και να χει θα μειώσω κι εγώ το πάγιο στα 60€ περίπου αλλά χωρίς να αλλάξω εταιρία (εκτός κι αν μου σπάσουν τελειώς τα νεύρα). Με βολεύει η Voda.
-
Το tapatalk διατίθεται δωρεάν από τα Samsung Apps
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
-
Τελικά στα 200€ (+40 το πολύ) τι κοιτάμε;
IDEOS X5 pro
Neo V
Ποιό άλλο; Μιλάμε για casual χρήση για κοπέλα, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Καλό θα'ναι προφανώς να'ναι τουλάχιστον 1Ghz, 512 MB ram και 1 gb εσωτερική.
Θέλει και κάμερα μπροστά για βιντεοκλήσεις. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θα ξεκινήσω αμυντικά με τηλ και θα ζητήσω ένα iPhone 4 16GB τσαμπέ. Αν πέσει στο κενό η πρόταση θα προχωρήσω σε αίτηση φορητότητας και βλέπουμε. Όπως και να χει θα μειώσω κι εγώ το πάγιο στα 60€ περίπου αλλά χωρίς να αλλάξω εταιρία (εκτός κι αν μου σπάσουν τελειώς τα νεύρα). Με βολεύει η Voda.Αυτό το συμβόλαιο έχεις; http://www.youtube.com/watch?v=SmVAWKfJ4Go
Αν αυτά παίρνεις με 75€, είναι πραγματικά αστείο. Η καρτοκινητή συμφέρει πιο πολύ σε χρεώσεις, απλά πρέπει να την ελέγχεις διαρκώς για να μην σου τρώει το υπόλοιπο από χρεώσεις data κλπ. Βλέπω τα ποσά που πληρώνει ο κόσμος και με πιάνουν γέλια (ή κλάματα... ).
Φυσικά, η επιδότηση είναι ακόμη πιο γελοία, μην δεχτείς με τίποτε τέτοια επιδότηση με τέτοιο πάγιο.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
IDEOS X5 pro
Neo V
Θέλει και κάμερα μπροστά για βιντεοκλήσεις.Θες με 190€ ένα Neo V ζελατινάτο? Αν ναι, PM me να πάω αύριο να το πάρω με την επιδότησή μου να στο δώσω. Να πα να μαμηθούν και αυτοί στη Voda και να μην τους παρακαλάω να μου αυξήσουν το ποσό κτλ!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
IDEOS X5 pro
Neo V
Θέλει και κάμερα μπροστά για βιντεοκλήσεις.Θες με 190€ ένα Neo V ζελατινάτο? Αν ναι, PM me να πάω αύριο να το πάρω με την επιδότησή μου να στο δώσω. Να πα να μαμηθούν και αυτοί στη Voda και να μην τους παρακαλάω να μου αυξήσουν το ποσό κτλ!
Ρε γιατί να τους χαρίσεις λεφτά; Δεν θα τους παρακαλέσεις, θα τους εκβιάσεις, είναι σαφώς διασκεδαστικότερο και τους... αξίζει!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ρε γιατί να τους χαρίσεις λεφτά; Δεν θα τους παρακαλέσεις, θα τους εκβιάσεις, είναι σαφώς διασκεδαστικότερο και τους... αξίζει!Εγώ να ρωτήσω κάτι, με ποιο αλγόριθμο υπολογίζετε πόσα λεφτά σας χρωστάνε οπότε και ποια επιδότηση το πατσίζει;
-
Είναι ο αλγόριθμος του M.Nailsmell μαθητή του J.Nash
-
Με τις επιδοτήσεις είναι περίεργα τα πράγματα...εγώ έχω το unlimited 30 με λογαριασμούς περίπου 40€...για να πάρω το neo v μου έδιναν μόλις 50 ευρώ!!! (Δηλαδή 150 από την τσέπη μου). Τελικά απλά έκανα 18μηνο αντί 12 μηνο συμβόλαιο(δεν με πειράζει αφού θα έκανα συμβόλαιο έτσι και αλλιώς) και μου έδωσαν 140€ επιδότηση. Έτσι το πήρα με 60€! Θέλει να το διαπραγματευτείς...εγώ πιστεύω ότι αν τους ανακάτωνα λίγο ακόμα θα το έπαιρνα ακόμα φθηνότερα, μην γράψω δωρεάν.
Δεν χάνεις κάτι να το επιχειρήσεις. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ρε γιατί να τους χαρίσεις λεφτά; Δεν θα τους παρακαλέσεις, θα τους εκβιάσεις, είναι σαφώς διασκεδαστικότερο και τους... αξίζει!
Εγώ να ρωτήσω κάτι, με ποιο αλγόριθμο υπολογίζετε πόσα λεφτά σας χρωστάνε οπότε και ποια επιδότηση το πατσίζει;
75*12=850€ ετήσια
Βγάλε ΦΠΑ 23% υπερ... πατρίδος, πας στα 655€ καθαρά.
Άρα, μάλλον έχουν μεγαλύτερο περιθώριο από τα 180€.
