-
Πήρε η πεθερά μου ένα ΖΤΕ...
Ψάχνω για να της βρω πρόγραμμα για navigation.
Επειδή στο google βγάζει ένα σωρό μλκιες, και επειδή έχω htc με windows, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο...Αναζητώ το πιο εύκολο σε χρήση.
Youtube Video – [01:16..] -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αν μπορεις να κανεις αγορα μεσω ιντερνετ σε αυτα τα χρηματα μπορεις να βρεις Desire HD/Desire S ανετα.μπορείτε να μας πείτε που υπάρχει τέτοια προσφορά???
ευχαριστώ προκαταβολικά -
Για το P500 βγήκε 2.2.3 (V10Q...) εδώ στην Ελλάδα μας έχει αφήσει με την 2.2 ( V10B )
Να κάνω καμιά κίνηση ή να περιμένω την 2.3 τον Απρίλη; -
Ο χρήστης teox έγραψε:
αν μπορεις να κανεις αγορα μεσω ιντερνετ σε αυτα τα χρηματα μπορεις να βρεις Desire HD/Desire S ανετα.
μπορείτε να μας πείτε που υπάρχει τέτοια προσφορά???
ευχαριστώ προκαταβολικάexp@nsys πιστευω
βρηκα το Ν1 στα 249Ε καινουριο στο κουτακι του με αποδειξη!!!!!
προσφορα για λιγες μερες στην Ιταλια.... -
Μια ερώτηση για όσους έχουν defy ή desire HD ή κάποιο άλλο android με επεξεργαστή 1Ghz.
Η απόκριση της οθόνης στο scroll είναι γρήγορη ή ψιλοαργεί ; Πήγα χτες σε ένα μαγαζί και τα χάζευα και όσα είδα ήταν 'διστακτική' η απόκριση ακόμη και στο unlock. Είναι feature του android, είναι τα extra software της κάθε εταιρείας ή είναι όντως αργά τα κινητά ;
Πχ στα iphone είναι σφαίρα η απόκριση ακόμη και στα παλιά -
Στο milestone μου πάντως δεν έχω πρόβλημα απόκρισης.
Βέβαια εμένα έχει καθαρό android χωρίς extra UI.
-
Με ποιό κινητό έπαιξες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με ποιό κινητό έπαιξες;defy & desire HD
-
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι και είμαι με Motoblured συσκευή
-
Ένα link για navi παρακαλώ πολύ...
-
Το Aura ή το Navigon δεν κάνουν;
-
Ένα link;;;;;
Ευλόγησον...
-
Tι λινκ θες? Για αγορα ή 'αγορα'?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το Aura ή το Navigon δεν κάνουν;Πάτερ έχεις οριστεί εθελοντής για εκμάθηση ρουταρίσματος, αγοράς κλπ
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αν μπορεις να κανεις αγορα μεσω ιντερνετ σε αυτα τα χρηματα μπορεις να βρεις Desire HD/Desire S ανετα.επισης σε αυτα παντα τα χρηματα σε λιγο καιρο θα βγουν τα διπυρηνα που ειναι αρκετα πιο γρηγορα ενω στα 500Ε υπαρχει περιπτωση να βρεις και το Νεξους S.
Προσωπικα θα πηγαινα μεσω ιντερνετ σε ενα απο αυτα που ανεφερα αλλα γνωριζοντας πως σε λιγο καιρο θα βγουν τα διπυρηνα.
Αλλιως περιμενεις ακομα λιγο ή αγοραζεις ακομα και στα 400Ε ενα Galaxy S μεσω ιντερνετ παντα.Κατ' αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.
Τελικά κατέληξα στο desire και πριν λίγο το αγόρασα.
Τα διπύρηνα από ότι είδα δεν θα βγουν πριν τον Απρίλιο και το χρειαζόμουν πιο άμεσα. Εξάλλου φαντάστηκα ότι θα είναι και πιο πάνω σε κόστος, τουλάχιστον στην αρχή. -
Πάντως εγώ που το έψαχνα την προηγούμενη εβδομάδα κατέληξα στο Defy (δεν το παρήγγειλα ακόμα, περιμένω να γυρίσω Ελλάδα). Το Desire HD και το Galaxy S μου φάνηκαν τεράστια (φάση 'παντόφλα'), σίγουρα όχι κάτι που θα θέλεις να έχεις στην τσέπη σου, δεν πα να ΄χει και 8πύρηνη CPU... Το Defy είναι οριακό ως προς τα κριτήριά μου για το μέγεθος.
-
Και εμένα το desire HD μου φάνηκε πολύ μεγάλο.
Εδώ και το desire σε σχέση με το diamond μεγάλο μου φαίνεται. Ελπίζω όμως να με αποζημιώσει.. -
θα παρω και εγω ενα ανδροιδ ....
ελπιζω μονο να προλαβω την προσφορα των 249/299 Ε του Nexus One...
ειμαι της αποψης πως αν ειναι να παιρνω ενα λειτουργικο,θελω αμμεσα τα updates. -
-
Ερώτηση 1.
Για να μπω στο market πρέπει να έχω λογαριαμό gmail??Ερώτηση 2.
Δεν δέχεται τον λογαριασμό μου του yahoo στην λίστα λογαριασμών MailΜπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να βοηθήσει?
Περι συσκευών Android...