(προφανώς υπολογίζεις πως θέλουν κέρδος και πως θα πληρώνουν τέλη και σε άλλα δίκτυα, αλλά πως η τιμή των συσκευών για τις ίδιες τις εταιρείες είναι πολύ μικρότερη από την λιανική...)Να τονίσω επίσης πως συνάδελφος με συμβόλαιο στα 25€ πήρε δωρεάν το 4 (όχι το S) για συμβόλαιο 2 ετών χωρίς ιδιαίτερο παζάρι...
Άρα, όταν έχεις 3πλάσιο ετήσιο συμβόλαιο, θες το κάτι παραπάνω μάλλον σε επιδότηση.
-
75*12=850€ ετήσια
Άρα, μάλλον έχουν μεγαλύτερο περιθώριο από τα 180€.Έχουν; Δεν έχουν; Πόσο να είναι αυτό;
Δλδ βγάζουν από εσένα 655 καθόλου καθαρά (απλώς χωρίς ΦΠΑ). Το αποτέλεσμα της διαίρεσης λειτουργικό κόστος/πλήθος πελατών;(προφανώς υπολογίζεις πως θέλουν κέρδος και πως θα πληρώνουν τέλη και σε άλλα δίκτυα, αλλά πως η τιμή των συσκευών για τις ίδιες τις εταιρείες είναι πολύ μικρότερη από την λιανική...)
Αν κάνεις κυρίως κλήσεις εκτός δικτύου, νταξ δεν ισοσκελίζεται η διαφορά με τπτ.
Να τονίσω επίσης πως συνάδελφος με συμβόλαιο στα 25€ πήρε δωρεάν το 4 (όχι το S) για συμβόλαιο 2 ετών χωρίς ιδιαίτερο παζάρι...
Άρα, όταν έχεις 3πλάσιο ετήσιο συμβόλαιο, θες το κάτι παραπάνω μάλλον σε επιδότηση.
Αν πλήρωνε 25€ (δλδ δεν έκανε καμία κλήση εκτός του χρόνου που του δινόταν), μάλλον χλωμό το βλέπω αυτό που λες.
DISCLAIMER
Δεν λέω πως έχουν ή δεν έχουν το περιθώριο για μεγαλύτερες προσφορές.
Αλλά από το να υποθέτουμε ότι θα μπορούσαν και περισσότερα, μέχρι το μας τα χρωστάνε υπάρχει μια άλφα απόσταση
εεπ μη νομίζετε ότι τους είναι όλα τόσο τσάμπα και χρεώνουν ό,τι τους καβλώνει σε data και airtime -
οι επιδοτησεις, αν δεν πιεσεις, ειναι εντελως της πλακας
ζητα μια ακριβη συσκευη ή μια γενναια εκπτωση στο παγιο.
Επειδη δεν ηθελα συσκευη, πηρα 50% εκπτωση στο παγιο (για 2 νουμερα), συνολικου κερδους 480€/χρονο
αν δεν εδιναν, ειχα κανει ΗΔΗ αιτηση φορητοτητας... -
Εγώ να ρωτήσω κάτι, με ποιο αλγόριθμο υπολογίζετε πόσα λεφτά σας χρωστάνε οπότε και ποια επιδότηση το πατσίζει;
75*12=850€ ετήσια
Άρα, μάλλον έχουν μεγαλύτερο περιθώριο από τα 180€.
(προφανώς υπολογίζεις πως θέλουν κέρδος και πως θα πληρώνουν τέλη και σε άλλα δίκτυα, αλλά πως η τιμή των συσκευών για τις ίδιες τις εταιρείες είναι πολύ μικρότερη από την λιανική...)Να τονίσω επίσης πως συνάδελφος με συμβόλαιο στα 25€ πήρε δωρεάν το 4 (όχι το S) για συμβόλαιο 2 ετών χωρίς ιδιαίτερο παζάρι...
Μόνο που ΕΙΧΕ (δηλ πλήρωσε) 18μηνο συμβόλαιο.
18 Χ 75Ε = 1.350Ε
Μου βγήκε η επιδότησή μου, είναι 210€ . Είχα 18μηνο συμβόλαιο (Voda) και περίπου** 75€ πάγιο**.
-
Στους υπολογισμούς σας σχετικά με την επιδότηση ειστε ολοι λάθος γιατί έχετε ξεχάσει να εισάγετε τον άγραφο κανόνα του 1,83 με τον οποιο πολλαπλασιάζεται ή διαιρείται ένα τυχαίο νούμερο της εξίσωσης.
-
Τι μλκς
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Στους υπολογισμούς σας σχετικά με την επιδότηση ειστε ολοι λάθος γιατί έχετε ξεχάσει να εισάγετε τον άγραφο κανόνα του 1,83 με τον οποιο πολλαπλασιάζεται ή διαιρείται ένα τυχαίο νούμερο της εξίσωσης.Προ ΦΠΑ ή στο καθαρό ποσό;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
IDEOS X5 pro
Neo VΠοιο από τα 2 λέτε?
-
Kανένα! Πάρε SGS2.
-
Εγώ λέω το NeoV αλλά μάλλον θα αγόραζα το Defu+ απο amazon.de
-
Κι εγώ Neo V επειδή έχω ένα ψυχολογικό με τους κινέζους ακόμα.
Ή βάστα μπας και εμφανιστεί πάλι το Galaxy S στα 199 στο Markt (χλωμό ε; )
Περι συσκευών Android...